Leiligheter Trpanj | Topp overnatting i Trpanj, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Trpanj

Trpanj er en liten by og sentrum av den anonyme kommunen i Dubrovnik-Neretva fylke. Bortsett fra hotell og campingplass, tilbyr Trpanj et bredt utvalg av leiligheter og rom i privat innkvartering av familiehus og villaer. Trpanj ligger nord nord for Peljesac-halvøya ved foten av høye åser Gradina og Sveti Rok, hvor de fant biter av forhistorisk keramikk som indikerer at det var en forhistorisk bosetning og at folk fra gamle tider bebod dette området...

Sorter etter:

Leiligheter Roso

Trpanj

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 16 personer

fra 35 €

Leiligheter Vila Nikol

Trpanj

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 14 personer

fra 75 €

1 anmeldelser - 5/5

Rom Žalo

Trpanj

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 9 personer

ved forespørsel

Leiligheter Ljubica

Trpanj

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 16 personer

ved forespørsel

Leiligheter La Maison Alvina

Trpanj

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 14 personer

fra 50 €

Leiligheter Sunny Trpanj

Trpanj

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 20 personer

fra 30 €

Leiligheter Jelavić

Trpanj

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 11 personer

fra 55 €

Leiligheter Veić

Trpanj

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leiligheter Klara

Trpanj

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 5 personer

fra 35 €

Leiligheter Miljak

Trpanj

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 6 personer

fra 40 €

Leiligheter Vila Jurić

Trpanj

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 10 personer

ved forespørsel

Leiligheter Roso ( Trpanj)

Leie en leilighet for 2-4 personer. Leiligheten ligger i nærheten av sentrum av Trpanj. Den har et stort soverom, der det er en stor sofa, TV, kjøkken, kjøleskap og et rikt utstyrt med alle husholdningsapparater. Gjestene kan bruke trådløst internett. Behagelig vær kan utføres på balkongen med utsikt over havet. Sanitærdel er utstyrt med vask, toalett og dusj. En serie strand som ligger 100 meter fra leiligheten, mens sandstranden 300 meter unna. Det er også innen 300 meter fra mange restauranter, barer og butikker. Egen inngang og beliggenhet for leiligheten gir gjestene fullstendig privatliv.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Roso

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Vila Nikol ( Trpanj)

Villa Nikol Apartments ligger i Trpanj - et av de eldste og mest populære turistmålene på den vakre halvøya Peljesac. Huset ligger i et rolig nabolag, bare 5 minutter fra stranden og består av leiligheter og rom. I nærheten er det en fotballbane og en fornøyelsespark for barn. Leilighetene har klimaanlegg og fullt utstyrt for å gi en hyggelig følelse av hjemmeatmosfære. Hver leilighet har parkeringsplass. Tilbring et hyggelig opphold i leilighetene Villa Nicole.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Vila Nikol

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 75 €

1 anmeldelser - 5/5
Rom Žalo ( Trpanj)

Privat innkvartering Žalo tilbyr gulvet i huset ved vannkanten. 4 komfortable og luftkondisjonerte rom, med en kapasitet på 2 til 3 personer, har sine egne private balkonger med bord for bespisning. Bruken av et felles, fullt utstyrt kjøkken med aircondition hvor hvert rom har sitt eget kjøleskap og separate skap med oppvask. Inkluderer en kjøkkenkrok med grunnleggende krydder for matlaging og dagligvarer til frokost. Gratis wifi. Parkeringsplass tilrettelagt. 4 rom, 2 bad, kjøkken; total kapasitet 9-11 personer.

Kategorisering Kategorisering - Rom Žalo

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 9 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Ljubica ( Trpanj)

Leilighetene Ljubica har 2 leiligheter, en leilighet for 11 personer har 5 soverom, 3 bad med dusj, kjøkken med stue og terrasse. Kjøkkenet er utstyrt med klimaanlegg. Den andre leiligheten har to soverom, to bad med dusj, kjøkken og terrasse. Hvert soverom har vifte. Gjestene har tilgang til en utendørs grill samt privat parkering.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Ljubica

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 16 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter La Maison Alvina ( Trpanj)

Sjarmerende steinhus, plassert på en åsside i en rolig del av Trpanj, ca 200 - 250 meter over havet, hvor en hyggelig bris alltid er til stede. Fra hver leilighet kan du gå direkte til en stor terrasse som gir en vakker utsikt. Huset er egnet for en stor familie og har et komplett innhold som gjør en husholdning. Møblert i vintage stil, ekstremt rent og luftig for maksimal komfort og hvile.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter La Maison Alvina

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Sunny Trpanj ( Trpanj)

Vi leier 6 nye leiligheter i Trpanj på Pelješac halvøya. Fullt møblert, air condition, Wi-Fi internett, TV-LCD, SAT, parkering, terrasse, grill. 150 m fra sentrum og den første stranden. I et familiehus i en rolig og sentral del av byen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Sunny Trpanj

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 20 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Jelavić ( Trpanj)

Facility Meduza finnes i den lille og fredelige landsbyen Trpanj. På sjøen ligger 20 meter fra stranden. Anlegget inneholder tre leiligheter. To leiligheter ligger på bakken, hvorav en med tre senger og utsikt over havet og den andre med fire senger. Den tredje leiligheten har fire senger og ligger i andre etasje, har aircondition og en stor terrasse.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Jelavić

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 11 personer

Pris fra 55 €

Leiligheter Veić ( Trpanj)

Fullt møblert leilighet, med aircondition og havutsikt beliggende i sentrum av Trpanj. De ligger i andre etasje mens i første etasje butikken. Restauranter, apotek, bank, postkontor ligger bare 50-70 meter unna. Hver leilighet består av to soverom, og i hvert soverom er dobbeltseng. Kjøkkenet er utstyrt med elektrisk ovn, komfyr, kjøleskap og andre nødvendige apparater. I stuen er det et stort bord, TV og sofa, og badet er privat for hver leilighet. Stranden er bare 50 meter unna. Parkering og Wi-Fi er gratis for våre gjester, og vi tilbyr også grill som ligger bare 5 minutter fra leiligheten.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Veić

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Klara ( Trpanj)

Leilighet for 4-6 personer med bad (s), kjøkken, wifi, vaskemaskin, terrasse, egen inngang, parkering i front av huset, utvendig peis for alle som liker å grille. Ca 150 m fra sjøen og ca 200 m fra sentrum, men alle de andre strendene er også i nærheten. Ligger i et rolig sted, vil du nyte i naturlig nyanse, og nippe til hjemmelaget vin av vertene dine.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Klara

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Miljak ( Trpanj)

Velkommen til Trpanj i Kroatia! Trpanj er en rolig landsby som ligger i Pelješac-halvøya i Dalmation-kysten, 100 km nord for Dubrovnik. Det er en vakker liten havn omgitt av mange strender. Videre vil du nyte Dalmation-spesialiteter og den berømte Pelješac-eksepsjonell rødvinen Du vil nyte ditt opphold i våre fullt møblerte leiligheter: de har soverom, kjøkken, spisestue bad og balkong. Det er en privat parkeringsplass. Internett er gratis. Det passer for et par eller en familie med 2 barn. Kjæledyr er velkomne Våre overnattingssteder ligger 50 m fra sentrum av landsbyen og 200 m fra stranden Trpanj er et utmerket valg for ferien Hvordan komme deg hit? Med ferge fra havnen i Ploce eller via vei via Ston. Ta gjerne kontakt med oss ​​for å finne ut mer om vår landsby og overnatting Du vil tilbringe en herlig tid her!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Miljak

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Vila Jurić ( Trpanj)

Huset ligger på Peljesac-halvøya i Trpanj. De har fire leiligheter 2 + 2 med havutsikt. To leiligheter ligger i andre etasje, en i første etasje og en i første etasje. Hver leilighet har havutsikt. Foran huset er en vakker rullesteinstrand

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Vila Jurić

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 10 personer

Pris ved forespørsel

Turist guide - Trpanj

Trpanj  - Våpenskjold Trpanj er en liten by og sentrum av den anonyme kommunen i Dubrovnik-Neretva fylke. Bortsett fra hotell og campingplass, tilbyr Trpanj et bredt utvalg av leiligheter og rom i privat innkvartering av familiehus og villaer. Trpanj ligger nord nord for Peljesac-halvøya ved foten av høye åser Gradina og Sveti Rok, hvor de fant biter av forhistorisk keramikk som indikerer at det var en forhistorisk bosetning og at folk fra gamle tider bebod dette området på halvøya Peljesac. Trpanj var under romersk styre, og deretter fra 1300-tallet under republikken Dubrovnik og administrasjonen av den berømte adelige familien Gundulic-Gondola. Selv i forhistorisk tid har mennesket anerkjent appellen til den unike beliggenheten som i dag huser Trpanj, som er Middelhavets autentisitet, uberørt natur og spesielt vakre sandstrender som ofte besøker gjester fra fjernere steder på Peljesac-halvøya. På strendene kan du nyte soling og skygge av furutrær, palmer, tamarisk og andre middelhavsplanter. På grunn av den gunstige mikrolokasjonen er klimaet i Trpanj mildt hele året, og somrene er varme om ettermiddagen forfrisket av den milde vindvinden. Trpanj er i dag et populært turistmål, og veldig populært blant alle turistene som ønsker unike strender, klar sjø, urørt natur, sunn autentisk mat og vinsmaking av toppviner fra Peljesac. Overnatting i Trpanj. Leiligheter, rom og privat innkvartering i Trpanj og omegn. Velkommen til Trpanj!

Trpanj Værmelding