Leiligheter Opuzen | Topp overnatting i Opuzen, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Opuzen

Opuzen ligger i hjertet av Neretva-dalen på venstre bredd av elven Neretva. Bosetningen ligger i et spesifikt landskap av elvedelta mellom sandbjelker og bakevje. I Opuzen deler Neretva seg til den store og lille Neretva-elven, og slettene langs elven er i dag hovedsakelig gjenvunnet og brukes som dyrkbar jord hvor hovedsakelig sitrus dyrkes og derfor er kjent som et viktig senter for mandarinproduksjon i Kroatia. Opuzen ble oppkalt etter festningen...

Sorter etter:

Leiligheter Prović

Opuzen

Fra sjøen 7 km
Kapasitet 10 personer

ved forespørsel

Leiligheter Prović ( Opuzen)

Leilighetene ligger i første etasje og første etasje i et hus langs kysten Mala Neretva i en rolig del av byen, ikke langt unna den nærliggende stranden. Leilighet I. (70 m2), består av to romslige dobbeltrom med en ekstra seng eller seng til et barn (4 +2), stor hall, kjøkken og bad. Det er mulighet for å bruke grillen. Foran huset er stort område og parkering. Leilighet II. (50 m2) har et romslig soverom med mulighet for ekstra seng, stue med kjøkken og bad. Foran er en stor terrasse. 7 km fra leiligheten er en stor sandstrand egnet for familier med små barn og de som elsker kitesurfing. I nærheten ligger en rekke små og store strand bare 10 minutter unna med bil. Det er mulighet for plass til liten båt og å holde Trailer. Opuzen ligger ved krysset til Dubrovnik og Split, ca 100 km, 30 km Medjugorje, Mostar 50 km.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Prović

Fra sjøen 7 km
Kapasitet 10 personer

Pris ved forespørsel

Turist guide - Opuzen

Opuzen  - Våpenskjold Opuzen ligger i hjertet av Neretva-dalen på venstre bredd av elven Neretva. Bosetningen ligger i et spesifikt landskap av elvedelta mellom sandbjelker og bakevje. I Opuzen deler Neretva seg til den store og lille Neretva-elven, og slettene langs elven er i dag hovedsakelig gjenvunnet og brukes som dyrkbar jord hvor hovedsakelig sitrus dyrkes og derfor er kjent som et viktig senter for mandarinproduksjon i Kroatia. Opuzen ble oppkalt etter festningen Fort Opus, som ble bygget i 1684 under regjering av den venetianske republikken. Ruinene av fortet er delvis bevart og er en del av den gamle bymuren. Sentrum av den gamle delen av Opuzen lager klassisk Roman Forum. Viktige kulturelle og sportslige begivenheter som holdes i Opuzen er "Melodije hrvatskog juga" og båtmaraton. Båtmaraton er et veldig populært arrangement og arrangeres på Neretva-elven hver sommer med deltagelse av rundt 35 båter og deres mannskap. Leiligheter og rom i private familiehus i Opuzen og omegn. Velkommen til Opuzen!

Opuzen Værmelding