Leiligheter Brijesta | Topp overnatting i Brijesta, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Brijesta

Brijesta er en liten fiske- og turistby i Dubrovnik-Neretva fylke i Kroatia. Det ligger i en dyp naturlig bukt på den nordlige siden av Pelješac-halvøya, 23 kilometer fra byen Ston, som den administrativt hører hjemme. I landsbyen bor bare rundt 100 fastboende, som driver med turisme, landbruk og fiske. I løpet av de siste årene utvikler turismen spesielt, slik at de fleste lokale tilbyr leiligheter og rom av høy kvalitet i sine private hjem....

Sorter etter:

Leiligheter NAL Biskup

Brijesta

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 24 personer

fra 65 €

Leiligheter NAL Biskup ( Brijesta)

Apartments Nal Biskup ligger i Putniković, og tilbyr en privat strand i et bortgjemt sted. Anlegget ligger 15 meter fra sjøen og inkluderer enheter med kokemuligheter og gratis trådløs internettilgang (WiFi), satellitt-TV og klimaanlegg. Leiligheten har en terrasse og sittegruppe. Det har også et fullt utstyrt kjøkken med stekeovn og kjøleskap. Et privat bad med badekar eller dusj og bidet. Rommene har utsikt over havet. Gjestene kan gratis forbruke produkter som vokser i grønnsakshagen, og i nærheten av leiligheten Nal Biskup er det aktiviteter som svømming, fotturer og dykkermasker og snorkling.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter NAL Biskup

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 24 personer

Pris fra 65 €

Turist guide - Brijesta

Brijesta  - Våpenskjold Brijesta er en liten fiske- og turistby i Dubrovnik-Neretva fylke i Kroatia. Det ligger i en dyp naturlig bukt på den nordlige siden av Pelješac-halvøya, 23 kilometer fra byen Ston, som den administrativt hører hjemme. I landsbyen bor bare rundt 100 fastboende, som driver med turisme, landbruk og fiske. I løpet av de siste årene utvikler turismen spesielt, slik at de fleste lokale tilbyr leiligheter og rom av høy kvalitet i sine private hjem. I tillegg til 200 senger i privat innkvartering, er det også to bobilcamping (Zakono og Vrela) med 400 leirplasser. Stedet er veldig rolig og stille og er ideelt for de som ønsker å tilbringe ferien vekk fra urbane smog og trafikkork. Her er en vakker rullesteinsstrand med krystallklart vann. Flere små holmer (Tajan, Lovorikovac og Pucenjak), som ligger i den store bukten, er egnet for bading og fiske. Besøk Brijesta, denne lille, rolige og fredelige landsbyen, og tilbring ferien med mye solskinn, varme, uberørt natur og de berusende duftene av Adriaterhavets halvøy Pelješac. Leiligheter, rom og feriehus i Brijesta. Kontakt direkte eiere av privat innkvartering og spar opptil 40%. Velkommen til Brijesta på halvøya Pelješac!

Brijesta Værmelding