Leiligheter Ston | Topp overnatting i Ston, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Ston

Ston er en middelalderby og kommune i Dubrovnik-Neretva fylke, som ligger sør på Peljesac-halvøya. Ston har en rik historie som går tilbake så langt som i det fjortende århundre. Det er kjent som byen med den lengste steinmuren i Europa (5,5 km), med smale stille brosteinsgater og staselige gamle steinhus. Utviklingen og den rike historien skylder de eldste aktive saltpannene i verden. Saltpanner som holdt en verdifull tradisjon og naturlig...

Sorter etter:

Leilighet Krile

Ston

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

fra 40 €

Leiligheter Ston turist

Ston

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 20 personer

fra 30 €

Leilighet Lemon & Orange

Ston

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 2 personer

fra 45 €

Leilighet Ina

Ston

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 3 personer

fra 40 €

Feriehus Villa Pindo

Ston

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 5 personer

fra 120 €

Leilighet Suzy

Ston

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 2 personer

fra 35 €

Leilighet Krile ( Ston)

Leiligheten ligger i et familiehus i landsbyen Hodilje i Mali Ston Bay naturreservat. Havet og stranden er 50 m. Gjestene kan benytte seg av utendørsgrillen og tilleggsutstyr: båtutflukter på Mali Ston Bay, bærbar PC og PS3, lokale produkter: brennevin, vin, tilbereder middag med lokale spesialiteter på forespørsel.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Krile

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Ston turist ( Ston)

Prpic-leiligheter ble bygget ved sjøen, utstyrt til de mest krevende reisestandardene med egen strand. Våre fordeler er havets ekstreme renhet, Middelhavsklimaet med mange solskinnsdager, temperaturen må være kanalposisjonen, som alltid beveger seg mellom 22 og 25 ° C, privatliv og leilighet som sjelden finnes, men til en overkommelig pris . Det er nok å si at våre gjester kommer tilbake år etter år, og å inngå forretningsforbindelser og vennskap til mennesker fra forskjellige land. Vi tilbyr ikke diskotek, offisielle fester, servitører, nattklubber, kasinoer - vi må prøve alt de har gjort og lekser. Ikke glem at selv i luksuriøse feriestedene rundt om i verden til høyest pris privatliv og naturlig fred. Bare for den slags fred vi tilbyr, glemmer de overfylte strendene og opplever halvøyaferien som sikkert vil bli husket.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Ston turist

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 20 personer

Pris fra 30 €

Leilighet Lemon & Orange ( Ston)

Villa Marita tilbyr overnatting i to leiligheter Lemon & Orange, ganske sted og mest attraktive del av Mali Ston. Leilighetene er perfekte for 2 personer som ønsker et romslig oppholdsrom på deres (nettside skjult) er også i stand til 4 på grunn av en transformerende sofa som gjør en fin seng for ekstra følgesvenner. Nyt sitte på en terrasse som har flott utsikt til Ston-veggene eller på sjøen. Gulvareal 40 m2 +20 m2 balkong plass, aircondition, satellitt-TV og privat parkering. Villa er ikke på hovedveien, som er svært egnet for små barn og alle som ønsker en avslappende og fredelig ferie.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Lemon & Orange

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 2 personer

Pris fra 45 €

Leilighet Ina ( Ston)

Besøk oss på Ston, byen av rik historisk arv. Vårt hjem ligger helt ned i bymurene - 5,5 km lang og ikke langt fra de eldste saltpannene i Europa. Fordelen med Ston er dens nærhet til alle fasiliteter: Dubrovnik og Korcula (50 km), National Park Mljet (3 km til havnen), Medugorje, Mostar, etc. Ston er på begynnelsen av Peljesac-halvøya, så definitivt trenger å nevne at halvøy er en vinregion med kjente varianter av røde og hvite viner, så vel som den berømte Plavac Mali og dens kjøkken: østers og blåskjell, som er deres naturlige habitat, funnet bare i bukten Mali Ston.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Ina

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 3 personer

Pris fra 40 €

Feriehus Villa Pindo ( Ston)

Vår gjest, Hvis du virkelig vil ha en perfekt ferie på Peljesac i nærheten av Ston. Da er dette huset en perfekt passform for deg! -Stormens store murer ligger bare 4 min kjøring fra huset. Noen få dager er det noen spesielle arrangementer i Ston. Og Ston tilbyr helt fantastiske sjømatretter og italienske restauranter. Du vil besøke historiske steder i Ston og Korcula, Vinprodusenter på Peljesac, Du kan fiske eller hike i skogen Og så mye mer! Inne i huset har du 2 soverom. Hvert soverom har 2 king size-senger med luksuriøst utstyr! Det er god plass til bagasjen og dine personlige ting i huset. På kjøkkenet har du alt du trenger for matlaging. Kjøkkenet er design i stil av PININFARINA! I stuen vil du slappe av ved å se på tv på over dusinvis av kanaler på den fantastiske store tv-skjermen og lytte til musikk, eller du åpnet vinduet og lytter til fuglene og naturen, eller du leser boken eller surfer på internett På den lukkede balkongen mens du ser på den fantastiske sjøen og naturen. Badet er veldig pent innredet, og lukter frisk som naturen! Inne i den lukkede hagen med taket vil du nyte ved å lytte til lyden av naturen mens grillen din fisk eller kjøttet. På den lukkede balkongen har du den beste utsikten over Adriaterhavet og naturen mens du slapper av, drikker kaffe og surfer på internett. På taket av huset er to Velux-vinduer som vender mot himmelen, Velux-vinduer gir spesielt lys til huset om dagen, og om natten slapper du av ved å se på stjernene og drikke vin. Den virkelige skjønnheten i huset er det perfekte for alle som ønsker å slappe av, nyte, spise den beste maten og ha det gøy.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa Pindo

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 120 €

Leilighet Suzy ( Ston)

Studioleilighet Suzy ligger i familiens hus 900 meter fra sentrum av Ston. Den har egen parkeringsplass. Leiligheten har spacy soverom, lite kjøkken, wc og hage med grill. Det har også air condition, wi-fi og TV. Studioleilighet Suzy er ideell for de som elsker fred vekk fra bymassene.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Suzy

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 2 personer

Pris fra 35 €

Turist guide - Ston

Ston  - Våpenskjold Ston er en middelalderby og kommune i Dubrovnik-Neretva fylke, som ligger sør på Peljesac-halvøya. Ston har en rik historie som går tilbake så langt som i det fjortende århundre. Det er kjent som byen med den lengste steinmuren i Europa (5,5 km), med smale stille brosteinsgater og staselige gamle steinhus. Utviklingen og den rike historien skylder de eldste aktive saltpannene i verden. Saltpanner som holdt en verdifull tradisjon og naturlig måte å produsere et salt som ikke har endret seg siden antikken. Ston er viden kjent for dyrking av skalldyr: østers og blåskjell siden romertiden, og østersen fra Ston formidlet herligheten i denne regionen som et sertifisert naturlig afrodisiakum. Ikke langt fra Ston er det den vakre bukten Prapratno med sine eldgamle oliventrær og en oase av ro og skjønnhet Zuljana i sandbukta vendt mot vest. Søk etter leiligheter og privat innkvartering i Ston og nyt ferien. Velkommen til Ston!

Ston Værmelding