Leiligheter Ston | Topp overnatting i Ston, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Ston

Ston er en middelalderby og kommune i Dubrovnik-Neretva fylke, som ligger sør på Peljesac-halvøya. Ston har en rik historie som går tilbake så langt som i det fjortende århundre. Det er kjent som byen med den lengste steinmuren i Europa (5,5 km), med smale stille brosteinsgater og staselige gamle steinhus. Utviklingen og den rike historien skylder de eldste aktive saltpannene i verden. Saltpanner som holdt en verdifull tradisjon og naturlig...

Sorter etter:

Leiligheter Villa Marita

Ston

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 2 personer

ved forespørsel

Leiligheter Ina

Ston

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 3 personer

fra 35 €

Leiligheter Villa Marita ( Ston)

Villa Marita tilbyr overnatting i to leiligheter Lemon & Orange, ganske sted og mest attraktive del av Mali Ston. Leilighetene er perfekte for 2 personer som ønsker et romslig oppholdsrom på deres (nettside skjult) er også i stand til 4 på grunn av en transformerende sofa som gjør en fin seng for ekstra følgesvenner. Nyt sitte på en terrasse som har flott utsikt til Ston-veggene eller på sjøen. Gulvareal 40 m2 +20 m2 balkong plass, aircondition, satellitt-TV og privat parkering. Villa er ikke på hovedveien, som er svært egnet for små barn og alle som ønsker en avslappende og fredelig ferie.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Marita

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 2 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Ina ( Ston)

Besøk oss på Ston, byen av rik historisk arv. Vårt hjem ligger helt ned i bymurene - 5,5 km lang og ikke langt fra de eldste saltpannene i Europa. Fordelen med Ston er dens nærhet til alle fasiliteter: Dubrovnik og Korcula (50 km), National Park Mljet (3 km til havnen), Medugorje, Mostar, etc. Ston er på begynnelsen av Peljesac-halvøya, så definitivt trenger å nevne at halvøy er en vinregion med kjente varianter av røde og hvite viner, så vel som den berømte Plavac Mali og dens kjøkken: østers og blåskjell, som er deres naturlige habitat, funnet bare i bukten Mali Ston.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Ina

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 3 personer

Pris fra 35 €

Turist guide - Ston

Ston  - Våpenskjold Ston er en middelalderby og kommune i Dubrovnik-Neretva fylke, som ligger sør på Peljesac-halvøya. Ston har en rik historie som går tilbake så langt som i det fjortende århundre. Det er kjent som byen med den lengste steinmuren i Europa (5,5 km), med smale stille brosteinsgater og staselige gamle steinhus. Utviklingen og den rike historien skylder de eldste aktive saltpannene i verden. Saltpanner som holdt en verdifull tradisjon og naturlig måte å produsere et salt som ikke har endret seg siden antikken. Ston er viden kjent for dyrking av skalldyr: østers og blåskjell siden romertiden, og østersen fra Ston formidlet herligheten i denne regionen som et sertifisert naturlig afrodisiakum. Ikke langt fra Ston er det den vakre bukten Prapratno med sine eldgamle oliventrær og en oase av ro og skjønnhet Zuljana i sandbukta vendt mot vest. Søk etter leiligheter og privat innkvartering i Ston og nyt ferien. Velkommen til Ston!

Ston Værmelding