Leiligheter Ploče | Topp overnatting i Ploče, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Ploče

Ploče er en liten moderne havneby i Dubrovnik-Neretva fylke, der ifølge den siste folketellingen bor 10.834 innbyggere. Byen ligger i en beskyttet bukt nord for munningen av elven Neretva i Adriaterhavet, og er som sådan en ideell havn for transport og logistikkoperasjoner. Ploče havner den primære havnen som brukes av Bosnia-Hercegovina. Turisme, i motsetning til i andre kystbyer ved Adriaterhavskysten, har ikke stor betydning, men det er alle...

Sorter etter:

Leiligheter Marcela

Ploče

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 5 personer

fra 50 €

Leiligheter Marcela ( Ploče)

Fin og solrik leilighet Marcela ligger i Ploce, som ligger i elven Neretva, halvveis mellom Split og Dubrovnik. Fergehavn med linjen Peljesac og Korcula 50 moh. Bacina-innsjøer, forbundet med Adriaterhavet, med dekorerte sykler, organisert båttur og windsurfing ligger 2 km unna. Munningen av Neretva-elven med vakre sandstrender og kiteboarding ligger 10 km fra panelet. Arkeologisk museum i landsbyen Vid ligger 20 km unna, byen Metkovic og ornitologisk museum 25 km, et pilgrimsenter i Medjugorje, Bosnia-Hercegovina Mostar 40 km og 60 km. De vakre rullesteinstrendene ligger 10 km fra panelet, og inngangen til parkhellingen er tilgjengelig 35 km i landsbyen Igrane. Viktige hendelser i Ploce Ploce-sommeren i juli og august og Boat Marathon på Neretva-elven fra Metkovic til Ploce i august. Leiligheten har aircondition og har ett soverom med dobbeltseng, 1 rom med to enkeltsenger og sovesofa, gang, kjøkken, bad og stue med balkong med utsikt over havet. Den er utstyrt med vaskemaskin og oppvaskmaskin, LCD-TV, DVD, WI FI internett, mikrobølgeovn, gassplate og komfyr, kjøleskap, vannkoker, kaffetrakter, håndklær, posteljinom. Busstasjonen er 100 m, postkontor 90 m, 50 m restauranter, kafeer 50 m, 20 m bank, apotek og helsestasjon 60 moh.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Marcela

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 50 €

Turist guide - Ploče

Ploče  - Våpenskjold Ploče er en liten moderne havneby i Dubrovnik-Neretva fylke, der ifølge den siste folketellingen bor 10.834 innbyggere. Byen ligger i en beskyttet bukt nord for munningen av elven Neretva i Adriaterhavet, og er som sådan en ideell havn for transport og logistikkoperasjoner. Ploče havner den primære havnen som brukes av Bosnia-Hercegovina. Turisme, i motsetning til i andre kystbyer ved Adriaterhavskysten, har ikke stor betydning, men det er alle forutsetninger for utvikling av turisme på grunn av nærheten til elven Neretva og vakre Baćina-innsjøer. Neretva-dalen er et veldig attraktivt område for jakt hovedsakelig på fugler. Fiske og landbruk, særlig produksjon av sitrusfrukter, er hovedinnholdet for lokale innbyggere. Baćina-innsjøer er relativt små og består av seks sammenkoblede og en separat innsjø og er blant de mest interessante fenomenene i karst-hydrografi. Når du besøker Ploče, eller hvis du bare skal gjennom byen, anbefaler vi deg å bo i en privat innkvartering av høy kvalitet (leiligheter og rom) og oppdage og nyte den naturlige skjønnheten i innsjøene Neretva Delta og Baćina. Privat innkvartering Ploče. Velkommen til byen Ploce!

Ploče Værmelding