Leiligheter Mljet | Topp overnatting i Mljet, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Mljet

I følge eldgammel gresk myte skulle helten Odysseus hjem etter mange opplevelser og mange års vandring på sjøen. Han hadde en ulykke og en enorm storm sank skipet og havet kastet ham inn på den fortryllede øya som heter Ogigija. Episk beskrivelse av skjønnhet, behagelig klima, milde bukter, huler og strender på denne mytiske øya sammenfaller med den unike skjønnheten på øya Mljet. Mljet er den sørligste, den grønneste og vakreste kroatiske...

Sorter etter:

Leiligheter Dalamar

Mljet

Fra sjøen 2 km
Kapasitet 11 personer

ved forespørsel

Leiligheter Guesthouse Radulj

Mljet

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 14 personer

fra 40 €

Leiligheter Dabelić Đurica

Mljet

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 16 personer

fra 26 €

Leiligheter Flora

Mljet

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 4 personer

fra 45 €

Leiligheter Cottage Melita

Mljet

Fra sjøen 1 km
Kapasitet 2 personer

fra 25 €

Leiligheter Linda

Mljet

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 6 personer

ved forespørsel

Leiligheter Rotim

Mljet

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

fra 70 €

Leiligheter House Meledia

Mljet

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

fra 60 €

Leiligheter Dalamar ( Mljet)

Apartments Dalamar ligger i Babino Polje på øya Mljet, og tilbyr rom med klimaanlegg, gratis Wi-Fi, samt tilgang til BBQ-fasiliteter. Alle leilighetene har sittegruppe, flatskjerm-TV og eget bad med gratis toalettartikler og dusj. Det er også et spiseplass og et kjøkken utstyrt med mikrobølgeovn, brødrister og kjøleskap. Et fullt utstyrt feriehus for hele familien. Nær stranden og alle andre turiststeder på øya.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Dalamar

Fra sjøen 2 km
Kapasitet 11 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Guesthouse Radulj ( Mljet)

Apartments Radulj ligger i Mljet nasjonalpark, bare 10 meter fra sjøen. Hotellet er omgitt av palmer og furutrær, og har en terrasse med grillutstyr, gratis Wi-Fi og boenheter med havutsikt. Polačes sentrum ligger 200 meter unna. De lyse leilighetene har klimaanlegg og møblert balkong med utsikt over havet, mens studioene har kjøkkenkrok. Avgiftsfri, privat parkering er tilgjengelig på stedet. Radulj tilbyr gjestene gratis prøvetaking av et nasjonalt konjakk. Gjestene kan også nyte fersk tilberedt sjømat og forskjellige spesialiteter fra Dalmatia og Middelhavet. Salt Lake med St. Mary-klosteret ligger i nærheten av eiendommen. Hele øya tilbyr mange turstier. Busstasjonen ligger i Polače sentrum. Fergehavnen kan nås innen 30 km fra Radulj Apartments. En katamaranhavn med båter til Dubrovnik kan lades på 10 minutters gange, og den kjører en gang om dagen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Guesthouse Radulj

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Dabelić Đurica ( Mljet)

Vårt anlegg ligger i Polace. Polace ligger innenfor nasjonalparken. Anlegget består av fem leiligheter, hver leilighet har bad, kjøkken, spisestue og et rom med havutsikt. Huset har en stor hage. Hver kunde som kommer, får en velkomstdrink, og kan smake og prøve de lokale produktene.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Dabelić Đurica

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 26 €

Leiligheter Flora ( Mljet)

Vår leilighet ligger i landsbyen Sobra. Den har to soverom, kjøkken, spisestue, bad, stue og terace med havutsikt. Leiligheten er ny og komfortabel for stor familie eller par. Den har AC, TV, og nærmeste trådløse punkt ligger bare 30 meter fra leiligheten.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Flora

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Cottage Melita ( Mljet)

Hytte Melita ligger i Babino Polje midt på øya. Huset ligger i et fjernt område i mindre turiststed, og er et ideelt sted for aktiv rekreasjon, inkludert fotturer, naturturer, besøke kulturelle og historiske steder og lære om tradisjoner på øya. Babino Polje er en landsby utsatt for sol hele året, slik at du kan være en ideell ferie om våren og høsten hvis du ikke er en fan av den store varmen. Leiligheten har en overflate på 15 m2 og du har alt du trenger for din ferie: rom-stue, kjøkkenkrok med servise, toalett. Fra terrassen (7 m2) har leiligheten utsikt over havet.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Cottage Melita

Fra sjøen 1 km
Kapasitet 2 personer

Pris fra 25 €

Leiligheter Linda ( Mljet)

Leiligheten ligger i Polace på øya Mljet, som også er en nasjonalpark. Leiligheten har et kjøkken, soverom, bad og balkong med havutsikt. Leiligheten har også air condition, TV, WiFi og parkering, og tilbyr ekstra service til leie sykler, kajakker og serverer mat og drikke. Innen 100 meter er det restauranter, bakerier, butikker, minibank, strender, suvenirbutikk og bilutleie. Husdyr er tillatt.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Linda

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 6 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Rotim ( Mljet)

Leilighetene i Rotim-familien ligger på øya Mljet, i Uvala Sutmiholjska, som er en av de vakreste småsteinene på Mljet. Den ligger på sørsiden av øya, nær hovedoppgjøret - Babino Polje. Huset vårt, omgitt av furutrær, ligger ved havet. Huset bruker solenergi, energibesparende lyspærer, tankvann og solcellepaneler for vannoppvarming. På grunn av dette er det ikke tillatt å bruke varmeapparater (jern, hårføner, sakte komfyr). Vi tilbyr to nyoppussede leiligheter, designet for å imøtekomme 4 personer (2 + 2). Hver leilighet har ett soverom med dobbeltseng, bad, kjøkken og stue med terrasse og fantastisk utsikt over havet. Stuen har en uttrekkbar sofa egnet for to personer. Gjestene kan benytte seg av utepeisen og liggestoler og møbler på terrassen. Verter er tilgjengelige 24 timer i døgnet og tilbyr deres hjelp og råd hvis gjestene ønsker å utforske øya videre.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Rotim

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 70 €

Leiligheter House Meledia ( Mljet)

House 'MELEDIA' ligger i Prožurska havn på øya Mljet, den grønneste øya av kroatiske Adriaterhavet og en av de vakreste øyene i Middelhavet. Ligger i den sørlige dalmatiske regionen, 20 NM vest for Dubrovnik, med uberørt natur og klart hav, er Mljet en oase av perfekt harmoni med sin frodige middelhavsvegetasjon og det blå havet, som er en nasjonalpark. Prozurska Luka ligger tre kilometer fra havnen Sobra. Opprinnelig oppfattet som en fiskehavn, som etter hvert blir et favorittmål for turister fra hele verden, hovedsakelig på grunn av uberørt natur, rent hav og luft og ypperlig mat. Den spesielle sjarmen til stedet gir sin fusjon med naturen, og våkner opp til lyden av crickets og måker, er en opplevelse som alle besøkende vil huske for alltid. Hyggelig kveld med lyden av havet, fiske med lokalbefolkningen, muligheten for å leie båter og vindsurfere, nyte fersk sjømat delikatesser, Prožurska porten et ideelt sted å unnslippe folkemengden, mas og stress forårsaket av den moderne livsstilen. Huset 'MELEDIA' ligger ved kysten (innen 6 m fra sjøen) med privatliv levert av den isolerte beliggenheten til. I sin sammensetning Leiligheten har 3 soverom med 6 senger, bad, kjøkken og en stor opphøyet terrasse med utsikt over havet. Leiligheten har aircondition, satellitt-TV, moderne kjøkken og bad, privat hage. Husets størrelse er 60 m2.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter House Meledia

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 60 €

Turist guide - Mljet

Mljet  - Våpenskjold I følge eldgammel gresk myte skulle helten Odysseus hjem etter mange opplevelser og mange års vandring på sjøen. Han hadde en ulykke og en enorm storm sank skipet og havet kastet ham inn på den fortryllede øya som heter Ogigija. Episk beskrivelse av skjønnhet, behagelig klima, milde bukter, huler og strender på denne mytiske øya sammenfaller med den unike skjønnheten på øya Mljet. Mljet er den sørligste, den grønneste og vakreste kroatiske øya. Den vestlige delen av øya gjør Mljet nasjonalpark, som dekker et område på 54 km2 og som er viden kjent for Big and Small Lake, tett furuskog og kloster Santa Maria på øya i de store innsjøene. Mljet-øya har bare 1 088 innbyggere, og de største bosetningene er Babino Polje, Goveđari, Sobra, Polače og Pomena. Med en ferie på strendene i de mange skjulte buktene, kan ferietiden fylles ut med en rekke aktiviteter som fotturer og fotturer, sykling, kajakkpadling og kanopadling, dykking og oppdag skjulte huler som den berømte Odysseus-hulen. Bestill en billig leilighet i private familiehus og gå som Odyssey i eventyr og nyt alle herlighetene på denne unike øya. Velkommen til øya Mljet.

Mljet Værmelding