Leiligheter Sreser | Topp overnatting i Sreser, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Sreser

Sreser er en liten fiske- og turistby i Dubrovnik-Neretva fylke i Kroatia. Det ligger på nordsiden av den sentrale delen av Peljesac-halvøya, og ser mot øst, til fastlandet, der Neretva-elven renner ut i havet. Det ligger 3 kilometer fra hovedveien og fra byen Janjina, som også er sentrum av kommunen. Fra byen Ston ligger omtrent 30 kilometer. Uberørt natur, rent hav og gode strender er hovedfordelene med denne lille byen. Sreser, som først...

Sorter etter:

Leiligheter Sreser

Sreser

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 22 personer

fra 40 €

Leiligheter Kala

Sreser

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 20 personer

fra 50 €

Leilighet Sunce

Sreser

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 4 personer

fra 60 €

Leiligheter Sreser ( Sreser)

Leiligheter Ana Mratinović ligger i et lite rolig sted Sreser på halvøya Peljesac i Kroatia, fullt utstyrt, Wifi og gratis air condition. Leilighetene ligger første rad til sjøen og 50 meter fra hovedstranden. Bungalowene i første etasje er ideelle for familier med små barn. Gjestene i leiligheten har privat parkering, stor grill er tilgjengelig, grill tre er gratis. Hvis du har en båt tilgjengelig, har du en ledig kaj for båten i havnen foran leiligheten. Sreser er et ønskelig sted for folk som er på ferie for å ta med sykler, du kan ta med sykler, vi har en spesiell plass for sykkelinnkvartering, og vi har flotte sykkelstier uten bil. Alle gjester som kommer gratis, får 1 flaske hjemmelaget vin og en velkommen aperitiff. Du har sjansen til å leie båt. Fersk fisk og skalldyr er tilgjengelig hver dag. Hvis du vil ha en ekte ferie i et rolig sted med en vakker strand, er Sreser stedet for deg.  Det er mulig å komme med fly i Dubrovnik, overføring til Ana Mratinović leilighet i Sreser mulig etter avtale med eieren.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Sreser

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 22 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Kala ( Sreser)

Leilighetene Kala ligger i et lite fiskevær Sreser på halvøya Pelješcu. Objekat ligger ca 10 meter fra mora. Vår innkvartering med aircondition, gratis internett. Alle leilighetene har balkong med utsikt over havet. Vår bygning har 6 enheter av forskjellige størrelser. Fint og rolig sted er ideelt for gjester som ønsker en pause fra det hektiske og stressende hverdagen. Plasseringen er nær berømte turistmål (Dubrovnik, Mljet, Korcula, Ston) gjør dette stedet spesielt interessant for gjester på deres ferie ønsker å besøke og de kjente stedene.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Kala

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 20 personer

Pris fra 50 €

Leilighet Sunce ( Sreser)

Apartment House Sunce ligger i Osobljava, en rolig liten middelhavslandsby med tilgang til havet, på Peljesac-halvøya. Huset er omgitt av frodig grønn vegetasjon, tilbyr privatliv fordi det har en liten hage med en stor asfaltert terrasse med sitteplasser og fluktstoler, ca 250 meter (5 minutters gange) fra stranden hvor du kan sole deg, bade eller nyte skyggen . Den består av 2 soverom (dobbeltseng i den ene og 2 enkeltsenger i den andre), fullt utstyrt kjøkken (oppvaskmaskin, brødrister, kaffetrakter, vannkoker, stekeovn, komfyr, kjøleskap, fryser og elektrisk grill), stue med sofa (sofa). seng), TV og bad (hele 40m2). Badet har toalett, dusj, vaskemaskin og hårføner. Huset har aircondition og har egen gratis parkering.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Sunce

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 60 €

Turist guide - Sreser

Sreser  - Våpenskjold Sreser er en liten fiske- og turistby i Dubrovnik-Neretva fylke i Kroatia. Det ligger på nordsiden av den sentrale delen av Peljesac-halvøya, og ser mot øst, til fastlandet, der Neretva-elven renner ut i havet. Det ligger 3 kilometer fra hovedveien og fra byen Janjina, som også er sentrum av kommunen. Fra byen Ston ligger omtrent 30 kilometer. Uberørt natur, rent hav og gode strender er hovedfordelene med denne lille byen. Sreser, som først og fremst var en fiskerlandsby, er nå veldig utviklet, liten turistby, og det tilbys kvalitetskostnader i nesten alle private familiens hjem. Et spesielt trekk ved Sreser er den lille øya Gospin Skolj som ligger noen få dusin meter fra stranden og som ved lavvann kan nås til fots. Den lille øya kan besøkes til fots, og tilbyr en fantastisk utsikt og god plass til soling. Sreser er et ideelt sted for en familieferie, for med all magien i naturen og uberørt klart vann er her bare en restaurant, kafé og butikk. Tilbring ferien i Sreser på Peljesac-halvøya og unnslippe fra store folkemengder og urbane smog i denne oasen av fred, ro, rent hav, luft og den berusende duften av Middelhavet. Privat innkvartering i Sreser på Peljesac-halvøya. Kontakt direkte eiere av leiligheter, rom og fritidsboliger, og spar opptil 40% på dyre byråavgifter. Velkommen til Sreser på Peljesac-halvøya!

Sreser Værmelding