Leiligheter Drače | Topp overnatting i Drače, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Drače

Drače er en liten turist- og fiskevær i Dubrovnik-Neretva fylke i Kroatia. Det ligger i en stor bukt på den nordlige kysten av Peljesac-halvøya, 30 km nordvest for byen Ston. Tilhører administrativt Janjina kommune og her bor bare 70 fastboende. Innbyggerne har tradisjonelt levd av jordbruk, vinproduksjon og fiske, men i dag blir turisme og turisttjenester som tilbyr overnatting i private familieboliger en stadig viktigere gren av økonomien....

Sorter etter:

Leiligheter GLAVOR DRAČE

Drače

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 16 personer

fra 25 €

Leiligheter Zdravko

Drače

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 15 personer

fra 50 €

Leiligheter GLAVOR DRAČE ( Drače)

Huset vårt ligger 20 m fra rullesteinsstranden som har sand inne, og 500 meter fra den lille fiskerlandsbyen kalt Drače (80 km fra Dubrovnik). Huset vårt har vakker havutsikt, og det er omgitt av fin anlagt olivenlund (5000 m2). Det er 3 leiligheter i første etasje og 2 leiligheter i første etasje; det er to griller tilgjengelig å bruke, og det er garantert parkering for alle biler. - Leilighet A1 (5persons) Leilighet A1 har ett dobbeltrom med ekstraseng for en person og bad. Den inneholder også kjøkken med stue og et annet bad. I stuen er sofa (ekstraseng for 2 personer). Det har balkong og terrasse med havutsikt. Denne leiligheten har grill til disposisjon. Leiligheten ligger i første etasje. - Studioleilighet A2 (3persons) Denne studioleiligheten har ett rom med dobbeltseng, og ekstraseng for en person. Det er også kjøkken og bad. Den har balkong med havutsikt. Leiligheten ligger i første etasje. - Studioleilighet A3 (4persons) Stor og romslig studioleilighet (51 m2) er også i første etasje. Den har kjøkken, stor stue (42m2) med dobbeltseng og ekstraseng for 2 personer, wc (3.1m2) og bad (4,2 m2). Stor skyggelagt terrasse er foran leiligheten (44m2) med havutsikt. Leiligheten ligger i første etasje. - Studioleilighet A4 (2 personer) Denne studioleiligheten har ett rom med to senger. Det er også kjøkken og bad. Den har balkong med havutsikt. Denne leiligheten ligger i første etasje. - Leilighet A5 (4-5 personer) Denne leiligheten har ett dobbeltrom med ekstraseng for en person. Det er også kjøkken og bad. Den har sofa i stuen (ekstraseng for 2 personer). Leiligheten to balkonger har havutsikt. Denne leiligheten ligger i første etasje.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter GLAVOR DRAČE

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 25 €

Leiligheter Zdravko ( Drače)

Hus med 3 suiter med balkong med utsikt over havet

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Zdravko

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 15 personer

Pris fra 50 €

Turist guide - Drače

Drače  - Våpenskjold Drače er en liten turist- og fiskevær i Dubrovnik-Neretva fylke i Kroatia. Det ligger i en stor bukt på den nordlige kysten av Peljesac-halvøya, 30 km nordvest for byen Ston. Tilhører administrativt Janjina kommune og her bor bare 70 fastboende. Innbyggerne har tradisjonelt levd av jordbruk, vinproduksjon og fiske, men i dag blir turisme og turisttjenester som tilbyr overnatting i private familieboliger en stadig viktigere gren av økonomien. Omgivelsene til Drace er veldig fristende, og hele bukta er omgitt av vakre gamle sypresser, oliventrær, agaves og fargerike blomster. I bukta er det flere mindre øyer (Dubovac, Galicak, Lovorikovac) som du kan besøke hvis du leier en motorbåt. Strendene er sand og grus, veldig rent og ryddig ideelt for den perfekte familieferien uten folkemengdene og støyen. I Drace er det en liten havn, som skyldes bølgebryteren godt beskyttet mot vind, og kan binde mindre yachter og båter (dybden er opp til 3 meter). Naturelskere og aktive ferieelskere kan glede seg over den uberørte naturen, fotturer, går eller sykler på de mange preparerte løypene som fører til de mindre byene og buktene rundt. For alle elskere av gastronomi og autentiske dalmatiske delikatesser, tilbyr Drače to restauranter hvor du kan smake ferske fiskespesialiteter, dalmatisk røkt skinke, ost og en av de beste rødviner fra halvøya som Plavac. Kontakt direkte eiere av leiligheten, spar opptil 40% på høye byråavgifter og nyt det fredelige, stille og naturlige miljøet på Drace og Peljesac-halvøya. Overnatting i Drace på Peljesac. Leiligheter, rom og annen privat innkvartering på Drače (Peljesac-halvøya). Velkommen til Drače!

Drače Værmelding