Leiligheter Korčula - Korčula | Topp overnatting i Korčula - Korčula, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Korčula - Korčula

Korčula er en historisk befestet by på den beskyttede østkysten av øya Korčula. Gamlebyen er omgitt av murer, og gamle steingater er arrangert slik at de tillater fri sirkulasjon av luft, men samtidig for å beskytte mot sterk vind. Korčula er bygget som en sterk festning på en odde som beskytter det smale sundet mellom øyene Korčula og Pelješac-halvøya. Å bygge utenfor murene var forbudt før på 1700-tallet da passerte faren for angrep...

Sorter etter:

Leiligheter Mak

Korčula - Korčula

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 12 personer

fra 40 €

Feriehus Nevenka

Korčula - Korčula

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 8 personer

fra 55 €

Leiligheter Bradley Račišće

Korčula - Korčula

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 12 personer

fra 56 €

Leiligheter Iris

Korčula - Korčula

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 4 personer

fra 60 €

Robinson turisme Šime

Korčula - Korčula

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 16 personer

fra 60 €

Leiligheter Gardenal

Korčula - Korčula

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 8 personer

fra 45 €

Feriehus Villa Kastel

Korčula - Korčula

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 8 personer

fra 200 €

Leiligheter Milea

Korčula - Korčula

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 7 personer

fra 50 €

Leiligheter Vejo

Korčula - Korčula

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 40 personer

ved forespørsel

Leiligheter Villa CEBALO

Korčula - Korčula

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 20 personer

fra 54 €

1 anmeldelser - 1.0/5

Leiligheter Lilly

Korčula - Korčula

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 4 personer

fra 40 €

Feriehus KAMENA VILA PORED MORA

Korčula - Korčula

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 9 personer

fra 90 €

Last minute tilbud

Leiligheter Plava kuća

Korčula - Korčula

Fra sjøen 600 m
Kapasitet 2 personer

fra 40 €

Leiligheter Mak ( Korčula - Korčula)

Tilbring en rolig ferie på øya Korčula, i en liten landsby Kneza 10 km fra byen Korčula. Nyt stillheten og skyggen av trær vekk fra byens mas. Vi tilbyr deg 3 leiligheter med utsikt over havet, kun 25 meter fra stranden. Ana leilighet for 2+1 personer 35 m2 med terrasse på 40 m2. Katarina - to-roms leilighet for 4+1 personer 45 m2 med terrasse på 40 m2. Marijana - tre-roms leilighet med stue for 6+2 personer 120 m2 med terrasse på 60 m2. Parkering, brygge, grill, internett. Velkommen til Villa-MAK!!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Mak

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 40 €

Feriehus Nevenka ( Korčula - Korčula)

Huset ligger i en bukt, 3 km langt fra sentrum av byen Korcula. Det kan leies hus som helhet eller leilighet 4 + 1. Første etasje har ingen trapper og det er egnet for rullestolbrukere. Huset besto av 4 soverom, 2 kjøkken, 2 bad, 2 terrasser. Prisene er omtrentlige og de eksakte prisene er tilgjengelig på forespørsel. Vi leier fra 01.05.-01.10. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Nevenka

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 55 €

Leiligheter Bradley Račišće ( Korčula - Korčula)

Leilighet A4- Nikola ligger i andre etasje i familiehuset i sentrum av den lille byen Racisce, 12 km fra byen Korcula. Den består av to rom med to dobbeltsenger (dobbeltsenger) og en ekstra seng, kjøkken og stue med sovesofa og bad med badekar og vaskemaskin. På nordsiden er en balkong på 16 m 2 med utsikt over havet og sentrum og på sørsiden en balkong på 6 m2 med utsikt over hagene. Kapasiteten er 4 personer med én ekstra person på ekstraseng og én person på sovesofa.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Bradley Račišće

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 56 €

Leiligheter Iris ( Korčula - Korčula)

LEILIGHETER IRIS LIGGER i Korčula by, men utenfor det gamle sentrum. I nærheten av havet, på 3 minutter kan du nå strendene. Parkering er gitt, men bilen er ikke nødvendig. Apartments Iris tilbyr en fullt uavhengig romslig leilighet med 1 soverom og studioleilighet. Sengetøy og håndklær er inkludert. Gratis wifi. STANDARD LEILIGHET med egen inngang, litt privat hage og uteområdet med hagemøblene i skyggen av grønt. Også balkong med bord og stoler, hvor du kan spise eller bare hvile. Det er et soverom med stor dobbeltseng med air condition og takvifte også. Bad med dusj. Fullt utstyrt kjøkken (komfyr, stekeovn, kjøleskap, fryser, mikrobølgeovn, vannkoker, kaffetrakter, kjøkkenutstyr). STUDIOLEILIGHETEN er romslig og komfortabel, er ideell for et par, har et fullt utstyrt kjøkken og spisestue, en dobbeltseng og en separat sofa å slappe av på, en romslig garderobe. Bad med badekar. Utenfor studioet er det en romslig terrasse til din disposisjon. LEILIGHETER IRIS ER EN IDEELL base for å utforske Korcula by* og strendene i nærheten** til fots. * I sommersesongen kan du nå sentrum av gamlebyen innen 10 minutter med vanntaxi. ** Fra brygga nedenfor hotellet kan du også ta vanntaxi hver dag og svømme på en av de ubebodde holmene med vakre strender, som Badija eller Vrnik

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Iris

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 60 €

Robinson turisme Šime ( Korčula - Korčula)

I nærheten av gamlebyen i Korcula, kun 15 km unna, ligger den vakre bukten Pupnatska luka hvor leilighetene våre ligger. Hvis du leter etter leiligheter vekk fra bystøy og ønsker fred og ro, så er våre leiligheter det rette valget for deg. Pupnatska luka bay ligger på en beskyttet del av øya, og har ingen infrastruktur, men leilighetene drives av solenergi tilstrekkelig for belysning, lading av mobiltelefoner, bærbare datamaskiner osv. Ved siden av leiligheten er det en utendørs dusj oppvarmet av solenergi. energi, og under leiligheten er det en liten privat strand, så havet er bare noen få skritt unna leiligheten. Den vakreste sandstranden på øya ligger 40 meter fra leiligheten. Alle leilighetene har private terrasser med utsikt til havet og den vakre stranden, to soverom, utstyrt kjøkken med gasskomfyr og kjøleskap, samt bad (toalett og dusj). Utegrillen er plassert ved siden av leiligheten.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turisme Šime

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Gardenal ( Korčula - Korčula)

Apartments Gardenal ligger i Prigradica, et lite sted på den nordlige delen av øya Korčula, kun 20 meter fra sjøen. Prigradica ligger 4 km fra Blato, 5 km fra Vela Luka og 40 km fra gamlebyen i Korčula. Hvis du velger våre leiligheter vil vi gjøre vårt beste for å være hyggelige verter og gjøre ferien uforglemmelig. Du må betale 30 % av totalprisen for reservasjon og resten når du kommer til leiligheten.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Gardenal

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 45 €

Feriehus Villa Kastel ( Korčula - Korčula)

Kastel - castrum - et middelalderhus som er fast bestemt på å forsvare seg mot angrep. På grunn av de tykke steinveggene og gulvet i separate gulv i tykt steinhvelv med en smal åpning for glidestigen, letter forsvaret mot angripere. Villa Kastel - i kategorien fire stjerner (****) ble ombygd og utvidet i middelalderens castrum. Villa Kastel i kategori 4 stjerner (****) fra byen Korcula er 4 km fra stranden 100 m fra nærmeste restaurant 70, 150 og 400 m, og 150 m fra butikker. Det er fire doble soverom (to med klimaanlegg, ett med terrasse, ett med balkong), 2 kjøkken, 4 bad med toalett, stue med peis, satellitt-TV og trådløst internett, og et rom med biljardbord. Landstørrelse er 5000 m2 skyggefull nord- og sørgård (hver 100 m2), en høy terrasse på 30 m2, 30 m2 svømmebasseng, kapell. John, magasin, grill, skyggefull parkeringsplass og en olivenlund.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa Kastel

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 200 €

Leiligheter Milea ( Korčula - Korčula)

Leilighetene (2 +1 og 4) ligger i den vakre bukten Zrnovska Banja, 3,5 km fra byen Korcula og bare 5 meter fra sjøen. De har parkering og fortøyning. Pebble beach i nærheten av leilighetene. Leilighet (2 + 1) har ett soverom for 2 personer med ekstra seng for en tredje person (45 m2 og 20 m2 terrasse), har en takvifte. Leilighet (4) har to soverom for 4 personer (75 m2 og terrasse 20 m2) utstyrt med air condition. Hver terrasse har havutsikt. Nærliggende er restauranter og butikker.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Milea

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 7 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Vejo ( Korčula - Korčula)

Rom og suiter, 500 m fra sjøen, halvpensjon, parkering, internett, air condition, god mat og full service. For detaljer, vennligst besøk vår hjemmeside eller email oss.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Vejo

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 40 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Villa CEBALO ( Korčula - Korčula)

Leiligheter CEBALO ligger og dypt skjult i den pittoreske bukten Vrbovica, ca 4 kilometer fra sentrum av byen Korčula. (se planen for veien). Bare noen få hus i bukta, omgitt av åser og skoger, og en lokalvei uten mye trafikk over leilighetene plassert på flere terrassenivåer, tilbyr hver gjest en nødvendig stille for en uforgjengelig ferie. Leilighetene er borte 10 - 20 meter fra en «privat» stein og sandstrand beskyttet mot sterkere vind med gradvis havdybde; et ideelt sted for barn å svømme. Over leilighetene, ved veien, er det en overbygd privat parkeringsplass, mens der nede er en brygge for fortøyning av båter. Informasjon og ordninger på veien som fører til en kilometer unna restauranter og butikk finner du i leilighetene; også informasjon om skip linjer, utflukter, leger, kveldsunderholdning i byen, muligheter for å leie sykler, mopeder, biler og båter i byen. Leilighetene er utstyrt med alt nødvendig utstyr og antrekk for komfortabel bolig. Gratis WiFi Internett inne og ute leiligheter på stranden.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa CEBALO

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 20 personer

Pris fra 54 €

1 anmeldelser - 1.0/5
Leiligheter Lilly ( Korčula - Korčula)

Studio leilighet i Korcula, 350 m fra stranden, med terrasse, egnet for 2 personer uten barn, fullt utstyrt, med TV, AC og Wi-Fi. Det er en gratis parkeringsplass foran bygningen. Et stort supermarked ligger veldig nært. Det tar 25 minutter å gå til sentrum, 10 min med taxi båt fra hotellets strand. Rolig koselig sted

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Lilly

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 40 €

Feriehus KAMENA VILA PORED MORA ( Korčula - Korčula)

Nyt i avslappende, trygg og privat opplevelse på nordkysten av øya Korčula. Huset har vakker panoramautsikt, og ligger langs sjøkostnaden. Når du kommer hit, vil du bli forelsket i dette stedet og dets krystallklare hav 10 meter fra huset, mildt klima og rik kulturarv. To leiligheter er komfortable for 8 maks 9 personer. Hver har kjøkken, stue, bad, 2 soverom 60 m2 terrasse, gratis WiFi, utendørs stein BBQ. Privat strand er få skritt ned. Nyt :)

Kategorisering Kategorisering - Feriehus KAMENA VILA PORED MORA

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 9 personer

Pris fra 90 €

Leiligheter Plava kuća ( Korčula - Korčula)

Leiligheter ***, TV/SAT air condition, balkong, separat soverom, ekstra seng i stuen, parkeringsplass, 10 minutter til sjøen og stranden, 25 minutter til gamlebyen. Huset ligger i en rolig del av byen i nærheten av svømmebassenget Gojko Arneri, som har innendørsbasseng og treningsstudio og kan brukes hele året. Leiligheter med separat soverom med dobbeltseng, stue med ekstra seng som kan gjøres om til seng for én person, kjøkken i stuen med alle nødvendige fasiliteter, fullt utstyrt bad med dusj, balkong med bord med fire stoler, parkeringsplass foran huset. Prisen inkluderer: sluttrengjøring, parkering, Wi-Fi, klimaanlegg, hårføner, felles grill, paraply, turistskatt. Vi ønsker deg velkommen til den magiske øya Korčula! Denne leiligheten ligger i en rolig og privat beliggenhet og tilbyr alt du trenger for et uforglemmelig opphold. Gjør deg klar til å oppleve magien til Korčula og gjøre drømmeferien til virkelighet. Gå inn i dette sjarmerende hjemmet og du vil bli møtt av et komfortabelt oppholdsrom. Leiligheten er nøye designet for å gi hjemmets komfort, samtidig som den gir en feilfri ferieopplevelse. Det fullt utstyrte kjøkkenet lar deg tilberede favorittmåltidene dine, og spisestuen gir et fint sted å nyte dem. Etter en hel dag med utforsking kan du slappe av i den koselige stuen, hvor du kan slappe av i et fredelig miljø. Soverommet er et fredelig tilfluktssted, innredet med komfort i tankene, slik at du kan hvile og lade batteriene etter øyeventyr. Våkn opp uthvilt og klar til å ta fatt på hver nye dag. Passer for to personer.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Plava kuća

Fra sjøen 600 m
Kapasitet 2 personer

Pris fra 40 €

Turist guide - Korčula - Korčula

Korčula - Korčula  - Våpenskjold Korčula er en historisk befestet by på den beskyttede østkysten av øya Korčula. Gamlebyen er omgitt av murer, og gamle steingater er arrangert slik at de tillater fri sirkulasjon av luft, men samtidig for å beskytte mot sterk vind. Korčula er bygget som en sterk festning på en odde som beskytter det smale sundet mellom øyene Korčula og Pelješac-halvøya. Å bygge utenfor murene var forbudt før på 1700-tallet da passerte faren for angrep på byen. Byens historiske steder inkluderer den sentrale katedralen St. Mark (innebygd romansk-gotisk stil i 1301 til 1806), et fransiskansk kloster med en vakker venetiansk gotisk kloster fra 1400-tallet, rådhuset, palasset til de tidligere venetianske guvernørene, deretter palasset til den lokale kommersielle kongelige fra 1500- og 1500-tallet og massive bymurer og tårn. En av de største turistattraksjonene er fødestedet til de største og mest kjente reisende og oppdagere gjennom tidene - Marco Polo, som ble født i 1254 i gamlebyen i Korčula. Byen Korčula har til sammen 5.634 innbyggere. Befolkningen i Korčula holder fortsatt liv med gamle folkekirkeseremonier og danser med sverd - den berømte Moreška, som dateres tilbake til middelalderen. Tidligere ble Moreška bare danset ved spesielle anledninger, men i dag blir denne dansen holdt to ganger i uken, mest for nysgjerrige turister. I tillegg til hotellovernatting tilbyr byen Korčula mye billigere overnatting i private hjem. Søk etter rimelige leiligheter og rom i Korčula. Velkommen til Korčula!

Korčula - Korčula Værmelding