Leiligheter Korčula - Korčula | Topp overnatting i Korčula - Korčula, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Korčula - Korčula

Korčula er en historisk befestet by på den beskyttede østkysten av øya Korčula. Gamlebyen er omgitt av murer, og gamle steingater er arrangert slik at de tillater fri sirkulasjon av luft, men samtidig for å beskytte mot sterk vind. Korčula er bygget som en sterk festning på en odde som beskytter det smale sundet mellom øyene Korčula og Pelješac-halvøya. Å bygge utenfor murene var forbudt før på 1700-tallet da passerte faren for angrep...

Sorter etter:

Leiligheter Mak

Korčula - Korčula

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 15 personer

fra 30 €

Feriehus Villa Kastel

Korčula - Korčula

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 8 personer

fra 150 €

Feriehus Nevenka

Korčula - Korčula

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 8 personer

fra 40 €

Leiligheter Villa CEBALO

Korčula - Korčula

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 20 personer

fra 54 €

Leiligheter Duhović

Korčula - Korčula

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 20 personer

ved forespørsel

Leiligheter Bradley Račišće

Korčula - Korčula

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 5 personer

fra 42 €

Leiligheter Iris

Korčula - Korčula

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 5 personer

fra 60 €

Leiligheter Lilly

Korčula - Korčula

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 4 personer

fra 40 €

Robinson turisme Šime

Korčula - Korčula

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 16 personer

fra 40 €

Leiligheter Milea

Korčula - Korčula

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 7 personer

fra 36 €

Leilighet Svalina

Korčula - Korčula

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leilighet Sirius

Korčula - Korčula

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 8 personer

fra 50 €

Leiligheter Vejo

Korčula - Korčula

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 40 personer

ved forespørsel

Leiligheter Maja

Korčula - Korčula

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 3 personer

fra 35 €

Robinson turisme Robinzon vila sa bazenom

Korčula - Korčula

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

fra 50 €

Feriehus KAMENA VILA PORED MORA

Korčula - Korčula

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 9 personer

fra 90 €

Leiligheter Mak ( Korčula - Korčula)

Tilbring en rolig ferie på øya Korčula, i en liten landsby Kneza 10 km fra byen Korčula. Nyt stillheten og skyggen av trær vekk fra byens mas. Vi tilbyr deg 3 leiligheter med utsikt over havet, bare 25 meter fra stranden. Ana leilighet for 2 + 1 personer 35 m2 med en terrasse på 40 m2. Katarina - to-roms leilighet for 4 + 1 personer 45 m2 med en terrasse på 40 m2. Marijana - tre-roms leilighet med stue for 6 + 2 personer 120 m2 med en terrasse på 60 m2. Parkering, brygge, grill, internett. Velkommen til Villa-MAK !!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Mak

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 15 personer

Pris fra 30 €

Feriehus Villa Kastel ( Korčula - Korčula)

Kastel - castrum - et middelalderhus som er fast bestemt på å forsvare seg mot angrep. På grunn av de tykke steinveggene og gulvet i separate gulv i tykt steinhvelv med en smal åpning for glidestigen, letter forsvaret mot angripere. Villa Kastel - i kategorien fire stjerner (****) ble ombygd og utvidet i middelalderens castrum. Villa Kastel i kategori 4 stjerner (****) fra byen Korcula er 4 km fra stranden 100 m fra nærmeste restaurant 70, 150 og 400 m, og 150 m fra butikker. Det er fire doble soverom (to med klimaanlegg, ett med terrasse, ett med balkong), 2 kjøkken, 4 bad med toalett, stue med peis, satellitt-TV og trådløst internett, og et rom med biljardbord. Landstørrelse er 5000 m2 skyggefull nord- og sørgård (hver 100 m2), en høy terrasse på 30 m2, 30 m2 svømmebasseng, kapell. John, magasin, grill, skyggefull parkeringsplass og en olivenlund.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa Kastel

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 150 €

Feriehus Nevenka ( Korčula - Korčula)

Huset ligger i en bukt, 3 km langt fra sentrum av byen Korcula. Det kan leies hus som helhet eller leilighet 4 + 1. Første etasje har ingen trapper og det er egnet for rullestolbrukere. Huset besto av 4 soverom, 2 kjøkken, 2 bad, 2 terrasser. Prisene er omtrentlige og de eksakte prisene er tilgjengelig på forespørsel. Vi leier fra 01.05.-01.10. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Nevenka

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Villa CEBALO ( Korčula - Korčula)

Leiligheter CEBALO ligger og dypt skjult i den pittoreske bukten Vrbovica, ca 4 kilometer fra sentrum av byen Korčula. (se planen for veien). Bare noen få hus i bukta, omgitt av åser og skoger, og en lokalvei uten mye trafikk over leilighetene plassert på flere terrassenivåer, tilbyr hver gjest en nødvendig stille for en uforgjengelig ferie. Leilighetene er borte 10 - 20 meter fra en «privat» stein og sandstrand beskyttet mot sterkere vind med gradvis havdybde; et ideelt sted for barn å svømme. Over leilighetene, ved veien, er det en overbygd privat parkeringsplass, mens der nede er en brygge for fortøyning av båter. Informasjon og ordninger på veien som fører til en kilometer unna restauranter og butikk finner du i leilighetene; også informasjon om skip linjer, utflukter, leger, kveldsunderholdning i byen, muligheter for å leie sykler, mopeder, biler og båter i byen. Leilighetene er utstyrt med alt nødvendig utstyr og antrekk for komfortabel bolig. Gratis WiFi Internett inne og ute leiligheter på stranden.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa CEBALO

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 20 personer

Pris fra 54 €

Leiligheter Duhović ( Korčula - Korčula)

Villa Duhović - leiligheter direkte ved sjøen for 3 + 1, 2 + 0, 2 + 1, 6 + 0, 4 + 0 personer - veldig stille bukt - Tri žala Villa ligger i en rolig vik, ca. 5 km fra sentrum. Direkte kommer til en privat strand 15m unna leiligheten, som er utelukkende for villaer. Villaen ligger i et bortgjemt område, og det er ingen nabohus i nærheten. Omgitt av grønne, fuglesang og sjø. Privat parkering.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Duhović

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 20 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Bradley Račišće ( Korčula - Korčula)

Leilighet A4- Nikola ligger i andre etasje i familiens hus i sentrum av den lille byen Racisce 12 km fra byen Korcula. Den består av to rom med to dobbeltsenger (dobbel) og en ekstra seng, kjøkken og stue med sovesofa og bad med badekar og vaskemaskin. På nordsiden er det en balkong på 16 m 2 med utsikt over havet og sentrum og på sørsiden en balkong på 6 m2 med utsikt over hagen. Kapasiteten er 4 personer med en ekstra person på ekstra sengen og en person på sovesofaen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Bradley Račišće

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 42 €

Leiligheter Iris ( Korčula - Korčula)

LEILIGHETER IRIS ligger i Korčula by, men utenfor gamlebyen. I nærheten av havet, i 3 min kan du nå strendene. Parkering er tilgjengelig, men bilen er ikke nødvendig. Apartments Iris tilbyr en fullt uavhengig romslig ettroms leilighet og studioleilighet. Ettromsleilighet er på vestsiden av huset, du vil nyte privatlivet som andre innganger er fra østsiden. Det er også en liten privat hage og uteplass med hagemøbler under pergola. Det er et soverom med dobbeltseng med air condition og takvifte også. Baderom med dusj. Balkong med bord og stoler, hvor du kan spise eller bare hvile. Fullt utstyrt kjøkken (komfyr, stekeovn, kjøleskap, fryser, mikrobølgeovn, vannkoker, kaffemaskin, kjøkkenutstyr) med spisestue og stue hvor det er en sovesofa. STUDIO APARTMENT er romslig og komfortabel, ideell for et par, har et fullt utstyrt kjøkken og spisestue, en dobbeltseng og en egen sofa for å slappe av, en romslig garderobe. Bad med badekar. Sengetøy og håndklær er inkludert. WIFI er gratis og ubegrenset gjennom leiligheten og utenfor. IDEAL base for å utforske Korcula by og nærliggende strender ved å gå. I sommersesongen kan du også nå sentrum av byen innen 5 minutter med vanntaxi. Fra brygge under hotellet kan du også begynne for hver dag å svømme på en av de ubebodde øyene med vakre strender som Badija eller Vrnik.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Iris

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Lilly ( Korčula - Korčula)

Studio leilighet i Korcula, 350 m fra stranden, med terrasse, egnet for 2 personer uten barn, fullt utstyrt, med TV, AC og Wi-Fi. Det er en gratis parkeringsplass foran bygningen. Et stort supermarked ligger veldig nært. Det tar 25 minutter å gå til sentrum, 10 min med taxi båt fra hotellets strand. Rolig koselig sted

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Lilly

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 40 €

Robinson turisme Šime ( Korčula - Korčula)

Nær gamlebyen i Korcula, bare 15 km unna, er den vakre bukten Pupnatska luka der leilighetene våre ligger. Hvis du leter etter leiligheter borte fra bystøy og ønsker fred og ro, så er leilighetene våre det riktige valget for deg. Pupnatska luka bay ligger på en beskyttet del av øya, og har ingen infrastruktur, men leilighetene drives av solenergi som er tilstrekkelig for belysning, lading av mobiltelefoner, bærbare datamaskiner osv. Ved siden av leiligheten er det en utendørs dusj oppvarmet av solenergi energi, og under leiligheten er det en liten privat strand, så sjøen ligger bare noen få skritt fra leiligheten. Den vakreste sandstranden på øya ligger 40 meter fra leiligheten. Alle leilighetene har private terrasser med utsikt over havet og den vakre stranden, to soverom, utstyrt kjøkken med gasskomfyr og kjøleskap og bad (toalett og dusj). Utegrillen ligger ved siden av leiligheten.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turisme Šime

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Milea ( Korčula - Korčula)

Leilighetene (2 +1 og 4) ligger i den vakre bukten Zrnovska Banja, 3,5 km fra byen Korcula og bare 5 meter fra sjøen. De har parkering og fortøyning. Pebble beach i nærheten av leilighetene. Leilighet (2 + 1) har ett soverom for 2 personer med ekstra seng for en tredje person (45 m2 og 20 m2 terrasse), har en takvifte. Leilighet (4) har to soverom for 4 personer (75 m2 og terrasse 20 m2) utstyrt med air condition. Hver terrasse har havutsikt. Nærliggende er restauranter og butikker.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Milea

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 7 personer

Pris fra 36 €

Leilighet Svalina ( Korčula - Korčula)

Vi tilbyr ny leilighet i et rolig område av byen Korcula, ideelt for ferie. Leiligheten har to dobbeltrom, bad, spisestue, kjøkken og terrasse. Leiligheten har aircondition, internettilgang. Avstanden fra havet er 100 meter, og 1,5 kilometer fra gamlebyen (15 minutters gange). Supermarked og bussholdeplass i nærheten.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Svalina

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Sirius ( Korčula - Korčula)

Leilighet: 2 roms leilighet (Soveplass til: 5 - 6). Leiligheter med: Terrasse. Hageutsikt. Gratis parkering. Kjøkken med: Kjøkkenutstyr. Kjøleskap. Stekeovn. Ovnsplate. Vaskemaskin. Populære fasiliteter: Familierom * Husdyr er tillatt

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Sirius

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Vejo ( Korčula - Korčula)

Rom og suiter, 500 m fra sjøen, halvpensjon, parkering, internett, air condition, god mat og full service. For detaljer, vennligst besøk vår hjemmeside eller email oss.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Vejo

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 40 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Maja ( Korčula - Korčula)

Vi tilbyr deg en sjarmerende leilighet i en rolig del av Žrnovska Banja bukten på nordsiden av Korčula. Den nærmeste stranden og 2 restauranter er 70 m unna, en liten markedsplass 100 m, og 3 km er den gamle byen Korcula. Du blir lett forelsket i den vakreste bukten på Korcula, Žrnovska Banja, og flere forskjellige strender. Stillingen er ideell fordi du kan nå andre berømte viker som Orlanduša, Vaia, Samograd, Bačva, Pupnatska luka, Rasohatica og Lumbarda. Leiligheten har et soverom med en dobbeltseng 140x200 cm og en futon i stuen for en tredje person eller 2 barn. Har eget bad, kjøkken og hage med delvis havutsikt. Kjøkkenet er komplett, med potter. Du kan nyte en spasertur gjennom gamlebyen med rike historiske skrifter og en dyp tradisjon, badet i vakre bukter med krystallvann, fersk fisk og vin Zrnovska Banja er en bukt med moderne familievillaer, markeder, flere restauranter og det er også mulighet å leie båter og sykler, samt organiserte båtturer til området rundt. Stranden i Žrnovska Banja er grus og i nærheten er Orlanduša, Medvidnjak, Vaia, Samograd, Bačva, Pupnatska havn, Rasohatica, Pavja Lukas jomfruviker, hvor du kan finne et fredelig sted og nyte det vakre middelhavslandskapet og krystallklart hav . KORČULA Gamlebyen er en middelalderlig bymur som ligger på det ovalke hullet i landet, som er dypt orientert i Peljesac-kanalen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Maja

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 3 personer

Pris fra 35 €

Robinson turisme Robinzon vila sa bazenom ( Korčula - Korčula)

Du vil ha ditt eget paradis da leiligheten ligger fredelig på sørsiden av øya Korcula i bukten Rasohatica. Den to roms leiligheten ligger i øverste etasje av huset, det er to leiligheter i første etasje. Ferieleiligheten er designet i Robinson-stil: Enkelt utstyr, strøm og varmtvannsforsyning med solenergi (220 V), komfyr og kjøleskap med propangass gir deg følelsen av at du er i skjult perle. Bare nyt på den private stranden 10 m fra huset eller i privat basseng med sjøvannet :)

Kategorisering Kategorisering - Robinson turisme Robinzon vila sa bazenom

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 50 €

Feriehus KAMENA VILA PORED MORA ( Korčula - Korčula)

Nyt i avslappende, trygg og privat opplevelse på nordkysten av øya Korčula. Huset har vakker panoramautsikt, og ligger langs sjøkostnaden. Når du kommer hit, vil du bli forelsket i dette stedet og dets krystallklare hav 10 meter fra huset, mildt klima og rik kulturarv. To leiligheter er komfortable for 8 maks 9 personer. Hver har kjøkken, stue, bad, 2 soverom 60 m2 terrasse, gratis WiFi, utendørs stein BBQ. Privat strand er få skritt ned. Nyt :)

Kategorisering Kategorisering - Feriehus KAMENA VILA PORED MORA

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 9 personer

Pris fra 90 €

Turist guide - Korčula - Korčula

Korčula - Korčula  - Våpenskjold Korčula er en historisk befestet by på den beskyttede østkysten av øya Korčula. Gamlebyen er omgitt av murer, og gamle steingater er arrangert slik at de tillater fri sirkulasjon av luft, men samtidig for å beskytte mot sterk vind. Korčula er bygget som en sterk festning på en odde som beskytter det smale sundet mellom øyene Korčula og Pelješac-halvøya. Å bygge utenfor murene var forbudt før på 1700-tallet da passerte faren for angrep på byen. Byens historiske steder inkluderer den sentrale katedralen St. Mark (innebygd romansk-gotisk stil i 1301 til 1806), et fransiskansk kloster med en vakker venetiansk gotisk kloster fra 1400-tallet, rådhuset, palasset til de tidligere venetianske guvernørene, deretter palasset til den lokale kommersielle kongelige fra 1500- og 1500-tallet og massive bymurer og tårn. En av de største turistattraksjonene er fødestedet til de største og mest kjente reisende og oppdagere gjennom tidene - Marco Polo, som ble født i 1254 i gamlebyen i Korčula. Byen Korčula har til sammen 5.634 innbyggere. Befolkningen i Korčula holder fortsatt liv med gamle folkekirkeseremonier og danser med sverd - den berømte Moreška, som dateres tilbake til middelalderen. Tidligere ble Moreška bare danset ved spesielle anledninger, men i dag blir denne dansen holdt to ganger i uken, mest for nysgjerrige turister. I tillegg til hotellovernatting tilbyr byen Korčula mye billigere overnatting i private hjem. Søk etter rimelige leiligheter og rom i Korčula. Velkommen til Korčula!

Korčula - Korčula Værmelding