Leiligheter Orebić | Topp overnatting i Orebić, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Orebić

Orebić er en havneby for seilere og et kjent turistmål i Dubrovnik-Neretva fylke i Kroatia. Det ligger på halvøya Pelješac på det perfekte stedet for ferien. Når du kommer på ferie i Orebić og leier en leilighet eller rom i privat innkvartering, kan du glede deg over svømming, soling, fotturer, besøke Maritime Museum og Franciscan klosteret med en av de vakreste utsikten over Adriaterhavet. Orebic ligger rett over sundet fra den berømte...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Orebić

Sorter etter:

Leiligheter Sveti Anton

Orebić

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 36 personer

fra 30 €

Leiligheter Vidić

Orebić

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 32 personer

fra 130 €

Leiligheter Zona

Orebić

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 24 personer

fra 20 €

Leiligheter Antonia

Orebić

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 22 personer

fra 40 €

Leiligheter Pretner

Orebić

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 13 personer

fra 46 €

Feriehus Villa Noa

Orebić

Fra sjøen 1 km
Kapasitet 4 personer

fra 140 €

Leiligheter Villa Maris

Orebić

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 10 personer

ved forespørsel

Leilighet M

Orebić

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 2 personer

fra 65 €

Leiligheter Dora i Kati

Orebić

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 8 personer

fra 45 €

Leiligheter Jerry

Orebić

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

ved forespørsel

First minute tilbud

Feriehus Karmen

Orebić

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 7 personer

fra 110 €

Leiligheter Tri vlake

Orebić

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

fra 60 €

Feriehus House Lido Orebic

Orebić

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 8 personer

fra 110 €

Leiligheter Oasi d'Oro

Orebić

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 22 personer

fra 50 €

Leiligheter Clementina sunrise Orebić

Orebić

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 10 personer

fra 50 €

Leiligheter Villa Iva

Orebić

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 18 personer

fra 60 €

Leiligheter Diana

Orebić

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 5 personer

ved forespørsel

Leiligheter Mokalo

Orebić

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 14 personer

fra 50 €

Leiligheter Mirjana

Orebić

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 13 personer

fra 30 €

Leilighet Tonci

Orebić

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 6 personer

fra 40 €

Feriehus Zlatko

Orebić

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 6 personer

fra 130 €

Leiligheter Irena

Orebić

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 15 personer

fra 30 €

Leiligheter Ljiljana

Orebić

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 8 personer

fra 100 €

Leiligheter Eva i Iva

Orebić

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 10 personer

ved forespørsel

Leiligheter Nikolica

Orebić

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 60 personer

fra 60 €

Leiligheter Sveti Anton ( Orebić)

Huset vårt St. Anton ligger i den vakreste delen av Adriaterhavskysten, på den sørlige skråningen av Peljesac halvøya, og en veldig fin og rolig område før du går inn Orebic. Vakker natur, vakker natur, interessant kultur og sunt klima er kvaliteter som gjør oss forskjellige fra andre steder. Den største stranden Trstenica er svært nær vårt hjem, og er kort spasertur unna (400 meter eller 5 minutters gange). Huset har 8 moderne og komfortable leiligheter. Hver leilighet i første etasje har en balkong eller terrasse med utsikt over den vakre sjøen og omkringliggende øyene, og noen av dem på høyden av St. Elias. Leilighetene i første etasje har en terrasse med utsikt over vakkert anlagt hage av blomster og sitrustrær. Den tredje etasjen er utstyrt med klimaanlegg. Internett (WiFi) er tilgjengelig i alle leilighetene og er gratis for våre gjester, samt parkeringsplasser som ikke må bestilles på forhånd. Alle boenhetene har satellitt-TV. De har også et fullt utstyrt kjøkken med spiseplass og et bad med dusj og gratis håndklær. På tunet er det en stein vegger grill for gjester, og vi står til din disposisjon når som helst for å få hjelp med utarbeidelse av lokale spesialiteter. Det nærmeste supermarkedet ligger 400 meter fra huset, mens restauranter og barer ligger rundt 15 minutters gange unna. Gjestene kan ta fergen, 2,2 km fra huset, til den vakre øya Korčula.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Sveti Anton

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 36 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Vidić ( Orebić)

Vi ønsker deg velkommen til hjemmet vårt. Takk for at du bestemte deg for å tilbringe ferien i leilighetene våre. Vi vil gjøre vårt beste for å ønske deg velkommen så vennlig vi kan, for å gjøre ditt opphold uforglemmelig og morsomt. Med mange års erfaring innen turisme og en avslappende familieatmosfære, vil vi sikre deg hvile i fred og privatliv, og vi vil være tilgjengelig for deg når som helst. Vidic-leilighetene våre ligger på den vakreste delen av Adriaterhavskysten, i de sørlige skråningene av halvøya Pelješac, i et veldig fint og rolig område i sentrum av Orebić. Vakker natur, vakker natur, interessant kultur og sunt klima er funksjonene som skiller oss fra andre steder. Avstanden til nærmeste rullesteinsstrand er 300 m (3-4 minutters gange), og du kan komme til den største sandstranden Trstenica etter en kort spasertur (10-15 minutters gange). Ideell for en bilfri ferie. Vi tilbyr overnatting i 3 leiligheter for 8-12 personer og i dobbeltrom og tremannsrom med eget bad og bruk av kjøkkenet. Hvert rom og leilighet har en terrasse med vakker utsikt over havet og øyene i nærheten. Internett (WiFi) er tilgjengelig i alle leilighetene og er gratis for våre gjester, i tillegg til private parkeringsplasser som ikke trenger å bookes på forhånd. Alle boenhetene har satellitt-TV. Leilighetene har et fullt utstyrt kjøkken med spiseplass og bad med dusj og gratis håndklær. På hagen er det arbor med grill og hagemøbler for gjestene, og en lekeplass for barn. Husdyr er tillatt i leilighetene. Vi tilbyr også vaskeritjenester. Det nærmeste supermarkedet ligger 100 meter unna, mens restauranter og barer ligger 300 meter unna. Gjestene kan besøke øya Korčula med ferge eller båt, 1 km unna.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Vidić

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 32 personer

Pris fra 130 €

Leiligheter Zona ( Orebić)

Leilighetene er nylig innredet og moderne utstyrt med kvalitets-TV og høyhastighetsinternett. I umiddelbar nærhet (mindre enn 50 meter) er det et supermarked, en hvit butikk, en tekstilbutikk, et bakeri, en kafébar, en restaurant, en fotballbane, en buss, et busstopp. Anlegget ligger 150 meter fra sandstranden. Hovedpromenaden ved sjøen ligger 100 meter fra eiendommen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Zona

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 24 personer

Pris fra 20 €

Leiligheter Antonia ( Orebić)

Antonios leiligheter ligger i et rolig og grønt miljø. Sikker parkering med naturlig skygge. Hver gjest er velkommen med en flaske vin. Det er også mulighet for å kjøpe vin, konjakk, sherry og olivenolje.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Antonia

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 22 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Pretner ( Orebić)

Pretner Apartments i Orebic på halvøya Peljesac ligger i et rolig sted, nær sjøen, rett til den viktigste sandstranden Trstenica. Privat eiendom på 2000 m2 består av sørsiden hage full av grønne med middelhavsvegetasjon og en peis som er tilgjengelig for gjestene. Fra nordsiden er det sitrus- og oliventrær og stor parkeringsplass. Hver leilighet er klimatisert og utstyrt med satellitt-TV og trådløst internett.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Pretner

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 13 personer

Pris fra 46 €

Feriehus Villa Noa ( Orebić)

Ssci.Staff sier: Engelsk, kroatisk. Ligger i Postup, i en rolig beliggenhet, tilbyr det nyoppussede huset Noa en vakker utsikt over Adriaterhavet, øyer og vingårder. Denne perfekte tilfluktsstedet har en stor terrasse med en grill hvor du kan tilbringe dagene med å slappe av. Den har to soverom med dobbeltseng og smart-TV. Gratis wifi er tilgjengelig på eiendommen. Det er også en parkeringsplass for biler. Vi er alltid tilgjengelig for alle behovene til våre gjester. Postup er en rolig landsby med vakker utsikt over Korčula, Mljet og Lastovo. Langs Postup er det mange små landsbyer som du kan utforske og nyte. Hovedstaden Orebić ligger 6 km unna, en 10-minutters kjøretur fra oss. Du kan finne mange kvalitetsrestauranter som serverer fersk mat fra vennlige bønder og selvfølgelig byfiskere. Her har vi mange private og rolige strender som ligger blant skog rett ved havet. Perfekt å nyte! Postup er hjemmet til den berømte rødvinen med samme navn. Pelješko-vin regnes blant de beste kroatiske vinene. Du kan nyte å besøke de mange lokale vingårdene over halvøya. Mulige dagsturer til: øyene Korčula og Mljet, en spasertur langs de lengste murene i Europa i Ston, et besøk til Dubrovnik eller Medugorje. For de mer eventyrlystne er det aktiviteter som fotturer, sykling og seiling

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa Noa

Fra sjøen 1 km
Kapasitet 4 personer

Pris fra 140 €

Leiligheter Villa Maris ( Orebić)

Villa Maris er veldig fint og nytt hus, med utendørs boblebad, bare 80 m langt fra den største sandstranden Trstenica, ca 300 m fra restaurantene, ca 150 m fra kafébarer, ca. 250 m langt fra butikker, ca. 800 m langt fra det gamle sentrum Orebic. Fint og stille sted. Parkering. I første etasje er det 2 fine og luksuriøse leiligheter 2+2 og 1 fin leilighet for 2 personer, studio. Hver leilighet er utstyrt med SAT-TV, klimaanlegg, Wi-Fi og oppvaskmaskin. Leilighetene er veldig fine, kvalitet og moderne utstyrt.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Maris

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 10 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet M ( Orebić)

Studio M ligger 3 meter fra sjøen, i gågaten i Orebic. Gjester har adgang med bil til parkeringsplassen, som ligger ved siden av leiligheten. Den er utstyrt med klimaanlegg, gratis Wi-Fi-tilkobling, satellitt-TV og alt annet som vil forbli mer behagelig.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet M

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 2 personer

Pris fra 65 €

Leiligheter Dora i Kati ( Orebić)

Hvis du ønsker å tilbringe ferien i et lite, rolig sted, omgitt av ren, uberørt natur og på jakt etter leilighet, er du på rett sted. Vi har en leilighet hvor du komfortabelt kan innkvartere opptil fire personer. Ideelt for familier med en eller to barn. Det ligger i sentrum av Orebic, bare 50 meter fra banken, butikken, kirken og nærmeste restaurant og pizzeria. Stranden ligger 80 meter fra leiligheten og ambulansen. Postkontoret og havnen ligger bare 130 meter unna. I vår leilighet vil du bli ønsket velkommen med en flaske vår hjemmelaget vin, hjemmelaget olivenolje, som er et uunnværlig krydder i vår region, og en forfriskende drink som en velkommen velkomst. Egenskaper av leiligheten: Parkering, bruk av grill, terrasse, hagebruk, air condition, TV, satellitt og digital terrestrisk mottaker, mikrobølgeovn, kjøleskap, fryser, stekeovn, sengetøy, håndklær, vannkoker, kaffetrakter. Oppholdsskatt er inkludert i prisen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Dora i Kati

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Jerry ( Orebić)

Leiligheter Jerry første rad til sjøen. Privat parkering. Hver leilighet har egen balkong og terrasse. 5 minutters gange til banken, postkontor, butikker, sentrum. Leilighetene ligger i en rolig del av Orebic, kun 10 meter fra sjøen. Hver leilighet har egen inngang, parkering, balkong og terrasse med solsenger og parasoller. I leiligheten er det et fullt utstyrt kjøkken, bad, rom, air condition, hårføner, mikrobølgeovn, safe, alarm, håndklær og sengetøy.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Jerry

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

Pris ved forespørsel

Feriehus Karmen ( Orebić)

Holiday Home Karmen tilbyr overnatting i Orebić med 130 kvadratmeter boareal som er fullt utstyrt for syv personer, to store terrasser med sittegruppe og spisestue, delvis havutsikt, en privat parkering foran huset. Som en spesiell funksjon å markere, er hagen, et privat område på 160 kvadratmeter med sitron- og appelsintrær gjemt for utsikten med fluktstoler for daglig hvile og kveldssamlinger en åpen peis. Og for de som ikke liker folkemengder og varmen i august, prøv Orebic i september og begynnelsen av oktober vil du elske det

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Karmen

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 7 personer

Pris fra 110 €

Leiligheter Tri vlake ( Orebić)

Tri Vlake-leilighetene ligger i Viganj nær Orebic på Peljeac-halvøya og tilbyr overnatting med kjøkkenutstyr. Gratis Wi-Fi og avgiftsfri parkering er tilgjengelig, og stranden ligger bare noen få skritt unna. Alle leilighetene har sittegruppe, TV og fullt utstyrt kjøkken med spisebord. Huset ble konstruert av foreldrene mine etter mye resignasjon etter at et gammelt familiehus ble ødelagt i jordskjelvet i 1962, der mine forfedre bodde fra gamle tider. På grunn av det har huset en spesiell betydning for meg og søsteren min. Fordelene er: utseende og størrelse tilpasset lokal arkitektur, hager av middelhavsvegetasjon omgitt av, inngjerdet og flislagt hage og suiter utstyrt for våre behov (kunstneriske bilder, familie minner). Å jobbe med mennesker var min profesjonelle interesse, og jeg elsker det nå - å henge med, hjelpe, å ha det gøy. Dessuten elsker jeg havet, seiling og fiske. Jeg liker å se på en god film, høre på musikk og dans.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Tri vlake

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 60 €

Feriehus House Lido Orebic ( Orebić)

HUSINNREDNING: Enebolig, med kapasitet på 6+2 personer. Totalrenovert i 2011., omgitt av trær. 500 m fra sentrum, i en rolig beliggenhet, 30 m fra sjøen, 30 m fra stranden, i en blindvei, på landsbygda, sørvestvendt beliggenhet. Privat: tomt 500 m2 (inngjerdet) med trær, naturlig hage. 4-roms hus 100 m2, koselige møbler: stue 16 m2 med 1 dobbel sovesofa, satellitt-TV (LCD/LED), DVD enhet, og air-conditioning. Utgang til balkong. Ett dobbelt soverom 16 m2. Utgang til balkong. Ett dobbelt soverom 15 m2. Ett dobbelt soverom 10 m2. Hele huset er kun til eget bruk. KJÆR ER IKKE TILLATT. Booking er ikke tillatt for barn under 20 år uten foreldrenes nærvær. KJØKKEN: Åpent kjøkken, (4 kokeplater, stekeovn, keramisk glassnav)mikrobølgeovn, kjøleskap, og ekstra minikjøkkenblokk (kjøleskap + 2 kokeplater). Wi-Fi: Internett (trådløst LAN (WLAN) gratis. BADEROM: Bad med dusj, bidet, toalett og separat toalett/servant. Elektrisk oppvarming. Terrassemøbler. Fasiliteter: barneseng. www.houselidoorebic.com Vi har blitt premiert merket Safe Stay in Croatia, som er en garanti for at vi har vedtatt nasjonale og internasjonale helse- og sikkerhetsstandarder i tråd med retningslinjene foreskrevet av World Travel and Tourism Council.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus House Lido Orebic

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 110 €

Leiligheter Oasi d'Oro ( Orebić)

Leilighetene "Oasi d'Oro" ligger i et familiehus i Orebić på halvøya Pelješac. Nybygde og stilige leiligheter ligger mellom hovedveien og strandpromenaden, i nærheten av hovedstranden Trstenica. Boligen har privat parkering, klimaanlegg med WiFi og en liten bokhjørne. Alle våre elegante og smakfullt innredede leiligheter har balkong med utsikt over sjøen og / eller St. Elias, fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, stue / spisestue med flatskjerm-TV med satellittkanaler samt eget bad med hårføner. Hovedstranden med strandbar, vingårder, restauranter, kafeer, dagligvarebutikker, bakerier, kiosk, suvenirbutikk ligger alle i kort avstand. Ikke langt unna kan gjestene besøke forskjellige attraksjoner som maritimt museum og det franciskanske klosteret eller nyte sportsaktiviteter som fotball, tennis, minigolf, jetski, brettseiling ...

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Oasi d'Oro

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 22 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Clementina sunrise Orebić ( Orebić)

Nybygde leiligheter Clementina soloppgang i Orebić, nær stranden, promenaden, restauranter, bakerier. Privat parkering, terrasse med havutsikt. Leilighetene inkluderer WiFi, satellitt-TV, klimaanlegg, oppvaskmaskin, hårføner, strykejern, mikrobølgeovn, vannkoker, barneseng. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Clementina sunrise Orebić

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Villa Iva ( Orebić)

Fullt utstyrte leiligheter Villa Iva, som ligger første rad til sjøen i Orebić på Pelješac. Det ligger 20 meter fra den vakre stranden og 10 minutters gange til sentrum. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Iva

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 18 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Diana ( Orebić)

Leilighet for 2-5 personer, ca. 100 m fra stranden. I sentrum, rolig beliggenhet. Den har 2 soverom (hvert rom har air condition), kjøkken, satellitt-TV, trådløst internett, bad. Balkong med havutsikt. Parkering. Anbefalte utflukter fra Orebic: Korcula øy, ca. 15 min båttur. Mljet nasjonalpark, ca. 1 time 30 min båttur. Dubrovnik, ca 120 km. Split, ca. 2 timer 30 min etter katamaran. I sentrum, nær fergehavnen, tilbyr vi komfortabel innkvartering til en rimelig pris.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Diana

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 5 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Mokalo ( Orebić)

I den lille landsbyen Mokalo, 3 km øst for Orebic på Peljesac-halvøya, er våre leiligheter. Huset er omgitt av vakker natur av furuskog, olivenlunder og de berømte vingårdene Postup. Under stedet ligger en av de vakreste buktene på halvøya. Gjestene kan nyte svømmebassenget ligger 50 m fra huset.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Mokalo

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 14 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Mirjana ( Orebić)

Leiligheter Mirjana ligger 250 m fra stranden og sentrum (forhandler, marked, bank, postkontor). Leiligheten har en kapasitet på 6 + 2, 2 + 1 og 2 personer.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Mirjana

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 13 personer

Pris fra 30 €

Leilighet Tonci ( Orebić)

Leiligheten er en etasje i huset - hele leiligheten med 80 kvadratmeter overflate. Det er to soverom, stue med air condition, kjøkken, bad, stor terrasse, hage med grill, som du kan bruke og skyggefull parkering og internettforbindelse i hause. Vi har også en stor hage hvor barna kan leke. Med utsikt mot Mount St. Elias tilbyr en hyggelig atmosfære for ferie. Terrassen er en fin dag til å sole seg eller lese en bok og nyte nattutsikten til stjerneklar himmelen. Det er veldig rolig og stille - det rette stedet å lade batteriene.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Tonci

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 40 €

Feriehus Zlatko ( Orebić)

House Zlatko ligger i en liten landsby Mokalo ved Orebic, ideell for fred og avslapning, mens dens innkvarteringsposisjon for å besøke kroatiske perler: Dubrovnik, Korcula, Mljet nasjonalpark og halvøya Peljesac. Huset har to soverom, stue, kjøkken og bad, fullt møblert og utstyrt. Det er air condition, oppvaskmaskin, vaskemaskin, mikrobølgeovn, grill, dekk, utendørs dusj .... vakker stor hage på 700 m2 med havutsikt og øya Korcula gir ekstra glede av ferien. Stranden er 200 m liten gangsti. Parkering er i hagen.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Zlatko

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 130 €

Leiligheter Irena ( Orebić)

Leilighetene er utstyrt for et hyggelig opphold. Vertene har lokale produkter: vin, konjakk og olivenolje. Velkommen gjester som en gave flasker vin etter eget valg. Prisene er omsettelige.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Irena

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 15 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Ljiljana ( Orebić)

Vår innkvartering er spesielt egnet for grupper eller familier med barn. Orebic er perfekt for folk som ønsker en ferie i rolige omgivelser, men også for de som liker en mer aktiv ferie. Gjester i Orebic har muligheten til å reise rundt og utforske de nærliggende øyene. Vi holder til i sentrum av Orebic og alt nødvendig innhold er tilgjengelig til fots. Stranden ligger bare noen få minutters gange unna. I en avstand på 50m er det butikk, bakeri, apotek, kafé og gatekjøkken. Og i nærheten er andre fasiliteter som restauranter og andre aktiviteter. Huset ligger i en rolig gate, med utsikt over havet, hagen og gaten. NED - Leilighetens størrelse er 61 m2 + terrasse 16 m2 + balkong 7 m2. Terrassen er i naturlig skygge med et avslapningsområde (utemøbler og fluktstol) og et spisebord. Leiligheten har bad, 2 soverom, spiseplass og kjøkken. Den har også gratis parkering, klimaanlegg, satellitt-TV, Wi-Fi og et fullt utstyrt kjøkken. OPP - Leiligheten er på 61 m2 + terrasse 4 m2 + balkong 7 m2. Terrassen og balkongen er dekket med markiser for nødvendig skygge og utstyrt med utemøbler. Leiligheten har bad, 2 soverom, spiseplass og kjøkken. Det inkluderer også avgiftsfri parkering, klimaanlegg, satellitt-TV, Wi-Fi og et fullt utstyrt kjøkken.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Ljiljana

Fra sjøen 70 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 100 €

Leiligheter Eva i Iva ( Orebić)

To nye, moderne leiligheter (Eva og Iva) ligger i et rolig område av Orebić, 5 min gange fra stranden. Leilighetene ligger i 2. etasje i det private huset, og har terrasse og balkong med utsikt over hagen og fjellene. Vi tilbyr gratis Wi-Fi og gratis privat parkering og en grill. Perfekt for familie med barn eller to par. For større grupper (8-10 personer) kan du booke begge leilighetene og nyte samværet på en stor terrasse. Leilighetene har egen inngang. Hver leilighet har klimaanlegg, kjøkken med stue, 2 soverom og 2 bad med dusjkabinett. Du finner komfyrtopp, kjøleskap, oppvaskmaskin og kjøkkenutstyr på det fullt utstyrte kjøkkenet. Hver leilighet har også vaskemaskin og flatskjerm-TV med strømmetjenester.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Eva i Iva

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 10 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Nikolica ( Orebić)

Leilighetene våre ligger ved sjøen og fungerer som et flott startpunkt for friluftsentusiaster som er ivrige etter å svømme, vandre, sykle og mer i området rundt. Våre komfortable leiligheter er omgitt av middelhavsvegetasjon som gir fred og ro for fullstendig hvile. Inne i hver luksusleilighet finner du moderne møbler, et bad med dusj og vaskemaskin, et fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, klimaanlegg, WiFi, SAT-TV og en terrasse med en fantastisk utsikt. Ytterligere fordeler ved Nikolica Luxury Apartments inkluderer én parkeringsplass per leilighet og et utendørsbasseng og solsenger. Vi har også en dusj foran huset, i hagen, og en grill på den store terrassen til disposisjon slik at dere kan grille og nyte sammen. Avstand fra havet og stranden er 40 m og fra restauranten er det 20 m. Avstanden fra en trafikkvei er 4 km.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Nikolica

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 60 personer

Pris fra 60 €

Turist guide - Orebić

Orebić  - Våpenskjold Orebić er en havneby for seilere og et kjent turistmål i Dubrovnik-Neretva fylke i Kroatia. Det ligger på halvøya Pelješac på det perfekte stedet for ferien. Når du kommer på ferie i Orebić og leier en leilighet eller rom i privat innkvartering, kan du glede deg over svømming, soling, fotturer, besøke Maritime Museum og Franciscan klosteret med en av de vakreste utsikten over Adriaterhavet. Orebic ligger rett over sundet fra den berømte byen Korčula. Ferger til byen og øya Korčula kjører ofte, og det er veldig lurt å besøke denne eldgamle byen. Orebić ble oppkalt etter familien som bygde om slottet inne i den befestede bosetningen i 1586. år. I løpet av 1800-tallet hadde Orebić 17 av de viktigste nautiske kapteinene i Østerrike-Ungarn, og kalles derfor også sjømannsbyen. Turisme er en av de viktigste sektorene i økonomien og en viktig inntektskilde for lokalbefolkningen, spesielt i sommermånedene. I dag besøker turister fra Ungarn, Tyskland og Italia ofte denne vakre byen. Orebić er et sted hvor du garantert vil slappe av og lade batteriene for de kommende utfordringene! Leiligheter Orebić. Privat overnatting Orebić - direkte kontakt med eiere av familieboliger! Velkommen til Orebić!

Orebić Værmelding