Leiligheter Korčula - Lumbarda | Topp overnatting i Korčula - Lumbarda, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Korčula - Lumbarda

Overnatting Lumbarda - øya Korčula. Lumbarda er en liten fiskerlandsby med rundt 1200 innbyggere. Det ligger på den østlige delen av øya, omtrent syv kilometer fra den berømte gamlebyen Korčula. Lumbarda er bygget rundt en liten bukt og sandheiene med utsikt over bukten og er omgitt av enorme vingårder og olivenlunder. Veien som går fra byen Korčula til Lumbarda passerer gjennom et pittoresk område og de berusende duftene av furuskog og...

Sorter etter:

Leiligheter Mate Cebalo

Korčula - Lumbarda

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 16 personer

fra 65 €

Leiligheter Silvana

Korčula - Lumbarda

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 2 personer

fra 40 €

Leilighet Salečić

Korčula - Lumbarda

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

fra 50 €

Leiligheter Marinero

Korčula - Lumbarda

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 9 personer

fra 60 €

Leilighet Arija

Korčula - Lumbarda

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 2 personer

fra 30 €

Leiligheter Music

Korčula - Lumbarda

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 4 personer

fra 60 €

Leiligheter Radojkovic

Korčula - Lumbarda

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 9 personer

fra 60 €

Leiligheter Jurjević

Korčula - Lumbarda

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leiligheter Mate Cebalo ( Korčula - Lumbarda)

To-sengs leiligheter i første og andre etasje, to soverom med dusj / wc hver, kichen tv, terrasse, viner, olje. Lumbarda er en landsby med svært vakre steinete og sandstrender, klart sjøvann, sted for familier med små og store barn. Grk vin og gode sjømatrestauranter - det er et godt valg for ferien, hvis du bestemmer deg for å besøke øya Korcula. Cebalo familiens hus ligger 200 - 300 meter fra strendene, sentrum, restauranter og andre turistfasiliteter. Vi tilbyr leiligheter som ligger blant furutrær med fantastisk utsikt. Vi tilbyr også innenlandske produkter sykler til leie, rådgivning om utflukter, sport og rekreasjon som Lumbarda tilbyr.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Mate Cebalo

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 65 €

Leiligheter Silvana ( Korčula - Lumbarda)

Studioleilighet Silvana ligger midt i sandbukta Tatinja, noen få meter fra sjøen. Den ligger i første etasje i autentisk dalmatisk hus, nylig renovert og luftkondisjonerte. Det har to senger (pluss en liten ekstra seng), kjøkken (fullt utstyrt), bad med dusj bad, TV, balkong med vakker utsikt over Tatinja bay, Korcula Archipelago, halvøy Peljesac og byen Orebic.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Silvana

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 2 personer

Pris fra 40 €

Leilighet Salečić ( Korčula - Lumbarda)

Vi leier en leilighet for 2 +2 personer (50 kvadratmeter). Leiligheten har et kjøkken, soverom og bad. Også inkludert: aircondition, satellittmottaker, Internett-tilgang, parkering og to terrasser. En terrasse har en vakker utsikt til sjøen. I nærheten ligger en sandstrand og en restaurant.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Salečić

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Marinero ( Korčula - Lumbarda)

Marinero leiligheter ligger i nærheten av sjøen og furuskog.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Marinero

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 9 personer

Pris fra 60 €

Leilighet Arija ( Korčula - Lumbarda)

Den moderne leiligheten Arija ligger på sørkanten av Korcula-øya, bare 500 meter fra havet. Leiligheten har klimaanlegg, en LCD-kabel og TV, Wi-Fi, fullt utstyrt kjøkken, terrasse og gratis parkeringsplass. Gjestene kan nyte en fredelig innkvartering og smake vert hjemmelaget spesialiteter.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Arija

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 2 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Music ( Korčula - Lumbarda)

Apartment Music ligger i en liten fiskerlandsby omtrent 5 kilometer fra gamlebyen i Korcula. Den er plassert i toppetasjen i familiens hus (som du kan se på bildet), ved sjøen, i nærheten av de få restaurantene som tilbyr god lokal mat. Den har to soverom, stue med kjøkken, bad med dusj, stor terrasse og parkeringsplass. Nærmeste strand er ca. 50 m fra leiligheten, busstasjon ca. 100 m og sentrum 500 m. Det er også to sandstrender ca. 1 km unna

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Music

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Radojkovic ( Korčula - Lumbarda)

Apartments Radojković ligger i Lumbarda på øya Korčula, 1,9 km fra Bilin Zal i Przina. Her tilbys overnatting med gratis Wi-Fi, grillutstyr, hage og avgiftsfri privat parkering. Alle boenhetene har sittehjørne med sofa, spiseplass og fullt utstyrt kjøkken med en rekke kjøkkenutstyr, inkludert mikrobølgeovn, kjøleskap, stekeovn og kokeplate. Det er også et fullt utstyrt bad med dusj og gratis badeprodukter. Bilutleie er tilgjengelig i leiligheten. Nærmeste flyplass er Dubrovnik lufthavn, 150 km unna, og overnattingsstedet tilbyr transport til/fra flyplassen mot et pristillegg. I Lumbarda kan du også se: folkloreforestillinger, fiskekvelder på fredager, klapakonserter, kirkekorkonserter, gresk vinfestival Kulturarrangementer, utstillinger av lokale og gjesteartister, rekreasjons-, sport- og underholdningsaktiviteter for voksne, sandvolleyball, futsalturnering, tautrekking, lasteløp, barneprogram svømmeskole, vannleker (for svømmere), konkurranse i bygging av sandtårn, lekerom for barn og kunstverksteder

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Radojkovic

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 9 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Jurjević ( Korčula - Lumbarda)

Vår leilighet Jurjevic ligger i familiens hjem, som ligger kun 5 minutters gange fra sentrum. Vi tilbyr komfortabel innkvartering, med vakker utsikt over det blå havet og duftende naturen. Leiligheten har et stort soverom, bad, kjøkken og stue og terrasse. Med sofaen i stuen i leiligheten kan du komfortabelt nyte 4 personer. Vi har også en utepeis og en romslig parkeringsplass. Strand Pržina og Bilin Zal er ideelle for soling og avslapning og nyter med barna., En rik lokal gastronomi du ikke kan klare å motstå. Kom og se selv.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Jurjević

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Turist guide - Korčula - Lumbarda

Korčula - Lumbarda  - Våpenskjold Overnatting Lumbarda - øya Korčula. Lumbarda er en liten fiskerlandsby med rundt 1200 innbyggere. Det ligger på den østlige delen av øya, omtrent syv kilometer fra den berømte gamlebyen Korčula. Lumbarda er bygget rundt en liten bukt og sandheiene med utsikt over bukten og er omgitt av enorme vingårder og olivenlunder. Veien som går fra byen Korčula til Lumbarda passerer gjennom et pittoresk område og de berusende duftene av furuskog og olivenlunder. Lumbarda har alltid historisk vært assosiert med byen Korčula. Her var det på 3. århundre f.Kr. en gresk bosetning, da var det de romerske bondevillaene (gårdene), men siden 1500-tallet rike adelsmenn og jordeiere bygde sommerhusene sine Kaštel i de beste posisjonene, og noen av dem er fremdeles godt bevart. I dag lever Lumbarda stort sett av turismen. Det finnes en rekke hoteller, restauranter, butikker, leirer, et stort antall leiligheter og rom, og en liten marina. Turister og besøkende tiltrekkes hovedsakelig av vakre sandstrender og tradisjonelle retter som fersk grillet fisk krydret med olivenolje og akkompagnert av utmerket lokal hvitvin. Leiligheter, rom og feriehus Lumbarda. Privat innkvartering i Lumbarda. Velkommen til Lumbarda på øya Korčula!

Korčula - Lumbarda Værmelding