Leiligheter Kućište | Topp overnatting i Kućište, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Kućište

Kućište er et lite turiststed i Dubrovnik-Neretva fylke i Kroatia. Det ligger på sørsiden av Pelješac-halvøya, omtrent 6 km vest for Orebić. I Kućište bor bare rundt 200 fastboende som er ved siden av fiske som hovedsakelig driver med turisme. I nærheten av byen ligger et populært feriested Perna med et hotellkompleks og en leir. Likevel er de fleste av overnattingsmulighetene lokalisert i en privat familie innkvartering med gjestfrie eiere...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Kućište

Sorter etter:

Leiligheter Orsula - Pelješac

Kućište

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 13 personer

fra 45 €

Leiligheter Jurković

Kućište

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 20 personer

fra 60 €

Leiligheter Srsen - Kuciste

Kućište

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 2 personer

fra 50 €

Leiligheter Mirjana

Kućište

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 10 personer

ved forespørsel

Leiligheter Marko

Kućište

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 6 personer

ved forespørsel

Leilighet Kučište-Viganj

Kućište

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 2 personer

fra 55 €

Leilighet Iva

Kućište

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Feriehus Viganj

Kućište

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 10 personer

fra 350 €

Leiligheter Orsula - Pelješac ( Kućište)

Første etasje leilighet 4 personer (2 + 2) 35 m + 35 m terrasse. Den består av to separate soverom med seng for to (180 x 200), bad, kjøkken og terrasse med utsikt over havet og øya Korculu. Leiligheten er komfortabel, fullt utstyrt: air condition, satellitt-TV og internett. + Sommer kjøkken. Prisen inkluderer: Internett, air condition, feriested og parkeringsplass for bilen din. Leiligheten i første etasje 6 personer (2 + 2 + 2) 53 m + 13 m balkong terrasse + Den består av tre separate soverom med seng for to (180 x 200) + enkeltrom, bad, kjøkken, balkong med utsikt over havet og øya Korcula, og terrasse med utsikt over havet og øya Korcula. Prisen inkluderer: Internett, air condition, feriested og parkeringsplass for bilen din. Leiligheten er komfortabel, fullt utstyrt: air condition, satellitt-TV og internett. + Sommer kjøkken i første etasje. Første etasje leilighet for 2 personer (2 + 0) 17 m + 12 m terrasse Soverom med dobbeltseng, kjøkken, TV, Wi-Fi, air condition, bad med toalett, kjøleskap, terrasse, grill. Leiligheten er komfortabel, fullt utstyrt: air condition, satellitt-TV og internett. Det ligger 40 meter fra stranden, 300 meter fra de lokale butikkene, postkontorene og restaureringen. Prisen inkluderer: Internett, air condition, feriested og parkeringsplass for bilen din.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Orsula - Pelješac

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 13 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Jurković ( Kućište)

Jurkovic Apartments ligger på et lite sted kalt Perna på halvøya Peljesac. Leilighetene ligger idyllisk til, rett ved sjøen, 2 km fra sentrum, 500 m fra nærmeste butikker og 100 m fra restauranten. Leilighetene ligger i et nytt og moderne hus med vakker utsikt over Peljesac-kanalen og øya Korcula, og gamlebyen i Korcula. Huset har egen stor parkeringsplass. Alle leilighetene er utstyrt med toalett, kjøkken, terrasse med vakker utsikt, aircondition og TV og parabol. Velkommen til leilighetene Jurkovic!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Jurković

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 20 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Srsen - Kuciste ( Kućište)

Apartments Srsen ligger i Kućište, adresse Kuciste 158. De to identiske leilighetene med et areal på 25 kvm i første etasje og har en terrasse med vakker utsikt over havet, øya Korcula og Peljesac-kanalen. Hver leilighet har ett soverom med dobbeltseng størrelse 1,40 mx 2,00 m. Air condition, Internett og TV med satellitt er også tilgjengelig for våre gjester. Et kjøkken med en del spisebord: Mikrobølgeovn og kaffemaskin og kjøleskap med delvis frysing er spådd tekodje for våre gjester. Toaletter med toalett og del for Dusj og terrasse med uteservering og utsikt over hagen og havet er en direkte sammensetning av disse leilighetene. Parkering i huset.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Srsen - Kuciste

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 2 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Mirjana ( Kućište)

Leiligheten har 2 soverom, flatskjerm-TV med satellittkanaler, kjøkken med oppvaskmaskin, vaskemaskin og 2 bad med boblebad. leiligheten tilbyr gratis wi-fi, klimaanlegg og gratis parkering.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Mirjana

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 10 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Marko ( Kućište)

Apartments Marko ligger i en liten landsby nær Perna Orebic på Peljesac-halvøya. Leilighetene ligger i en idyllisk beliggenhet, så de er bare 30 meter fra stranden, kun 2 km fra sentrum av Orebic, 300 m fra et lite supermarked og 50 fra to flotte restauranter med utsikt over havet. Også i nærheten er surfskoler, hvor du kan leie vindsurfingutstyr .. Alle leilighetene ligger i en nybygd (2006), et moderne og velutstyrt hus med vakker utsikt over Peljesac-kanalen og Korcula gamleby (øya Korcula ). Huset har 7 leiligheter. For mer informasjon vennligst kontakt oss.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Marko

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 6 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Kučište-Viganj ( Kućište)

Leilighet Petkovic, eid av Petkovic-familien, ligger i Kuciste (Dubrovnik-Neretva fylke). Boligen ligger 50 m fra nærmeste strand og 100 m fra sentrum. En boenhet passer for minimum 2 og maksimalt 3 personer. Gjestene har tilgjengelig: balkong/terrasse, hageplass, sølvtøy og kjøkkenutstyr, sat-TV, Internett-tilgang, oppvarming, sengetøy, håndklær, barneseng, barnestol, grill, utendørs dusj. Spesielle arrangementer inkluderer: tilberedning av spesialiteter, tilberedning av frokost, råvarer fra egen hage, olivenolje, vin, grappa, sesongbasert plukking, fjellklatring og fotturer, sport og rekreasjonsaktiviteter, adrenalin og ekstremsport, båttur, vindsurfing, roing (strandkano) , kano, kajakk), leie scooter, sykkel (terrengsykkel), biltransport, båtplass, byttekontor, massasje, frisør- eller kosmetologtjenester, barnevakt (barnevakt). Adresse: Kuciste 107, 20267 Kuciste, Kroatia, telefon: +385 99 7948974 (kroatisk, engelsk, slovensk), +385 98 786894 (kroatisk, slovensk), +385 98 427029 (kroatisk, engelsk, fransk, tysk, slovensk, engelsk). • minikjøkken, spisestue, soverom 1 (2 pers.), bad, ekstra WC, balkong/terrasse, parkering per opplegg, hagetomt • komfyr (gass/strøm), ekstra seng (1 pers., soverom), mini - kjøleskap, mikrobølgeovn, bestikk og kjøkkenutstyr, satellitt-TV, Internett-tilgang, klimaanlegg mot tillegg, ventilator, oppvarming, anti-insektnett, sengetøy, håndklær, hårføner, dusj, vaskemaskin etter avtale, barneseng, baby stol, grill, utendørs dusj • prisene er omtrentlige i € per dag, rabatt for lengre opphold, turistskatt er ikke inkludert i prisen, ingen tilgang for rullestoler, kjæledyr er tillatt mot tillegg

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Kučište-Viganj

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 2 personer

Pris fra 55 €

Leilighet Iva ( Kućište)

Denne vakre, nye studioleiligheten ligger i et rolig miljø ved inngangen til Kučište, kun 2 kilometer fra Orebic på halvøya Peljesac. Det ligger i sentrum av byen i første etasje av et familiehus, ca 20m2. Den består av en dobbeltseng, et oppholdsrom med kjøkken og toalett. Foran leiligheten er en gårdsplass på ca 5 m2 med vakker havutsikt. Leiligheten er utstyrt med air condition, TV og internett, og gjestene har til rådighet en grill foran huset, og de er utstyrt med parkering for kjøretøyet. Leiligheten ligger 80 meter fra sjøen, og fra supermarkedet, postkontor, restauranter og kafeer ca 100 meter unna. Umiddelbart under huset er det også en båt som kjører flere ganger om dagen til Korčula by. Den spesielle fordelen for surfing elskere er nærhet til "surf zone", som har flere skoler og sentre for leie av utstyr for windsurfing og kitesurfing. Leiligheten ligger 100 m fra sentrum. I sentrum er det en butikk, postkontor, restaurant og kafébar. Også innen en radius på 1 km er det en surfzone, hvor du kan surfe, samt leie surfingutstyr, sykler, kanoer ... båthavn for Korčula ligger bare 40 meter fra leiligheten.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Iva

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Feriehus Viganj ( Kućište)

Ideelt feriested for familier eller en gruppe venner. Dette vakre huset med basseng ligger ved foten av en fjellskråning og tilbyr en spektakulær utsikt over Viganj-bukten. Bassenget er 42m2. Det åpne utendørs grillområdet har komfortable sofaer og bord, noe som er flott for å underholde gjester og tilbringe kvalitetstid med venner og familie. Det er også 3 store terrasser med utsikt over havet, med et stort spisebord. Huset har to enheter. Første etasje er for 4 personer, har 2 rom, 1 toalett, stue og fullt utstyrt kjøkken. Den øvre delen er for 6 personer og har 3 rom, 2 toaletter, stue og fullt utstyrt kjøkken. Her kan du nyte ro og avslapning for kropp og sjel. En kort spasertur tar deg til det krystallklare vannet i havet og barene og restaurantene i Viganj hvor du kan prøve noen av de deilige lokale retter. I nærheten finner du en rekke barer, kafeer og restauranter samt et supermarked. Viganj er kjent for all vannsport. Vindsurfing og kitesurfing skoler er i nærheten. Ring meg gjerne på +385911520258 hvis du har flere spørsmål. Vi ser frem til å snakke med deg.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Viganj

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 350 €

Turist guide - Kućište

Kućište  - Våpenskjold Kućište er et lite turiststed i Dubrovnik-Neretva fylke i Kroatia. Det ligger på sørsiden av Pelješac-halvøya, omtrent 6 km vest for Orebić. I Kućište bor bare rundt 200 fastboende som er ved siden av fiske som hovedsakelig driver med turisme. I nærheten av byen ligger et populært feriested Perna med et hotellkompleks og en leir. Likevel er de fleste av overnattingsmulighetene lokalisert i en privat familie innkvartering med gjestfrie eiere som tilbyr koselige rom og leiligheter. Selv om det er en liten by, er den kjent for sine sandstrender, tykk skygge av furutrær, rent vann, restauranter og tavernaer med lokale spesialiteter og berømte Pelješac-viner. Alt dette gir ideelle forhold for en hyggelig og behagelig familieferie. På grunn av sin beliggenhet og permanente vestlige vinder fra Pelješac-kanalen mellom øyene Korčula og Pelješac-halvøya, er Kućišta ideell for surfing. I nærheten av Kućita er byen Orebić, som er ideell for kveldstur langs kysten. Vi anbefaler en dagstur til den nærliggende historiske byen Korčula, hvor gamlebyen du kan oppleve den sanne atmosfæren fra de siste århundrene. Elskere av aktive ferier og natur kan glede seg over fotturer og klatre til den høyeste toppen av Peljesac St. Elijah på 960 moh. Dette gir fantastisk utsikt over øyene Korčula, Vis, Mljet og hele skjærgården i Dubrovnik. Besøk denne lille og rolige byen på halvøya Pelješac, hvor du garantert vil tilbringe en drømmeferie. Finn rimelige leiligheter, rom og privat innkvartering i Kućišta på Pelješac-halvøya og kontakt eiendomseiere direkte og spar opptil 40% på dyre byråavgifter. Velkommen til Kućišta!

Kućište Værmelding