Leiligheter Raša | Topp overnatting i Raša, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Raša

Raša er en liten by og kommune i fylket Istria i Kroatia. Det ligger på østsiden av den istriske halvøya i den fruktbare dalen elven Raša, noen kilometer unna sjøen. Raša er sete for kommunen, som har 23 mindre byer og landsbyer. Hele kommunen har rundt 3000 innbyggere, som hovedsakelig driver med landbruk, fiske og mer nylig innen turisme. En gang var gruvedriften hovednæringen, men i dag vender Raša seg til turisme og økologisk landbruk....

Sorter etter:

Leiligheter Villa Mytilus - Trget

Raša

Fra sjøen 800 m
Kapasitet 11 personer

fra 56 €

Leiligheter Guido

Raša

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 7 personer

ved forespørsel

Leiligheter Monte Siculi

Raša

Fra sjøen 4.5 km
Kapasitet 6 personer

ved forespørsel

Leiligheter Gobo

Raša

Fra sjøen 800 m
Kapasitet 4 personer

fra 45 €

Leiligheter Villa Tanja

Raša

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 5 personer

fra 70 €

Feriehus Bruno

Raša

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leiligheter Villa Mytilus - Trget ( Raša)

Huset ligger på en høyde i oppgjør Trget, med vakker utsikt over Raša bukten. Du vil være begeistret av fredelige omgivelser som passer for familier med barn. For alle gjester har vi forsikret parkering. Gjestene kan bruke båtplasser for båter på opptil 10 meter lang. Omgivelsene er vakre og ideelle for fritidsgjester som vil nyte i naturen og frisk luft. Nærliggende er 2 flotte restauranter, butikk, steinstrand er 800 meter langt. 12 km langt fra Trget er liten by Labin med mange kulturelle og turistiske innhold. 20 km langt fra Trget kan du nyte i sightseeinggrotter. Gjestene får velkomstdrink. Verter organiserer en dagstur med båt til sightseeing Raša bay i sommersesongen. Gjestene har muligheter til å leie båt, leie en scooter og quad, quad tur sightseeing i omgivelsene. For opphold mindre enn 4 dager er prisen 30% høyere. Ankomst til leiligheter er etter kl. 15.00 og avreise til kl. 10.00. Reservasjon er bekreftet med forskuddsbetaling 30%, resten av beløpet betales ved ankomst til leiligheter. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Mytilus - Trget

Fra sjøen 800 m
Kapasitet 11 personer

Pris fra 56 €

Leiligheter Guido ( Raša)

Leilighet for to personer, og en leilighet for fem personer. Ligger 20 meter fra sjøen, og så mye fra restauranter, strender, postkontor og marked.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Guido

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 7 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Monte Siculi ( Raša)

Huset ligger i det vakre landskapet i en liten istrisk landsby Breg. Det er et ideelt sted for hvile og avslapning, omgitt av olivenlunder, vingårder. På varme sommerdager kan du kjøle deg ned i bassenget, men også for å nyte skyggen av gamle eiketrær. Feriehuset er omgitt av 22 hektar på en stor eiendom. Til personlig bruk er tilgjengelig: terrasse, parasoll, solstoler, hagemøbler, grill. Fullt utstyrt. Hvis du vil, kan du også arrangere massasje med Ekstra jomfruolje og en båttur med eieren. Parkering er privat! Huset er kjæledyrvennlig. Bare femten minutters kjøretur unna er en vakker oase Prtlog med små bukter og strender, som skyldes at dens naturlige skjønnhet ble erklært som et beskyttet område, er egnet for vannsport som dykking eller seiling. Vi anbefaler deg å besøke den historiske byen Labin, Rabac turistmål, kalt perlen til Adriaterhavet

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Monte Siculi

Fra sjøen 4.5 km
Kapasitet 6 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Gobo ( Raša)

Leilighet Gobo, eid av familien Gobo, ligger i Trget i andre etasje i familiens hus (Istriens fylke). Overnatting ligger 800 m fra nærmeste strand og 900 m fra sentrum. En overnatting enhet er egnet for minimum 4 og maksimalt 6 personer. Gjestene har tilgjengelig: balkong / terrasse, hageplot, sølvtøy og kjøkkenutstyr, satellitt-TV, internettilgang, air-condition, sengetøy, håndklær, vaskemaskin, grill. Spesielle arrangementer inkluderer: produsere fra egen hage, sesongmessige plukke, fiske, fjellklatring og fotturer.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Gobo

Fra sjøen 800 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Villa Tanja ( Raša)

Drenje, en liten landsby 10 km fra Labin og Rabac, østkysten av Istrien. Meditære klima og grønne åser som tilbyr det beste fra turisme, inkludert naturattraksjoner som sjarmerende øyer, skjulte innlæringer og vakre strender til førsteklasses istriske cosinus og verdens kjente viner. Privat hus med panoramautsikt over Adriaterhavet. Leiligheten er avstand fra sjøen er app. 1,5 km, Restaurant app. 500 meter, supermarked 2 km. Eier bor i første etasje i samme hus. Tre roms leilighet med aircondition, skjermet, åpen terace med hagemøbler som gir en vakker utsikt over Kvarner og øya Cres, svømmebasseng, hage lysthus med grill, parkeringsplass. Stue, to soverom (dobbeltseng og køyesenger), badekar, dusj, toalett, åpen mellomrom med spisestue, refrigator med dyp fryser, mikrobølgeovn, kattle, krydder, LCD-SAT_ASTRA-TV, Vaskemaskin, barneseng.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Tanja

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 5 personer

Pris fra 70 €

Feriehus Bruno ( Raša)

Hyggelig huskapasitet på 4 + 1 personer ligger i den lille istriske landsbyen Zupaneti - Trgetari nær Trget og Labin. Avstand fra Labin 10 km, fra Rabac 15 km, fra Pula 40 km. Huset har en romslig hage med stort område for barn å leke og stor terrasse for en gruppe middag.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Bruno

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Turist guide - Raša

Raša  - Våpenskjold Raša er en liten by og kommune i fylket Istria i Kroatia. Det ligger på østsiden av den istriske halvøya i den fruktbare dalen elven Raša, noen kilometer unna sjøen. Raša er sete for kommunen, som har 23 mindre byer og landsbyer. Hele kommunen har rundt 3000 innbyggere, som hovedsakelig driver med landbruk, fiske og mer nylig innen turisme. En gang var gruvedriften hovednæringen, men i dag vender Raša seg til turisme og økologisk landbruk. Raša er den yngste byen i Istria, som ble bygget i 1937 av italienske myndigheter, for behovene til arbeidere og gruvearbeidere i kullgruver i nærheten. Gruvevirksomhet i dette området stammer fra 1600-tallet og den venetianske administrasjonen. Produksjonen av kull nådde sitt høydepunkt i 1942 da den produserte mer enn en million tonn kull. Reiselivssektoren består av to campingplasser for flere hundre turister, og over to hundre private leietakere av rom og leiligheter, samt et betydelig antall andre mindre restauranter. Langs kysten er det Trget, Trgetari, Koromačno og Sveta Marina, som utviklet reiselivstilbud og økt antall innkvartering av høy kvalitet. Svært robust kystlinje inkluderer elvemunningen av elven Raša og svaberg og sandstrender, som er lett tilgjengelige for turister som kommer med bil og med båt. Besøk Raša og dens omgivelser, dette interessante området i Istrien som kan skilte med mange kontraster, fruktbare daler og klart vann og mange skjulte og ville viker. Privat innkvartering i Raša, Trget Trgetari og omgivelser. Velkommen til Raša!

Raša Værmelding