Leiligheter Rabac | Topp overnatting i Rabac, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Rabac

Rabac er et kjent turiststed i fylket Istria i Kroatia. Det ligger på østkysten av Istria ved foten av bratte åser og byen Labin, som den administrativt hører hjemme. Takket være en godt beskyttet naturlig bukt, ble Rabac grunnlagt som en liten fiske- og maritim landsby med bare 10 hus. På midten av 1800-tallet har situasjonen endret seg, da Rabac begynte å tiltrekke sine første besøkende fortryllet av vakre strender, veldig tydelig hav og...

Sorter etter:

Leiligheter Graciela

Rabac

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 12 personer

fra 25 €

Leiligheter Leonardo

Rabac

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 17 personer

fra 25 €

Leiligheter Katicic

Rabac

Fra sjøen 900 m
Kapasitet 6 personer

ved forespørsel

Leiligheter Braje Rabac

Rabac

Fra sjøen 900 m
Kapasitet 8 personer

ved forespørsel

Leiligheter Klara Rabac

Rabac

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 13 personer

fra 28 €

Leiligheter Antea

Rabac

Fra sjøen 600 m
Kapasitet 4 personer

fra 50 €

Leiligheter Rabac

Rabac

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

fra 55 €

Leiligheter Graciela ( Rabac)

Hvis du ønsker å tilbringe hyggelige ferier i Kroatia, ikke gå glipp av å komme til Rabac, en perle av østkysten. Våre komfortabelt innredede leiligheter vil gi deg en unik ferie, de fineste stedene i Adriaterhavet. Rabac det er en liten turistby som har alt du trenger for en bekymringsløs ferie. Gressplener, oliventrær, skygge trær og vakre steinete og sandstrender gjør det til en idyllisk atmosfære der alle våre gjester liker å komme tilbake. Det nylig restaurerte huset ligger ideelt til, bare 200 meter fra sentrum og Rabac havnefront. Opplev den vakre utsikten over Rabac Bay og en uforglemmelig solnedgang i bakgrunnen til den gamle byen Labin. Oppvarmede leiligheter gjør at du kan holde hele året rundt til rimelige priser. I hver leilighet er det drikkevann. I nærheten ligger en lang promenade og turstier Rabac-Labin gjennom uberørt natur, med mange vannkilder. Bare 500 meter unna er det tennisbaner og Paintball, som ligger i en vakker furuskog. Den nærmeste butikken ligger 200 meter unna, og innen 5 minutter med bil kan du nå supermarkedet Lidl. Det krystallklare havet og Blå flagg. Vår tjueårs erfaring hjelper oss med å identifisere dine ønsker og behov for å gjøre ferien enda mer fornøyelig.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Graciela

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 25 €

Leiligheter Leonardo ( Rabac)

Denne vakre private innkvarteringen til leie har en fin panoramautsikt over stranden og grønn furuskog over stranden. Leilighetene har følgende funksjoner: kjøkken, ett / to soverom, balkong / terrasse og bad med dusj. Kjøkkenet er fullt funksjonelt med medfølgende kjøkkenutstyr og kaffetrakter. Leilighetene har SAT / TV, WLAN og ser ut eller balkong med hagemøbler. Prisen inkluderer turistskatt, parkering, sengetøy, håndklær, kjøkkenhåndklær, strøm og vann og rengjøring.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Leonardo

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 17 personer

Pris fra 25 €

Leiligheter Katicic ( Rabac)

Romslig leilighet i rolig beliggenhet med 3 soverom, 2 bad, kjøkken, terrasse. Ny bygning, godt innredet.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Katicic

Fra sjøen 900 m
Kapasitet 6 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Braje Rabac ( Rabac)

I Rabac, en ekte perle ved Adriaterhavskysten, tilbyr vi til leie flere vakre nyoppførte leiligheter med panoramautsikt over Liburnija og øyene. Ideell for lengre opphold, våre leiligheter er fullt utstyrte og større enn standard hotellrom, og inkluderer alt nødvendig utstyr for ditt komfortable opphold. Du kan nyte svømming og soling i uberørt natur og krystallklart vann som du har råd til de vakre strendene som ligger i nærheten av leiligheten vår. I vårt nåværende tilbud er to leiligheter for 4-6 personer, mens vi forbereder ytterligere 4 leiligheter (3-6 personer) for sommeren 2013. Leilighetene ligger i samme bygning i Rabac, i en rolig gate. Parkering er tilgjengelig foran bygningen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Braje Rabac

Fra sjøen 900 m
Kapasitet 8 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Klara Rabac ( Rabac)

Apartments Klara / Privat innkvartering Rabac i Istra ligger nær sentrum av Rabac, et populært turistmål i Istria. Familiehus Skandul med 4 leiligheter for privat innkvartering ligger ca 100 m fra sentrum av Rabac, og fra sjøen. Leiligheter til ferie eller privat innkvartering Rabac Istra er tilgjengelig hele året. Parkering for bilen din er også tilgjengelig. Vi er alltid tilgjengelige for å gjøre ferien din og ditt opphold med dine kjære så behagelige som mulig. Attraksjoner i Rabac, strand, butikker, restauranter og kafeer kan lett nås til fots. Smakfullt innredede og funksjonelt innredede leiligheter for ferieboliger er utstyrt med et fullt funksjonelt kjøkken med alt nødvendig kjøkkenutstyr og kaffetrakter, bad med dusj, SAT / TV, aircondition og romslige balkonger eller terrasser med panoramautsikt over sjøen, Kvarner bay utsikt, utsikt over bukten Rabac og Labin historiske sentrum.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Klara Rabac

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 13 personer

Pris fra 28 €

Leiligheter Antea ( Rabac)

Leiligheten ligger på cc. 800 meter fra sjøen. Veien til sjøen går gjennom en furuskog og slapper av og slapper av med en million dufter av furu og lavendel som vil gå til fots. Leiligheten har to soverom med dobbeltsenger, gang, bad, stue med kjøkken og en terrasse med utsikt over havet og furuskog. Orientering av leiligheten er nord-sør og er komfortabel om sommeren. Om vinteren er det varmt og isolert med andre leiligheter. Utstyrt med air condition, matlaging gass og elektrisitet. Det er en eller to parkeringsplasser. Passer for fire personer og, om nødvendig, kan seks personer mens den strukkede stuen i stuen. Terrassen har en fantastisk utsikt over havet og øya Cres og Losinj. Prisen avhenger av om du trenger tiden før sesongen, sesongen eller i høysesongen. Strendene er vakre med krystallklart hav og utstyrte strender med småstein og strandstoler, konditori, svømmebassenger ved sjøen og interessant for barn og sosialiserer med en rekke kulturelle arrangementer for barn og voksne.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Antea

Fra sjøen 600 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Rabac ( Rabac)

Denne komfortable toværs leiligheten ligger i sentrum av Rabac like ved sjøen, og den unike posisjonen gir deg mulighet til å ta noen få skritt til en nærliggende konditori, kjøpe dagligvarer i nærliggende selvhushold eller komme til de vakre strendene. Bortsett fra leiligheten er det også utfluktsbåter til de nærliggende øyene Cres og Lošinj.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Rabac

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 55 €

Turist guide - Rabac

Rabac  - Våpenskjold Rabac er et kjent turiststed i fylket Istria i Kroatia. Det ligger på østkysten av Istria ved foten av bratte åser og byen Labin, som den administrativt hører hjemme. Takket være en godt beskyttet naturlig bukt, ble Rabac grunnlagt som en liten fiske- og maritim landsby med bare 10 hus. På midten av 1800-tallet har situasjonen endret seg, da Rabac begynte å tiltrekke sine første besøkende fortryllet av vakre strender, veldig tydelig hav og frodig middelhavsvegetasjon som omgir den. I dag har den en befolkning på 1400 innbyggere som stort sett tilbyr overnatting i høykvalitets og velutstyrte leiligheter, rom og fritidsboliger i deres private familiehus. Romslige rullesteinsstrender med fine, bittesmå og hvite rullesteiner er varemerkene til Rabac. Vi legger vekt på de to største: stranden Maslinica og Lanterna som har et blått flagg som bevis på rent hav og strand. På strendene kan du leie forskjellige rekvisitter, men også glede av mange flere fasiliteter og vannsport eller slappe av i mange barer og restauranter. Elskere av aktive ferier kan finne lekeplasser for forskjellige idretter - volleyball, minigolf, basketball, håndball, og flere treningssentre og treningsstudio. Du kan også nyte spaserturer langs stranden eller den 3 kilometer lange promenaden til byen Labin, som tilbyr vakker utsikt over bukten, øya Cres og hele Labin-omgivelsene. Vi anbefaler også å besøke en rekke restauranter og tavernaer langs kysten hvor du kan smake på en rekke istriske spesialiteter som skinke, hjemmelaget pasta, gnocchi med kjøttsaus, trøfler, istriske minestrone, asparges, Labin donuts og mange andre. Besøk Rabac, turistperlen i Kvarnerbukten, som tilbyr vakre og rene rullesteinsstrender og et rikt turisttilbud. Søk etter rimelig overnatting i Rabac. Kontakt direkte eiere av leiligheter, rom og feriehus i Rabac og spar opptil 40% på dyre byråavgifter. Velkommen til Rabac!

Rabac Værmelding