Leiligheter Svetvinčenat | Topp overnatting i Svetvinčenat, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Svetvinčenat

Svetvinčenat (Savičenta eller San Vincenti) er en pittoresk liten by og kommune i fylket Istrien i Kroatia. Det ligger i det indre av den sørlige delen av Istrien, omtrent halvveis mellom Pula og Rovinj. Svetvinčenat er oppkalt etter den hellige Vincent og den betegnede benediktinerklosteret, som byen gradvis ble utviklet rundt. Det ble først nevnt på 1000-tallet da det var en del av egenskapene til Poreč-biskopene. Fram til slutten av 1700-tallet...

Sorter etter:

Feriehus Sandi & Vili

Svetvinčenat

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 3 personer

fra 40 €

Feriehus Villa Campagna

Svetvinčenat

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

ved forespørsel

Feriehus Vila Oliva

Svetvinčenat

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

ved forespørsel

Feriehus Loretta

Svetvinčenat

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

fra 200 €

Feriehus Sandi & Vili ( Svetvinčenat)

Huset Sandi & Vili ble bygget i 1937. I en liten landsby i sentrale Istria Dokici. Det har blitt fullstendig renovert 2013th Omgivelsene og respekt for den tradisjonelle arkitekturen og konstruksjonen. Utstyrt med en renovert gammel møbler og ny, håndlaget av tre og stein. Det er omgitt av en inngjerdet hage som vokser oliventrær og lavendel, og gir skygge vinranker. Landsbyen bor for tiden bare to personer som garanterer en fredelig ferie omgitt av stillhet, bort fra støy og folkemengder. Du kan nyte selskapet av ren, uberørt natur, mange urter (salvie, timian, plantain), gamle trær (eik, lind, mulberry, aske) og dyr (fasan, kanin, vaktel). Du kan tilberede måltider i en gammel brødovn eller utegrill på gårdsplassen. Feriehus Sandi & Vili kan nytes hele året, sommer i naturlig nyanse, og om vinteren ved knitrende brann i peisen.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Sandi & Vili

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 3 personer

Pris fra 40 €

Feriehus Villa Campagna ( Svetvinčenat)

Sjarmerende villa i et rolig sted med fem soverom, fire bad og utendørs grill. Villa er behagelig for 10 personer egnet for barn og klapp. Basseng, hage med egne grønnsaker, bordtennis og dart er det vi tilbyr inne i bygningen. I landsbyen er det tennisbaner og mange restauranter med lokal mat i umiddelbar nærhet. Et ideelt sted å utforske Istriens magi.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa Campagna

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

Pris ved forespørsel

Feriehus Vila Oliva ( Svetvinčenat)

Vi leier hus med svømmebassenger. Nær Brijuni, Pula, Medulin og Rovinj. Husene er fullt utstyrte, 4 soverom, 3 bad, kjøkken og stue, boblebad, satellitt. Det er en restaurant med gratis internett, gynger for barn og sykler til leie. IMA og spillrom med biljard, bordfotball og bordtennis. Hvert hus har sitt eget private svømmebasseng, boblebad, grill. Husene er til 8 personer. Minimum opphold er en uke, prisen for 8 personer for en uke. kontakt: angelina.matrix@gmail.com

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Vila Oliva

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

Pris ved forespørsel

Feriehus Loretta ( Svetvinčenat)

Villaen ligger i landlige omgivelser Cabrunici i den sentrale delen av Istria. Stedet er omtrent tretti minutters kjøring fra Pula, Rovinj, Pazin og mange historiske, sportslige og kulturelle attraksjoner. Villaen har tre soverom, tre bad, stue, spisestue, to overbygde terrasser med grill. I bakgården ved siden av huset ligger lekerom med dart og biljard. I en skjermet del av hagen, bak huset er et basseng med boblebad og barnehjørne. Her er lekehus, lysbilde, husker, seesave og annet utstyr for underholdning. Hvis du vil slappe av, nyt i fred og smake på lokal mat, kom og du vil bli begeistret.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Loretta

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 200 €

Turist guide - Svetvinčenat

Svetvinčenat  - Våpenskjold Svetvinčenat (Savičenta eller San Vincenti) er en pittoresk liten by og kommune i fylket Istrien i Kroatia. Det ligger i det indre av den sørlige delen av Istrien, omtrent halvveis mellom Pula og Rovinj. Svetvinčenat er oppkalt etter den hellige Vincent og den betegnede benediktinerklosteret, som byen gradvis ble utviklet rundt. Det ble først nevnt på 1000-tallet da det var en del av egenskapene til Poreč-biskopene. Fram til slutten av 1700-tallet var det i regi av Venezia og venetianske adelige familier. Den mest betydningsfulle var familien Crimani di San Luca, som bodde her på slutten av 1500-tallet. De hevet et stort slott i sentrum av hovedtorget, populære Placa. Grimani slott er en av de vakreste og best bevarte venetianske bygningene på den tiden i Istrien. Grimani slott består av 3 tårn og store herskapshus og høye murer som forbinder dem. Hovedtorget er en annen perle fra renessansen, hvor er sognekjennelsen, også fra 1500-tallet. De siste årene gjenoppligner Svetvinčenat turisttilbud takket være de forskjellige arrangementene som holdes i de attraktive historiske stedene, rik og mangfoldig mat, hyggelig klima og frodig grøntområder som omgir det. Innkvartering i Svetvinčenat tilbys utelukkende i leiligheter, rom og fritidsboliger i privat familieboliger. Vennlige verter vil gjøre alt for å gjøre ferien enda morsommere og bekymringsløs. Det er ideelt for natur og aktive ferieelskere fordi hele omgivelsene er sammenvevd med velholdte sykkelveier og turstier. Bortsett fra besøk på historiske steder, anbefaler vi at du besøker tavernaer og restauranter hvor du kan smake på tradisjonelle retter som den istriske prosciutto, geitost, hjemmelaget pasta og forskjellige kjøtt, fjærkre og fisk, sammen med et glass utmerket rød eller hvit istrisk vin . Adriaterhavet og de vakre strendene på vest- og østkysten av Istrien ligger bare tjue kilometer unna, og de fleste av dem kan nås innen tjue minutters kjøretur med bil. Besøk denne lille historiske byen i hjertet av Istrien, og tilbring en ferie omgitt av ren luft, uberørt natur og sunn og deilig mat. Kontakt direkte eiere av leiligheter, rom og feriehus i Svetvinčenat og spar opptil 40% på dyre byråavgifter. Velkommen til Svetvinčenat!

Svetvinčenat Værmelding