Leiligheter Kanfanar | Topp overnatting i Kanfanar, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Kanfanar

Kanfanar (Canfanaro) er en liten landsby og sete for kommunen på den vestlige delen av Istria-halvøya. Kanfanar ble først nevnt på 1000-tallet, og ble et kommunesenter først på begynnelsen av 1700-tallet, etter at hele historien var under administrasjon av middelalderbyen Dvigrad. Kanfanar blomstret på slutten av 1800-tallet med byggingen av jernbanen til Pula og grenen til Rovinj, og ble et viktig trafikknutepunkt. Takket være de utmerkede...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Kanfanar

Sorter etter:

Feriehus Levlante

Kanfanar

Fra sjøen 15 km
Kapasitet 11 personer

fra 450 €

Last minute tilbud
3 anmeldelser - 5/5

Feriehus Villa Baraka

Kanfanar

Fra sjøen 15 km
Kapasitet 8 personer

fra 200 €

Feriehus Levlante ( Kanfanar)

Byggeår 2023. Frittliggende villa med basseng (60m²). Utekjøkken med peis. Badstue jacuzzi. Rolig beliggenhet. En veldig vakker solnedgang. Depositumet er 500 euro. Alt er inkludert i prisen, uten ekstra kostnader. Utenom høysesongen er det også mulig å booke i løpet av uken. Jeg står gjerne til din disposisjon for ytterligere spørsmål.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Levlante

Fra sjøen 15 km
Kapasitet 11 personer

Pris fra 450 €

Last minute tilbud
3 anmeldelser - 5/5
Feriehus Villa Baraka ( Kanfanar)

Den sjarmerende Villa Baraka er ideell for en avslappende ferie med hele familien. Villaen har plass til opptil åtte personer. Eiendommen er fullt inngjerdet og tilbyr et privat basseng som inviterer deg til å kjøle deg ned på varme sommerdager, samt solsenger hvor du kan slappe av. Det er en grill og et utendørs spisebord. Privat parkering for opptil 4 biler er tilgjengelig. Villaen tillater kjæledyr. Interiøret i villaen er utstyrt med stil og vakre detaljer. Første etasje består av stue, kjøkken og spisestue samt soverom og bad. I første etasje er det to mer komfortable soverom og to bad. Villaen har klimaanlegg og internettilgang. Villa Baraka er det perfekte valget for en flukt fra hverdagen.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa Baraka

Fra sjøen 15 km
Kapasitet 8 personer

Pris fra 200 €

Turist guide - Kanfanar

Kanfanar  - Våpenskjold Kanfanar (Canfanaro) er en liten landsby og sete for kommunen på den vestlige delen av Istria-halvøya. Kanfanar ble først nevnt på 1000-tallet, og ble et kommunesenter først på begynnelsen av 1700-tallet, etter at hele historien var under administrasjon av middelalderbyen Dvigrad. Kanfanar blomstret på slutten av 1800-tallet med byggingen av jernbanen til Pula og grenen til Rovinj, og ble et viktig trafikknutepunkt. Takket være de utmerkede vei- og jernbaneforbindelsene og nærheten til hovedkrysset til motorveien Istrian Y, kan du enkelt utforske hele Istria-halvøya fra Kanfanar. Kanfanar består av 22 bygder og her bor totalt ca 1500 innbyggere. Byen Rovinj, dvs. kysten, ligger 18 kilometer unna, og Adriaterhavet, dvs. Limbukta, er bare 10 kilometer unna. Kanfanar er kjent som kommunen til den istriske oksen og fuži (pasta). Den istriske oksen er et av symbolene for hele Istria fordi den tidligere var ekstremt viktig for den istriske bonden, og i Kanfanar er denne tradisjonen fortsatt bevart. Fuži (pasta) er dronningen av istrisk pasta og har lange tradisjoner og er en uunnværlig ingrediens i mange istriske retter og spesialiteter. Blant turistattraksjonene kan vi trekke frem middelalderbyen Dvigrad, et betydelig landskap og en spesiell Lim-bukt, arkeologiske funnsteder Kašteljir og Maklavun og sognekirken St. Sylvester i sentrum av Kanfanar. Hele Kanfanar-området og dets omgivelser bugner av mange sykkel- og turstier. Overnatting i Kanfanar kan finnes i privat overnatting; leiligheter, rom og fritidsboliger. Feriehus med svømmebasseng er svært populære i dette området som lar deg en bekymringsløs ferie vekk fra turistmengdene, støy og smog. Klimaet er veldig behagelig og mildt middelhavsklima med 2300 soltimer i året. Besøk Kanfanar-området og nyt det grønne interiøret i Istria!

Kanfanar Værmelding