Leiligheter Marčana | Topp overnatting i Marčana, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Marčana

Marčana er en liten by i fylket Istria i Kroatia. Det ligger på den sørlige delen av den istriske halvøya, noen kilometer fra sjøen og omtrent 15 kilometer fra byen Pula. Marčana er også sentrum av kommunen som tilhører 22 omliggende mindre landsbyer og landsbyer. Hele kommunen har en befolkning på 4000 innbyggere som stort sett driver med landbruk, servicenæringer og turisme. Spesielt populære er luksuriøse feriehus med svømmebasseng...

Sorter etter:

Feriehus Villa Tramonto

Marčana

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 10 personer

fra 220 €

Feriehus Jaska- Loborika

Marčana

Fra sjøen 7 km
Kapasitet 3 personer

fra 50 €

Leiligheter Arlena

Marčana

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 5 personer

fra 65 €

Feriehus Villa Sindy

Marčana

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 10 personer

ved forespørsel

Feriehus Maya

Marčana

Fra sjøen 3.5 km
Kapasitet 4 personer

fra 38 €

Leiligheter Špigić

Marčana

Fra sjøen 2 km
Kapasitet 4 personer

fra 35 €

Feriehus Rici

Marčana

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 6 personer

ved forespørsel

Feriehus Volta

Marčana

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 4 personer

fra 30 €

Feriehus Villa Kabola

Marčana

Fra sjøen 4 km
Kapasitet 10 personer

ved forespørsel

Feriehus Villa Emilia

Marčana

Fra sjøen 2 km
Kapasitet 8 personer

fra 120 €

Feriehus Lucija

Marčana

Fra sjøen 9 km
Kapasitet 5 personer

fra 55 €

Feriehus Miculina

Marčana

Fra sjøen 2 km
Kapasitet 10 personer

fra 237 €

Feriehus Villa Tramonto ( Marčana)

Kos deg med familie og venner i villa med privat basseng og badestamp bare for deg, i 4 stjerner Villa Tramonto plassert 150 meter fra sentrum av landsbyen, men fremdeles muliggjør coplete fred og vitne. Villa med kapasitet for 8 personer (ekstrasenger på forespørsel) tilbyr et sted å leke for barn, grill på sen ettermiddag, oppfriskning av bassenget, restaurant i nærheten og sommerfester, eller en rolig natt i badestamp under stjernene og vakker strand ved 1 , 8km. Villa har 4 soverom, hvert soverom med king size-senger, og det er eget bad og ekstra delt toalett. Når du ikke oppdager og gleder deg over Istria, eller tilbringer solfylte dager på stranden, har villaen mye moro å by på, for eksempel ping-pong, bordfotball, basseng, svinger for barn og fin hage.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa Tramonto

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 10 personer

Pris fra 220 €

Feriehus Jaska- Loborika ( Marčana)

Dette århundre gamle hjemmet i serien er ideelt for de som ønsker å tilbringe sine årlige selv skjult for visning mens de nyter romantikken til det store utendørs boblebadet. Interiøret er stilfullt innredet med detaljert oppmerksomhet, hvor organisasjonseieren har investert mye kjærlighet og oppmerksomhet, og igjen sørg for å bevare ånden i autentisk istrisk arkitektur og dekorasjon. Kun noen få kilometer unna ligger den gamle byen Pula, rike historiske og kulturelle attraksjoner samt underholdningsalternativer. Der finner du en vakker bystrand og mange restauranter med utmerket gastronomisk tilbud.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Jaska- Loborika

Fra sjøen 7 km
Kapasitet 3 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Arlena ( Marčana)

Velkommen kjære gjester! Huset vårt ligger i en rolig og solrik beliggenhet 1500 meter fra havet og stranden, i den østlige delen av Istriens halvøy. Krnica er et perfekt sted for de som foretrekker å slappe av fredelig i en untouch natur bort fra støy og tung trafikk. Krnica ligger kun 20 km fra den antikke byen Pula, med verdensberømte amfiteatar Arena og andre severdigheter. Fra din balkong nyte i vakker panoramautsikt til sjøen og Kvarner øyene Cres og Lošinj. Du kan lage en grill eller smake lokale spesialiteter og godt viner i restauranter. Den luftkondisjonerte leiligheten er utstyrt med alle husholdningsapparater du trenger. Kjøkken med kjøleskap og fryser, komfyr (elektrisk) og stekeovn, kaffemaskin, mikser og toster. Leiligheten har 2 soverom - 1 rom med en dobbeltseng, 1 rom med 2 senger og en sammenleggbar seng i stuen. I commodious stue ser du favoritt TV-programmer gjennom satellitt. Tilbys barneseng, vaskemaskin og strykejern.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Arlena

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 5 personer

Pris fra 65 €

Feriehus Villa Sindy ( Marčana)

Dette vakre middelhavshuset med basseng og havutsikt ligger i en liten by i Istria, kun tjue minutter fra det berømte Pula amfiteateret. Tomten er helt inngjerdet med steinvegger og middelhavsplanter, slik at du fullt ut kan nyte personvernet. Huset består av to deler som er forbundet med indre trapper, men det er inngang til huset i første etasje og i bakken. Front er sei pool er flankert ved bassenget er det en grill med benk og trebord. nytt i 2014: strandvolleyball, underholdningsrom med biljard og dart, og en fornøyelsespark for barn. Dette huset er ideelt for to familier eller grupper av venner.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa Sindy

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 10 personer

Pris ved forespørsel

Feriehus Maya ( Marčana)

Feriehus Maya ligger i et lite og rolig sted Cokuni ideelt sted å slappe av. Huset ligger 4,5 km fra se og 20 km fra hovedstaden Pula. Om eiendommen (rom): - Stue (sovesofa - madrass eller lignende, en soveplass kapasitet, satellitt-tv, dvd, safe depost boks). - Kjøkken (gass cockpit, kjøleskap, hette, fryseboks, kaffebrygger, mikrobølgeovn, brødrister, vaskemaskin, strykejern) - Soverom (soverom med dobbeltseng og soverom med enkeltseng for to soveplasser) - Baderom med tolilet (dusj, hårføner) - Yard (hagemøbler, grill)

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Maya

Fra sjøen 3.5 km
Kapasitet 4 personer

Pris fra 38 €

Leiligheter Špigić ( Marčana)

Denne leiligheten ligger i en rolig landlig innstilling, men fortsatt relativt nær store destinasjoner som historiske Pula. Det ligger i eiere huset, som ligger på en inngjerdet tomt og gjester til å fritt nyte den vakre naturen. Gjestene kan bruke en overbygd terrasse med grill, stort bord og benker for fullt ut å nyte måltidene på grillen eller i den hyggelige kvelden. På 5 minutter med bil tar du deg til den vakre steinete og grusstranden. I samråd med eieren kan ordne en båttur. Jeg tror det vil bli på denne eiendommen vil bli minneverdig.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Špigić

Fra sjøen 2 km
Kapasitet 4 personer

Pris fra 35 €

Feriehus Rici ( Marčana)

Villa RICI - Loborika. Ligger i landsbyen Loborika, i nærheten av Pula. Villa Rica er hjemmet til våre forfedre, det ble oppkalt etter eiers bestefar, som bodde med sin mange familie der. To soverom med bad, en romslig stue, kjøkken, spisestue og en overbygd terrasse med utsikt over plenen omgitt av oliven garanterer et ideelt feriested. Hvis du velger å spise ute, er det overbygd terrasse med grill i nærheten av bassenget det perfekte stedet å nyte gourmet delikatesser. Restauranten, som ligger nær villaen eies av eierne av villaen. Denne villaen tilbyr fred, lett tilgang til sjøen og på grunn av nærheten til veien Istria Y, rask ankomst til alle istriske byer.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Rici

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 6 personer

Pris ved forespørsel

Feriehus Volta ( Marčana)

Feriehus Volta, eid av familien, ligger i Rakalj (Istriens fylke). Overnatting ligger 2 km fra nærmeste strand og 50 m fra sentrum. En overnatting enhet er egnet for minimalt 2 og maksimalt 4 personer. Gjestene har tilgjengelig: hageplot, sølvtøy og kjøkkenutstyr, satellitt-TV, internettilgang, air-condition, oppvarming, sengetøy, håndklær, grill, utendørs dusj. Adresse: Dalmatinska 56, 52208 Rakalj, telefon: +385 99 5133923 (kroatisk, engelsk, slovensk, italiensk), www.housevolta.com.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Volta

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 4 personer

Pris fra 30 €

Feriehus Villa Kabola ( Marčana)

Vakker villa med privat basseng for en uforglemmelig ferie og moro, avslapning og nytelse for hele familien. Huset har 4 soverom, 3 bad, stor stue med spiseplass og kjøkken. Fullt utstyrt og aircondition. Ekstra oppholdsområde for moro med bordtennis, dart, lydanlegg, stoler og vaskerom. Gårdsplassen har en 16 000 m2 og er tilgjengelig privat lekeplass, volleyball og badminghton terreng, enger, svinger på treet, gratis parkering for 10 biler. Du har et stort svømmebasseng med massasjehjørner og en spesiell nattbelysning for kveldsdykking. Det er også 2 terrasser, en med grill og den andre med et utendørs kjøkken. Kom og nyt!

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa Kabola

Fra sjøen 4 km
Kapasitet 10 personer

Pris ved forespørsel

Feriehus Villa Emilia ( Marčana)

Feriehus Villa Emilia ligger i et lite og fredelig sted som heter Peruški, uten folkemengder, omgitt av natur og med naturlige strender, ideelt for de som trenger fred og ro borte fra byens støy og støy. anlegget er leid hele året rundt. De fleste syklister, jegere og soppplukkere kommer i sesongen. Huset har et kjøkken med spisestue, stue, bad og korridor i første etasje, og i første etasje er det to soverom, hver har en dobbeltseng + enkeltseng, ett rom har en terrasse og et bad. På gården er det et bord med benker og grill, samt en hage hvor friske aromatiske urter kan plukkes.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa Emilia

Fra sjøen 2 km
Kapasitet 8 personer

Pris fra 120 €

Feriehus Lucija ( Marčana)

Dette lille feriehuset er ideelt for de som ønsker en avslappende og avslappende ferie. Hjemmet ligger på en romslig tomt (2.000 m²) uten naboer og passer for en familieferie med barn som har nok plass til uforstyrret lek i hagen. Også egnet for kjæledyr. Interiøret er smakfullt innredet, og den spesielle funksjonen er terrasse med elegante hagemøbler. Det er to soverom i huset. Hovedsoverommet er smakfullt innredet og har en dobbeltseng størrelse 160 × 200. Det andre soverommet har en sengs størrelse 120 × 200. Det er også en stor sofa i stuen som kan brukes som en dobbeltseng for 2 personer (160 × 200). Huset tilbyr mange underholdning og spillfasiliteter, badminton, volleyball og fotballbane, swing og sandkasse, en hytte på treet. Det er et grillområde med et bord i hagen, og solstoler for hvile og soling. Anlegget er luftkondisjonert og utstyrt med digital satellitt og trådløst internett. Vi tilbyr parkering og mulighet for å leie sykler.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Lucija

Fra sjøen 9 km
Kapasitet 5 personer

Pris fra 55 €

Feriehus Miculina ( Marčana)

Dette feriehuset er perfekt sted for familievaction eller løpe vekk fra virkeligheten. Huset er renovert i 2017. Og det tilbyr to kjøkken, to stuer sammen med fem soverom hvor alle har toalett og klimaanlegg. Huset har et stort basseng sammen med en privat strand og tre vakre hager hvor du kan slappe av både fysisk og mentalt. Men også sommer kjøkken og grill.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Miculina

Fra sjøen 2 km
Kapasitet 10 personer

Pris fra 237 €

Turist guide - Marčana

Marčana  - Våpenskjold Marčana er en liten by i fylket Istria i Kroatia. Det ligger på den sørlige delen av den istriske halvøya, noen kilometer fra sjøen og omtrent 15 kilometer fra byen Pula. Marčana er også sentrum av kommunen som tilhører 22 omliggende mindre landsbyer og landsbyer. Hele kommunen har en befolkning på 4000 innbyggere som stort sett driver med landbruk, servicenæringer og turisme. Spesielt populære er luksuriøse feriehus med svømmebasseng som tilbys i hele det grønne innlandet i Marčana. Bosetningen ble først nevnt på 1200-tallet da den tilhørte den venetianske republikk. Det forble en del av den venetianske republikken til slutten av 1700-tallet, og fra begynnelsen av 1800-tallet hørte den til det østerrikske riket. Etter slutten av andre verdenskrig er Marčana endelig blitt en del av Kroatia. Hele Marčana kommune utvikler seg sammen med utvikling av turisme. Selv om det har utviklet turisme, er dette området med 36 kilometer kystlinje det minst urbaniserte kystområdet i Istrien med krystallklart hav og frodig grøntområder i bakgrunnen. I nærheten av Marčana er et steinbrudd der stein ble hentet ut av utmerket kvalitet, og som mange kjente europeiske bygninger ble bygget fra. Begynn å utforske landsbyer i det omkringliggende og oppdag deler av istrisk historie i pittoreske bukter, steinkirker og restene av gamle bygder. Besøk Marčana og dens omgivelser, dette ideelle stedet for alle som leter etter en annen type ferie, vekk fra sommerens folkemengder og overfylte turistmål. Kontakt direkte eiere av leiligheter og rom i Marčana og omegn. Søk etter rimelig privat innkvartering. Velkommen til Marčana!

Marčana Værmelding