Leiligheter Žminj | Topp overnatting i Žminj, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Žminj

Žminj er en liten pittoresk landsby og kommune i fylket Istrien i Kroatia. Det ligger i sentrum av den istriske halvøya på toppen av en 380 meter høy bakke. Žminj kommune består av 33 små landsbyer som er spredt i området rundt. Området var bebodd siden forhistorisk tid og det var et viktig trafikknutepunkt fordi her passerte gamle veier til den gamle byen Pazin, Vodnjan, Pula og andre. Fra 1100-tallet var Žminj en del av Pazin-fylket, og...

Sorter etter:

Leiligheter Kresini

Žminj

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 5 personer

fra 50 €

Feriehus Villa Istra

Žminj

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 8 personer

ved forespørsel

Feriehus Križanci

Žminj

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 8 personer

ved forespørsel

Feriehus Ulika

Žminj

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 10 personer

ved forespørsel

Feriehus Cala

Žminj

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 8 personer

fra 150 €

Feriehus Arton Vila

Žminj

Fra sjøen 20 km
Kapasitet 10 personer

fra 180 €

Leiligheter Kresini ( Žminj)

I hjertet av den største kroatiske halvøyen Istra ligger Appartment KRESINI, et perfekt sted for hvile og avslapning for de som leter etter en perfekt ferie omgitt av grønne enger og sangfugler. APP KRESINI ligger 2 km fra den nærmeste største landsbyen Zminj, hvor det finnes noen typiske istriske restauranter som tilbyr regionale spesialiteter, butikker og andre tjenester.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Kresini

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 5 personer

Pris fra 50 €

Feriehus Villa Istra ( Žminj)

Villaen: tomannsbolig 123 m2 Byggemateriale: Ciglena / steinhus. Stjerner: 4, Gjester: 8 Husdyr tillatt: 2 Byggeår: 1980 Renovert: 2010 Fasiliteter: Utendørs basseng: 24 m2 og 1 TV, satellitt-TV, 1 DVD spiller, rom: kjøkken, stue, sovesofa ), Toalett, WC: Kaldt og varmt vann, Bad: 2, Soverom: 3 Soverom: Soverom 1 Dobbeltseng (2 soveplasser) Soverom 2 Dobbeltseng (2 soveplasser) Soverom 3 Dobbeltseng 1 WC: kaldt og varmt vann, når bad 2 WC: kaldt og varmt vann, dusj Oppvarming / Kjøling: Isolasjon sentralvarme peis Kostnader inkludert Klimaanlegg: 3 enheter Annet: Kjøkken: Varmt og kaldt vann Elektrisk og gass kjøleskap Vifte: 15 L Kaffemaskin Mikrobølgeovn Vaskemaskin Oppvaskmaskin Utendørs: Terrasse: 24 m2 Hage: 800 m2 Hagemøbler Parkering: 4 Grilldeck: 8 Avstander: Butikk: 500 m Restaurant: 50 m By: 24 km Strand: 24 km Flyplass: 30 km

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa Istra

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 8 personer

Pris ved forespørsel

Feriehus Križanci ( Žminj)

Perfekt sted hvis du vil slappe av vekk fra byens støy. Ligger i hjertet av Istria, fra sjøen 24 kilometer ... Stor hage, basseng og ekstra fasiliteter vil tillate barna dine å spille uten forstyrrelser. For mer informasjon, tilgjengelighet og pris vennligst send beskjed på e-post holiday.krizanci@net.hr: https://www.youtube.com/watch?v=RlAiDey_0Qw

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Križanci

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 8 personer

Pris ved forespørsel

Feriehus Ulika ( Žminj)

Huset har fire romslige soverom med dobbeltsenger. Rommene er luftkondisjonerte, og hver fordi overflaten har plass til en ekstra seng eller barneseng på forespørsel, slik at huset kan romme 10 voksne. Et kjøkken med spisestue ligger i første etasje og er utstyrt med komfyr, stekeovn, kjøleskap, fryser, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kaffemaskin, mens det andre kjøkkenet ligger i første etasje, og i nærheten av matlaging apparater og har en typisk Istrian peis som kan brukes til griller, tilberede bakte retter og lignende. Stue på 20 m2 utstyrt med en TV med satellitt, DVD-spiller og Wi-Fi-enheter. To bad med dusj og toalett ligger i nærheten av soverommene, og det tredje badet er utstyrt med badekar, dusj, bidet, vaskemaskin, separat toalett. Fra de to soverommene har direkte tilgang til terrassen med en bassengstørrelse på 400 x 600, mens to rom har balkong. Utendørs terrasse med trebord og benker under pergola av kiwi er det perfekte stedet for en ettermiddagsferie. Huset har sentralvarme og er åpen for besøkende hele året. Den spesielle atmosfæren i landlige livet, besøkende kan oppleve våren og tidlig høst.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Ulika

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 10 personer

Pris ved forespørsel

Feriehus Cala ( Žminj)

Villa Cala ligger i en liten landsby Slivari, nær byen Žminj. Slivari ligger kun 2 kilometer fra Žminj, som garanterer personvern, men også rask og enkel tilgang til alle dine daglige behov. Dette autentiske istriske huset ble bygget i det 19. århundre, og ble fullstendig restaurert i 2007. Bare de beste materialene ble brukt til restaurering, som begynte med eik parkett og håndlagde møbler. Til tross for restaureringen har Villa opprettholdt sin varme, og dens særegne og originale utseende. Villa har et areal på 170 m? delt inn i to etasjer, og en hage med ytterligere 450 m? og separat parkeringsplass. Villa Cala består av 3 soverom, 3 bad og 1 toalett. Alle rommene ligger i første etasje. Første etasje består av en stor lobby, et toalett, en romslig stue med peis og et moderne kjøkken med spiseplass. Alle soverom, inkludert inngangsparti og stue er utstyrt med air condition med alternativer for både oppvarming og kjøling. Huset har også gratis Wi-Fi. Foran huset er det en stor terrasse med bord til seks, og svømmebasseng med innebygde nattlys. Butikker, restauranter, postkontor, bank og andre butikker ligger i sentrum av Žminj, ca 2 km fra huset. Rovinj ligger i en avstand på 24 km, og Pula 28 km fra Villa Cala.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Cala

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 8 personer

Pris fra 150 €

Feriehus Arton Vila ( Žminj)

Arton Villa med basseng i hjertet av Istria ARTON Vila (398m2) ligger i utkanten av en liten og fredelig landsby Gradišće, 2,5 km fra byen Žminj (52341), som ligger i hjertet av Istria, og er et ideelt utgangspunkt for mange utflukter, du kan fortsette ferien din. Huset er omgitt av vakre skoger, og i nærheten finner du en rekke alternativer gjennom slutten av turen eller sykler. Hele eiendommen (2350m2) er inngjerdet, slik at gjestene kan føle seg trygge og nyte personvernet, mens barna kan leke fritt. Interiøret i huset er moderne og innredet med kvalitetsmøbler og hyggelig detalj, gjestene føler seg som hjemme. Peis og biljardbord i den romslige stuen gir en behagelig atmosfære under oppholdet, og gjestene har tilgang til trådløst internett og satellitt-TV-kanaler, biljard, bordfotball. I første etasje er det en romslig stue med spiseplass og kjøkken, et ekstra bad og to soverom med eget bad. I første etasje er det to soverom, hver med eget bad og en terrasse hvor du kan slappe av med sang av fugler eller sole deg med utsikt over skogen. Huset har et stort og barnas svømmebasseng (alle sammen er 50m2) med solsenger og en vakker terrasse med kvalitets hagemøbler og grill. Prisen inkluderer bruk av sykler 4 for voksne og 2 barns sykler (20 "og 24"). Gratis parkering for 4 biler (2 dekket). ISTRIA er en stor halvøy delt av Kroatia, Slovenia og Italia, og regnes som den største grønne oasen i Nord-Adriaterhavet. Regionen har et vidunderland med imponerende landskap som tilbyr variert terreng og lokalbefolkningen er kjent for å være hjertelig og innbydende. Dette er et vakkert land rik på historie, stiplet med romerske ruiner, pittoreske landsbyer og bakketoppssteder, mens det milde middelhavsklimaet betyr varme, tørre somre og milde, hyggelige vintre. Her legges vekt på å utforske områdets naturlige skjønnheter, men også kulturelle og historiske severdigheter. Huset ligger i det sentrale Istria, det ideelle stedet hvor du kan oppleve den sjarmerende istriske kysten og landsbygda.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Arton Vila

Fra sjøen 20 km
Kapasitet 10 personer

Pris fra 180 €

Turist guide - Žminj

Žminj  - Våpenskjold Žminj er en liten pittoresk landsby og kommune i fylket Istrien i Kroatia. Det ligger i sentrum av den istriske halvøya på toppen av en 380 meter høy bakke. Žminj kommune består av 33 små landsbyer som er spredt i området rundt. Området var bebodd siden forhistorisk tid og det var et viktig trafikknutepunkt fordi her passerte gamle veier til den gamle byen Pazin, Vodnjan, Pula og andre. Fra 1100-tallet var Žminj en del av Pazin-fylket, og gjennom hele middelalderen var det et rikt handelssenter for landbruksprodukter, vin og tre. I dag har Žminj og omegn rundt 3.500 innbyggere som fremdeles driver med tradisjonell virksomhet, landbruk, oliven- og vinproduksjon og storfe. Nylig utvikler turismen seg, spesielt i omgivelsene til Žminj, der de gamle tradisjonelle istriske steinhusene er omgjort til moderne fritidsboliger med svømmebasseng. Den gamle middelalderske delen av byen har holdt seg godt bevart, og restene av middelalderens murer utgjør i dag ytterveggene til hus og gjerder. Til denne datoen forble godt bevart sørøst sirkulære tårn i det føydale slottet fra det 15. århundre. I sentrum ligger en vakker barokk kirke St. Michael med en serie vakkert utskårne alter. Natur og aktive ferieelskere vil glede seg over mange sykkelstier som går gjennom et typisk kupert og grønt landskap i det indre av Istrien. Det gastronomiske tilbudet er veldig rikt og variert, og med unntak av restauranter og tavernaer kan du smake på tradisjonell istrisk mat i flere landlige husholdninger i området. Hav og vakre strender er ikke langt unna, det nærmeste er i Rovinj, som ligger bare tjue kilometer unna. Vi inviterer deg til å besøke Žminj og dens omgivelser, og oppleve det grønne hjertet av Istrien. Søk i tilbudet vårt med privat innkvartering i Žminj og omegn. Leiligheter, rom og feriehus i Žminj og omegn er opptil 40% billigere (uten dyre byråavgift). Velkommen til Žminj!

Žminj Værmelding