Leiligheter Pićan | Topp overnatting i Pićan, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Pićan

Pićan er en liten bygd og kommune i Istrian County. Det ligger i den sentrale delen av Istria nær byen Labin, omgitt av milde og grønne åkrer, skoger, enger og vingårder. Det er 10 mindre bosetninger i Pićan kommune: Grobnik, Jakomići, Krbune, Kukurini, Montovani, Orič, Pićan, Sveta Katarina, Tupljak og Zajci. I området Pićan bor rundt 2000 innbyggere som hovedsakelig driver med landbruk og turisme. I Pićan-området er det mange lysthus...

Sorter etter:

Feriehus Villa Brbon

Pićan

Fra sjøen 20 km
Kapasitet 8 personer

fra 200 €

Feriehus Villa Brbon ( Pićan)

Villa Brbon ligger sentralt i Istrien, vekk fra trafikk og fra bebyggelsen. Huset er omgitt av skoger og er det perfekte stedet for et hyggelig opphold og nyt fuglesang. Feriehuset er innredet i retrostil med moderne elementer. På hagen er det en fotballbane, trampoline og grill. Huset har 3 soverom med eget bad og klimaanlegg. For å gjøre oppholdet så hyggelig som mulig, er det nett i vinduene for å la insektene holde seg utenfor og utenfor huset. På bare noen få minutters kjøretur kan du glede deg over de forskjellige aktivitetene Istria tilbyr, fra sykkelstier, vinruter, vakre huler til ridningsklubber, gastronomiske smaksprøver og forskjellige kulturelle begivenheter.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa Brbon

Fra sjøen 20 km
Kapasitet 8 personer

Pris fra 200 €

Turist guide - Pićan

Pićan  - Våpenskjold Pićan er en liten bygd og kommune i Istrian County. Det ligger i den sentrale delen av Istria nær byen Labin, omgitt av milde og grønne åkrer, skoger, enger og vingårder. Det er 10 mindre bosetninger i Pićan kommune: Grobnik, Jakomići, Krbune, Kukurini, Montovani, Orič, Pićan, Sveta Katarina, Tupljak og Zajci. I området Pićan bor rundt 2000 innbyggere som hovedsakelig driver med landbruk og turisme. I Pićan-området er det mange lysthus med en vakker utsikt over det kuperte og idylliske landskapet i Istrias sentrum. Hvert år arrangerer Pićan Legendfest, en festival med folkeeventyr, skikker, sagn og eventyr fra Istria. Festivalen varer i tre dager, og du kan glede deg over forskjellige konserter, teaterforestillinger og malerier. Pićan er kjent for sin imponerende klokketårn i sentrum av bebyggelsen, som ble bygget i 1872 av hvit kalkstein. Den er 48 meter høy og er blant de høyeste og vakreste klokketårnene i Istrien. Hele området er egnet for en hyggelig og rolig familieferie vekk fra sjøen. Innkvartering finner du i en rekke leiligheter i familiehus eller vel møblerte feriehus med svømmebassenger. Kontakt direkte eiere av privat innkvartering, spar opptil 40% på dyre byråavgifter og tilbring en idyllisk ferie i hjertet av Istrien. Velkommen til Pićan!

Pićan Værmelding