Leiligheter Barban | Topp overnatting i Barban, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Barban

Barban er en liten pittoresk middelalderlandsby i fylket Istrien i Kroatia. Det ligger på østkysten over Raša-elvedalen, 27 km fra Pula og 9 km fra Labin. Barban er sentrum av kommunen, som har tilgang til Raša-bukten og dekker et område på 100 kvm. Hele kommunen har 2.715 innbyggere. Hele kommunen består av 73 landsbyer og landsbyer. Det ble først nevnt på 800-tallet da pave Gregor III refererer til klosteret St. Mary fra Barban. I løpet...

Sorter etter:

Feriehus Istra holiday

Barban

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 7 personer

fra 69 €

Feriehus Celija

Barban

Fra sjøen 2 km
Kapasitet 4 personer

fra 55 €

Leiligheter Leticija

Barban

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 4 personer

fra 50 €

Leiligheter Leticija

Barban

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 5 personer

fra 45 €

Feriehus Istra holiday ( Barban)

I en liten landsby i Barban kommune er et steinhus fra 1800-tallet, renovert i 2007. Ekstremt komfortabelt hus er utstyrt med moderne møbler og møbler for 7 personer. Første etasje har en hall, kjøkken, spisestue, stue, bad og et soverom med dobbeltseng. Interne trapper fører fra første etasje til første etasje. Ovenpå er tre soverom, gang og bad. Feriehus har to luft og i første etasje, kjøling og oppvarming, TV, parabol, CD, HI - FI, dart, støvsuger, strykebrett, blender, strykejern, mikrobølgeovn, brødrister, kaffetrakter, kjøleskap med fryser, oppvaskmaskin og vaskemaskin. Den er egnet for barn fordi den har en lukket terrasse foran og bak huset, men også for eldre og gjester i rullestoler som gir tilgang til terrassen. Terrassen har hagemøbler, grill og 5 solsenger, gjestene har tilgang til to sykler for voksne og to for barnas sykler.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Istra holiday

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 7 personer

Pris fra 69 €

Feriehus Celija ( Barban)

Feriehus Celija ligger i den hyggelige landsbyen Beloci. Denne landsbyen ligger 25 km nordøst for den vakre byen Pula. Det er nydelig feriested med et amfiteater og mange flotte smug og gater. I nærområdet kan gjestene besøke den hyggelige byen Labin eller turistbyen Rabac. Svømming og nyter sjøen er mulig bare 2 km unna, i Blaz Bay, som har en liten steinstrand. Det er fint rolig sted, og huset har en stor hage (1000 m2). Dette frittliggende huset er atmosfærisk og pent innredet. Feriehus Celija står på et vakkert rolig sted i landsbyen.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Celija

Fra sjøen 2 km
Kapasitet 4 personer

Pris fra 55 €

Leiligheter Leticija ( Barban)

Leilighet Letizia ligger i den lille byen Puntera med bare hundre innbyggere i nærheten av Barban. Leiligheten er omgitt av grønne omgivelser med vakker utsikt over havet. Gjester bruker øverste etasje av huset med egen inngang. Du kan bruke hele hagen og dens innhold. I vårt nabolag er det et lite hotell som tilbyr spatjenester, vin, bar og restaurant. I nærheten av det ekstra innholdet har adrenalinparken Glavani, kun 10 minutter unna med bil. Ridning på ranchen er også bare 10 minutter med bil. Medulin 31 minutter med bil, 33 km. Fažana 33 minutter med bil, 27 km. Pula 25 minutter med bil, 28 km. Labin 20 minutter med bil, 17 km. Rabac 28 minutter med bil, 22 km. Porec 50 minutter med bil.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Leticija

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 4 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Leticija ( Barban)

Punter a er en liten by i nærheten av Barban, med bare hundre innbyggere. Huset vårt ligger i utkanten av landsbyen, omgitt av natur og grønne omgivelser med vakker utsikt over Rasharkin-bukten og de omkringliggende øyene.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Leticija

Fra sjøen 1.5 km
Kapasitet 5 personer

Pris fra 45 €

Turist guide - Barban

Barban  - Våpenskjold Barban er en liten pittoresk middelalderlandsby i fylket Istrien i Kroatia. Det ligger på østkysten over Raša-elvedalen, 27 km fra Pula og 9 km fra Labin. Barban er sentrum av kommunen, som har tilgang til Raša-bukten og dekker et område på 100 kvm. Hele kommunen har 2.715 innbyggere. Hele kommunen består av 73 landsbyer og landsbyer. Det ble først nevnt på 800-tallet da pave Gregor III refererer til klosteret St. Mary fra Barban. I løpet av middelalderen var Barban en føydal eiendom av Aquileia Patriarchate drevet av teltene Gorizia-Pazin. Etter at den siste Gorizia-Pazin-tellingen Albert IV døde, falt Barban under regjeringen av Habsburg-monarkiet. På 1500-tallet tilhørte den den venetianske republikken og den berømte venetianske familien Loredan. På begynnelsen av 1800-tallet hørte Barban nok en gang til det østerrikske riket og til slutt etter andre verdenskrig, sammen med hele Istrien, blitt en del av Kroatia. I Barban er det mange interessante historiske monumenter, kirker og glagolitiske inskripsjoner. Ukjent er 4 kirker, rester av bymurer, bytårn med brede murer, byens loggia og Loredan-palasset fra 1600-tallet. De godt bevarte bygningene fra barokk og gotisk tid, fresker, glagolitiske inskripsjoner, kirker, palass, bymurer og ridderlig løp Race of the Ring, gjør Barban til et gunstig reisemål for de som er interessert i kulturell og historisk kulturarv. Sport- og adrenalinentusiaster i Barban og omegn kan glede seg over de mange sykkelstiene, ridning, jeep og quad-eventyr og adrenalinparken i Glavan. De lokale delikatessene kan nytes på flere restauranter og tavernaer, samt på lokale gårder i området. Besøk Barban, denne pittoreske lille middelalderske byen som utstråler sjarm, som vil glede deg med sin skjønnhet, fred og uberørte natur. Leiligheter, rom og feriehus i Barban og omegn billigere opptil 40%, uten høye byråavgifter. Søk etter billig privat innkvartering i Barban. Velkommen til Barban!

Barban Værmelding