Leiligheter Labin | Topp overnatting i Labin, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Labin

Labin er en pittoresk liten by i Istrien i Kroatia. Det ligger på den østlige kysten av Istrien, på toppen av en 320 meter høy bakke over det berømte turiststedet Rabac. Fra den gamle byen, spesielt fra byens festning, er det en fantastisk utsikt over Rabac, havet, Kvarner, øya Cres og omegn. Byen ble først nevnt på det 3. århundre under det romerske navnet Albona. Det ble grunnlagt av kelterne på 400-tallet f.Kr., som bodde her til romerne...

Sorter etter:

Leilighet Jenul

Labin

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 4 personer

fra 45 €

Leilighet Leon

Labin

Fra sjøen 2.5 km
Kapasitet 12 personer

fra 100 €

Leiligheter Doris

Labin

Fra sjøen 3 km
Kapasitet 6 personer

fra 25 €

Leilighet Alen

Labin

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 7 personer

fra 46 €

Feriehus Marija

Labin

Fra sjøen 4 km
Kapasitet 6 personer

ved forespørsel

Leiligheter Diego

Labin

Fra sjøen 2 km
Kapasitet 6 personer

fra 50 €

Leilighet Katarina

Labin

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 3 personer

fra 20 €

Feriehus Zora

Labin

Fra sjøen 7 km
Kapasitet 4 personer

fra 30 €

Feriehus Villa Helena

Labin

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 10 personer

fra 92 €

Leilighet Zahtila

Labin

Fra sjøen 8 km
Kapasitet 6 personer

fra 55 €

Leilighet Marija

Labin

Fra sjøen 4 km
Kapasitet 2 personer

fra 25 €

Leiligheter SANDRA

Labin

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 8 personer

fra 25 €

Leilighet Jenul ( Labin)

Leiligheten ligger langs den østlige kysten av Istrien, i en liten sjarmerende lokalitet Ravni, der langs de duftende furuene et kupert landskap sveiper bratt ned i det krystallklare vannet, noen hundre meter fra leiligheten. Balkongen har utsikt over øya Cres. Interiøret består av fullt utstyrt kjøkken, stue, bad og soverom. Leiligheten har plass til opptil 4 personer og har egen privat parkering. Tvers over gaten er matbutikken og til nærmeste by Labin tar det omtrent 15 minutter med bil.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Jenul

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 45 €

Leilighet Leon ( Labin)

Din ferie objekt: Ferieleiligheten er omgitt av 1300 kvm stor, inngjerdet hage eiendom med eng, trær, blomster og busker. Eieren bor permanent i huset (med egen inngang). Til egen bruk er tilgjengelig: terrasse, swing, hagemøbler og grillmuligheter. Din ferie leilighet: 7 rom (derfra 5 soverom), 127 kvm, 12 personer. Klimaanlegg. Inngang i første etasje. Første etasje: kjøkken med TV. Stue / soverom med sittegruppe, spiseplass og tv. 3 soverom hver med 1 dobbeltseng. kjøkken med spiseplass (6 plasser), tv, gass komfyr (2 flammer), komfyr (2 kokeplater), kjøleskap (isboks) og kaffemaskin. kjøkkenkrok på kjøkkenet med spiseplass (2 plasser) og elektrisk komfyr (2 kokeplater). 2 bad hver med dusj, toalett og bidet. bod. Erdgeschoss (separat Ferienwohnung): 2 soverom hver med 1 dobbeltseng og 1 ekstra seng. kjøkkenkrok i stue / soverom med spiseplass (6 plasser), gasskomfyr (2 flammer), komfyr (2 kokeplater) og avtrekksvifte. bad med dusj, toalett, bidet og vindu. Andre fasiliteter: Internett-tilgang (WLAN) og vaskemaskin. TV tilgjengelig via satellitt. Husdyr: tillatt, EUR 5,00 / kjæledyr per dag. Sted: Kroatia, Istria, Labin. Ferieleiligheten (renovert i 2009) ligger i fredelig og solrik beliggenhet. Tilgangen går på en sidevei (asfaltert). Parkering I garasjen og på eiendommen (for 4 biler). Shopping 300 m, restaurant 30 m, sentralt distrikt 800 m. Diskotek i Rabac 5 km. Om sommeren: Adriaterhavet 2,5 km (strand med klipper). I Rabac: Minigolf og tennis i hver retning 5 km. Ridning på 600 m. Båtutleie i Rabac 5 km.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Leon

Fra sjøen 2.5 km
Kapasitet 12 personer

Pris fra 100 €

Leiligheter Doris ( Labin)

Leilighet Doris har en rolig beliggenhet i Smolici, 3 km fra turiststedene Rabac. Omgitt med grønn, egnet for ferie, avslapping, grill. App tilbyr overnatting for 4-6 personer. Parkering sikret. Funksjoner: Soverom 1: dobbeltseng, Rom 2: 2x1 seng for en person, stue: Sofa / sofa for 2 personer, sengetøy, 2 håndklær, satellitt-TV, Internett. Kjøkken: gass komfyr, vannkoker, stort kjøleskap, fryser 50l, kjøkkenutstyr for matlaging, servering, bestikk, tallerkener. Baderom: dusj, toalett, bidet. Dekket 18 kvm, trebord 2 m + 2 trebenker.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Doris

Fra sjøen 3 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 25 €

Leilighet Alen ( Labin)

Leiligheten ligger i øverste etasje av huset i et rolig sted i Labin i Istria. På den romslige terrassen har du en fantastisk utsikt over gamlebyen Labin. Huset har en stor hage med solstoler, tre hagemøbler og grill, parkeringsplass og svinger og lekeplass for barn. Leilighet for 5 personer med 2 ekstra senger, aircondition, spisestue, kjøkken, bad, lite toalett, stor terrasse (15 m2), liten terrasse (4 m2), 3 soverom (ett med 2 enkeltsenger, ett med 2 enkeltsenger senger + 1 ekstra rom og tredje med 1 seng + 1 ekstra). Vakker strand i Rabac, hvor du kan slappe av og nyte solen og havet, er bare ti minutter unna med bil.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Alen

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 7 personer

Pris fra 46 €

Feriehus Marija ( Labin)

Dette sjarmerende familiens hjem ligger i en liten istrisk landsby. Huset har blitt fullstendig renovert og utstyrt med nye møbler. Verftet er et prefabrikkert svømmebasseng samt utendørs boblebad å nyte. Med næringen av den lokale partikkelen som passerer med sykkelrute som fører til Skitaca - fottur ekskursjon berømt av legenden om helbredende farvann som gir en spektakulær utsikt over Kvarner Bay. For bare ti minutters kjøring kommer du til strendene i Rabac.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Marija

Fra sjøen 4 km
Kapasitet 6 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Diego ( Labin)

Familiehus med en leilighet for 6 personer. Dens i rolig og fredelig gate unna ca 2 kilometer fra stranden og samme som fra sentrum av byen. Leiligheten har 3 soverom, stue, kjøkken og bad. Fra ekstra innhold er det bordtennis og picado som er inkludert i prisen. Mulighet for gratis parkering for 2 biler i gårdsplassen. Ubegrenset wi-fi og mulighet for bruk av felles grill og hagemøbler.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Diego

Fra sjøen 2 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 50 €

Leilighet Katarina ( Labin)

Leilighet (3 + 1 person) ligger i Labin, i gate Sveta Katarina 18 (Gamlebyen). Leiligheten ligger i første etasje i en bygning som ble bygget i 2010. Overflaten er 33 m2. Leiligheten har kjøkken med spisestue, ett soverom, toalett, liten hall uten balkong. I nærheten av leiligheten er det en parkeringsplass som må betales og en annen fri parkering som ligger 300 meter fra bygningen. Det har også TV med MAX-tv-program, air condition, stekeovn, kjøleskap, dusj (kaldt og varmt vann). Fra leiligheten kan du se Rabac, berømt turiststed som ligger 4-5 km fra gamlebyen. I nærheten av bygningen er det andre turiststeder, som Santa Marina og Ravni. Gamlebyen er kjent for sine kulturelle og historiske monumenter, museum og samling av Matija Vlacic Ilirik. På torget er det mange barer som "Velo kafe", pizzeria "Napoli", mange gavebutikker, suvenirbutikker ... Prisen for en leie i august og september er 20 euro per dag, per uke uke (7 dager) prisen er 140 euro.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Katarina

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 3 personer

Pris fra 20 €

Feriehus Zora ( Labin)

Huset er egnet for 4 personer og består av 2 soverom, kjøkken, bad, hall og utendørs overbygget terrasse. 1 soverom (dobbeltseng), og den andre er stue med to sofaer, TV med satellittmottak og klimaanlegg. Kjøkkenet er spesifikt med åpen peis, utstyrt med kjøleskap med fryser, komfyr (2 gass, strøm 2), mikrobølgeovn, brødrister, kaffetrakter og annet utstyr. Badet har dusj, toalett, vaskemaskin, hårføner foran huset er en overbygd terrasse med bord og stoler, og ved siden av huset er ikke overbygd terrasse med solstoler, parasoll, hagemøbler, grill.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Zora

Fra sjøen 7 km
Kapasitet 4 personer

Pris fra 30 €

Feriehus Villa Helena ( Labin)

Dette vakre Middelhavet bassenget hus er omgitt av vingårder og fikentrær. Bare 10 minutter unna ligger Prtlog og Duga Uvala med boder og flott utsikt over Kvarnerbukten. Huset er veldig romslig og består av første etasje og første etasje. I første etasje finner du en taverna med peis, et treningsrom og et bad og en overbygd terrasse. I første etasje er det fire soverom, som er utstyrt med selvlagde møbler, kjøkken, stue med peis og en annen terrasse hvorfra du har en vakker utsikt over vingårdene. Nær huset kan du kjøpe hjemmelaget vin. På bare 5 minutters kjøring fra byen Labin, med mange gallerier og den berømte venetianske kirken. Besøk flere gallerier. www.luna-adriatica.com Endring av gjester på lørdag

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa Helena

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 10 personer

Pris fra 92 €

Leilighet Zahtila ( Labin)

Luksuriøs leilighet ligger i første etasje av huset med en vakker hage, terrasse og privat basseng. Privat inngang og fullt inngjerdet hage er noen av fordelene med leiligheten vår. Stedet er ideelt for en ferie fra hverdagen. Ligger i et rolig sted Snašisi 10 minutters kjøring fra den vakre Rabac, stedet med de vakreste strendene i Istria. Her kan du nyte i fred og fuglesang, bort fra byens mas.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Zahtila

Fra sjøen 8 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 55 €

Leilighet Marija ( Labin)

Denne studioleiligheten ligger bare en ti minutters kjøretur fra turistbyen Rabac. Det ligger i første etasje av huset. Leiligheten har plass til to personer, med mulighet for en ekstra seng for en person. Leiligheten har Wi-Fi, satellitt og HD-TV. På forsiden av leilighetene er benker med bord og solseng. Fordelen med denne leiligheten er eksepsjonell nærhet til alle attraksjoner - et stort supermarked kan nås med gange på fem minutter. Promenade gjennom skulpturparken på Dubrova begynner bare tjue meter fra huset. Herfra kan du få syklene til hvert punkt i Labin, eller til naboområder for å møte ånden til det innfødte Istria.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Marija

Fra sjøen 4 km
Kapasitet 2 personer

Pris fra 25 €

Leiligheter SANDRA ( Labin)

I den vakre atmosfæren i Istrien, hvor naturen har malt en av de vakreste delene av Adriaterhavet, er byen Labin, som ligger bare 3000 meter fra Rabac. Huset ligger i Vinez, vekk fra havet og stranden 5000 m. Den har 2 leiligheter (2 + 2). Det er parkering for alle gjester og inngangen til parkering er på hovedveien. Hver leilighet har egen terrasse som er dekket, ett soverom med dobbeltseng og en ekstra seng, stue med sovesofa, korridor og toalett. Leilighetene er eguipped med tre stjerner, som vil gi deg en komfortabel ferie. Leilighetene er aguipped med kjøkken, kjøleskap, elektrisk komfyr, kaffetrakter, vannkoker, satellitt-TV, sengetøy, håndklær. På baksiden av huset har vi stor terrasse med utsikt over nautur og stillhet bare for ferie, peis for grilling og om ønskelig kan du bestille grill fra verten.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter SANDRA

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 8 personer

Pris fra 25 €

Turist guide - Labin

Labin  - Våpenskjold Labin er en pittoresk liten by i Istrien i Kroatia. Det ligger på den østlige kysten av Istrien, på toppen av en 320 meter høy bakke over det berømte turiststedet Rabac. Fra den gamle byen, spesielt fra byens festning, er det en fantastisk utsikt over Rabac, havet, Kvarner, øya Cres og omegn. Byen ble først nevnt på det 3. århundre under det romerske navnet Albona. Det ble grunnlagt av kelterne på 400-tallet f.Kr., som bodde her til romerne erobret Istrien på det 2. århundre f.Kr. På 1300-tallet kom Labin under styret av Venezia da bymurer og festningsverk, hvorav i dag bare forble ett tårn Torjon, ble bygget. Under den venetianske regjeringen ble det bygd mange palestiner og kirker fra renessanse og barokk som har overlevd frem til i dag, og som gir byen et særegent middelaldersk utseende. På 1800-tallet kom Labin under østerriksk styre, da byen gikk inn i industrialiseringsstadiet, og i de omkringliggende gruvene ble det gravet mye kull som var grunnlaget for økonomien i hele området fram til 80-tallet av forrige århundre. I dag, sammen med håndverk og entreprenørskap, utvikler turismen seg takket være en unik kombinasjon av arkitektur og historiske monumenter og nær sjøen. Hav og vakre strender i buktene ved foten av bakken ligger bare 3 kilometer fra Labin. Innkvartering tilbys i komfortable leiligheter, rom og fritidsboliger av høy kvalitet i private familiehus. I vakre strender og klart sjøvann kan du glede deg over den nærliggende Rabac, som er forbundet med Labin med en vakker promenade, og veldig hyppig bussforbindelse. I nærheten av Labin er det mange sykkelstier, i tillegg til muligheten for å ri og jakte i de omkringliggende eikeskogene. Gasselskere vil absolutt ikke gå glipp av å smake på fiskespesialiteter, retter med trøfler, røkt skinke, pølser og bacon, og en rekke lokale spesialiteter med pasta i mange tavernaer og restauranter. Besøk Labin, denne pittoreske byen med en rik historie like ved de vakre strendene og det krystallklare havet. Søk etter billig privat innkvartering i Labin og omegn. Kontakt direkte eiere av leiligheter, rom og feriehus i Labin, og spar opptil 40% på dyre byråavgifter. Velkommen til Labin!

Labin Værmelding