Leiligheter Kršan | Topp overnatting i Kršan, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Kršan

Kršan er en pittoresk middelalderlandsby og kommune i Istrien i Kroatia. Det ligger på østsiden av den istriske halvøya ved foten av skråningene til Učka-fjellet, og ligger 11 kilometer fra Labin. Kommunen består av 24 små landsbyer og landsbyer med en total befolkning på rundt 3000 innbyggere. Landsbyen og kommune ble bygget nær et middelalderslott, som i dag er et av de best bevarte slottene i Istrien. Den nyere delen av byen ligger i...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Kršan

Sorter etter:

Last minute tilbud

Feriehus Villa Antishova

Kršan

Fra sjøen 3 km
Kapasitet 8 personer

fra 144 €

Feriehus Regina

Kršan

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 6 personer

fra 90 €

Feriehus Ivana

Kršan

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 5 personer

fra 95 €

Feriehus Villa Antishova ( Kršan)

Denne vakre villaen med svømmebassenget ble bygget i 1902 i stein og fullstendig renovert i 2013 i samsvar med det naturlige miljøet der den ligger. For rekonstruksjonen ble det brukt bare naturlige materialer som er typiske for området, hvorfra spesielt skiller ut stenen Kanfanar med hvem den er asfaltert over 300 kvadratmeter hage. Villaen er fullt tilpasset til en moderne livsstil, og hennes sjarm er elementene i den rustikke arkitekturen, originale stilfacaden med naturlige materialer og jordiske farger, og en steinring fra den tradisjonelle istriske cisternen fra 1880. Villaen består av to deler med separate innganger. Den øvre delen er en romslig leilighet med tre soverom, et kjøkken, et bad og en terrasse med hagemøbler. I første etasje er det en studioleilighet laget av stein med en tradisjonelt avledet peis og en terrasse med hagemøbler foran som det er et basseng og noen solsenger. Villaen ligger i en liten landsby med bare noen få faste hus. Omkring henne strekker seg 7000 kvadratmeter grønn hage ideelt for å slappe av og nyte fred og ro og total privatliv. Avstanden til nærmeste supermarked er 4 km, den første restauranten er 1,5 km (mulig catering etter avtale), de første strendene er 3 km unna, og avstanden til de vakreste strendene i Istria i Rabac er 10 km. Villaen ligger kun en times kjøretur fra alle de naturlige og kulturelle severdighetene i Istria. Med en rustikk konstruksjon av huset og spesiell oppmerksomhet gitt til Feng Shui regler, er huset og hagen utstyrt med enheter i samsvar med moderne livsstil og behov, og fullt dekket av Wi-Fi-signal.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa Antishova

Fra sjøen 3 km
Kapasitet 8 personer

Pris fra 144 €

Feriehus Regina ( Kršan)

Denne herlige eiendommen ligger i den pittoreske landsbyen Vlašici nær Kršan, og vi anbefaler denne egenskapen til folk som elsker en fredelig. Grønn og grønn overalt. Byen Labin (10 km) er nær og kjent for sine restauranter, kaffebarer, hipermarket og rike kulturelle arrangementer om sommeren. En enkel 15 km kjøretur bringer deg til de vakre strendene i Rabac. Village butikker er 1,5 km unna, men det er mulighet for å kjøpe lokale råvarer fra bøndene (fersk f.eks. Vin, olivenolje ...) Dette sover opptil 6 personer. Stort privat svømmebasseng 9 m x 4 m ligger i hagen med tradisjonell Istria stein peis. Enkelt soverom 2 Dobbeltrom 2 Ekstra senger 1 Bad Dusj 2, Salong, Stue, Spisestue, Kjøkken, Kjøkkenbord, Terrasse, Møbler i terrasse, Røyking, Husdyr, Peis, Luftkondisjonering, Barneseng tilgjengelig. Komfyr, Ovn, Kjøleskap, Fryser, Brødrister, Mikrobølgeovn, Oppvaskmaskin, Vaskemaskin, Grill, TV, Satellitt, DVD, Internett Trådløst

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Regina

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 90 €

Feriehus Ivana ( Kršan)

Tilbring en avslappende ferie i et istrisk steinhus med svømmebasseng. Første etasje kjøkken, spisestue, stue med en hjørnesovesofa for to personer og en stol seng for en person, bad .. to soverom på katu.. Fullt utstyrt (satellitt-TV, DVD, WiFi, sengetøy håndklær ... ) Slapp av i hagen med svømmebasseng, fluktstoler, grill. Huset ligger i en rolig beliggenhet omgitt av zelenilom .. ideell for familier med barn ... første strender er 5 km unna .. (Plomin Luka, en liten fiskerlandsby med strender uten folkemengder) .. eller du kan nå Rabac (15-20 minutter med bil) som tilbyr vakre strender (blått flagg) og mange turistattraksjoner ..

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Ivana

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 5 personer

Pris fra 95 €

Turist guide - Kršan

Kršan  - Våpenskjold Kršan er en pittoresk middelalderlandsby og kommune i Istrien i Kroatia. Det ligger på østsiden av den istriske halvøya ved foten av skråningene til Učka-fjellet, og ligger 11 kilometer fra Labin. Kommunen består av 24 små landsbyer og landsbyer med en total befolkning på rundt 3000 innbyggere. Landsbyen og kommune ble bygget nær et middelalderslott, som i dag er et av de best bevarte slottene i Istrien. Den nyere delen av byen ligger i krysset mellom Labin og Rijeka. Gjennom sin svulstige historie byttet Kršan slott mange herskere. For første gang ble slottet nevnt på 1200-tallet som Castrum Carsach, da det var under styret av Pazin fyrstedømme (den østerrikske delen av Istrien). Opprinnelsen til dagens navn Kršan kommer mest sannsynlig fra eierne fra 1400-tallet, familien Cherstlein de Pisino som folk på den tiden begynte å kalle dem von Karscheyner. Familiekam hadde pilspiss, som frem til i dag forble motivet på Kršans våpenskjold. I dag utvikler Kršan med suksess virksomheter, jordbruk og storfe, og det begynner å bli et gjenkjennelig turistmål med mange feriehus og interessante begivenheter som Festival of wild plants, Krafifest, Kršonski pir, Days of Istrian bluebell, Festival of jag - Hubertfest og andre. Kršan kommune har tilgang til sjøen i bukten Plomin og den lille fiskerlandsbyen Plomin Luka. Elskere av sportsaktiviteter og natur kan glede seg over fotturer og sykling gjennom de grønne Istriske åser og daler. Gastronomiske spesialiteter i denne regionen, som den istriske prosciutto og ost, istriske suppe og Kvarner-reker, kan du prøve i de lokale tavernaene og restaurantene. Søk etter leiligheter, rom og feriehus i Kršan og omegn. Privat overnatting billigere opptil 40% uten dyre byråavgift. Velkommen til Kršan!

Kršan Værmelding