Leiligheter Nedešćina | Topp overnatting i Nedešćina, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Nedešćina

Nedešćina er en liten by og kommune i Istrien i Kroatia. Det ligger på et lite platå over Raša-elvedalen, i innlandet til Labin, omtrent 300 moh. Havet ligger bare ti kilometer unna, i Rabac, slik at dette unike området på en måte er kobling mellom det grønne og blå Istrien. Landsbyen har rundt 600 innbyggere, men i hele kommunen bor rundt 3000 innbyggere. Historien til denne regionen, så vel som hele området, er lang og turbulent på...

Sorter etter:

1 anmeldelser - 5/5

Leiligheter Fides

Nedešćina

Fra sjøen 9 km
Kapasitet 23 personer

fra 30 €

Leiligheter Nonomio

Nedešćina

Fra sjøen 8 km
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Feriehus Haus Rudi

Nedešćina

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 6 personer

fra 90 €

Feriehus Happy House

Nedešćina

Fra sjøen 8 km
Kapasitet 8 personer

ved forespørsel

1 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Fides ( Nedešćina)

Nytt hus, rolige og rolige omgivelser, super nær stranden (på mindre enn 5 minutters gangavstand), nær fritidsfasiliteter, gårdsplass i grøntskyggen, peis til gjestenes disposisjon, hus med egen parkeringsplass i skyggen , utedusj på gårdsplassen. Drage er et fredelig og rolig dalmatisk sted, og det vinner deg over den naturlige kvaliteten i omgivelsene og av gjestene ved gjestene ved første øyekast. Den godt innrykkede kysten med mange viker og rullesteinsstrender gjør det mulig for en gjest som ønsker å være alene sin egen del av havet, vekk fra masseturisme. En god innkvartering til rimelige priser finner du i private rom, pensjonater, små hoteller eller i skyggen av moderne leirer med et rikt tilbud av fiskespesialiteter og det hjemlige kjøkkenet. Nærheten til Pakoštane og dens attraktive sjarm vil supplere innholdet i den velbrukte ferien i pittoreske Drage.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Fides

Fra sjøen 9 km
Kapasitet 23 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Nonomio ( Nedešćina)

Leiligheten ligger i restauranten Tomazic. Vi tilbyr frokost eller halvpensjon. 7 euro frokost, lunsj eller middag 15 euro. Restaurant og leilighet er luftkondisjonerte. Vi har gratis internett og kabel-tv. Bassenget ligger like utenfor leiligheten. Ved siden av restauranten er det også en lekeplass for barn, og muligheten for å bruke en sykkel til å sykle rundt i landsbyen. Leiligheten er i fullstendig ensomhet omgitt av enger og skoger.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Nonomio

Fra sjøen 8 km
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Feriehus Haus Rudi ( Nedešćina)

Et vakkert steinhus i Øst-Istria, ideelt for familier, gamle eller unge. Omgitt av skog i et rolig sted hvor du kan sykle, jogge, gå ... Huset har 3 soverom, 1 bad, kjøkken og stue, attraksjonen er et sommer kjøkken, basseng, hage med peis. Dyrene er velkomne.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Haus Rudi

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 90 €

Feriehus Happy House ( Nedešćina)

Denne vakre middelhavs villaen med svømmebasseng er et ideelt sted for en avslappende ferie i grønn atmosfære. Nyt soling på den overbygde terrassen og oppdatere deg i bassenget. Til gjestenes disposisjon finnes ulike tilleggsfasiliteter som biljard, dart, badstue, treningsutstyr, boblebad og sykler. I landsbyen er det produsenter av hjemmelaget ost og andre lokale produkter. Besøk gamlebyen Labin, der det er mange sommerarrangementer. Huset ligger bare 40 km fra Opatija, 40 km fra Pula, mens avstanden fra Aquapark Istralandia er 60 km. Fergehavnen i Brestova ligger 15 minutter unna.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Happy House

Fra sjøen 8 km
Kapasitet 8 personer

Pris ved forespørsel

Turist guide - Nedešćina

Nedešćina  - Våpenskjold Nedešćina er en liten by og kommune i Istrien i Kroatia. Det ligger på et lite platå over Raša-elvedalen, i innlandet til Labin, omtrent 300 moh. Havet ligger bare ti kilometer unna, i Rabac, slik at dette unike området på en måte er kobling mellom det grønne og blå Istrien. Landsbyen har rundt 600 innbyggere, men i hele kommunen bor rundt 3000 innbyggere. Historien til denne regionen, så vel som hele området, er lang og turbulent på grunn av sin gunstige geografiske beliggenhet og fruktbare land. Område Nedešćina er bebodd siden bronsealderen da i dette området bygde illyrisk-keltiske stammer forhistoriske ruiner på åsene. I løpet av middelalderen var dette området eiendom for forskjellige adelige familier fra Tyskland, patriark av Aquileia og venetianere. Den virkelige utviklingen av dette området ble fra de første dagene av gruvedrift på 1800-tallet under fransk og deretter østerriksk styre. I dag er området Nedešćina utviklet og veldig attraktivt for turister på grunn av de mange mulighetene for aktiv rekreasjon på sykkelstier og turstier, og utforske naturen og gamle ruiner. I Nedešćina og omegn blir det tilbudt forskjellige former for privat innkvartering; fra agriturisme og landlige hus til luksuriøse leiligheter. Hav og vakre strender i turistbyen Rabac ligger bare 10 kilometer unna, så dette er det rette stedet for familier, turgåere og eventyrere som ønsker å tilbringe ferien i fred, stille og naturlige omgivelser i det grønne interiøret i Istrien, men fremdeles nær Adriaterhavet. Ikke glem å smake på noen av de istriske spesialitetene som asparges, trøfler, istriske skinke og sjømatspesialiteter, som du kan prøve på et par lokale restauranter og tavernaer. I nærheten av Nedešćina er et sted kalt Dubrova, der symposium for middelhavsskulptur holdes i løpet av august og september. I Dubrova ligger en skulpturpark, hvor kunstnere lager skulpturer av hvit Vinkuran (Istria) stein, som fungerer som et museum og et internasjonalt skulptursenter i det fri. Vi inviterer deg til å besøke Nedešćina, denne vakre lille istriske byen hvor du kan tilbringe en rolig og bekymringsfri ferie med naturlyder og pirrende smaker av istriske retter. Søk etter leiligheter, rom og feriehus i Nedešćina og omegn og spar opptil 40% på dyre byråavgifter. Søk etter billig privat innkvartering i Nedešćina og omegn. Velkommen til Nedešćina!

Nedešćina Værmelding