Leiligheter Pazin | Topp overnatting i Pazin, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Pazin

Pazin er en liten by i Kroatia og er det administrative sentrum av Istria fylke. Det ligger i sentrum av den istriske halvøya på toppen av bratte klipper under som er en avgrund av elven Pazinčica, kjent som Pazin-hulen. Det ble først nevnt på 1000-tallet som Castrum Pisinum eller Pazin festning som tilhørte det tidligere bispedømmet Poreč. På 1300-tallet ble det etablert Pazin-fylke, som ble styrt av mange forskjellige føydale herrer i...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Pazin

Sorter etter:

Feriehus Adelma

Pazin

Fra sjøen 25 km
Kapasitet 5 personer

fra 159 €

Leiligheter Diana

Pazin

Fra sjøen 25 km
Kapasitet 6 personer

fra 54 €

Leiligheter Tea

Pazin

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 8 personer

fra 33 €

Leiligheter Sanja

Pazin

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 2 personer

fra 35 €

Feriehus Troštova kuća

Pazin

Fra sjøen 30 km
Kapasitet 6 personer

fra 50 €

Feriehus Stara Hiža

Pazin

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 6 personer

fra 90 €

Feriehus Šterna

Pazin

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 7 personer

fra 90 €

Leiligheter Wine and Vine

Pazin

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 5 personer

fra 35 €

Leiligheter Klarić -Gračišće

Pazin

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 4 personer

fra 34 €

Leiligheter Kaštel

Pazin

Fra sjøen 30 km
Kapasitet 5 personer

fra 75 €

Feriehus Adelma ( Pazin)

Huset "Adelma" ligger i den sentrale delen av Istra, 6 km fra Istra-hovedstaden Pazin, i landsbyen Zovići. Det er en rustikk tomannsbolig, bygd i 1919. og den er totalrenovert og modernisert i 2013. Huset er omtrent 88m2 i to etasjer. I bakkenivå ligger et kjøkken med ildsted og spisebord, stue og bad. I første etasje er det to soverom og et bad. Det første soverommet har en separat del med en en-sengs seng. I den øvre delen av hagen er det et basseng omtrent 24m2 motstrøms svømming innstilling, og ligger i den nedre delen av hagen er en grill med spisebord. Huset er omgitt av en gammel istrisk vegg av stein og tre som gir gjestene privatliv. I hagen er det automatisk belysning og automatisk sprinklingsanlegg som slås på om natten.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Adelma

Fra sjøen 25 km
Kapasitet 5 personer

Pris fra 159 €

Leiligheter Diana ( Pazin)

I hjertet av Istria, på en liten ås nær byen Pazin, er dette et feriehus DIANA, som ligger i første etasje av huset. Møblert med praktiske møbler og har to balkonger med fantastisk utsikt over landskapet og byen Pazin. Huset ligger i Istria, så det er flere muligheter for å besøke kulturelle og historiske steder i regionen. Dessuten er det lettere å møte de originale Istria-produkter, mat og drikkevarer.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Diana

Fra sjøen 25 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 54 €

Leiligheter Tea ( Pazin)

I hjertet av Istria, omgitt av natur og frisk luft, er det en liten pittoresk landsby på en høyde over LINDAR Pazin. Funksjoner av stedet gjør det til et ideelt sted å bo og tur hele Istrien i alle retninger fra strendene i Porec, Rovinj og Pula til fjellet sitter kultur og naturarv, samt en rekke arrangementer over hele regionen. Leilighet (A-1) 2 + 2 har egen inngang, soverom, kjøkken, stue, bad og terrasse (24 m2) med bord og stoler. Leilighet (A-2) 2 + 2 har egen inngang, soverom, kjøkken, stue og bad. Leilighetene kan leies både i pakken. Leilighetene er i første etasje og er fullt tilpasset for personer med spesielle behov. Vi har et sommerkjøkken (gassgrill) og en peis, en lekeplass med sandkasse og svinger. Fullt anlagt miljø som et svømmebasseng, med ekstra innhold (paraplyer og stoler) er tilgjengelig for gjestene. Likeledes 2 parkeringsplasser. Vi ligger like ved hovedveien Pazin - Rabac 1 km. Tilgang til land er asfaltert. Utleier bor oppe og om nødvendig er tilgjengelig. Huset er nytt og fullt utstyrt.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Tea

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 8 personer

Pris fra 33 €

Leiligheter Sanja ( Pazin)

Leilighet Sanja ligger i byen Pazin. Ligger i første etasje med egen inngang. Den består av et kjøkken, stue, toaletter og rom. Den passer for to personer, men i stuen strekker sofaen slik at den kan huse to personer mer. Den har parkeringsplass. Restauranter, butikker, barer ligger bare 50 meter unna.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Sanja

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 2 personer

Pris fra 35 €

Feriehus Troštova kuća ( Pazin)

TROST HOUSE, ligger i en rolig gammel landsby, og tilbyr deg en hyggelig ferie. Huset er nylig renovert og fullt utstyrt, i første etasje er det et kjøkken, stue og bad. På gulvet er det 2 dobbeltrom - ett med dobbeltseng, barneseng og en seng for en person. Klimaanlegg, gratis trådløst internett, satellitt-TV, vaskemaskin, hårføner, kaffetrakter, vannkoker, brødrister, grill. I skyggen av vinranken foran huset er en hage sittende sett. Gjestene har egen parkeringsplass. Eieren bor i nærheten og, hvis nødvendig, er tilgjengelig for gjestene.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Troštova kuća

Fra sjøen 30 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 50 €

Feriehus Stara Hiža ( Pazin)

Stara Hiža er en vakker istrisk villa som ligger i Maršeti, en landsby i sentrum av Istria, nær byen Pazin. Villaen har 3 separate soverom, sengeplasser opptil 7 personer. Utendørs svømmebasseng er det 24m2. Huset ligger i en ensomhet, på en høyde, og gir en unik utsikt mot naturens skjønnhet. Villaen er bygget i landlig isriansk stil som oppdager den virkelige isriske levende tradisjonen. Ved siden av avslappende ferie kan alle naturelskere i denne omgivelsen nyte en aktiv ferie. Gjestene kan nyte turer, samling av ulike skogfrukter og jakten. I nærheten av huset er det få attraktive fosser, men den virkelige utfordringen for hver gjest er sykkelstiene som her finner du mye. Alle de som leter etter det istriske kjøkkenet og spesialiteter vil finne glede i de autentiske restaurantene i nærheten, men de har også mulighet til å lage sin egen grill. Parkeringsplass er sikret for alle gjester.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Stara Hiža

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 90 €

Feriehus Šterna ( Pazin)

Feriehus "Šterna" Frankovići 10 km fra Motovun: Ettromshus "Šterna", på 2 etasjer. I grenda Frankovići 8 km fra sentrum av Pazin, 30 km fra sjøen, på landsbygda. Privat: eiendom 300 m2 (inngjerdet), svømmebasseng vinklet (7 x 3 m, 24 m2, dybde 140 cm, 29.04.-30.09.) Med intern trapp. Dusj / WC i bassengområdet, terrasse, grill. I huset: internettilgang, vaskemaskin. Parkering på huset på stedet. Handle 3 km, restaurant 3 km, grusstrand 30 km. Vennligst merk: dyr i nabolaget. Landsby med gårder og husdyr. Inne i huset 4-roms hus 100 m2 på 2 nivåer. Stue / spisestue med 1 dobbel sovesofa og satellitt-TV. Utgang til terrassen. Åpent kjøkken (4 kokeplater, stekeovn, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn). Øvre etasje: entre med air condition. 2 rom, hvert rom med 1 fransk seng (160 cm, lengde 200 cm). 1 rom med 1 seng (90 cm, lengde 190 cm). Dusj / WC, vannmassasjedusj. Terrasse 15 m2, takterrasse, terrasse 10 m2. Terrasse møbler, fluktstoler. Utsikt over svømmebassenget og skogen. Fasiliteter: Internett (WiFi, gratis). Maksimalt 2 kjæledyr / hunder tillatt.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Šterna

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 7 personer

Pris fra 90 €

Leiligheter Wine and Vine ( Pazin)

Leiligheten ligger i vingården med separat inngang. Den har 1 soverom med dobbeltseng, en stue med en stor sofa for 2 personer og en annen sofa for en person. Det har også et bad og et kjøkken med alt utstyr og hvitevarer som trengs. Vi tilbyr sengetøy og håndklær. Utenfor leiligheten, på dekk er det benker, et stort bord og en parasoll. Leiligheten ligger på baksiden av familiens hus, og til din disposisjon er det gratis parkeringsplass. Vi har en vingård og ingen bor rundt oss i en sirkel på 1 km. Det er mulig å smake på viner og andre hjemmelagde produkter - olivenolje, grappa, ost, prosciutto og marmelade og selvfølgelig kan du plukke opp og spise alle de ferske, sesongbaserte økologiske fruktene og grønnsakene som er vokst i hagen vår. Leiligheten ligger i Gračišće, like ved hovedveien, 6 km fra byen Pazin (retning til Labin). Tegnet på vingården "Vina Bazon" er på veien som viser retningen til eiendommen. Den nærmeste restauranten, baren, postkontoret og en butikk ligger 1 km fra leiligheten, og nærmeste pizzeria ligger 3 km langt unna. Pazin er nærmeste by 6 km herfra, mindre enn 10 minutters kjøring (postkontor, bank, butikker, supermarked etc.). Avstanden mellom leiligheten og sjøanleggene i Istria er ca 40 minutter - Poreč, Pula, Rovinj, Rabac, Briuni Islads etc.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Wine and Vine

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 5 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Klarić -Gračišće ( Pazin)

Leiligheten ligger i den sentrale delen av Istria-Gračišću, som er et ideelt valg for gjester som ønsker en fredelig ferie, turgåing og sykling. Nærheten til byene Istrien, som kan nås på 10-40 minutter. Leiligheten ligger i første etasje av huset og har egen inngang. Den består av en gang, kjøkken, stue, soverom og bad, og er utstyrt med alle nødvendige apparater og tilbehør. Foran huset er en overbygd terrasse. I nærheten finner du vingårder, vinkjeller og smakerom, samt restauranter og tavernaer med autentiske spesialiteter. For opphold lenger enn 3 dager gir vi rabatt. På forespørsel gir jeg ytterligere bilder om boligenheten.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Klarić -Gračišće

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 4 personer

Pris fra 34 €

Leiligheter Kaštel ( Pazin)

Leiligheten ligger i den historiske delen av gamlebyen Pazin med flott utsikt på det 10 århundre gamle slottet. Leiligheten ligger i første etasje og en parkeringsplass også. Bare noen få minutters gange er du i sentrum av byen med alt du trenger (butikker, marked, postkontor og turiststyret, galleri, pizzeria, barer etc.). I slottet kan du besøke to museer (etnografisk museum i regionen Istra og et bymuseum). Leiligheten kan være vertskap for maks. 6 personer. Passionate reisende velkommen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Kaštel

Fra sjøen 30 km
Kapasitet 5 personer

Pris fra 75 €

Turist guide - Pazin

Pazin  - Våpenskjold Pazin er en liten by i Kroatia og er det administrative sentrum av Istria fylke. Det ligger i sentrum av den istriske halvøya på toppen av bratte klipper under som er en avgrund av elven Pazinčica, kjent som Pazin-hulen. Det ble først nevnt på 1000-tallet som Castrum Pisinum eller Pazin festning som tilhørte det tidligere bispedømmet Poreč. På 1300-tallet ble det etablert Pazin-fylke, som ble styrt av mange forskjellige føydale herrer i løpet av de neste århundrene. Etter andre verdenskrig er Pazin, som hele Istra-regionen, endelig blitt annektert til Kroatia. I dag er Pazin en moderne by som tiltrekker seg mange besøkende og turister takket være sin rike kulturelle og historiske arv, så vel som romantiske grønne åser som omgir den. Innkvartering tilbys i meget velholdte leiligheter, rom og fritidsboliger av høy kvalitet i private familiehus. Fra historiske steder anbefaler vi at du besøker Pazin-slottet, som er den største og best bevarte middelalderske festningen i Istrien, og som ligger i utstillinger av Etnographic Museum of Istria og Pazin City Museum. Under slottsveggene er et unikt hydrogeologisk fenomen av Dinaric Karst, Pazin-hulen som elven Pazinčica stuper til. Pazin-hulen var en av inspirasjonene til den berømte forfatteren Jules Verne. I sentrum av byen er sognekirken St. Nicholas, som ble bygget på 1100-tallet. På 1400- og 1700-tallet ble kirken rekonstruert og gjenoppbygd, og freskomortene inni er best bevart sent gotisk kunst i Istrien. I nærheten av Pazin er det mange sykkelstier, som passerer gjennom frodige grønne skoger i Istrien, der alle natur- og aktive høytidselskere vil glede seg. I tillegg til sykling inkluderer turisttilbudet til Pazin og omegn ridning, jakt, fiske, jeepsafari og zip line over Pazin-hulen. Gastronomien i denne regionen er ekstremt rik og variert, og i nærheten av Pazin er det mange landlige husholdninger, hvor du kan smake på mange istriske spesialiteter, inkludert den berømte trøffelen. Besøk Pazin, dette grønne hjertet av Istrien, og oppdag det vakre interiøret i Istrien. Søk etter billig privat innkvartering i Pazin. Leiligheter, rom og feriehus til leie i Pazin og omegn, billigere opptil 40%. Velkommen til Pazin!

Pazin Værmelding