Leiligheter Korčula - Brna | Topp overnatting i Korčula - Brna, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Korčula - Brna

Brna er et lite turiststed som ligger i en stor bukt på sørkysten av øya Korčula. Brna utviklet seg på 1800-tallet under det ungarske imperiet i Austro, da det ble bygget en brygge som ble brukt som havn for innbyggerne i den nærliggende landsbyen Smokvica og først og fremst for eksport av premiumviner fra Korčula. I løpet av 1970-tallet ble Brna et populært reisemål for sommerhus for innbyggerne i Smokvica, og er i dag et populært reisemål...

Sorter etter:

1 anmeldelser - 5/5

Leilighet Kosirina

Korčula - Brna

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 3 personer

fra 45 €

Leiligheter Ema

Korčula - Brna

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 10 personer

fra 60 €

Leiligheter Bleus

Korčula - Brna

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 8 personer

fra 30 €

1 anmeldelser - 5/5
Leilighet Kosirina ( Korčula - Brna)

Leilighet, 50 m2, første etasje: egen inngang, stue med sovesofa, kjøkken, soverom, bad, klimaanlegg, satellitt-TV, balkong med havutsikt. Leilighetene ligger i et rolig tilbaketrukket sted i Brna-bukten, 400 m fra sentrum av Brna, 10 m fra sjøen, 20 m fra stranden, parkering 5 m. Muligheten for bruk av grill, internett, båt, båtbrygge. Supermarked 500 m, restaurant 500 m, 20 m rullesteinstrand, steinstrand 10 m, 800 m sandstrand Disse nybygde luksusleilighetene ligger på øya Korcula i Brna, en av de vakreste og best bevarte øyene i Kroatia . Brna er en bukt og landsby på den sørlige bredden av øya, som ligger 4 km sørvest for Smokvica og 20 km sørøst for Vela Luke. Brna gir en unik kombinasjon av vakker natur og rent hav, og vertene vil ønske deg velkommen med kulinariske spesialiteter og originale viner, du vil raskt få venner og komme igjen ...

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Kosirina

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 3 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Ema ( Korčula - Brna)

Leilighet Ema tilbyr gratis Wi-Fi og havutsikt, og ligger i Brna på den vakre øya Korčula. Leiligheten ligger på stranden og har en grill. Denne leiligheten har klimaanlegg, 1 soverom, kabel-flatskjerm-TV og kjøkken med oppvaskmaskin. Eiendommen har også 1 bad med dusj. Leiligheten har en terrasse hvor du kan lage en grill. Velkommen til Brna og leilighet Ema!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Ema

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Bleus ( Korčula - Brna)

Brno Bleus Apartments ligger i et rolig fiskevær, og tilbyr leiligheter med klimaanlegg, kostnadsfri Wi-Fi og satellitt-TV. En frodig hage fylt med middelhavsplanter og en grill og en møblert terrasse. Alle suitene har sittegruppe, skrivebord og fullt utstyrt kjøkken. Privat bad med dusj, gratis toalettartikler og hårføner. Balkong med utsikt over havet. Smokvica landsby, hvor gjestene kan smake på lokale viner, ligger 3,5 km unna. Kafeer og barer ligger noen få skritt, mens fiskerestauranten og fersk matmarkedet kan bli funnet foran huset. Istruga strand, kjent for sin helbredende gjørme og ulike idrettsanlegg, ligger 300 meter fra Bleus Apartments. Mud City ligger 8 km unna. Mange sykkelstier finnes på 500 meter. Den middelalderske byen Korcula er funnet 30 km. Busstasjonen ligger i Smokvica, 3,5 km, mens porten er tilgjengelig i Vela Luka, 18 km unna. Den nærmeste flyplassen ligger i Split, 120 km unna, på fastlandet.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Bleus

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 30 €

Turist guide - Korčula - Brna

Korčula - Brna  - Våpenskjold Brna er et lite turiststed som ligger i en stor bukt på sørkysten av øya Korčula. Brna utviklet seg på 1800-tallet under det ungarske imperiet i Austro, da det ble bygget en brygge som ble brukt som havn for innbyggerne i den nærliggende landsbyen Smokvica og først og fremst for eksport av premiumviner fra Korčula. I løpet av 1970-tallet ble Brna et populært reisemål for sommerhus for innbyggerne i Smokvica, og er i dag et populært reisemål for turister fra hele verden som disponerer et hotellkompleks og en rekke leiligheter og rom i private hjem. Brna ligger i en veldig dyp bukt og er veldig populær blant båtfolk som bruker den som en sikker forankring siden den er godt skjermet for farlig vind. På den grunne delen av bukta er det en liten steinstrand Žal, omgitt av århundregamle furutrær som gir behagelig skygge under varme sommerdager. Gjestene kan bruke et par kafeer og restauranter som tilbyr fersk mat og lokal vin. I nærheten av Brna ligger en populær Istruga-bukt, hvor det er en sandstrand og gjørme med helbredende egenskaper. Privat innkvartering Brna. Velkommen til Brna på øya Korčula!

Korčula - Brna Værmelding