Leiligheter Korčula - Brna | Topp overnatting i Korčula - Brna, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Korčula - Brna

Brna er et lite turiststed som ligger i en stor bukt på sørkysten av øya Korčula. Brna utviklet seg på 1800-tallet under det ungarske imperiet i Austro, da det ble bygget en brygge som ble brukt som havn for innbyggerne i den nærliggende landsbyen Smokvica og først og fremst for eksport av premiumviner fra Korčula. I løpet av 1970-tallet ble Brna et populært reisemål for sommerhus for innbyggerne i Smokvica, og er i dag et populært reisemål...

Sorter etter:

Leiligheter Bleus

Korčula - Brna

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 8 personer

fra 30 €

Leilighet Kosirina

Korčula - Brna

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

fra 40 €

Leiligheter Ivan

Korčula - Brna

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 11 personer

fra 40 €

Leiligheter Kuzma

Korčula - Brna

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 16 personer

fra 30 €

Leilighet Ema

Korčula - Brna

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 4 personer

fra 40 €

Leiligheter Bleus ( Korčula - Brna)

Brno Bleus Apartments ligger i et rolig fiskevær, og tilbyr leiligheter med klimaanlegg, kostnadsfri Wi-Fi og satellitt-TV. En frodig hage fylt med middelhavsplanter og en grill og en møblert terrasse. Alle suitene har sittegruppe, skrivebord og fullt utstyrt kjøkken. Privat bad med dusj, gratis toalettartikler og hårføner. Balkong med utsikt over havet. Smokvica landsby, hvor gjestene kan smake på lokale viner, ligger 3,5 km unna. Kafeer og barer ligger noen få skritt, mens fiskerestauranten og fersk matmarkedet kan bli funnet foran huset. Istruga strand, kjent for sin helbredende gjørme og ulike idrettsanlegg, ligger 300 meter fra Bleus Apartments. Mud City ligger 8 km unna. Mange sykkelstier finnes på 500 meter. Den middelalderske byen Korcula er funnet 30 km. Busstasjonen ligger i Smokvica, 3,5 km, mens porten er tilgjengelig i Vela Luka, 18 km unna. Den nærmeste flyplassen ligger i Split, 120 km unna, på fastlandet.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Bleus

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 30 €

Leilighet Kosirina ( Korčula - Brna)

Leilighet, 50 m2, første etasje: egen inngang, stue med sovesofa, kjøkken, soverom, bad, air condition, satellitt-TV, balkong med havutsikt. Leilighetene ligger i et rolig bortgjemt sted i Brna bay, 400 m fra sentrum av Brna, 10 m fra sjøen, 20 m fra stranden, parkering 5 m. Muligheten for å bruke grillgriller, internett, båt, båtbrygga. Supermarked 500 m, restaurant 500 m, 20 m steinstrand, steinstrand 10 m, 800 m sandstrand Disse nybygde luksusleilighetene ligger på øya Korcula i Brna, en av de vakreste og best bevarte en av øyene i Kroatia . Brna er en bukt og grenda på sørkysten av øya, som ligger 4 km sørvest for Smokvica og 20 km sørøst for Vela Luke. Brna tilbyr en unik kombinasjon av vakker natur og rent sjø, og vertene vil ønske deg velkommen med kulinariske spesialiteter og originale viner, du vil raskt ønske å bli venner og vil komme igjen ...

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Kosirina

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Ivan ( Korčula - Brna)

Brna er en bukt og bosetning på sørkysten av øya Korcula. Det ligger 4 km sørvest for Smokvica og 20 km sørøst for Vela Luka. Brna gir en unik kombinasjon av vakker natur og rent hav. Anlegget, som inneholder to leiligheter, ble bygget i sentrum av Brna-bukten. Begge leilighetene har fullt utstyrt kjøkken og en terrasse med vakker utsikt over hele stedet. I hver leilighet er det to soverom og ekstra senger. De private badene har dusj, grunnleggende toalettsaker og hårføner. Privat parkering er 10 meter fra leiligheten.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Ivan

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 11 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Kuzma ( Korčula - Brna)

Kuzma Apartments ligger i en rolig bukt Brna ved siden av havet. Hver leilighet har to store terrasser med utsikt over havet. Hver gjest vil være velkommen med to flasker vin. Hele huset har gratis Wi-Fi.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Kuzma

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 30 €

Leilighet Ema ( Korčula - Brna)

Leilighet Ema tilbyr gratis Wi-Fi og havutsikt, og ligger i Brna på den vakre øya Korčula. Leiligheten ligger på stranden og har en grill. Denne leiligheten har klimaanlegg, 1 soverom, kabel-flatskjerm-TV og kjøkken med oppvaskmaskin. Eiendommen har også 1 bad med dusj. Leiligheten har en terrasse hvor du kan lage en grill. Velkommen til Brna og leilighet Ema!

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Ema

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 40 €

Turist guide - Korčula - Brna

Korčula - Brna  - Våpenskjold Brna er et lite turiststed som ligger i en stor bukt på sørkysten av øya Korčula. Brna utviklet seg på 1800-tallet under det ungarske imperiet i Austro, da det ble bygget en brygge som ble brukt som havn for innbyggerne i den nærliggende landsbyen Smokvica og først og fremst for eksport av premiumviner fra Korčula. I løpet av 1970-tallet ble Brna et populært reisemål for sommerhus for innbyggerne i Smokvica, og er i dag et populært reisemål for turister fra hele verden som disponerer et hotellkompleks og en rekke leiligheter og rom i private hjem. Brna ligger i en veldig dyp bukt og er veldig populær blant båtfolk som bruker den som en sikker forankring siden den er godt skjermet for farlig vind. På den grunne delen av bukta er det en liten steinstrand Žal, omgitt av århundregamle furutrær som gir behagelig skygge under varme sommerdager. Gjestene kan bruke et par kafeer og restauranter som tilbyr fersk mat og lokal vin. I nærheten av Brna ligger en populær Istruga-bukt, hvor det er en sandstrand og gjørme med helbredende egenskaper. Privat innkvartering Brna. Velkommen til Brna på øya Korčula!

Korčula - Brna Værmelding