Leiligheter Sveti Petar u Šumi | Topp overnatting i Sveti Petar u Šumi, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Sveti Petar u Šumi

Sveti Petar u Šumi er en liten by og kommune i fylket Istrien i Kroatia. Det ligger i det indre av Istrien, bare ti kilometer fra byen Pazin. Det ble oppkalt etter benediktinerklosteret, som ble bygget på 1100-tallet. Bosetningen ble gradvis utviklet i nærområdet rundt det. I dag har den en befolkning på 1000 innbyggere som for det meste driver med landbruk, storfeoppdrett og håndverk. Turisme utvikler seg sakte, spesielt bygdeturisme. Innkvartering...

Sorter etter:

Feriehus Haus Nikolina

Sveti Petar u Šumi

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 6 personer

fra 80 €

Feriehus Haus Nikolina ( Sveti Petar u Šumi)

Haus Nikolina ligger i en liten, rolig landsby - Sveti Petar u Šumi i sentrum av Istria, i nærheten av Pazin. Omgitt av natur, blomster, en stilig hagemøbler og et privat basseng. Huset kan huse opptil 6 personer, kjæledyr tillatt, vi har en barneseng. Det er to separate soverom, kjøkken, bad og stue. Det er to klimaanlegg, brødrister, mikrobølgeovn, kjøleskap, vannkoker, servise. Bygningen er ny i slutten av 2008. året og tilbyr sine gjester mer komfort ferie. Møt Pazin, som tilbyr mange kulturelle attraksjoner og besøker mange av de tradisjonelle vin- og spritbutikker i Pazin og rundt.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Haus Nikolina

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 80 €

Turist guide - Sveti Petar u Šumi

Sveti Petar u Šumi  - Våpenskjold Sveti Petar u Šumi er en liten by og kommune i fylket Istrien i Kroatia. Det ligger i det indre av Istrien, bare ti kilometer fra byen Pazin. Det ble oppkalt etter benediktinerklosteret, som ble bygget på 1100-tallet. Bosetningen ble gradvis utviklet i nærområdet rundt det. I dag har den en befolkning på 1000 innbyggere som for det meste driver med landbruk, storfeoppdrett og håndverk. Turisme utvikler seg sakte, spesielt bygdeturisme. Innkvartering finner du i høykvalitets og velutstyrte leiligheter, rom og fritidsboliger i privat familieboliger. Bosetningens største attraksjon er et godt bevart kloster og klosterkirken St. Peter og apostelen St. Paul, og det mirakuløse bildet av Vår Frue av Čenstohova, som tiltrekker seg mange pilegrimer. Området rundt er ideelt for elskere av aktive ferier, og bortsett fra mange sykkelveier, tilbys Pazin i nærheten mange forskjellige aktiviteter som zipline, jeepsafari, ridning og grotteeventyr i Pazin-hulen. Det gastronomiske tilbudet i denne regionen er rikt på tradisjonelle deilige hjemmelagde istriske retter og fine viner, som du må prøve. Besøk Sveti Petar u Šumi og nyt ro, frisk luft og uberørt natur i det grønne hjertet av Istrien. Søk etter billig privat innkvartering i Sveti Petar u Šumi. Kontakt direkte eiere av leiligheter, rom og fritidsboliger og spar opptil 40% på dyre byråavgift. Velkommen til Sveti Petar u Šumi!

Sveti Petar u Šumi Værmelding