Leiligheter Slano | Topp overnatting i Slano, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Slano

Slano er et lite sted sør i Kroatia med en liten havn i bukten med samme navn. Det ligger 27 km nordvest for Dubrovnik på hovedkystveien - populær Adriaterhavskysten, og det er sete for kommunen Dubrovnik kystregion. Området til Slano var allerede bebodd i forhistorisk tid (ruinene av et slott i de nærliggende åsene) og i gamle tider (et romersk castrum på bakken Gradina, tidlig kristne sarkofager i dag utsatt foran den franciskanske kirken)....

Sorter etter:

Leiligheter Kraljić

Slano

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 7 personer

ved forespørsel

Feriehus Kohn

Slano

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leiligheter Villa Ratac

Slano

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 16 personer

fra 50 €

Leiligheter Vila Anka

Slano

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 10 personer

fra 35 €

Leiligheter Tia-Maria

Slano

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 19 personer

ved forespørsel

1 anmeldelser - 5/5

Leiligheter Fishermans Sibiljan

Slano

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 6 personer

ved forespørsel

Leiligheter Toni

Slano

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 12 personer

fra 65 €

Rom ZEC

Slano

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

fra 30 €

Leiligheter Villa Bonadea

Slano

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 6 personer

fra 70 €

Leiligheter Kraljić ( Slano)

Kraljic Apartments ligger i den vakre bukten Slano, som ligger bare 28 km fra Adriaterhavsparaden Dubrovnik. Vi tilbyr våre gjester overnatting i et familiehus ved sjøen, i en rolig del kalt Banja kun 2 km fra sentrum av Slano. Avstanden til stranden er 2 m. Leilighetene og rommene er utstyrt med gratis trådløst internett, TV, og har også en terrasse med havutsikt. Vi tilbyr 1/3 leilighet, 1/2 leilighet og to doble soverom. Leilighetene er fullt utstyrte, inkludert et bad, kjøkken med alle statister og separate rom. Begge rommene har eget bad, kjøleskap og kaffetrakter. Parkering er tilgjengelig i gården ved siden av huset. Vi er her for å gi deg et hyggelig og hyggelig opphold, og vi er tilgjengelige for alle dine behov og spørsmål.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Kraljić

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 7 personer

Pris ved forespørsel

Feriehus Kohn ( Slano)

Feriehus beliggende i landsbyen Doli ved siden av Dubrovnik. Fra Ston og Slano ligger ca 5 km unna. Huset består av et kjøkken, soverom, stue og bad. Den har aircondition, TV, internett. Det har også en terrasse og 40 kvadratmeter i størrelse som størrelsen på huset. På terrassen er det en grill, parasoll, 4 solsenger og sving. Fra Dubrovnik er 42 km, og fra stranden (i Doli 1 km). Det kan romme 4 voksne.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Kohn

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Villa Ratac ( Slano)

Villa Ratac har en ideell beliggenhet ved en solrik privat strand og omgitt av frodige furu- og oliventrær. Alle leilighetene er komfortable med elegant interiør, terrasser og balkonger som vender mot havet, med utsikt over Elaphiti-øyene. Villaens arkitektur er tradisjonell, med typiske steinelementer. Hver leilighet har et kjøkken med alle fasiliteter for lengre opphold. Det er mulig å få opptil 2 ekstra senger per leilighet. Frokost, lunsj og middag er tilgjengelig på forespørsel, og de kan leveres til leiligheten din via romservice. Et meget kjent sted i Kroatia er Ston Bay, som ligger bare en 10-minutters kjøretur unna. Den har den reneste sjøen i regionen, og østers, skall, blåskjell og fiskeanlegg gir utmerket sjømat som serveres på restauranter i den lille byen Ston. Biler kan leies på Villa Ratac, slik at du kan kjøre til Dubrovnik, som ligger 15,5 miles unna, eller til den nærliggende landsbyen Slano med mange restauranter og butikker. Du kan også komme til villaen med buss - bussene til Dubrovnik, Slano eller Ston forlater ved et stopp som er 110 meter fra eiendommen. Villa Ratac tilbyr også tur- og ekskursjoner for nærliggende restauranter, øyer og byer. Vær oppmerksom på at denne eiendommen har et oppholdsregler på minst 3 netter i sesongen fra 10. juli til 28. august.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Ratac

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Vila Anka ( Slano)

Vila Anka med sin gjestfrihet og erfaring, er markedsfamilien anerkjent i mer enn 45 år i turisme i Dubrovnik-regionen. Ligger i bukten, som er kjent for sjøfolk i Salt som bare er 28 km fra Dubrovnik, i dag, Villa fullstendig renovert og vedlagt, med terrasser med utsikt over havet med en fantastisk utsikt over bukten Salt. Her kan du finne glede om sommeren, men om våren og tidlig høst, i våre komfortable rom og suiter. Leilighetene er luksuriøst innredet og har satellitt-TV, kjøkken, bad, soverom og terrasse med utsikt over havet. Vi har egen parkeringsplass, en overbygd terrasse - galleri for å sosialisere og hvor frokost og lunsj serveres, gavebutikkgalleri med originale håndlagde suvenirer, og vi tilbyr høyverdige viner, drikkevarer og spesialiteter i området. Det ligger omtrent tretti trinn fra Jemaa beach villa hadde en båt dock. På våre gjester disponering: grill, sykler, gratis trådløst internett, basketballbane, bordtennis,

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Vila Anka

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Tia-Maria ( Slano)

Huset vårt ligger 20 m fra sjøen og har 4 suiter og 2 rom. Leilighet 1 har et soverom med dobbeltseng, kjøkken, hvor det er en køyeseng, et toalett og en stor terrasse med utsikt over havet. Rom 2 har en dobbeltseng og et toalett. Leilighet 3 har et soverom med dobbeltseng og ekstra seng, kjøkken og toalett. Leilighet 4 har et soverom med dobbeltseng og ekstra seng, kjøkken med sovesofa og toalett. ROM 5 har en dobbeltseng og et toalett. Leilighet 6 er det samme som leilighet 4. Huset har 3 store terrasser, grill, utendørs dusj, fortøyning og wi-fi. For alt annet er vi til din disposisjon. Velkommen fra familien Kovacevic

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Tia-Maria

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 19 personer

Pris ved forespørsel

1 anmeldelser - 5/5
Leiligheter Fishermans Sibiljan ( Slano)

I den stille bukten Slano i Banja som ligger langt fra Dubrovnik 30 km, er det en leilighet på 120 kvadratmeter. Leiligheten er egnet for 8 personer. Den består av 3 soverom med dobbeltsenger og 2 ekstra senger, stor stue og kjøkken med alle hvitevarer og oppvaskmaskin, plass til oppbevaring, 2 toaletter med vaskemaskin, internett, aircondition, utendørs dusj og grilling, leilighet har en stor balkong med utsikt gir havet og stranden under huset. Avstanden fra stranden er 2 meter. Parkering .. .. Slano-Banja er et perfekt sted for alle som ønsker fred og ro, og vi vil passe på at du blir så hyggelig som mulig i leiligheten. For alle henvendelser, kontakt oss. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Fishermans Sibiljan

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 6 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Toni ( Slano)

Hus med 3 leiligheter havutsikt

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Toni

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 65 €

Rom ZEC ( Slano)

Rom Zec ligger i familiens hus 20 meter fra stranden, 50 meter fra to restoranter og caffe bar. Avstand fra sentrum er 1,2 km, som fører veien ved sjøen. Rommene har aircondition, TV, badrom, balkong med havveiw, kjøkkenbruk for alle gjester Gratis parkering er sikker for alle gjester.

Kategorisering Kategorisering - Rom ZEC

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Villa Bonadea ( Slano)

Villa BONADEA ligger like ved sjøen, vekk fra byens støy og stress. Omgitt av uberørt natur, middelhavsvegetasjon, gir den den perfekte ferien og muligheten til å nyte solen, svømme, dykke. . Villa ligger i Ratac, 25 km fra berømte Dubrovnik. Det nærmeste stedet hvor du har butikker og restauranter er Slano 5 km unna. Leiligheten har to soverom. Ett rom har en dobbeltseng, det andre rommet har to enkeltsenger. Leiligheten har en romslig stue, fullt utstyrt moderne kjøkken og et bad med dusj. Det er en sovesofa i stuen hvor, om nødvendig, to personer kan sove. Gjestene har også tilgang til en overbygd peis, tidevann, takterrasse, utemøbler, fluktstoler.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Bonadea

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 70 €

Turist guide - Slano

Slano  - Våpenskjold Slano er et lite sted sør i Kroatia med en liten havn i bukten med samme navn. Det ligger 27 km nordvest for Dubrovnik på hovedkystveien - populær Adriaterhavskysten, og det er sete for kommunen Dubrovnik kystregion. Området til Slano var allerede bebodd i forhistorisk tid (ruinene av et slott i de nærliggende åsene) og i gamle tider (et romersk castrum på bakken Gradina, tidlig kristne sarkofager i dag utsatt foran den franciskanske kirken). 1399 Slano falt under regjeringen av Dubrovnik-republikken og var kort sete for Dubrovnik-prinsen (prinsene palass). Kystregionen i Dubrovnik dekker området nord for Dubrovnik, som ligger mellom det blå Adriaterhavet og milde åser fulle av oliventrær og vinstokker. På grunn av dette mangfoldet kan mange gjester og besøkende slappe av, kose seg og ha det moro i en rekke sommeraktiviteter, fra vakre strender, vannsport, til tur- og sykkelstier gjennom kysten. Slano, som ligger i en dyp, skjermet bukt, er ideell for bading og vannsport: windsurfing, seiling, vannski, ridning på populær banan, pedalbåter, gondoler ... Turisme, fiske, landbruk, oliven, vin, fruktdyrking og voksende urter (salvie og laurbærblader) er de viktigste yrkene. Privat innkvartering i Slano. Vi inviterer deg til å tilbringe en uforglemmelig ferie i en av de vakreste buktene i Dubrovnik Riviera. Velkommen til Slano!

Slano Værmelding