Leiligheter Korčula - Blato | Topp overnatting i Korčula - Blato, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Korčula - Blato

Blato er en sjarmerende liten by som ligger i sentrum av øya Korčula, 40 km fra byen Korčula. Byen ble bygget i amfiteaterform på flere åser rundt en liten sentral dal. Kjent for hovedgaten Zlinje, en lang allé av tette trær som ligger i alle viktige offentlige bygninger som skoler, hoteller, banker, butikker, kommunal bygning, medisinsk senter. Det er en vakker bypark som gir tykk skygge i sommerhalvåret. For alle besøkende tilbyr Blato...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Korčula - Blato

Sorter etter:

Leilighet Live a dream

Korčula - Blato

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 2 personer

fra 100 €

Leiligheter Olivera

Korčula - Blato

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

ved forespørsel

Leiligheter Kapor

Korčula - Blato

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 17 personer

ved forespørsel

Leiligheter Bačić Ivica

Korčula - Blato

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 9 personer

ved forespørsel

Feriehus Ivana

Korčula - Blato

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 5 personer

fra 65 €

Leiligheter Gršćica

Korčula - Blato

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

fra 40 €

Leilighet Live a dream ( Korčula - Blato)

Leilighet "Leve en drøm" Riktig definisjon. Fantastisk beliggenhet og utsikt. Dusinvis av små øyer fulle av vegetasjon, virkelig krystallklart hav. Umulig å glemme dette lille paradiset. Komfortabel leilighet med en typisk kystatmosfære. En sann glede å bo der. En stor terrasse med spisebord og solområde i fullstendig privatliv fullfører et veldig hyggelig opphold. Francesco, en tidligere cruiseskipkaptein, venter på deg med den ytterste tilgjengelighet og vennlighet.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Live a dream

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 2 personer

Pris fra 100 €

Leiligheter Olivera ( Korčula - Blato)

I Karbuni-bukten er det leiligheter Olivera som ligger kun 10 meter fra sjøen. Det er to leiligheter. En leilighet for fire personer, som har et soverom med fire senger, et bad, et fullt utstyrt kjøkken, klimaanlegg og en balkong med utsikt over havet. Andre leilighet har to soverom med kjøkken, bad og en stor gårdsplass. Lokalbefolkningen vil tilby gratis lunsj og en tur til de omkringliggende øyene med båt. Karbuni var en trygg fiskehavn, og er i dag en favoritt ankerplass for yachter. De nærliggende små øyene som beskytter mot vinden, vil gi deg en vakker utsikt, men er også den ideelle utfordringen for utflukter som båtliv, kajakkpadling eller kanoer. Fra Karbuni-bukten til byen Blato er asfaltert vei som går gjennom pittoreske vingårder og olivenlunder, som er egnet for fotturer, sykling og å nyte det vakre øylandskapet. Vi tilbyr hjemmelaget olivenolje og konjakk.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Olivera

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Kapor ( Korčula - Blato)

Ikke langt fra sjøen ligger dette familiehuset med fire flotte ferieleiligheter. Leilighetene har felles basseng. Leilighetene er vakkert og smakfullt innredet, med en fantastisk panoramautsikt over havet. I første etasje er det et fellesrom med biljardbord og en grill. Bare noen få skritt under huset ligger to fiskerestauranter, en kafé og stranden. Eieren bor i første etasje. La deg bli trollbundet av naturen, landet og folket i Korčula.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Kapor

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 17 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Bačić Ivica ( Korčula - Blato)

Karbuni ligger på sørsiden av øya Korcula. Faller i Blato kommune, og sentrum ligger innen 7 km, samt fra Vela Luka. Huset ligger kun 10 meter fra sjøen. Det er to soverom leiligheter til leie. Alle leilighetene har en terrasse med havutsikt, internettilgang og satellitt-TV.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Bačić Ivica

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 9 personer

Pris ved forespørsel

Feriehus Ivana ( Korčula - Blato)

Feriehus, første etasje, kjøkken, stue (TV, parabol, kombinert komfyr gass, stekeovn, vannkoker, kaffetrakter, mikrobølgeovn, kjøleskap med fryser, bord, sofa, oppvaskmaskin, brødrister), soverom nr. 1 med en enkeltseng, dobbeltseng, garderobe), soverom nr. 2 (dobbeltseng, garderobe), bad (dusj med hytte), toalett-toalett (vaskemaskin), overbygd terrasse med hagemøbler med grill, privat parkering med 2 plasser

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Ivana

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 65 €

Leiligheter Gršćica ( Korčula - Blato)

Komfortable og ryddige leiligheter i den lille fiskeviken Gršćica med vakker utsikt over hele bukten vil gi deg en uforglemmelig og avslappende ferie! Huset ligger rett ved kysten, men i sentrum av bukten. Det ligger 5 meter fra en rolig restaurant og 50 meter fra den lokale stranden.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Gršćica

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 40 €

Turist guide - Korčula - Blato

Korčula - Blato  - Våpenskjold Blato er en sjarmerende liten by som ligger i sentrum av øya Korčula, 40 km fra byen Korčula. Byen ble bygget i amfiteaterform på flere åser rundt en liten sentral dal. Kjent for hovedgaten Zlinje, en lang allé av tette trær som ligger i alle viktige offentlige bygninger som skoler, hoteller, banker, butikker, kommunal bygning, medisinsk senter. Det er en vakker bypark som gir tykk skygge i sommerhalvåret. For alle besøkende tilbyr Blato et utvalg av innhold og tjenester og overnatting i en rekke leiligheter i private familiehus. Klimaet i Blato ligner på klimaet på hele øya Korčula og er preget av lange, tørre og varme somre og korte, milde og våte vintre. Gjennomsnittstemperaturer faller aldri under 10 ° C i januar og februar, mens sommerhalvåret i gjennomsnitt er over 20 ° C. Blato ble oppkalt etter et nabofelt som ble oversvømmet regelmessig under kraftige regnvær. Etter 1911 ble feltet drenert og ble opprettet en liten innsjø som tørker opp om sommeren. I løpet av sin lange historie var økonomien orientert rundt produksjon av landbruksprodukter, spesielt vin. Olivenolje, vin, johannesbrød og fikentrær er de viktigste produktene. Nylig har turisme og leie leiligheter og hus en viktig rolle i inntekten til lokalbefolkningen. Leiligheter og feriehus i Blato - Korčula. Velkommen til Blato på øya Korčula!

Korčula - Blato Værmelding