Leiligheter Korčula - Blato | Topp overnatting i Korčula - Blato, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Korčula - Blato

Blato er en sjarmerende liten by som ligger i sentrum av øya Korčula, 40 km fra byen Korčula. Byen ble bygget i amfiteaterform på flere åser rundt en liten sentral dal. Kjent for hovedgaten Zlinje, en lang allé av tette trær som ligger i alle viktige offentlige bygninger som skoler, hoteller, banker, butikker, kommunal bygning, medisinsk senter. Det er en vakker bypark som gir tykk skygge i sommerhalvåret. For alle besøkende tilbyr Blato...

Sorter etter:

Leiligheter Bačić Ivica

Korčula - Blato

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 9 personer

fra 50 €

Leiligheter Danca

Korčula - Blato

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 3 personer

ved forespørsel

Leiligheter Katarina

Korčula - Blato

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

fra 65 €

Leiligheter Jasminka

Korčula - Blato

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leiligheter Olivera

Korčula - Blato

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

ved forespørsel

Feriehus Vista

Korčula - Blato

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 6 personer

ved forespørsel

Feriehus Ivana

Korčula - Blato

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 6 personer

ved forespørsel

Leiligheter Bačić Ivica ( Korčula - Blato)

Karbuni ligger på sørsiden av øya Korcula. Faller i Blato kommune, og sentrum ligger innen 7 km, samt fra Vela Luka. Huset ligger kun 10 meter fra sjøen. Det er to soverom leiligheter til leie. Alle leilighetene har en terrasse med havutsikt, internettilgang og satellitt-TV.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Bačić Ivica

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 9 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Danca ( Korčula - Blato)

Vi ligger på nordsiden av øya Korcula, i en liten og rolig Danca-bukt. Avstanden fra Blata er 14 km og bare 10 meter fra sjøen. Elektrisitet drives av et solsystem og alt annet er på gass. Vannet er fra byens vannforsyningssystem. Tilbring ferien i fred og ro vekk fra byens folkemengder med det rene og varme havet.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Danca

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 3 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Katarina ( Korčula - Blato)

Katarina Apartments ligger i en rolig bukt på øya Korcula. Den består av 2 leiligheter for 2 + 2 personer. Bukta er stille og gjestene har sin egen plass til svømming og parkering.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Katarina

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 65 €

Leiligheter Jasminka ( Korčula - Blato)

Leiligheten som vi tilbyr i form av Robinson turisme ligger i en rolig vik på nordsiden av øya Korcula, omgitt av vakker natur og klart hav. Interiøret i leiligheten er utstyrt med kjøkken, toalett, et dobbelt soverom og ekstra seng for 2 personer. Kjøleskap og komfyr arbeider med gass, siden den elektriske energien som leveres via en generator, og gir deg også atmosfæren i Robinson turisme, er elektrisitet tilgjengelig om kvelden fra 20-22 timer. Hvis du er ute etter en rolig ferie, borte fra kjas og mas, omgitt av vakker natur og fremfor alt rent vann, besøk oss har vi alt til din disposisjon.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Jasminka

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Olivera ( Korčula - Blato)

I Karbuni-bukta er det leiligheter Olivera, som ligger bare 10 meter fra sjøen. Det er to leiligheter. En leilighet for fire personer, som har et soverom med fire senger, et bad, et fullt utstyrt kjøkken, klimaanlegg og balkong med utsikt over havet. Andre leilighet har to soverom med kjøkken, bad og en stor gårdsplass. Lokalbefolkningen vil tilby gratis lunsj og en omvisning på øyene rundt med båt. Karbuni var en sikker fiskehavn, og er i dag et yndet ankerplass for seilere. De små øyene i nærheten som beskytter mot vinden, vil gi deg en vakker utsikt, men er også den ideelle utfordringen for utflukter som båtliv, kajakkpadling eller kanoer. Fra Karbuni-bukta til byen Blato er en asfaltert vei som går gjennom pittoreske vingårder og olivenlunder, som er egnet til å gå, sykle og nyte det vakre øylandskapet. Vi tilbyr hjemmelaget olivenolje og konjakk.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Olivera

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

Pris ved forespørsel

Feriehus Vista ( Korčula - Blato)

House Vista ligger i feriestedet Prigradica på nordsiden av øya Korcula. Prigradica ligger 4 km fra Blato, 11 km fra Vela Luka og 40 km fra byen Korcula. I Prigadica finner du fredelige omgivelser og leiligheter ved sjøen for fullt ut å nyte havet og solen. Samtidig vil du være nær alle turistattraksjonene på øya Korcula har å tilby, samt kulturelle arrangementer, arkeologiske, nyte delikatesser .... Hus Vista Jeg har aircondition og tilbyr 3 soverom for 6 personer, toalett, kjøkken (oppvaskmaskin), spiseplass og 30 m2 terrasse paneler plass tilbyr fantastisk utsikt over havet og øya Hvar. Trapper fører fra huset til stranden (ca 100). Stranden er steinete, som ligger på en steinete kyst. Havet nær stranden er lyst og 1-4 meter dypt. Litt lenger på er det en steinstrand ideell for barn. Fra Split har en direkte linje for å nå stedet. Avreise fra Split kl. 17.00 og ankomme til Prigradica klokken 7. Det er også mulig å komme med båt eller ferge fra Rijeka fra Drvenika eller Orebic.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Vista

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 6 personer

Pris ved forespørsel

Feriehus Ivana ( Korčula - Blato)

Feriehus, første etasje, kjøkken, stue (TV, parabol, kombinert komfyr gass, stekeovn, vannkoker, kaffetrakter, mikrobølgeovn, kjøleskap med fryser, bord, sofa, oppvaskmaskin, brødrister), soverom nr. 1 med en enkeltseng, dobbeltseng, garderobe), soverom nr. 2 (dobbeltseng, garderobe), bad (dusj med hytte), toalett-toalett (vaskemaskin), overbygd terrasse med hagemøbler med grill, privat parkering med 2 plasser

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Ivana

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 6 personer

Pris ved forespørsel

Turist guide - Korčula - Blato

Korčula - Blato  - Våpenskjold Blato er en sjarmerende liten by som ligger i sentrum av øya Korčula, 40 km fra byen Korčula. Byen ble bygget i amfiteaterform på flere åser rundt en liten sentral dal. Kjent for hovedgaten Zlinje, en lang allé av tette trær som ligger i alle viktige offentlige bygninger som skoler, hoteller, banker, butikker, kommunal bygning, medisinsk senter. Det er en vakker bypark som gir tykk skygge i sommerhalvåret. For alle besøkende tilbyr Blato et utvalg av innhold og tjenester og overnatting i en rekke leiligheter i private familiehus. Klimaet i Blato ligner på klimaet på hele øya Korčula og er preget av lange, tørre og varme somre og korte, milde og våte vintre. Gjennomsnittstemperaturer faller aldri under 10 ° C i januar og februar, mens sommerhalvåret i gjennomsnitt er over 20 ° C. Blato ble oppkalt etter et nabofelt som ble oversvømmet regelmessig under kraftige regnvær. Etter 1911 ble feltet drenert og ble opprettet en liten innsjø som tørker opp om sommeren. I løpet av sin lange historie var økonomien orientert rundt produksjon av landbruksprodukter, spesielt vin. Olivenolje, vin, johannesbrød og fikentrær er de viktigste produktene. Nylig har turisme og leie leiligheter og hus en viktig rolle i inntekten til lokalbefolkningen. Leiligheter og feriehus i Blato - Korčula. Velkommen til Blato på øya Korčula!

Korčula - Blato Værmelding