Leiligheter Korčula - Prižba | Topp overnatting i Korčula - Prižba, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Korčula - Prižba

Prižba er et lite sted i Dubrovnik-Neretva fylke i Kroatia. Det ligger på den sørlige kysten av øya Korčula, og tilbyr en flott utsikt over det åpne havet og øya Hvar. Den består av to bukter: Vela og Mala Prižba som ble dannet på begge sider av halvøya i lengden på 4 km. Administrativt hører det til kommunen og byen Blato, som bare ligger 10 kilometer unna. Fra Vela Luka er 15 km og fra byen Korcula 40 km unna. Disse vikene var inntil...

Sorter etter:

Feriehus Kamena kućica

Korčula - Prižba

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

fra 35 €

Leiligheter Buran II

Korčula - Prižba

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

ved forespørsel

Leiligheter Nikša

Korčula - Prižba

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 16 personer

fra 30 €

Feriehus Franciska

Korčula - Prižba

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 6 personer

ved forespørsel

Leiligheter Jakov

Korčula - Prižba

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 16 personer

fra 60 €

Leiligheter Gabrijela

Korčula - Prižba

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

ved forespørsel

Leiligheter Vinačac

Korčula - Prižba

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

fra 50 €

Leiligheter Kraljević

Korčula - Prižba

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 22 personer

ved forespørsel

Leiligheter Sara Maris

Korčula - Prižba

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 11 personer

fra 35 €

Feriehus Kamena kućica ( Korčula - Prižba)

I sentrum av den lille, fiskebasseng Grscicaa ligger romantisk steinhus bare noen få meter fra havet. Hemmeligheten i husets skjønnhet er at den ble bygget av håndhugget stein dalmatisk, designet for å gi all komfort, samtidig som man beholdt sjarmen til de gamle dalmatiske bygningene. Hvilket rom i huset gjør det enda mer behagelig er den fantastiske utsikten over havet og bukten Grš? Ica. Wooden, håndlagde møbler hjemme interiør bidrar til den spesielle atmosfæren og romantiske atmosfæren. Interiøret består av ett soverom for to personer, bad, kjøkken og stue, et galleri hvor det er en dobbeltseng og en terrasse. I nærheten ligger en restaurant, et dykkesenter, windsurfing og strand og lekeplass basketball. På forespørsel arrangerer vi en båttur som inkluderer en tur til de omkringliggende øyene, fiske og sjømat lunsj. Vi tilbyr også leiebåter, kajakker og sykler og hjemmelagde produkter - frukt og grønnsaker, ekstra jomfruolivenolje, brandy og håndlaget øko-suvenirer. Krystallklart vann, fred og ro, hjemmelaget mat og koselig atmosfære i Grscica gir komfort for et perfekt tilfluktssted fra hverdagens liv og mas. Ideell for familie og venner.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Kamena kućica

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Buran II ( Korčula - Prižba)

Leilighetene Buran, eid av Nadilo-familien, ligger i Prizba (Dubrovnik-Neretva fylke). Innkvarteringen ligger 10 m fra nærmeste strand og 500 m fra sentrum. En boenhet er egnet for minimalt 4. Gjestene har tilgjengelige: balkong / terrasse, hageflekk, oppvaskmaskin, sølvtøy og kjøkkenutstyr, sat-TV, internettilgang, klimaanlegg, sengetøy, vaskemaskin, barneseng, grill, utendørs dusj . Spesielle arrangementer inkluderer: båtfortøyning.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Buran II

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Nikša ( Korčula - Prižba)

Leilighetene Nikša ligger på sørsiden av øya Korcula i bukten Prižba. Objektet har en vakker utsikt over havet og er omgitt av 3 øyer og en halvøy.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Nikša

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 30 €

Feriehus Franciska ( Korčula - Prižba)

Feriehus *** til leie i Prižba, et av de vakreste turiststedene på øya Korcula, bare 7 km fra byen Blato. Dette funksjonelt innredede feriehuset (Villa Franciska ***) ligger på et stort sted på stedet Prižba på øya Korcula. Huset har 3037 kvadratmeter privat eiendom (personvern er garantert). Nyt din første kopp kaffe om morgenen på terrassen med vakker havutsikt. Svømming moro venter på den første steinete stranden og den nærliggende grusstranden. Hvis du ønsker å utforske vakre bukter og små øyer på Prižba-Karbuni riviera, er det mulig å leie båter, kajakker, jetski og motorsykler i POWER-RENT-firmaet i Prižba. Besøk Blato, en av de vakreste og eldste byene på øya med sine pittoreske gater og torg. Restaurantene tilbyr kulinariske herligheter og delikatesser for enhver smak.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Franciska

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 6 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Jakov ( Korčula - Prižba)

Grscica er et lite turiststed som ligger i den sørlige delen av øya Korcula. Ideell hvis du ønsker en rolig og romantisk familieferie. I bukta har du en liten rullesteinsstrand bare 20 meter fra leiligheten, og større betongstrand 50 meter fra leilighet med sklie spesielt interessant for barn. I nærheten av Grscica er det mange vakre små og skjulte bukter, strender og små øyer som du kan besøke med båt (som du kan leie, eller verten din kan ta deg dit med en tre fiskebåt), og det er spesielt attraktive steder for dykking . I bukta er det en restaurant og et dykkesenter. Leiligheter Jakov, som ligger bare 5 meter fra sjøen, er ekstremt attraktive på grunn av den store private terrassen med havutsikt og vennlige verter som alltid er til din disposisjon, og hvis du vil, kan du fiske med dem. Alle leilighetene er for 4 + 1 person utstyrt med: 1 rom (dobbeltseng) + 1 rom (2 enkeltsenger), kjøkken og stue, bad, privat terrasse + TV + Wi-Fi + klimaanlegg + grill i hagen + parkering + vaskemaskin på forespørsel + båt (til leie). Spesiell rabatt i mai, juni og september.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Jakov

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Gabrijela ( Korčula - Prižba)

Gabriel Apartments er familieeid og Kuzma Telenta har en lang tradisjon for å leie over 40 år. De ligger i Dubrovnik-området på øya Korcula sørsiden av bukten Prizba. Våre leiligheter ligger nær sjøen, de er ganske romslige og passer for familier med barn. Leiligheter 1 og 2 for 6 mens leiligheten 3 for 4 personer. Våre leiligheter er egnet for windsurfing og i nærheten er det en seilskole og dykking. De også ublizini og tennisbaner samt for elskere av sykling og turstier som de har. Vi har en utendørs dusj og grill. Kjøkkenene er utstyrt med grunnleggende inventar vi tilbyr ditt eget sengetøy og håndklær stort og lite å bruke. Vi har en privat strand og båt fortøyning

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Gabrijela

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Vinačac ( Korčula - Prižba)

Vinačac Apartments ligger i en rolig bukt på øya Korucula. Vi har 2 splitter nye leiligheter med 2 + 2 senger. Bukta er stille og gjestene har sin egen plass til svømming og privat parkering.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Vinačac

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Kraljević ( Korčula - Prižba)

Huset ligger i grønt skog 80 m avstand til sjøen. Det er 4 leiligheter: Leiligheter A1 (50 m2) og A2 (50 m2) hver med 2 dobbeltrom, kjøkken og bad: Leilighet A3 (130 m2) med 4 dobbeltrom, kjøkken, spisestue og 2 toalett og leilighet A4 m2) med 2 dobbeltrom, kjøkken og spisestue. Nær huset har vi 6 parkeringsplasser for biler og lekeplass med trompolin, bordtennis og svinger.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Kraljević

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 22 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Sara Maris ( Korčula - Prižba)

Selvstendig hus i et ubeskåret miljø med 3 leiligheter, ideell for familieturisme, langt unna trafikkstøy, med direkte tilgang til en koselig steinstrand, i den roligere delen av stedet. Vertene står alltid i standby-stilling til tilbyr best mulig gjestfrihet og å få gjestene til å føle seg som hjemme

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Sara Maris

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 11 personer

Pris fra 35 €

Turist guide - Korčula - Prižba

Korčula - Prižba  - Våpenskjold Prižba er et lite sted i Dubrovnik-Neretva fylke i Kroatia. Det ligger på den sørlige kysten av øya Korčula, og tilbyr en flott utsikt over det åpne havet og øya Hvar. Den består av to bukter: Vela og Mala Prižba som ble dannet på begge sider av halvøya i lengden på 4 km. Administrativt hører det til kommunen og byen Blato, som bare ligger 10 kilometer unna. Fra Vela Luka er 15 km og fra byen Korcula 40 km unna. Disse vikene var inntil nylig ubebodd, men utviklingen av turisme på 1960-tallet opplever hele øya Korcula en turismeoppgang, og i Prižba ble det bygget første hytter og fritidsboliger for innbyggere i byen Blato. I dag er disse husene tilpasset moderne innkvartering for gjester og en flott ferie i leiligheter, villaer og private rom. På den lille halvøya Ratak, i sentrum av Prižba, ligger en vakker rullesteinsstrand med klart sjøvann og et lite kloster fra Sisters of Mercy. Prižba er omgitt av mange vingårder som produserer kjente Korčula-viner, frodige eviggrønne skoger og middelhavsvegetasjon med sine aromatiske dufter. Det er en liten bilcamp, noen få restauranter og barer, postkontor, butikker, pizzeria og kiosk. Du kan leie sykkel og oppdage øya og de vakre breddene. Det er også mulig å leie en liten motorbåt for å besøke øyekysten og de nærliggende ubebodde øyene Stupa, Crklica, Sridnjak og Vrhovnjak, hvor du kan nyte privatlivet til bading og soling. Vi inviterer deg til å besøke denne skjulte delen av øya Korčula. Finn overnatting i en rekke komfortable og moderne rom og suiter, og opplev all magien, smaken og aromaene i Middelhavet. Overnatting i Prižba på øya Korčula. Leiligheter, rom og andre turistfasiliteter Prižba - Korčula. Velkommen til Prižba!

Korčula - Prižba Værmelding