Leiligheter Korčula - Prižba | Topp overnatting i Korčula - Prižba, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Korčula - Prižba

Prižba er et lite sted i Dubrovnik-Neretva fylke i Kroatia. Det ligger på den sørlige kysten av øya Korčula, og tilbyr en flott utsikt over det åpne havet og øya Hvar. Den består av to bukter: Vela og Mala Prižba som ble dannet på begge sider av halvøya i lengden på 4 km. Administrativt hører det til kommunen og byen Blato, som bare ligger 10 kilometer unna. Fra Vela Luka er 15 km og fra byen Korcula 40 km unna. Disse vikene var inntil...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Korčula - Prižba

Sorter etter:

Leiligheter Luka

Korčula - Prižba

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 18 personer

ved forespørsel

Leilighet Buran II

Korčula - Prižba

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 6 personer

ved forespørsel

Feriehus Franciska

Korčula - Prižba

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 6 personer

ved forespørsel

Feriehus Pearl of Korkyra

Korčula - Prižba

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 6 personer

fra 200 €

Leiligheter Nikša

Korčula - Prižba

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 16 personer

fra 30 €

Leiligheter Jakov

Korčula - Prižba

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 16 personer

fra 60 €

Leiligheter Gabrijela

Korčula - Prižba

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

ved forespørsel

Leiligheter Surjan

Korčula - Prižba

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

fra 70 €

Leiligheter Kraljević

Korčula - Prižba

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 22 personer

fra 45 €

Leiligheter Luka ( Korčula - Prižba)

Leilighet Luka ligger ved sjøen og har en vakker havutsikt. Det ligger i Prižba på øya Korčula. Leiligheten er fullt utstyrt for en bekymringsløs ferie. Prižba er en landsby på den sørlige kysten av Korčula, kystdelen av landsbyen Blato. Det ligger 8 km sør for Blato og 38 km sørvest for byen Korčula. Velkommen!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Luka

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 18 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Buran II ( Korčula - Prižba)

Apartments Buran, eid av Nadilo-familien, ligger i Prizba (Dubrovnik-Neretva fylke). Boligen ligger 10 m fra nærmeste strand og 500 m fra sentrum. En boenhet passer for minimum 4. Gjestene har tilgjengelig: balkong/terrasse, hagetomt, oppvaskmaskin, sølvtøy og kjøkkenutstyr, sat-TV, internettilgang, air-condition, sengetøy, vaskemaskin, barneseng, grill, utendørs dusj . Spesielle arrangementer inkluderer: båtplass.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Buran II

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 6 personer

Pris ved forespørsel

Feriehus Franciska ( Korčula - Prižba)

Feriehus til leie med utendørs boblebad (for 5 personer) i Prižba, et av de vakreste turiststedene på øya Korcula, kun 7 km fra byen Blato. Dette funksjonelt innredede feriehuset (Villa Franciska) ligger på en stor tomt i stedet Prižba på øya Korcula. Huset har 3037 kvadratmeter privat eiendom (personvern er garantert). Nyt din første kopp kaffe om morgenen på terrassen med vakker havutsikt. Svømmemoro venter på den første steinstranden og den nærliggende rullesteinstranden. Hvis du ønsker å utforske vakre bukter og små øyer på Prižba-Karbuni-rivieraen, er det mulig å leie båter, kajakker, jet-ski og motorsykler i POWER-RENT selskapet i Prižba. Besøk Blato, en av de vakreste og eldste byene på øya med sine pittoreske gater og torg. Restaurantene tilbyr kulinariske herligheter og delikatesser for enhver smak. Reservasjon: www.novasol.hr/smjestaj/hrvatska/dalmacija/korcula-otok/kuca-za-odmor-korcula-prizba-cds514?pis=1

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Franciska

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 6 personer

Pris ved forespørsel

Feriehus Pearl of Korkyra ( Korčula - Prižba)

Vakker, enestående, moderne hus på øya Korčula. Huset ligger på en hevet beliggenhet på den mest solrike, sørlige delen av Korčula, og tilbyr fantastisk panoramautsikt over havet og øyene i Lastovo skjærgård. Husets spesifikke beliggenhet gir mye privatliv mens du nyter solen på terrassen som er koblet til bassengområdet med forbløffende havutsikt. Komplett interiør er dekorert og kombinerer en moderne og moderne stil. Vårt lille paradis er et ideelt valg for de som elsker en fredelig ferie, men også for de som er litt mer eventyrere. Du kan nyte de stille øyeblikkene, bare to minutter fra nærmeste steinete strand, eller du kan utforske en av turstiene som skjelker gjennom furuskog og uberørt natur. Ikke langt fra huset ligger stranden Ratak som har et bredt utvalg av sommeraktiviteter, som SUP, brettseiling, dykking og mange andre, inkludert strandbaren, hvor du om sommeren kan slappe av og nyte den velfortjente cocktailen mens du lytter til live musikk fra det lokale bandet.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Pearl of Korkyra

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 200 €

Leiligheter Nikša ( Korčula - Prižba)

Leilighetene Nikša ligger på sørsiden av øya Korcula i bukten Prižba. Objektet har en vakker utsikt over havet og er omgitt av 3 øyer og en halvøy.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Nikša

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 30 €

Leiligheter Jakov ( Korčula - Prižba)

Grscica er et lite turiststed som ligger i den sørlige delen av øya Korcula. Ideell hvis du ønsker en rolig og romantisk familieferie. I bukta har du en liten rullesteinsstrand bare 20 meter fra leiligheten, og større betongstrand 50 meter fra leilighet med sklie spesielt interessant for barn. I nærheten av Grscica er det mange vakre små og skjulte bukter, strender og små øyer som du kan besøke med båt (som du kan leie, eller verten din kan ta deg dit med en tre fiskebåt), og det er spesielt attraktive steder for dykking . I bukta er det en restaurant og et dykkesenter. Leiligheter Jakov, som ligger bare 5 meter fra sjøen, er ekstremt attraktive på grunn av den store private terrassen med havutsikt og vennlige verter som alltid er til din disposisjon, og hvis du vil, kan du fiske med dem. Alle leilighetene er for 4 + 1 person utstyrt med: 1 rom (dobbeltseng) + 1 rom (2 enkeltsenger), kjøkken og stue, bad, privat terrasse + TV + Wi-Fi + klimaanlegg + grill i hagen + parkering + vaskemaskin på forespørsel + båt (til leie). Spesiell rabatt i mai, juni og september.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Jakov

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Gabrijela ( Korčula - Prižba)

Gabriel Apartments er familieeid og Kuzma Telenta har en lang tradisjon for å leie over 40 år. De ligger i Dubrovnik-området på øya Korcula sørsiden av bukten Prizba. Våre leiligheter ligger nær sjøen, de er ganske romslige og passer for familier med barn. Leiligheter 1 og 2 for 6 mens leiligheten 3 for 4 personer. Våre leiligheter er egnet for windsurfing og i nærheten er det en seilskole og dykking. De også ublizini og tennisbaner samt for elskere av sykling og turstier som de har. Vi har en utendørs dusj og grill. Kjøkkenene er utstyrt med grunnleggende inventar vi tilbyr ditt eget sengetøy og håndklær stort og lite å bruke. Vi har en privat strand og båt fortøyning

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Gabrijela

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Surjan ( Korčula - Prižba)

Vinačac Apartments ligger i en rolig bukt på øya Korucula. Vi har 2 splitter nye leiligheter med 2 + 2 senger. Bukta er stille og gjestene har sin egen plass til svømming og privat parkering.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Surjan

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 70 €

Leiligheter Kraljević ( Korčula - Prižba)

Huset ligger i grønt skog 80 m avstand til sjøen. Det er 4 leiligheter: Leiligheter A1 (50 m2) og A2 (50 m2) hver med 2 dobbeltrom, kjøkken og bad: Leilighet A3 (130 m2) med 4 dobbeltrom, kjøkken, spisestue og 2 toalett og leilighet A4 m2) med 2 dobbeltrom, kjøkken og spisestue. Nær huset har vi 6 parkeringsplasser for biler og lekeplass med trompolin, bordtennis og svinger.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Kraljević

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 22 personer

Pris fra 45 €

Turist guide - Korčula - Prižba

Korčula - Prižba  - Våpenskjold Prižba er et lite sted i Dubrovnik-Neretva fylke i Kroatia. Det ligger på den sørlige kysten av øya Korčula, og tilbyr en flott utsikt over det åpne havet og øya Hvar. Den består av to bukter: Vela og Mala Prižba som ble dannet på begge sider av halvøya i lengden på 4 km. Administrativt hører det til kommunen og byen Blato, som bare ligger 10 kilometer unna. Fra Vela Luka er 15 km og fra byen Korcula 40 km unna. Disse vikene var inntil nylig ubebodd, men utviklingen av turisme på 1960-tallet opplever hele øya Korcula en turismeoppgang, og i Prižba ble det bygget første hytter og fritidsboliger for innbyggere i byen Blato. I dag er disse husene tilpasset moderne innkvartering for gjester og en flott ferie i leiligheter, villaer og private rom. På den lille halvøya Ratak, i sentrum av Prižba, ligger en vakker rullesteinsstrand med klart sjøvann og et lite kloster fra Sisters of Mercy. Prižba er omgitt av mange vingårder som produserer kjente Korčula-viner, frodige eviggrønne skoger og middelhavsvegetasjon med sine aromatiske dufter. Det er en liten bilcamp, noen få restauranter og barer, postkontor, butikker, pizzeria og kiosk. Du kan leie sykkel og oppdage øya og de vakre breddene. Det er også mulig å leie en liten motorbåt for å besøke øyekysten og de nærliggende ubebodde øyene Stupa, Crklica, Sridnjak og Vrhovnjak, hvor du kan nyte privatlivet til bading og soling. Vi inviterer deg til å besøke denne skjulte delen av øya Korčula. Finn overnatting i en rekke komfortable og moderne rom og suiter, og opplev all magien, smaken og aromaene i Middelhavet. Overnatting i Prižba på øya Korčula. Leiligheter, rom og andre turistfasiliteter Prižba - Korčula. Velkommen til Prižba!

Korčula - Prižba Værmelding