Leiligheter Bale | Topp overnatting i Bale, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Bale

Den pittoreske middelalderbyen Bale er en liten by og sentrum av kommunen på vestkysten av Istria mellom byene Rovinj og Pula. Det er 13 km fra Rovinj og 20 km fra Pula. Den ligger på toppen av en 140 meter høy bakke, og den er bare 5 kilometer fra sjøen. Bale har vært bebodd siden bronsealderen, og den første historiske nedtegnelsen er fra 900-tallet da den nevnes som en forsvarsfestning til Castrum Vallis. På 1400-tallet ble det gotisk-renessanseslottet...

Sorter etter:

Feriehus La Villetta

Bale

Fra sjøen 6 km
Kapasitet 4 personer

fra 190 €

Feriehus La Villetta ( Bale)

Et fantastisk feriehus i eventyrbyen Bale. Huset har en inngjerdet hage, et svømmebasseng med saltvann, en lekeplass, et sommerkjøkken med peis og gassgrill, parkering,... Huset er fullt utstyrt, alle rom har aircondition, 2 soverom og 2 bad. I et rolig nabolag, men kun 300 m fra sentrum (butikk, restaurant, bar, bakeri, postkontor, lege, apotek, minibank,...).

Kategorisering Kategorisering - Feriehus La Villetta

Fra sjøen 6 km
Kapasitet 4 personer

Pris fra 190 €

Turist guide - Bale

Bale  - Våpenskjold Den pittoreske middelalderbyen Bale er en liten by og sentrum av kommunen på vestkysten av Istria mellom byene Rovinj og Pula. Det er 13 km fra Rovinj og 20 km fra Pula. Den ligger på toppen av en 140 meter høy bakke, og den er bare 5 kilometer fra sjøen. Bale har vært bebodd siden bronsealderen, og den første historiske nedtegnelsen er fra 900-tallet da den nevnes som en forsvarsfestning til Castrum Vallis. På 1400-tallet ble det gotisk-renessanseslottet til adelsfamiliene Sardo og Bembo bygget, og den nåværende byen Bale utviklet seg rundt det, med trange steingater og steinhus, og usedvanlig godt bevart tradisjonell istrisk arkitektur og atmosfære . Soardo Bembo-palasset er fortsatt den største bygningen i Bale til i dag. I dag er Bale hjem til rundt 1000 innbyggere som hovedsakelig er engasjert i turisme og serviceaktiviteter. Om sommeren bugner stedet av en rekke kultur- og underholdningsarrangementer som Castrum Vallis-utstillingen, Last Minute Open Jazz Festival, folkefestivalen "Baljanska noć" og mange andre. Å besøke stedet er som å gå tilbake i tid, og tiden ser ut til å stå stille. Ideell for alle de besøkende som ønsker å oppleve en roligere og langsommere livsstil som det pleide å være i tidligere tider. Velkommen til Bale og Istria!

Bale Værmelding