Leiligheter Korčula - Vela Luka | Topp overnatting i Korčula - Vela Luka, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Korčula - Vela Luka

Vela Luka er en liten by og sete for den anonyme kommunen i Dubrovnik-Neretva fylke. Denne pittoreske byen ligger på den vestlige siden av øya Korčula i en dyp og stor bukt. Vela Luka utviklet seg på begynnelsen av 1800-tallet takket være en dyp og skjermet bukt der ligger verftet kalt Greben og flere små industrianlegg. Vela Luka skylder navnet sitt til čakavisk dialekt som betyr stor havn. Med sine 4300 innbyggere er Vela Luka den nest største...

Sorter etter:

Leiligheter Dea Caeli

Korčula - Vela Luka

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 10 personer

fra 75 €

Feriehus Romea

Korčula - Vela Luka

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leiligheter D&A

Korčula - Vela Luka

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 10 personer

fra 40 €

Leiligheter Dea Caeli ( Korčula - Vela Luka)

Denne elegante og velutstyrte leiligheten ligger i sentrum av Vela Luka, i et flerfamiliehus, som har en vakker panoramautsikt over havet og som ligger ved siden av en lokalvei. I første etasje er det kommersielle lokaler. Terrassen i stuen er forbundet med nabo leiligheten, men delt med plantebokser. Byen Vela Luka tilbyr mange interessante underholdningsarrangementer i sommermånedene. Vi anbefaler en svømmetur til den lille øya Proizd.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Dea Caeli

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 75 €

Feriehus Romea ( Korčula - Vela Luka)

Huset ligger i bukten Stračinčica, 7 kilometer fra Vela Luka. Fra hovedveien til huset vårt har du en makadamvei på 500 m. Huset er bortgjemt, du har en stor terrasse med vakker utsikt over bukten, det rette stedet å slappe av. Fra huset til sjøen er det en 50 m spasertur, hvor du har et privat badested, og for skyggen har du en paraply laget av palmer. Som velkomst har du hjemmelaget kirsebærlikør samt hjemmelaget vin og olivenolje. Velkommen til Korčula!

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Romea

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter D&A ( Korčula - Vela Luka)

Denne leiligheten på 40 m² med aircondition har plass til venstre halvdel av villaens første etasje, et ideelt sted for en avslappende ferie med familie eller venner langt unna turistmassene, men likevel nær alle bekvemmeligheter i byen. Leiligheten har et lyst og luftig stue / spisestue med integrert fullt utstyrt kjøkken, ett soverom og et toppmoderne bad. Stuen er innredet med en sofa, flatskjerm satellitt-TV med USB-port, en radio og et tre spisebord med fire matchende stoler. Det integrerte kjøkkenet er utstyrt med en komfyr med gass komfyr, stekeovn, stilig avtrekksvifte i rustfritt stål, stort kjøleskap med fryseboks, kaffemaskin, vannkoker og brødrister. Soverommet er innredet i en lime grønn fargevalg utlån en avslappende og munter atmosfære. Den er innredet med en 160 cm x 200 cm dobbeltseng og en garderobe som gir rikelig med lagringsplass for klær og bagasje. Sofaen i stuen kan omdannes til en ekstra 160 cm x 200 cm dobbeltseng med ekstra soveplass til to personer. Hvite flislagte vegger og et svart flislagt gulv kombinert med toppkvalitet tilbehør og tilbehør gir badet en spa-lignende følelse.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter D&A

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 10 personer

Pris fra 40 €

Turist guide - Korčula - Vela Luka

Korčula - Vela Luka  - Våpenskjold Vela Luka er en liten by og sete for den anonyme kommunen i Dubrovnik-Neretva fylke. Denne pittoreske byen ligger på den vestlige siden av øya Korčula i en dyp og stor bukt. Vela Luka utviklet seg på begynnelsen av 1800-tallet takket være en dyp og skjermet bukt der ligger verftet kalt Greben og flere små industrianlegg. Vela Luka skylder navnet sitt til čakavisk dialekt som betyr stor havn. Med sine 4300 innbyggere er Vela Luka den nest største byen på Adriaterhavene og en trygg forankring og havn for båtfolk. Med mange leiligheter i private familiehus har Vela Luka flere hoteller og et medisinsk senter kalt Kalos (for revmatiske sykdommer og rehabilitering). Økonomien er hovedsakelig basert på landbruk, fiske og turisme. En av de største attraksjonene i nærheten av Vela Luka er Vela Play-hulen, som ligger i den sørlige skråningen av Mount Pin, 130 m over Kale cove, og er en av de viktigste forhistoriske arkeologiske stedene i Europa. Det milde middelhavsklimaet, rent hav, interessant og rik kulturarv, forskjellige idretter, rekreasjons- og underholdningsfasiliteter og varmhjertede og gjestfrie mennesker gjør Vela Luka til et attraktivt turistmål. Leiligheter Vela Luka. Billig familie overnatting - Vela Luka - øya Korčula. Velkommen!

Korčula - Vela Luka Værmelding