Leiligheter Zaton - Dubrovnik | Topp overnatting i Zaton - Dubrovnik, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Zaton - Dubrovnik

Zaton er en pittoresk 3 km lang bukt, som ligger bare 10 km nordvest for Dubrovnik. Det er delt inn i Veliki og Mali Zaton. Denne magiske og pittoreske småbyen har ingen hotellovernatting, men den tilbyr et rikt utvalg av leiligheter og annen privat innkvartering. Bortsett fra turisme driver innbyggerne i Zaton fiskeri, landbruk og produksjon av vin og olivenolje. Zaton har vakre strender omgitt av furuskog hvor du kan slappe av med maksimalt fred,...

Sorter etter:

Leiligheter Francesca

Zaton - Dubrovnik

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 5 personer

ved forespørsel

Feriehus Tanya

Zaton - Dubrovnik

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 6 personer

fra 180 €

Leiligheter Villa Tramonto

Zaton - Dubrovnik

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 7 personer

fra 45 €

Leiligheter Haussonne Trsteno

Zaton - Dubrovnik

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leiligheter Francesca ( Zaton - Dubrovnik)

Leiligheter med havutsikt, består av to soverom, bad kjøkken og stue er bare 50 meter fra den vakre stranden.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Francesca

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 5 personer

Pris ved forespørsel

Feriehus Tanya ( Zaton - Dubrovnik)

Det pittoreske steinhuset ved kysten av Zaton bukten. Huset ligger på solsiden, kun 30 meter fra kysten, og 50 meter fra stranden. Huset ligger i en rolig beliggenhet, bare 12 km fra gamlebyen i Dubrovnik. (8 km fra inngangen til Dubrovnik). Dette er et gammelt steinhus som ble totalrenovert innvendig og utvendig. Moderne er et komfortabelt og fullt utstyrt. Huset har en stor solterrasse for soling og sitteplasser. Utsikt over bukten er hyggelig og beroligende.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Tanya

Fra sjøen 30 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 180 €

Leiligheter Villa Tramonto ( Zaton - Dubrovnik)

Villa Tramonto ligger på en av de vakreste stedene i Zaton Veliki, med panoramautsikt over hele bukten Zaton, omgitt av frodig middelhavsvegetasjon, 50 meter fra havet. Hvis du ønsker å flykte fra hverdagen i bylivet og ha en ferie i stillhet og skjønnhet i naturen, velg Villa Tramonto, som gir deg all slags komfort.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Tramonto

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 7 personer

Pris fra 45 €

Leiligheter Haussonne Trsteno ( Zaton - Dubrovnik)

Leilighetshuset Sun ligger i det lille, rolige, originale feriestedet Trsteno ca 15 km nordvest for Dubrovnik. Idyllisk på fjellet med havutsikt rett over Elafiti-øyene. Huset, omgitt av en vakker hage, tilbyr 3-stjerners komfort. De 4 moderne studioene for 2-4 personer med havutsikt fra terrassen eller balkongen er utstyrt med kjøkkenkrok, satellitt-TV og air condition (valgfritt). En grillplass er tilgjengelig for bruk. Fullførte parkeringsplasser ligger direkte ved huset. I landsbyen er det en restaurant og butikker ligger ca 3 km unna. Boligeierne er tyskere og bor i huset.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Haussonne Trsteno

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Turist guide - Zaton - Dubrovnik

Zaton - Dubrovnik  - Våpenskjold Zaton er en pittoresk 3 km lang bukt, som ligger bare 10 km nordvest for Dubrovnik. Det er delt inn i Veliki og Mali Zaton. Denne magiske og pittoreske småbyen har ingen hotellovernatting, men den tilbyr et rikt utvalg av leiligheter og annen privat innkvartering. Bortsett fra turisme driver innbyggerne i Zaton fiskeri, landbruk og produksjon av vin og olivenolje. Zaton har vakre strender omgitt av furuskog hvor du kan slappe av med maksimalt fred, ro og krystallklart vann. Zaton pryder historiske landemerker som renessansevillaene til det tidligere Dubrovnik-aristokratiet som karakteriserer Zaton som Dubrovnik landsbygdsoppholdsområde. Kulturlivet i byen er veldig mangfoldig og tilbød mange forskjellige arrangementer som utstillinger, forestillinger og musikalske kvelder. Overnatting i Zaton nær Dubrovnik. Leiligheter, rom og privat innkvartering Zaton og omegn. Velkommen til Zaton - Dubrovnik!

Zaton - Dubrovnik Værmelding