Leiligheter Molunat | Topp overnatting i Molunat, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Molunat

Molunat er en liten fiske- og turistby i Dubrovnik-Neretva fylke i Kroatia. Det ligger i den pittoreske lille bukta helt sør i den kroatiske kommunen Konavle nær grensen til Montenegro. Det ligger 40 kilometer sørøst for byen Dubrovnik og 20 kilometer sør for flyplassen og Cavtat. Befolkningen er bare rundt 200 fastboende, som hovedsakelig driver med turisme, gjestfrihet og fiske. Innkvartering i Molunat tilbys utelukkende i leiligheter, rom...

Sorter etter:

Leiligheter Miovic

Molunat

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 12 personer

fra 75 €

Leiligheter Antunović

Molunat

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 17 personer

fra 60 €

Leiligheter Rasica

Molunat

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leiligheter More

Molunat

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 5 personer

ved forespørsel

Leiligheter Miovic ( Molunat)

Miovic-leilighetene ligger i Molunat Dubrovnik-regionen. Ligger ved sjøen i en attraktiv beliggenhet.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Miovic

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 75 €

Leiligheter Antunović ( Molunat)

Leilighetene Antunović ligger i en nydelig badeby Molunat. Molunat er et lite fiske- og turistby, som ligger i en av de vakreste buktene i sørlige Adriaterhavet, i en avstand på 40 km sør fra den velkjente kulturelle og historiske gamlebyen i Dubrovnik, og 20 km fra Dubrovnik lufthavn og Cavtat. Våre komfortable leiligheter er omgitt av middelhavsvegetasjon som gir ro og ro. Vi tilbyr deg et sted du ønsker å returnere til og være hjertelig velkommen tilbake. Alle våre leiligheter har soverom, kjøkken, bad, balkong med vakker havutsikt, terrasse, gratis Wi-Fi, klimaanlegg. Du kan også bruke hage, grill og parkeringsplass. Har du spørsmål, kan du kontakte oss på vår e-post: djuro.antunovic@du.t-com.hr Familie Antunović :-)

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Antunović

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 17 personer

Pris fra 60 €

Leiligheter Rasica ( Molunat)

Privat hus, med to-roms leilighet med kjøkken og utendørs terrasse på 25 kvadratmeter. To private rom med bad og terrasse på 40 kvadratmeter hvor kjøkkenet. Privat strand og parkering, gratis Wi-Fi, båt, solstoler, parasoller, grill. Klimaanlegg.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Rasica

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter More ( Molunat)

Molunat er en liten fiskerlandsby 15 km fra Cavtat og 35 km fra Dubrovnik. Huset ligger ved havet, kun 5 meter unna. Den består av en to-etasjes leilighet på 80 m2 fullt møblert med alle hvitevarer og en terrasse på 25 m2 med havutsikt. Det er 2 soverom, 2 bad, en privat strand med stranddusj. Fordelen med overnatting er fred, rent hav, stor hage med skygge. Kapasiteten er 5 + 2 i en stor leilighet. Molunat er et ideelt sted for en ferie. I Molunat er det to butikker, 3 barer og 2 restauranter. Cilipi lufthavn ligger 15 km unna.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter More

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 5 personer

Pris ved forespørsel

Turist guide - Molunat

Molunat  - Våpenskjold Molunat er en liten fiske- og turistby i Dubrovnik-Neretva fylke i Kroatia. Det ligger i den pittoreske lille bukta helt sør i den kroatiske kommunen Konavle nær grensen til Montenegro. Det ligger 40 kilometer sørøst for byen Dubrovnik og 20 kilometer sør for flyplassen og Cavtat. Befolkningen er bare rundt 200 fastboende, som hovedsakelig driver med turisme, gjestfrihet og fiske. Innkvartering i Molunat tilbys utelukkende i leiligheter, rom og hus i en privat familie innkvartering. Vertene dine vil gjøre alt, slik at du kan tilbringe en uforglemmelig ferie i denne uberørte naturlige oasen på den sørlige kroatiske kysten. Byen er oppkalt etter halvøya, som er oppkalt etter det gamle greske ordet "molos", som betyr havn eller bukt. Dette fører oss til den tidligere gamle havnen i Mali og Veliki Molunat inne i bukta, beskyttet mot dårlig vær og høye bølger, noe som fremgår av en rekke arkeologiske spor i havet og restene av murer og festningsverk. På 1400-tallet etablerte republikken Dubrovnik igjen en liten by som opprinnelig fungerte som et ly for mennesker med feber og karantene for skip som kommer fra andre havner i Middelhavet. I løpet av de følgende århundrene var Molunat en del av den berømte og høyt utviklede republikken Dubrovnik, på grunn av sin posisjon var det målet for hyppige piratangrep. I dag er Molunat utviklet et lite turistmål som tilbyr sine besøkende en bevart natur med mange arter av medisinske urter, en innrykket kystlinje med flere sandstrender og grunne kyster, to små øyer og klare og veldig klare vann rike på fisk. Siden det ligger i det ytterste sør, er klimaet veldig gunstig, med lange og varme somre, og veldig milde og behagelige vintre, noe som gjør det mulig å utvikle turisme året rundt. Besøk denne lille skjulte perlen fra Adriaterhavet, og tilbring en uforglemmelig familieferie i fred uten folkemengdene med uberørt natur og krystallklart vann. Søk etter privat overnatting i Molunat, og spar opptil 40% på dyre byråavgifter. Leiligheter, rom og feriehus i Molunat! Velkommen til Molunat!

Molunat Værmelding