Leiligheter Župa Dubrovačka | Topp overnatting i Župa Dubrovačka, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Župa Dubrovačka

Zupa Dubrovacka er en del av Dubrovnik Riviera og ligger 6 km sørøst for den historiske byen Dubrovnik, i et mildt middelhavsklima og krystallklart Adriaterhavet. I hele kommunen bor omtrent 6000 innbyggere i flere landsbyer. På nordsiden avgrenses av bratte fjellskråninger dekket med middelhavsplaner og subtropiske planter, og mot sør er allment kjent azurblå farge og klarhet i Adriaterhavet. På grunn av sin eksepsjonelle skjønnhet, ro og...

Anbefalte leiligheter og privat innkvartering i Župa Dubrovačka

Sorter etter:

Leiligheter Villa Avantgarde

Župa Dubrovačka

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 24 personer

fra 50 €

Leiligheter Hana

Župa Dubrovačka

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 7 personer

fra 70 €

Leiligheter Villa Silvana

Župa Dubrovačka

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 2 personer

ved forespørsel

Leiligheter Villa PANORAMA

Župa Dubrovačka

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 16 personer

fra 30 €

Leilighet Loft Pianino

Župa Dubrovačka

Fra sjøen 1 km
Kapasitet 5 personer

fra 70 €

Leiligheter Villa Avantgarde ( Župa Dubrovačka)

Villa Avantgarde ligger i Mlini, et sommerferiested i Dubrovnik riviera, bare 8 km fra Dubrovnik gamleby og bare 10 km til Dubrovnik lufthavn, som ligger i området rikt på middelhavsvegetasjon, vakre sandstrender og pittoreske omgivelser. Hvis du har lyst på en rolig ferie, med muligheten til å nyte alle Dubrovnik-arrangementer, er Mlini det perfekte stedet for deg. Plasseringen av Villa Avantgarde er ideell, bare 200 meter fra stranden. Bussholdeplassen ligger 100 meter gange fra våre rom og leiligheter med busser som går til Dubrovnik hver halvtime, reisen tar omtrent 15 minutter (buss nummer 10) - buss nummer 10 går også den andre veien til Cavtat, og det tar omtrent 15 minutter også. Inne i villaen har du 5 leiligheter og 3 rom, designet i unike og fargerike stiler med alle fasiliteter du vanligvis finner i et eksklusivt 4-stjerners hotell. Alle leilighetene er utstyrt med fantastiske kjøkken, balkonger, klimaanlegg, stuer og privat parkering. Rommene her er laget for gjester som har ferien utendørs, kan spise på restauranter og nyte nattelivet, mens leilighetene sannsynligvis vil bli reservert av familier med barn, ved hjelp av komforten til kjøkkenfasiliteter og større stuer for en ferie brukt med alle muligheter som kl. deres hjem. Rommene er komfortabelt utformet som 4-stjerners hotellrom for gjester som liker hotellets tjenester som romservice, concierge, massasje og private turer. Inne i Villa Avantgarde har du gratis garasjeparkering, gratis Wi-Fi og gratis svømmebasseng omgitt av furutrær. Gratis solsenger og parasoller omgir utendørsbassenget. Villa Avantgarde tilbyr også grillutstyr for alle gjester.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Avantgarde

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 24 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Hana ( Župa Dubrovačka)

Apartment Hana ligger i en enebolig. Den består av to soverom med separate balkonger og utsikt over den vakre Župa-bukten, bad med dusj, kjøkken og gang. Arealet er på ca 50 kvadratmeter. Foran huset er en sikret parkeringsplass. Jeg er mor til tre barn. Yrket mitt er også knyttet til reiseliv - cateringtekniker. I tillegg til min mors jobb og ansvar, begynte mannen min og jeg å leie i 2014 for å møte nye mennesker, kanskje noen vennskap, og forbedre boligbudsjettet vårt. Vi vil prøve å gi våre gjester den beste ferien. Stedet hvor leiligheten ligger er på en liten høyde med vakker utsikt over havet, sognet Dubrovnik og Cavtat. De første strendene er kun 10-15 minutters gange unna, butikker og restauranter kun 5 minutters gangavstand. Det nærliggende store kjøpesenteret ligger en 5-minutters kjøretur unna. Stedet er hovedsakelig sammensatt av familiehus og villaer som også driver med utleie. Ekstremt rolig og trygt sted samt hele området. På gata kan du bare høre barn som leker.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Hana

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 7 personer

Pris fra 70 €

Leiligheter Villa Silvana ( Župa Dubrovačka)

Villa Silvana ligger i Mlini, bare 6 km fra gamlebyen Dubrovnik. Anlegget ligger i nærheten av veien som fører til byen og til Dubrovnik flyplass. Gjestene har gratis parkeringsplass og Wifi. De nyrenoverte leilighetene er komfortabelt innredet og moderne med vakker utsikt. Gjestene kan slappe av og sole seg på villaens store terrasse. Like ved er det strender, barer og restauranter og et supermarked, bank og postkontor. Busstasjonen ligger kun 2 minutters gange fra villaen, og gå til sentrum tar 15 minutter. Gjestene tilbys også tilleggstjenester, som grilling, organisering av utflukter i nærheten av Dubrovnik og muligheten for overføring til Dubrovnik flyplass.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Silvana

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 2 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Villa PANORAMA ( Župa Dubrovačka)

Hvis du ønsker å slappe av i total privatliv i det vakre landskapet er dette det perfekte stedet for deg! Villa Panorama ligger i landsbyen Plat, 11 km fra byen Dubrovnik og 7 km fra flyplassen Cilipi, og tilbyr overnatting i 4 leiligheter og 2 dobbeltrom, hver utstyrt med gratis Wi-Fi, satellitt-TV og en møblert balkong med utsikt. sjøen. Villa Panorama ligger omtrent 400 meter fra stranden og tilbyr et begrenset antall parkeringsplasser. Tvers over gaten er det gratis parkeringsplass på offentlig parkeringsplass. Alle boenhetene på Villa PANORAMA har eget bad, kjøleskap og safe. Suitene er også utstyrt med kjøkkenkrok og og tilbyr overnatting for to, maksimalt tre personer. Transporttjenester til/fra flyplassen, samt stryk av tøy og vaskerom er tilgjengelig mot et pristillegg. Personalet på Villa Panorama er her for å hjelpe til med å organisere dagsutflukter med båt eller buss. Plasseringen av offentlige busslinjer som går til de historiske byene Dubrovnik og Cavtat ligger 300 meter fra Villa Panorama.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa PANORAMA

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 30 €

Leilighet Loft Pianino ( Župa Dubrovačka)

Perfekt for familie og venner. Loft Pianino Apartment har to koselige soverom, en stor stue / spisestue med kjøkken og 25 m2 stor terrasse for avslappende kvelder og utendørs måltider. Leiligheten ligger i et lite hus med totalt 3 leiligheter. Det er en flott opplevelse å se hvordan lokalbefolkningen bor i en forstad til det travle Dubrovnik og opplever hverdagen i det lille nabolaget i Župa Dubrovačka kommune. Det er rundt 6 km fra sentrum av Dubrovnik, men godt forbundet med en lokal busslinje. Gratis parkering og Wi-Fi. Leiligheten har utsikt over sypressskog, eng og den lille bakken som heter Malaštica bak hvor det nye landet Bosnia og Hercegovina ligger. For turgåere og elskere er det en av tingene du kan gjøre. Leiligheten er ideell for opptil 5 gjester. I leilighetens nærhet er det en busstasjon med en lokal busslinje som er koblet til byen Dubrovnik. I tillegg er det 3 minutters kjøretur fra leiligheten vakre kyst / strandområder, samt et lite kjøpesenter. Hvis du bestemmer deg for å gå gjennom skogen og over en eng, kan det ta opptil 20 minutter. Små steder som Srebreno og Mlini som ligger i nærheten, er typiske små landsbyer med kafébarer, restauranter og et hyggelig utkikk fra den travle og til tider hektiske byen Dubrovnik. Hvis du ønsker å ha en fin, avslappende og koselig ferie og opplevelse, ikke noe bedre sted enn en Loft Pianino-leilighet med en stor terrasse. Kom og besøk oss, vi gleder oss til å være verten din!

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Loft Pianino

Fra sjøen 1 km
Kapasitet 5 personer

Pris fra 70 €

Turist guide - Župa Dubrovačka

Župa Dubrovačka  - Våpenskjold Zupa Dubrovacka er en del av Dubrovnik Riviera og ligger 6 km sørøst for den historiske byen Dubrovnik, i et mildt middelhavsklima og krystallklart Adriaterhavet. I hele kommunen bor omtrent 6000 innbyggere i flere landsbyer. På nordsiden avgrenses av bratte fjellskråninger dekket med middelhavsplaner og subtropiske planter, og mot sør er allment kjent azurblå farge og klarhet i Adriaterhavet. På grunn av sin eksepsjonelle skjønnhet, ro og fred i Zupa Dubrovacka, allerede under republikken Dubrovnik begynte adelen og velstående borgere å bygge villaene sine, forløperen til dagens hotell. Selv om de første turiststegene og begynnelsen var ydmyke, startet det på sekstitallet og syttitallet av 1900-tallet da hotellet som Kupari ble bygget, startet det en virkelig boom i utviklingen av turisme i dette området. I dag i dette området kan du nyte i sol og hav, mange bukter, sand- og rullesteinsstrender, bortgjemte viker, moderne familieleiligheter, restauranter, tavernaer, sportsbaner, dykking, turer, folkeeventurer og opplevelser. Privat innkvartering Zupa Dubrovacka tilbyr deg det beste og billigste alternativet hvis du ønsker å oppdage Dubrovnik, men også hvis du vil slappe av i fred og ro i den bevarte naturen. Velkommen til Zupa Dubrovacka.

Župa Dubrovačka Værmelding