Leiligheter Župa Dubrovačka | Topp overnatting i Župa Dubrovačka, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Župa Dubrovačka

Zupa Dubrovacka er en del av Dubrovnik Riviera og ligger 6 km sørøst for den historiske byen Dubrovnik, i et mildt middelhavsklima og krystallklart Adriaterhavet. I hele kommunen bor omtrent 6000 innbyggere i flere landsbyer. På nordsiden avgrenses av bratte fjellskråninger dekket med middelhavsplaner og subtropiske planter, og mot sør er allment kjent azurblå farge og klarhet i Adriaterhavet. På grunn av sin eksepsjonelle skjønnhet, ro og...

Sorter etter:

Leiligheter Nany

Župa Dubrovačka

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

fra 70 €

Feriehus Bender

Župa Dubrovačka

Fra sjøen 700 m
Kapasitet 8 personer

fra 100 €

Leiligheter Villa Silvana

Župa Dubrovačka

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 2 personer

ved forespørsel

Rom Guest house Mare

Župa Dubrovačka

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

fra 25 €

Leiligheter Villa PANORAMA

Župa Dubrovačka

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 16 personer

fra 30 €

Leiligheter Nany ( Župa Dubrovačka)

Leilighet Nany er nyrenovert og fullt møblert leilighet for plass til 4 personer. Ligger i et rolig sted på en høyde med fantastisk utsikt over bukten og havnen. Leiligheten har et stort fullt utstyrt kjøkken og en stor stue med spiseplass. Leiligheten har to soverom, ett med dobbeltseng og den andre med to enkeltsenger som kan sammenføyes en stor. Badet er utstyrt med badekar, vaskemaskin, hårføner og andre nødvendigheter. Balkongen løper lengden av hele huset, to soverom og en stue med balkong. På balkongen av lounge sitteplasser og grill. Hele leiligheten har aircondition. Trådløst internett er tilgjengelig i hele leiligheten. Privat parkering for flere biler foran leiligheten. Mill Center og stranden ligger innen 10 minutters gange. Dubrovnik lufthavn ligger 10 km unna, og bussholdeplassen ligger 250 meter unna. Dubrovnik ligger 10 km fra leiligheten.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Nany

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 70 €

Feriehus Bender ( Župa Dubrovačka)

Huset ligger på en høyde over møllen med vakker utsikt over havet, øyene og senteret. Feriehus i et rolig miljø og komfortabel innkvartering for 6 til 8 personer. Den ble bygget i den sørlige stilen av stein enn 500 g, og ble renovert i 2011 g. Det er 3 soverom med dobbeltsenger, to med balkonger med utsikt over havet, og den tredje med utsikt til hagen. Stuen inneholder en seng for 2 personer. I stuen har en stor LCD-TV, satellitt-TV, trådløst internett, DVD. To bad i huset, ett med dusj, ett med badekar og vaskemaskin. Kjøkkenet er nytt med alle nødvendige apparater og kjøkkenutstyr. Fra kjøkken og stue er en stor terrasse med hagemøbler og solsenger. Bak huset er en terrasse med grill. Huset har aircondition. Parkering er foran huset. Dubrovnik Gamlebyen ligger 10 km langt fra huset. Flyplass Dubrovnik ligger 10 km langt fra huset. Busstasjonen ligger 250 m fra huset. Fra sentrum av Mlini (10 min til fots) finnes mange båtlinjer som kan ta deg til Dubrovnik, Cavtat eller øyene.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Bender

Fra sjøen 700 m
Kapasitet 8 personer

Pris fra 100 €

Leiligheter Villa Silvana ( Župa Dubrovačka)

Villa Silvana ligger i Mlini, bare 6 km fra gamlebyen Dubrovnik. Anlegget ligger i nærheten av veien som fører til byen og til Dubrovnik flyplass. Gjestene har gratis parkeringsplass og Wifi. De nyrenoverte leilighetene er komfortabelt innredet og moderne med vakker utsikt. Gjestene kan slappe av og sole seg på villaens store terrasse. Like ved er det strender, barer og restauranter og et supermarked, bank og postkontor. Busstasjonen ligger kun 2 minutters gange fra villaen, og gå til sentrum tar 15 minutter. Gjestene tilbys også tilleggstjenester, som grilling, organisering av utflukter i nærheten av Dubrovnik og muligheten for overføring til Dubrovnik flyplass.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Silvana

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 2 personer

Pris ved forespørsel

Rom Guest house Mare ( Župa Dubrovačka)

Guest House Mare ligger bare 150 meter fra sjøen. Huset er omgitt av en hage med middelhavsplanter som er spesifikke for denne regionen. I nærheten finnes det kafeer og restauranter. Lungo Mare strekker seg over kysten. Huset har studio, ett-roms leilighet og rom med bad. Med en velkomstdrink vi hjertelig velkommen deg!

Kategorisering Kategorisering - Rom Guest house Mare

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 25 €

Leiligheter Villa PANORAMA ( Župa Dubrovačka)

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa PANORAMA

Fra sjøen 400 m
Kapasitet 16 personer

Pris fra 30 €

Turist guide - Župa Dubrovačka

Župa Dubrovačka  - Våpenskjold Zupa Dubrovacka er en del av Dubrovnik Riviera og ligger 6 km sørøst for den historiske byen Dubrovnik, i et mildt middelhavsklima og krystallklart Adriaterhavet. I hele kommunen bor omtrent 6000 innbyggere i flere landsbyer. På nordsiden avgrenses av bratte fjellskråninger dekket med middelhavsplaner og subtropiske planter, og mot sør er allment kjent azurblå farge og klarhet i Adriaterhavet. På grunn av sin eksepsjonelle skjønnhet, ro og fred i Zupa Dubrovacka, allerede under republikken Dubrovnik begynte adelen og velstående borgere å bygge villaene sine, forløperen til dagens hotell. Selv om de første turiststegene og begynnelsen var ydmyke, startet det på sekstitallet og syttitallet av 1900-tallet da hotellet som Kupari ble bygget, startet det en virkelig boom i utviklingen av turisme i dette området. I dag i dette området kan du nyte i sol og hav, mange bukter, sand- og rullesteinsstrender, bortgjemte viker, moderne familieleiligheter, restauranter, tavernaer, sportsbaner, dykking, turer, folkeeventurer og opplevelser. Privat innkvartering Zupa Dubrovacka tilbyr deg det beste og billigste alternativet hvis du ønsker å oppdage Dubrovnik, men også hvis du vil slappe av i fred og ro i den bevarte naturen. Velkommen til Zupa Dubrovacka.

Župa Dubrovačka Værmelding