Leiligheter Cavtat | Topp overnatting i Cavtat, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Cavtat

Cavtat ligger på halvøya Rat 15 km sør for Dubrovnik og det er det eneste urbane sentrum av Konavle, den sørligste kommunen i Kroatia. Den opprinnelige byen ble grunnlagt av grekerne på 600-tallet f.Kr. under navnet Epidaurus, som var en viktig romersk koloni i denne regionen, men etter at slaverne kom til dette området mistet den betydningen. Under republikken Dubrovnik var Cavtat det nest viktigste havnen, handels- og administrasjonssenteret...

Sorter etter:

Leiligheter Vista

Cavtat

Fra sjøen 850 m
Kapasitet 8 personer

ved forespørsel

Leiligheter Glavinic

Cavtat

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 2 personer

fra 34 €

Feriehus Matković

Cavtat

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 7 personer

fra 140 €

Leiligheter Villa Senjo

Cavtat

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 22 personer

ved forespørsel

Feriehus Đina

Cavtat

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leiligheter A&M Milicic

Cavtat

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 6 personer

fra 80 €

Feriehus Charming Stone House

Cavtat

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 5 personer

fra 150 €

Leiligheter Villa Brautovic

Cavtat

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 6 personer

fra 40 €

Leiligheter Hajdić

Cavtat

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 6 personer

fra 30 €

Leiligheter Vista ( Cavtat)

Leid som en hel separat første etasje av huset, to leiligheter på 4 stjerner, egnet for 4 til 8 personer. Hver leilighet har en terrasse utstyrt med bord og stoler. Åpen utsikt over havet er vakker. Leilighetene er nye, veldig komfortable, luftkondisjonerte, med flatskjerm-TV og satellittkanaler. Parkering og WiFi er gratis for våre gjester. Det historiske sentrum av Cavtat, strendene og strandpromenaden 2 kilometer lang er ca 800 meter fra huset. Dubrovnik Old Town 20 kilometer unna kan nås med buss, kjører hvert 30. minutt stopper 300 meter fra huset. Om sommeren er det båtlinjer fra Cavtat vannfronten til Dubrovnik og Lokrum.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Vista

Fra sjøen 850 m
Kapasitet 8 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Glavinic ( Cavtat)

Vi leier en leilighet i en leilighet i første etasje i bygningen. Det er ideelt for to, men en ekstra seng er tilgjengelig hvis du trenger overnatting for en tredje person. Leiligheten består av et soverom med dobbeltseng og et andre rom fordelt mellom kjøkken og sittehjørne. Beliggenheten er veldig fin og rolig, innen 10 minutters gange fra sjøen / strendene og sentrum. Parkeringsmulighet foran bygningen. Andre fasiliteter, transport etc. på forespørsel. Gratis ved ankomst: en flaske mineralvann og ferske fiken / i sesongen /. Gratis internett.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Glavinic

Fra sjøen 150 m
Kapasitet 2 personer

Pris fra 34 €

Feriehus Matković ( Cavtat)

Feriehus ligger i et vakkert naturmiljø, blant åsene i landsbyen Duba. Du kan nyte i vakker natur, vandre gjennom merkede fjellstier, sykle, gå, etc. Huset har terrasse og hage med vakker utsikt. Huset er isolert, så vi tilbyr fullstendig fred og personvern. Du kan også nyte gastronomien i Konavle og Dubrovnik-regionen. Den består av et kjøkken, bad, to doble soverom (ett med dobbeltseng), stue (hvor er en sofa og muligheten for to ekstra senger) og en stor terrasse og hage. Det er en halv time unna stranden, butikker, flyplasser og byen Cavtat og 45 minutter fra Dubrovnik.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus  Matković

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 7 personer

Pris fra 140 €

Leiligheter Villa Senjo ( Cavtat)

Velkommen til Apartments Villa Senjo Cavtat. Stenen huset ligger i Cavtat i området Mecajac, som ligger ca 700 meter fra stranden. Vakker utsikt, uberørt natur og krystallklart vann er en garanti for kvalitetsferie. Sommerferie i leiligheter Villa Senjo er det riktige valget for gjester som ønsker en fin ferie i ro og ro utenfor det hektiske hverdagen, men likevel nær alle kulturelle og underholdningsarrangementer i Cavtat og nærliggende Dubrovnik. Gamlebyen i Dubrovnik, som du kan nå til land og til sjøs, er vekk fra Cavtat kun 18 kilometer land og ved sjøen 8 nm. Tilbring ferien i Cavtat, en by berømt for sine vakre solnedganger, uberørt natur, rike dufter og farger i Middelhavet og det krystallklare blå havet.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Senjo

Fra sjøen 500 m
Kapasitet 22 personer

Pris ved forespørsel

Feriehus Đina ( Cavtat)

Hvis du vil unnslippe fra hverdagen, nyt det rolige og avslappede miljøet, så anbefaler vi definitivt et sjarmerende hus Gina. Ligger i den lille byen kalt Cavtat, ligger det nær Dubrovnik ca 18 km. Moderne og fullt møblert dette huset inneholder alt du trenger for en bekymringsfri ferie. Harmoni av farger i hvert rom legger til det perfekte utseendet på huset. Den består av to etasjer, og til de øverste etasjene kan nås med en vindeltrapp. Nydelig hage med grill og softub / jacuzzi, perfekt sted for å nyte den friske luften. Siden huset ikke er langt borte fra steinete og sandstrender som nyter på ferie, vil det være komplett. Sengetype: Singler 2, Stor dobbel, Kapasitet: 4. Nr. av soverommene: 2

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Đina

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter A&M Milicic ( Cavtat)

Leilighet Milicic av Antonia & Mario er luftkondisjonert med 2 AC, med wifi bestående av 3 doble soverom, stue med spisestue, fullt utstyrt kjøkken, 2 balkonger, bad og toalett. Et soverom har tv og dvd-sett også. Sammen med leiligheten Milicic har våre gjester en spesiell mulighet til å leie en motorbåt sammen med leiligheten Milicic til spesialpris for å nyte skjulte strender i Cavtat-bukta og unngå overfylte Cavtat-strender i høysesongen. noen 200-300m unna leiligheten, og gamlebyen Cavtat noen 20 'gange ved sjøen. Strender er 250m fra leiligheten, vær så snill å passe på når du kommer tilbake til leiligheten, er det litt bratt. Busstasjonen ligger 2 min gange fra leiligheten. Leilighet A & M Milicic ligger i turistområdet, hvor de viktigste hotellene ligger, strender, restauranter, lekeplasser og badeland for barn å nyte. Busstasjonen ligger 2-minutters gange fra leiligheten, så Dubrovnik gamleby er lett tilgjengelig og ikke nødvendig å leie bil med mindre du ønsker å nyte hele regionen med bil. Avdeling Antonia og Mario Milicic har også en parkeringsplass, så vel som liten kjeller hvor våre gjester kan legge bagasjen deres dersom de har sen kveldsflyvning. Vi kan også organisere dagsturer for våre gjester på deres forespørsel. Vennligst skriv oss alltid for et tilbud for ditt opphold.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter  A&M Milicic

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 80 €

Feriehus Charming Stone House ( Cavtat)

Vårt nyrenoverte hus i gamlebyen i Cavtat har plass til 5 personer i to soverom og på ekstra sofa i stuen. Den har et kjøkken med stue / spisestue og to bad. Foran huset er det en privat hage og terrasse. Alle rommene har klimaanlegg og tilbyr gratis Wi-Fi. Cavtat busstasjon ligger 7 minutters gange unna. Bussene nummer 10 går regelmessig til Dubrovnik, hvert 30-45 minutt. Den beste tilgangen til gamlebyen i Dubrovnik er med private linebåter og går fra hovedhavnen i Cavtat.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Charming Stone House

Fra sjøen 250 m
Kapasitet 5 personer

Pris fra 150 €

Leiligheter Villa Brautovic ( Cavtat)

Villa Brautovic ligger like over gamlebyen og sentrum av Cavtat som gir henne en vakker utsikt over havet og sentrum. Vi tilbyr en leilighet og 2 rom som ligger i første etasje. Rom 1 har en dobbeltseng med en enkel sovesofa som passer for et barn, et bad og en balkong med fantastisk havutsikt. Utstyrt med air-condition og wi-fi internett. Rom 2 har en dobbeltseng, et bad og en balkong med fantastisk havutsikt. Det er mulighet for å legge en ekstra seng i den. Utstyrt med air condition og wi-fi internett. Det er et fullt utstyrt felles kjøkken i første etasje som er til disposisjon for de 2 rommene. Leiligheten har plass til 2 + 1 personer og består av ett bad med dobbeltseng, liten stue med sovesofa egnet for 1 person, kjøkken og bad. Utstyrt med air-condition, tv og wi-fi internett. Det har ikke havutsikt, men du kan bruke terrassen vår i første etasje for å nyte den vakre solnedgangen mens du spiser, drikker, leser boken eller bare nyter frisk luft. Fordeler: Havutsikt, Wi-Fi, Parkering, Grill, Air-condition. Barneseng - tilgjengelig.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Brautovic

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 40 €

Leiligheter Hajdić ( Cavtat)

Leiligheter på gulvet av huset som ligger i en rolig del av Cavtat, mens du fortsatt er nær byen og havet. Vi har en studioleilighet: tre soverom, kjøkken, tre bad, stor balkong med utsikt over havet og gamlebyen Dubrovnik i det fjerne. SAT TV, air condition, dobbeltseng + sofa / sofa / for 2 personer.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Hajdić

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 30 €

Turist guide - Cavtat

Cavtat  - Våpenskjold Cavtat ligger på halvøya Rat 15 km sør for Dubrovnik og det er det eneste urbane sentrum av Konavle, den sørligste kommunen i Kroatia. Den opprinnelige byen ble grunnlagt av grekerne på 600-tallet f.Kr. under navnet Epidaurus, som var en viktig romersk koloni i denne regionen, men etter at slaverne kom til dette området mistet den betydningen. Under republikken Dubrovnik var Cavtat det nest viktigste havnen, handels- og administrasjonssenteret etter Dubrovnik. I dag er Cavtat et populært turistmål med mange hoteller og private feriehus som leier rom og leiligheter. I tillegg til ferie ved sjøen og på stranden, tilbyr Cavtat en håndfull andre interessante ting. Verdt å se er fødselshuset til Vlaho Bukovac, en av de mest berømte kroatiske malerne og forløperen til det kroatiske moderne maleriet, mausoleumet fra Racic-familien, kjente redere fra 1800-tallet og festningen Sokol City, den største festningen i hele Konavle som ble brukt til å avverge den tyrkiske trusselen gjennom århundrene. Konavle er ideell for elskere av aktive ferier hvor du kan ri på hester, sykle på en ATV-safari, fottur og sykle, noe som er den beste måten å bli kjent med tradisjonen og kulturen i denne unike regionen. Tilbudet på leiligheter og privat innkvartering i Cavtat er mangfoldig, så hvis du er i tvil, bestiller en leilighet eller rom direkte med eieren av boligen, og du vil ikke angre. Velkommen til Cavtat!

Cavtat Værmelding