Leiligheter Vrbovsko | Topp overnatting i Vrbovsko, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Vrbovsko

Vrbovsko er en by i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger i den østlige enden av Gorski Kotar langs motorveien Zagreb-Rijeka, omgitt av frodige løvskog og barskog. Det ble først nevnt på slutten av 1400-tallet som en eiendom av Frankopan-familien og er et av de eldste bebodde stedene i Gorski Kotar. Med passering av Karolina-veien, deretter Louisiana-veien på begynnelsen av 1800-tallet, begynte Vrbovsko plutselig å utvikle tjenester...

Sorter etter:

Leilighet Thea

Vrbovsko

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Feriehus Blaževci

Vrbovsko

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 6 personer

fra 95 €

Leilighet Anika

Vrbovsko

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 6 personer

fra 100 €

Feriehus Dolina

Vrbovsko

Fra sjøen 45 km
Kapasitet 8 personer

fra 160 €

Leilighet Thea ( Vrbovsko)

Thea Leiligheten ligger i den vakre regionen Gorski Kotar, overnattingskapasitet for 6 personer. Thea Leiligheten er nylig møblert og fullt utstyrt, består av to soverom, stue, kjøkken, spisestue, to toaletter og en terrasse. Det er grill og 4 parkeringsplasser. Kjære gjester tilbyr vi et utvalg av naturlige (Kamacnin canyon, avgrunn ...), historiske og kulturelle landemerker. Kjæledyr er velkomne!

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Thea

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Feriehus Blaževci ( Vrbovsko)

Holiday House ligger ved elven Kupa, bare et dusin meter fra kysten, og tilbyr komfortabel overnatting for 6 personer (4 enkle og 2 ekstra senger). Første etasje består av en hall, bad, stue med terrasse og fullt utstyrt kjøkken. En intern trapp fører til loftet hvor det er to doble soverom: hvert rom har en balkong. Huset har blitt renovert og utstyrt med nye møbler.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Blaževci

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 95 €

Leilighet Anika ( Vrbovsko)

Leilighet Anika ligger i høylandet landsbyen Moravice, som ligger 70 km fra elven og 70 km fra Zagreb, nær byen Vrbovsko. Det ligger i hjertet av Gorski Kotar, og tilbyr komfortabel familieinnkvartering med mange fasiliteter. Frisk fjellluft, grønn natur og murmuren av elven Dobra som flyter direkte til leiligheten, gir ro og ro som er nødvendige for en kvalitetsferie. Morgenkaffe med svarte storker og ender som svømmer i elven, vil slappe av og glede seg over naturens venner. Leiligheten har 4 vakkert innredede soverom med dobbeltsenger, og om nødvendig barneseng / ekstra seng, stue, spisestue, bad med dusj, og et ekstra separat toalett. Kjøkkenet er funksjonelt utstyrt med alle moderne apparater (oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kaffetrakter, gass komfyr, kjøleskap med fryser). Vakkert innredet lukket miljø med prefabrikkerte basseng, peis og tre og gass og tradisjonelle bassenger, promenaden langs elva. Sportsfasiliteter er tilgjengelig for gjester (sykler, badminton). Om vinteren er leiligheten oppvarmet tradisjonelt tre. Vaskemaskin gjester disponering. Husdyr tillatt kun små raser.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Anika

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 100 €

Feriehus Dolina ( Vrbovsko)

Nytt bygget nydelig hus på 180 m2 i tre etasjer, for opptil 10 personer. Bygget på stedet av en gammel nyanse, på en tomt på 1200 m2. I kjelleren er det en kjeller (et fellesrom innredet i nydelig stil, med peis på treet). I tillegg er det en innendørs basseng størrelse (300 x 260), en finsk badstue for avslapning og dusj. Første etasje domineres av en stor stue med kjøkken og spisestue, stue med terrasse med utsikt over Dobre-dalen og de omkringliggende grønne åsene. Det er ett rom utstyrt med en dobbeltseng og et bad med dusj. På loftet er det tre soverom, ett rom utstyrt med to enkeltsenger, ett rom med dobbeltseng (160x 200), ett med en sovesofa (160x200). I tillegg er romslige badene utstyrt med dusj og vaskemaskin. Parkeringsplass, grønn og romslig hage med utendørs grill og lysthus for å nyte luften. I Moravice, på statsvei D3 (70 km fra Rijeka og 90 km fra Zagreb), blir Vučinići landsbyen i dalen av elven Dobre, går forbi jernbanestasjonen og kommer til den lille landsbyen Žakule.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Dolina

Fra sjøen 45 km
Kapasitet 8 personer

Pris fra 160 €

Turist guide - Vrbovsko

Vrbovsko  - Våpenskjold Vrbovsko er en by i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger i den østlige enden av Gorski Kotar langs motorveien Zagreb-Rijeka, omgitt av frodige løvskog og barskog. Det ble først nevnt på slutten av 1400-tallet som en eiendom av Frankopan-familien og er et av de eldste bebodde stedene i Gorski Kotar. Med passering av Karolina-veien, deretter Louisiana-veien på begynnelsen av 1800-tallet, begynte Vrbovsko plutselig å utvikle tjenester for å tilby overnatting til campingvogner og reisende. På begynnelsen av 1900-tallet ble det første hotellet i Vrbovsko bygget, som da var det største hotellet fra Zagreb til Rijeka. I dag, i tillegg til skogbruk og treindustri, som er grunnlaget for økonomien, har turismen fortsatt stor betydning. Innkvartering i Vrbovsko tilbys i komfortable leiligheter, rom og fritidsboliger som en del av privat familieboliger. Naturlige steder inkluderer beskyttet landskap Kamačnik, en vakker canyon som har hugget en liten elv Kamačnik som ble bygget en tre gangvei. Gjennom Vrbovsko renner den klare fjellelven Dobra, ideell for bading om sommeren, men også for kanopadling og rafting. Vrbovsko i nærheten er mange sykkelstier og turstier som fører til toppene i fjellene rundt. Fra historiske monumenter den nygotiske kirken St. Ivan Nepomuk og det fantastiske ortodokse klosteret St. Johannes baptisten Gomirje er verdt å nevne. I det nærliggende Severin ligger et barokkslott Zrinski Frankopan, som ligger på toppen av de bratte klippene over elven Kupa. Vi inviterer deg til å besøke Vrbovsko, kontakte direkte eierne av leiligheter, rom og feriehus og tilbringe en aktiv ferie i hjertet av naturen. Privat innkvartering i Vrbovsko og omegn. Leiligheter, rom og fritidsboliger billigere opptil 40%, uten høye byråavgifter. Velkommen til Vrbovsko!

Vrbovsko Værmelding