Leiligheter Crni Lug | Topp overnatting i Crni Lug, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Crni Lug

Crni Lug er en liten landsby i Gorski Kotar i Kroatia. Det ligger ved foten av fjellet Risnjak. Det er omgitt av frodige grønne enger og mørk barskog hvoretter landsbyen fikk sitt navn. Det ligger i en høyde av omtrent 700 meter og det bor bare 300 innbyggere i det. Denne lille pittoreske fjellandsbyen er berømt takket være Risnjak nasjonalpark. I nærheten av Crni Lug er hovedinngangen til nasjonalparken. Innkvartering i Crni Lug og omgivelsene...

Sorter etter:

Rom Raukar

Crni Lug

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 5 personer

ved forespørsel

Leiligheter Tina

Crni Lug

Fra sjøen 25 km
Kapasitet 4 personer

fra 70 €

Rom Raukar ( Crni Lug)

Tilbring ferien i den kroatiske grønne oasen. Oppdag en helt ny verden full av vill og uberørt naturlig skjønnhet og enkle og vennlige mennesker. Hans ekspedisjon i Gorski Kotar oppdager Black Lug, en vakker liten landsby som ligger på et platå omgitt av åser over hvilke den mest bemerkelsesverdige Risnjak. Raukar rom tilbyr deg en fredelig oase, og tilbyr en uforglemmelig ferie gjennom hele året. De ligger på veien til nasjonalparkens hovedkvarter, 300 meter fra sentrum. For alle dere er det et stort verksted for de som søker fred, fugler som kvirrer og vinden blåser, og det rette utgangspunktet for eventyrere. Kom og nyt ferien, vi vil sikre en komfortabel posisjon.

Kategorisering Kategorisering - Rom Raukar

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 5 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Tina ( Crni Lug)

Crni Lug ligger ved foten av Risnjak. Omgi tmna ga enger og barskog. Det ligger i en høyde av 726 meter i nærheten av nasjonalparken Risnjak. Leilighet Tina har alt du trenger for en ferie. Du bare for å sette sammen et team og slappe av i naturens bekvemmeligheter.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Tina

Fra sjøen 25 km
Kapasitet 4 personer

Pris fra 70 €

Turist guide - Crni Lug

Crni Lug  - Våpenskjold Crni Lug er en liten landsby i Gorski Kotar i Kroatia. Det ligger ved foten av fjellet Risnjak. Det er omgitt av frodige grønne enger og mørk barskog hvoretter landsbyen fikk sitt navn. Det ligger i en høyde av omtrent 700 meter og det bor bare 300 innbyggere i det. Denne lille pittoreske fjellandsbyen er berømt takket være Risnjak nasjonalpark. I nærheten av Crni Lug er hovedinngangen til nasjonalparken. Innkvartering i Crni Lug og omgivelsene finner du utelukkende i privat familieboliger. Vennlige verter sørger for alt som trengs for å gjøre oppholdet ditt så hyggelig som mulig. Fjellene i Snježnik og Risnjak ble erklært som en nasjonalpark i 1953 på grunn av veldig mangfoldig flora og fauna, og veldig godt bevart mangfoldige skogsamfunn. Parken er bebodd av alle de tre store rovdyrene i Europa - ulv, bjørn og gaupe. I tillegg til en veldig godt vedlikeholdt utdanningsløype Leska, anbefaler vi å besøke naturmonumentet, elven Kupa. For alle fotturelskere anbefaler vi å klatre på den høyeste toppen av parken og Gorski Kotar - 1528 meter høye Risnjak-topp som tilbyr fantastisk utsikt over hele Gorski Kotar, Kvarner-bukten, Istrien og de Julianske Alpene. Vi inviterer deg til å besøke Crni Lug og Risnjak, og tilbringe en helg eller en lengre ferie på fjellet som vil glede deg med rikdommen og mangfoldet i flora og fauna. Søk etter billig privat innkvartering i Crni Lug og omegn. Leiligheter, rom og feriehus til leie i Crni Lug. Velkommen til Crni Lug og nasjonalparken Risnjak!

Crni Lug Værmelding