Leiligheter Brod Moravice | Topp overnatting i Brod Moravice, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Brod Moravice

Brod Moravice er en liten landsby og sentrum av kommunen i Primorje-Gorski Kotar County. Det ligger i den vestlige delen av Gorski Kotar, på 560 moh. Det ligger på den gamle veien fra Zagreb til Rijeka. Brod Moravice er den eldste kommunen i Gorski Kotar, der bare 1000 innbyggere bor, noe som gjør den til den minst bebodde i hele Gorski Kotar. Det er 38 mindre bygder i kommunen. Dette området er ekstremt pittoreskt, omgitt av tette skoger med...

Sorter etter:

Rom Krešo

Brod Moravice

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 4 personer

fra 40 €

Rom Krešo ( Brod Moravice)

Tilbring ferien i Gorski Kotar i Brod Moravice. Grønn hjerte i Kroatia, uberørt natur, ren luft, langt fra støy. Nær elven Kupa og Dobra, Zeleni Vir, Kamačnik, vakre utkikksposter, sykkel- og turstier.

Kategorisering Kategorisering - Rom Krešo

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 4 personer

Pris fra 40 €

Turist guide - Brod Moravice

Brod Moravice  - Våpenskjold Brod Moravice er en liten landsby og sentrum av kommunen i Primorje-Gorski Kotar County. Det ligger i den vestlige delen av Gorski Kotar, på 560 moh. Det ligger på den gamle veien fra Zagreb til Rijeka. Brod Moravice er den eldste kommunen i Gorski Kotar, der bare 1000 innbyggere bor, noe som gjør den til den minst bebodde i hele Gorski Kotar. Det er 38 mindre bygder i kommunen. Dette området er ekstremt pittoreskt, omgitt av tette skoger med vakker utsikt og fjellstier langs Kupa-elven, som er en naturlig grense til Slovenia. Hele området av Gorski Kotar tilbyr ulike muligheter og former for turisme fra jakt, fiske, fotturer, kajakkpadling og vinterski til langrenn. Dette området er et ideelt sted for alle naturelskere, fred, ro og ren fjelluft. Ikke langt unna finner du også Risnjak nasjonalpark og Kupa-elven, samt den spesielle geomorfologiske reservatet Zeleni Vir og Vražji-passasjen. Innkvartering tilbys utelukkende i privat familieboliger i leiligheter, rom og feriehus. Vi inviterer deg til å besøke denne vakre delen av Gorski Kotar og nyte vakre landskap, bevart natur og et behagelig fjellklima. Kontakt direkte eiere av privat innkvartering og spar opptil 40% på høye byråprovisjoner. Velkommen til Brod Moravice.

Brod Moravice Værmelding