Leiligheter Bribir | Topp overnatting i Bribir, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Bribir

Bribir er en liten landsby i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger på en høyde i det indre mellom Novi Vinodolski og Crikvenica. Fra Novi Vinodolski ligger bare 5 kilometer unna. I middelalderen var det sete for den berømte kroatiske adelsfamilien Frankopan teller. Det er en stor økonomisk og kulturell oppsving i prinsen Bernardin Frankopans tid, som ytterligere forsterket slottet og bymurene. Frankopans styrte dette området til midten...

Sorter etter:

Leiligheter Mare

Bribir

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 4 personer

fra 36 €

Feriehus Villa Manta Crikvenica

Bribir

Fra sjøen 2.5 km
Kapasitet 11 personer

fra 197 €

Last minute tilbud

Feriehus Villa ODISEJA

Bribir

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 6 personer

fra 250 €

Leilighet Varelija

Bribir

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 5 personer

ved forespørsel

Leilighet NADA

Bribir

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 5 personer

fra 40 €

Feriehus Bribir

Bribir

Fra sjøen 4 km
Kapasitet 8 personer

fra 100 €

Leilighet Zelena Oaza Mira Bribir

Bribir

Fra sjøen 3.5 km
Kapasitet 5 personer

fra 45 €

Feriehus Asja

Bribir

Fra sjøen 20 km
Kapasitet 6 personer

fra 100 €

Feriehus Vuković

Bribir

Fra sjøen 6 km
Kapasitet 9 personer

fra 40 €

Leiligheter Mare ( Bribir)

Apartman Mare er lokalisert i Bribir. Overnattingsstedet tilbyr gratis Wi-Fi, og har også hage, grillutstyr og terrasse. Leiligheten er utstyrt med 2 soverom, 2 bad, flatskjerm-TV med satellittkanaler, spiseplass, et fullt utstyrt kjøkken og en uteplass med utsikt over hagen. Du kan sykle i nærheten. Rijeka ligger 42 km fra leiligheten, mens Crikvenica ligger 10 km unna. Den nærmeste flyplassen er Rijeka flyplass, 31 km fra Apartman Mare.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Mare

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 4 personer

Pris fra 36 €

Feriehus Villa Manta Crikvenica ( Bribir)

Villa Manta-Crikvenica Kroatia har plass til 9 pluss 2 barnesenger (mulig 4 i sovesofa). Denne nylig renoverte villaen tilbyr fantastisk naturomgivelser vekk fra byens støy og travle liv. 900m2 inngjerdet land med privat parkering 150m2, utenfor chill out område med peis (bbq) og privat sjøvannsbasseng med solsenger. Denne luksuriøse eiendommen har 2 leiligheter + svømmebasseng. Passer for 2 familier og venner. På øverste nivå har vi to soverom100m2 leilighet. Ett rom med en king size-seng, enkeltseng og en barneseng. Andre soverommet med en king size seng. Nytt åpent kjøkken med alle gjenstandene for luksuriøs selvhusholdning. Spisebord og stoler. Oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kokeplater, vannkoker og brødrister. Kos og komfortabel sofa (sovesofa for 2 voksne), satellitt-TV med gratis ubegrenset WiFi. Bad med dusj og separat toalett. AC og ny peis på plass. Denne leiligheten har balkong og uteservering hele veien rundt og tilbyr avslappende utsikt. På bakkenivå er andre selvbetjente leilighet. Med helt nytt åpent kjøkken spisestue inkludert alt for fabelaktig selvhushold og oppvaskmaskin. Sovesofa soveplass til 2. Rom med en king size-seng + barneseng. pluss andre soverom med ytterligere to senger og delt bad med dusj og toile. svømmebasseng + parkering

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa Manta Crikvenica

Fra sjøen 2.5 km
Kapasitet 11 personer

Pris fra 197 €

Feriehus Villa ODISEJA ( Bribir)

Tekstoversettelse Kildetekst 1072/5000 Oversettelsesresultater I 2020 ble en totalrenovert bygning (enebolig i stein) i det rolige innlandet Crikvenica. Nær Tribalj-sjøen i en oase av fred og grøntområder. Villaen består av første etasje. Første etasje har kjøkken, stue med TV (satellitt + jordbasert TV) og toalett. Utgang fra første etasje er til terrassen hvor det er svømmebasseng, peis, fluktstoler, bord med benker og et utendørs bad med vaskemaskin, toalett og dusj. Ovenpå er det tre rom (to med air condition) og alle tre har TV (satellitt + bakkenett). Rommene åpner ut mot en romslig balkong hvor det er en baldakin med bordbenk og to stoler (lenestoler). Ovenpå er det et romslig bad med dusj og badekar. Bygningen har en overbygd parkeringsplass for fire kjøretøyer, og under det i hagen en trampoline og treningsutstyr. I nærheten ligger byen Crikvenica med vakre havstrender og hyggelige restauranter, Rijeka (kulturhovedstad i 2020) og øya Krk med flyplassen. Paragliding foregår også i Tribalj. Vertene til denne villaen bor i nærheten og står alltid til tjeneste, og ser frem til din ankomst.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa ODISEJA

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 250 €

Leilighet Varelija ( Bribir)

En avslappet og fredelig familieferie for 4-5 personer, utenfor byens mas og støy og med utsikt over havet - 10 min kjøring til stranden, og nesten samme avstand til fjellene. Ideell å slappe av, med en stor hage full av grønne og dermed egnet for kjæledyr. Den romslige terrassen på baksiden av huset som gir en fantastisk utsikt over havet og er omgitt av møblerte parasoller og et trebord og stoler til 6 personer, mens den fremre balkongen er også inngjerdet og utstyrt med et metallbord og 4 stoler . Nyoppusset og renovert rom 78 m2, med egen inngang, parkering, mulighet for grill. Romslig leilighet med en stor hall, 2 soverom med dobbeltsenger og nyoppusset stue hvor en sovesofa, spisestue og kjøkken med oppvaskmaskin, kaffemaskin, mikrobølgeovn, vannkoker. Stue og spisestue ligger på sørsiden, og er badet i sol hele dagen. Utgangsdører for å tillate balkong. Kom og se selv!

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Varelija

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 5 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet NADA ( Bribir)

AApartman ligger i eget hus. Det er teo soverom med store senger, bad med tush kjøkken, spisestue, det er to store teraser en med rost. WiFi internett, LD tv, Satelit.Garden thereare mange mediteran flowers.Peace fint sted, et skritt fra se og en stepto fjellene.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet NADA

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 5 personer

Pris fra 40 €

Feriehus Bribir ( Bribir)

stor hause for stor familie eller for to familie,

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Bribir

Fra sjøen 4 km
Kapasitet 8 personer

Pris fra 100 €

Leilighet Zelena Oaza Mira Bribir ( Bribir)

En rolig grønn oase i Bribir, dyrevennlig Velkommen til vårt 120 år gamle steinhus, omkranset av høye steinmurvegger som gir absolutt privatliv og sikkerhet for din familie og familie kjæledyr. Tykke vegger gir naturlig luftkondisjon, men det er også en elektrisk klimaanlegg for maksimal komfort. Huset ble renovert flere ganger, men sjelen og sjarmen forble den samme. Forgården omgitt av mediteransk grøntområde tilbyr spiseplass og kull og trebbq. Huset er utstyrt med alt du trenger, men vaskemaskin og oppvaskmaskin er tilgjengelig i hovedetasjen og deles med verten. På grunn av sin plassering i en rolig landsby kan du nyte fred, syngende fugler og natur. Til nærmeste strand i Novi Vinodolski ligger bare 5 minutters kjøretur og til Crikvenica få fjell. Området har en veldig rik historie, slik at du kan besøke sightseeing, fotturer, besøke ville hester, steinlabyrenter, sommernovn og mange kulturelle begivenheter.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Zelena Oaza Mira Bribir

Fra sjøen 3.5 km
Kapasitet 5 personer

Pris fra 45 €

Feriehus Asja ( Bribir)

Holiday House Asja ligger i Lukovo i innlandet i Bribir. Eiendommen ligger 20 km fra Novi Vinodolski og har privat parkering. Dette feriehuset har 2 soverom, stue med TV, utstyrt kjøkken med mikrobølgeovn og 1 bad med dusj. Utepeis, dart, basketballbøyle, fotballmål. Crikvenica ligger 25 km unna.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Asja

Fra sjøen 20 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 100 €

Feriehus Vuković ( Bribir)

I en liten landsby Saftici, ikke langt fra byen Crikvenica, er det dette hyggelige feriehuset. Det er enkelt og funksjonelt innredet og strekker seg gjennom to etasjer som er forbundet med interne trapper. Begge etasjene har stue og kjøkken og to soverom og bad. Huset ligger i nærheten av veien, mens den inngjerdede hagen ligger bak bygningen og gir deg nødvendig privatliv. Tilbered deilige måltider på grillen til din disposisjon og tilbring hyggelige øyeblikk i fred og ro i naturen med familie og venner. På bare noen få minutters kjøretur når du turistbyen Crikvenica og Novi Vinodolski, som florerer av vakre strender.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Vuković

Fra sjøen 6 km
Kapasitet 9 personer

Pris fra 40 €

Turist guide - Bribir

Bribir  - Våpenskjold Bribir er en liten landsby i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger på en høyde i det indre mellom Novi Vinodolski og Crikvenica. Fra Novi Vinodolski ligger bare 5 kilometer unna. I middelalderen var det sete for den berømte kroatiske adelsfamilien Frankopan teller. Det er en stor økonomisk og kulturell oppsving i prinsen Bernardin Frankopans tid, som ytterligere forsterket slottet og bymurene. Frankopans styrte dette området til midten av 1800-tallet da murene og citadellet ble ødelagt og i dag forble bare rester, inkludert et tårn og en del av de nordlige murene. Landsbyen er dominert av St. Peter og Paul kirke, bygget på 1500-tallet og senere gjenoppbygd i barokk stil, som har en rik skattkammer av hellig kunst og statuer. Bribir har i dag rundt 1500 innbyggere som jobber innen landbruk og vindyrking, men driver også turisme takket være den unike beliggenheten mellom fjellene og havet. I private hjem kan du finne komfortabel innkvartering, inkludert leiligheter, rom og hus til leie. I nærheten av Bribir, det er mange sykkelstier og vakre utsiktspunkter derfra er vakker utsikt å se og hele Kvarnerbukten. Hvis du foretrekker å bade og slappe av på stranden, er Novi Vinodolski, Selce og Crikvenica veldig nær, bare noen få minutter unna med bil. Hvis du vil ha litt mer adrenalin, anbefaler vi paragliding fra de omkringliggende toppene hvor du kan oppleve alt dette vakre området ovenfra. Gastronomi i Bribir er veldig rik og rikelig med autentiske retter som Bribir prisnac, og langs sunn mat tilbys alltid et glass vin av god kvalitet. Besøk denne sjarmerende gamlebyen og opplev den magiske kombinasjonen av fjell og hav og tilbring ferien i ren luft, med sunn og deilig mat og vakker utsikt over Kvarnerbukten og Adriaterhavet. Søk etter billig privat innkvartering i Bribir og omegn. Leiligheter, rom og fritidsboliger, billigere opptil 40%, uten høye byråavgifter. Velkommen til Bribir!

Bribir Værmelding