Leiligheter Bribir | Topp overnatting i Bribir, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Bribir

Bribir er en liten landsby i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger på en høyde i det indre mellom Novi Vinodolski og Crikvenica. Fra Novi Vinodolski ligger bare 5 kilometer unna. I middelalderen var det sete for den berømte kroatiske adelsfamilien Frankopan teller. Det er en stor økonomisk og kulturell oppsving i prinsen Bernardin Frankopans tid, som ytterligere forsterket slottet og bymurene. Frankopans styrte dette området til midten...

Sorter etter:

Leiligheter Varelija

Bribir

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 5 personer

ved forespørsel

Leiligheter NADA

Bribir

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 5 personer

fra 40 €

Feriehus Bribir

Bribir

Fra sjøen 4 km
Kapasitet 8 personer

fra 100 €

Leiligheter Mare

Bribir

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 5 personer

ved forespørsel

Leiligheter Zelena Oaza Mira Bribir

Bribir

Fra sjøen 3.5 km
Kapasitet 5 personer

fra 45 €

Leiligheter Varelija ( Bribir)

En avslappet og fredelig familieferie for 4-5 personer, utenfor byens mas og støy og med utsikt over havet - 10 min kjøring til stranden, og nesten samme avstand til fjellene. Ideell å slappe av, med en stor hage full av grønne og dermed egnet for kjæledyr. Den romslige terrassen på baksiden av huset som gir en fantastisk utsikt over havet og er omgitt av møblerte parasoller og et trebord og stoler til 6 personer, mens den fremre balkongen er også inngjerdet og utstyrt med et metallbord og 4 stoler . Nyoppusset og renovert rom 78 m2, med egen inngang, parkering, mulighet for grill. Romslig leilighet med en stor hall, 2 soverom med dobbeltsenger og nyoppusset stue hvor en sovesofa, spisestue og kjøkken med oppvaskmaskin, kaffemaskin, mikrobølgeovn, vannkoker. Stue og spisestue ligger på sørsiden, og er badet i sol hele dagen. Utgangsdører for å tillate balkong. Kom og se selv!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Varelija

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 5 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter NADA ( Bribir)

AApartman ligger i eget hus. Det er teo soverom med store senger, bad med tush kjøkken, spisestue, det er to store teraser en med rost. WiFi internett, LD tv, Satelit.Garden thereare mange mediteran flowers.Peace fint sted, et skritt fra se og en stepto fjellene.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter NADA

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 5 personer

Pris fra 40 €

Feriehus Bribir ( Bribir)

stor hause for stor familie eller for to familie,

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Bribir

Fra sjøen 4 km
Kapasitet 8 personer

Pris fra 100 €

Leiligheter Mare ( Bribir)

Apartman Mare er lokalisert i Bribir. Overnattingsstedet tilbyr gratis Wi-Fi, og har også hage, grillutstyr og terrasse. Leiligheten er utstyrt med 2 soverom, 2 bad, flatskjerm-TV med satellittkanaler, spiseplass, et fullt utstyrt kjøkken og en uteplass med utsikt over hagen. Du kan sykle i nærheten. Rijeka ligger 42 km fra leiligheten, mens Crikvenica ligger 10 km unna. Den nærmeste flyplassen er Rijeka flyplass, 31 km fra Apartman Mare.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Mare

Fra sjøen 5 km
Kapasitet 5 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Zelena Oaza Mira Bribir ( Bribir)

En rolig grønn oase i Bribir, dyrevennlig Velkommen til vårt 120 år gamle steinhus, omkranset av høye steinmurvegger som gir absolutt privatliv og sikkerhet for din familie og familie kjæledyr. Tykke vegger gir naturlig luftkondisjon, men det er også en elektrisk klimaanlegg for maksimal komfort. Huset ble renovert flere ganger, men sjelen og sjarmen forble den samme. Forgården omgitt av mediteransk grøntområde tilbyr spiseplass og kull og trebbq. Huset er utstyrt med alt du trenger, men vaskemaskin og oppvaskmaskin er tilgjengelig i hovedetasjen og deles med verten. På grunn av sin plassering i en rolig landsby kan du nyte fred, syngende fugler og natur. Til nærmeste strand i Novi Vinodolski ligger bare 5 minutters kjøretur og til Crikvenica få fjell. Området har en veldig rik historie, slik at du kan besøke sightseeing, fotturer, besøke ville hester, steinlabyrenter, sommernovn og mange kulturelle begivenheter.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Zelena Oaza Mira Bribir

Fra sjøen 3.5 km
Kapasitet 5 personer

Pris fra 45 €

Turist guide - Bribir

Bribir  - Våpenskjold Bribir er en liten landsby i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger på en høyde i det indre mellom Novi Vinodolski og Crikvenica. Fra Novi Vinodolski ligger bare 5 kilometer unna. I middelalderen var det sete for den berømte kroatiske adelsfamilien Frankopan teller. Det er en stor økonomisk og kulturell oppsving i prinsen Bernardin Frankopans tid, som ytterligere forsterket slottet og bymurene. Frankopans styrte dette området til midten av 1800-tallet da murene og citadellet ble ødelagt og i dag forble bare rester, inkludert et tårn og en del av de nordlige murene. Landsbyen er dominert av St. Peter og Paul kirke, bygget på 1500-tallet og senere gjenoppbygd i barokk stil, som har en rik skattkammer av hellig kunst og statuer. Bribir har i dag rundt 1500 innbyggere som jobber innen landbruk og vindyrking, men driver også turisme takket være den unike beliggenheten mellom fjellene og havet. I private hjem kan du finne komfortabel innkvartering, inkludert leiligheter, rom og hus til leie. I nærheten av Bribir, det er mange sykkelstier og vakre utsiktspunkter derfra er vakker utsikt å se og hele Kvarnerbukten. Hvis du foretrekker å bade og slappe av på stranden, er Novi Vinodolski, Selce og Crikvenica veldig nær, bare noen få minutter unna med bil. Hvis du vil ha litt mer adrenalin, anbefaler vi paragliding fra de omkringliggende toppene hvor du kan oppleve alt dette vakre området ovenfra. Gastronomi i Bribir er veldig rik og rikelig med autentiske retter som Bribir prisnac, og langs sunn mat tilbys alltid et glass vin av god kvalitet. Besøk denne sjarmerende gamlebyen og opplev den magiske kombinasjonen av fjell og hav og tilbring ferien i ren luft, med sunn og deilig mat og vakker utsikt over Kvarnerbukten og Adriaterhavet. Søk etter billig privat innkvartering i Bribir og omegn. Leiligheter, rom og fritidsboliger, billigere opptil 40%, uten høye byråavgifter. Velkommen til Bribir!

Bribir Værmelding