Leiligheter Mrkopalj | Topp overnatting i Mrkopalj, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Mrkopalj

Mrkopalj er en liten fjellandsby og kommune i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger i de vestlige skråningene av Velika Kapela i Gorski Kotar 800 meter over havet. Kommune Mrkopalj inkluderer bosettinger: Begovo Razdolje, Brestova Draga, Sunger, Tuk Mrkopaljski og Tuk Vojni. Bosetningen ble først nevnt på 1400-tallet og fra den tiden er det arkeologiske rester av middelalderkirker. På 1700-tallet ble bygget Carolina-veien, som koblet...

Sorter etter:

Feriehus Gorska Idila

Mrkopalj

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 6 personer

fra 90 €

Leilighet Fortica

Mrkopalj

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leilighet T&M Mrkopalj

Mrkopalj

Fra sjøen 20 km
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Feriehus Gorska Idila ( Mrkopalj)

Hvis du vil unnslippe hverdagens mas og slappe av i den friske luften og den uberørte naturhøylandsregionen, er huset Gorska idila det riktige valget for deg. Huset ligger i Brestova Dear på 980 moh og over Sunger Mrkopalj. Feriehuset Gorska idila i Brestova Draga Alle kan finne noe for seg selv. Hvis du vil ha ro og unnslippe fra det daglige byliv, sosialt samvær med venner, lukte grilling og drikke gløgg i snøen, eller en aktiv ferie i aktivitetene du her har tilgjengelig, er Gorski Kotar det riktige valget for deg. Du må bringe den gode viljen til å belønne deg ekte og ekte opplevelse. Feriehus Gorska idila innredet i høylandsstil for å sikre en spesiell atmosfære. Husets kapasitet for fire personer, og vi har plass til ytterligere to personer. Huset består av en stue, to soverom, kjøkken, spisestue, bad og en terrasse med vakker utsikt over Mrkopaljski-enden. Kjøkkenet er rustikt innredet og fullt utstyrt, og innenfor det er det en spisestue med et stort bord. Knitrende ild i ovnen skaper en spesiell atmosfære, og varmen spres gjennom hele huset. Stuen inneholder en sofa som om nødvendig kan gjøres om til en dobbeltseng. Ett rom inneholder 2 enkeltsenger og ett rom inneholder en dobbeltseng. Terrasse og hage med grill gir nok plass til avslapning og moro i hver sesong.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Gorska Idila

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 90 €

Leilighet Fortica ( Mrkopalj)

Leiligheten ligger i Mrkopalj små høylandet byen ligger i de grønne åsene mellom Celimbasa, Lisine og Vranjak. Registrert som en studioleilighet ***. Den har ett rom med fire senger. Fullt utstyrt kjøkken, toalett og bad. Har sentralvarme. Det er et vinterutstyr for barn - sledder og ski. Gjestene kan benytte seg av parkering og grill og et trebord med benker hvor de kan hvile i skyggen i de varme sommerdagen. Leiligheten ligger fra sentrum 500 meter unna

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Fortica

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet T&M Mrkopalj ( Mrkopalj)

Leilighet i Mrkopalj, Gorski Kotar. Leiligheten ligger på loftet i familiens hjem med utsikt over skianlegget Celimbasa. Leiligheten er fullt utstyrt, sikret parkeringsplass, grill, gratis Wi-Fi, muligheten til å bruke to sykler. Nærliggende er merket sykkelstier, fotturer og vinterkjøring og ski.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet T&M Mrkopalj

Fra sjøen 20 km
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Turist guide - Mrkopalj

Mrkopalj  - Våpenskjold Mrkopalj er en liten fjellandsby og kommune i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger i de vestlige skråningene av Velika Kapela i Gorski Kotar 800 meter over havet. Kommune Mrkopalj inkluderer bosettinger: Begovo Razdolje, Brestova Draga, Sunger, Tuk Mrkopaljski og Tuk Vojni. Bosetningen ble først nevnt på 1400-tallet og fra den tiden er det arkeologiske rester av middelalderkirker. På 1700-tallet ble bygget Carolina-veien, som koblet Karlovac med Kraljevica og Rijeka. I den tiden ble Mrkopalj, av charter of Emperor Franz Joseph II, privilegert kongeslott og marked. Etter det var det raskt i utvikling. På begynnelsen av 1900-tallet ble her organisert skikurs, og her var det første kroatiske mesterskapet i langrenn og skihopping, og kalles med rette skikursens vugge i Kroatia. I dag er Mrkopalj et paradis for fritidsidrettsutøvere og naturelskere. Foruten fjellturisme, driver lokalbefolkningen med skogbruk og jordbruk. Du kan finne overnatting i komfortable private leiligheter, rom eller feriehus. Mrkopalj og Begovo Razdolje har et velutstyrt skianlegg med flere skiløyper, akebakker for barn og en skiskole. Om sommeren kan du vandre til den nærliggende Bjelolasica eller til det strenge naturreservatet Bijele og Samarske klipper. Vi inviterer deg til å besøke Mrkopalj og omegn og om sommeren nyte den friske luften og naturen, og om vinteren i snø og vinteraktiviteter. Søk etter privat innkvartering i Mrkopalj og omegn. Leiligheter, rom og feriehus i Mrkopalj billigere opptil 40%, uten høye byråavgifter. Velkommen til Mrkopalj!

Mrkopalj Værmelding