Leiligheter Mrkopalj | Topp overnatting i Mrkopalj, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Mrkopalj

Mrkopalj er en liten fjellandsby og kommune i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger i de vestlige skråningene av Velika Kapela i Gorski Kotar 800 meter over havet. Kommune Mrkopalj inkluderer bosettinger: Begovo Razdolje, Brestova Draga, Sunger, Tuk Mrkopaljski og Tuk Vojni. Bosetningen ble først nevnt på 1400-tallet og fra den tiden er det arkeologiske rester av middelalderkirker. På 1700-tallet ble bygget Carolina-veien, som koblet...

Sorter etter:

Leiligheter Fortica

Mrkopalj

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Feriehus Gorska Idila

Mrkopalj

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 6 personer

fra 80 €

Leiligheter Mrkopalj

Mrkopalj

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 2 personer

ved forespørsel

Leiligheter Betula

Mrkopalj

Fra sjøen 40 km
Kapasitet 2 personer

fra 50 €

Leiligheter Fortica ( Mrkopalj)

Leiligheten ligger i Mrkopalj små høylandet byen ligger i de grønne åsene mellom Celimbasa, Lisine og Vranjak. Registrert som en studioleilighet ***. Den har ett rom med fire senger. Fullt utstyrt kjøkken, toalett og bad. Har sentralvarme. Det er et vinterutstyr for barn - sledder og ski. Gjestene kan benytte seg av parkering og grill og et trebord med benker hvor de kan hvile i skyggen i de varme sommerdagen. Leiligheten ligger fra sentrum 500 meter unna

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Fortica

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Feriehus Gorska Idila ( Mrkopalj)

Hvis du vil unnslippe fra det travle hverdagen og slappe av i den friske luften og uberørt natur høylandet, er huset Gorska idila det rette valget for deg. Huset ligger i Brestova Kjære på 980 m over havet og over Sunger Mrkopalj. Feriehus Gorska idila i Brestova Draga Alle kan finne noe for seg selv. Hvis du vil ha fred og unnslippe fra det daglige travle bylivet, kan du sitte sammen med venner, grille og drikke mulledvin i snøen, eller en aktiv ferie i aktivitetene du her til rådighet, Gorski Kotar er det riktige valget for deg. Du må ta med god vilje til å belønne deg selv sann og ekte opplevelse. Feriehus Gorska idila innredet i en høylandstil for å sikre en spesiell atmosfære. Kapasitet av huset for fire personer, og vi er i stand til å huse to ekstra personer. Huset består av stue, to soverom, kjøkken, spisestue, bad og en terrasse med vakker utsikt over Mrkopaljski-enden. Kjøkkenet er rustikk innredning og fullt utstyrt, og innenfor det er det en spisestue med et stort bord. Sprekkende brann i ovnen skaper en spesiell atmosfære, og varmer spredt over hele huset. Stuen inneholder en sofa som om nødvendig kan konverteres til en dobbeltseng. Ett rom inneholder 2 enkeltsenger og ett rom inneholder en dobbeltseng. Terrasse og hage med grill gir nok plass til avslapning og moro i hver sesong.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Gorska Idila

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 80 €

Leiligheter Mrkopalj ( Mrkopalj)

Leilighet i Mrkopalj, Gorski Kotar. Leiligheten ligger på loftet i familiens hjem med utsikt over skianlegget Celimbasa. Leiligheten er fullt utstyrt, sikret parkeringsplass, grill, gratis Wi-Fi, muligheten til å bruke to sykler. Nærliggende er merket sykkelstier, fotturer og vinterkjøring og ski.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Mrkopalj

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 2 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Betula ( Mrkopalj)

Studioleilighet **** 3 personer, 50m2, som ligger 900 meter over havet med vakker utsikt over skianlegget Čelimbaša og stedet Mrkopalj. Sikker parkering. Gratis wifi / internett. TV. Grill tilgjengelig. Studioet har mikrobølgeovn, vannkoker, dusjhoder, håndklær, sengetøy.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Betula

Fra sjøen 40 km
Kapasitet 2 personer

Pris fra 50 €

Turist guide - Mrkopalj

Mrkopalj  - Våpenskjold Mrkopalj er en liten fjellandsby og kommune i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger i de vestlige skråningene av Velika Kapela i Gorski Kotar 800 meter over havet. Kommune Mrkopalj inkluderer bosettinger: Begovo Razdolje, Brestova Draga, Sunger, Tuk Mrkopaljski og Tuk Vojni. Bosetningen ble først nevnt på 1400-tallet og fra den tiden er det arkeologiske rester av middelalderkirker. På 1700-tallet ble bygget Carolina-veien, som koblet Karlovac med Kraljevica og Rijeka. I den tiden ble Mrkopalj, av charter of Emperor Franz Joseph II, privilegert kongeslott og marked. Etter det var det raskt i utvikling. På begynnelsen av 1900-tallet ble her organisert skikurs, og her var det første kroatiske mesterskapet i langrenn og skihopping, og kalles med rette skikursens vugge i Kroatia. I dag er Mrkopalj et paradis for fritidsidrettsutøvere og naturelskere. Foruten fjellturisme, driver lokalbefolkningen med skogbruk og jordbruk. Du kan finne overnatting i komfortable private leiligheter, rom eller feriehus. Mrkopalj og Begovo Razdolje har et velutstyrt skianlegg med flere skiløyper, akebakker for barn og en skiskole. Om sommeren kan du vandre til den nærliggende Bjelolasica eller til det strenge naturreservatet Bijele og Samarske klipper. Vi inviterer deg til å besøke Mrkopalj og omegn og om sommeren nyte den friske luften og naturen, og om vinteren i snø og vinteraktiviteter. Søk etter privat innkvartering i Mrkopalj og omegn. Leiligheter, rom og feriehus i Mrkopalj billigere opptil 40%, uten høye byråavgifter. Velkommen til Mrkopalj!

Mrkopalj Værmelding