Leiligheter Lokve | Topp overnatting i Lokve, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Lokve

Lokve er en liten fjellandsby og kommune i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger i sentrum av Gorski Kotar midt mellom Delnice og Fužine, ved siden av motorveien Zagreb-Rijeka. Langs landsbyen renner en liten elv Lokvarka, hvis gjenoppbygging i midten av det 20. århundre skapte en stor ansamlingsjø - innsjøen Lokvarsko. Stedet ble først nevnt på 1400-tallet, og på begynnelsen av 1800-tallet opplevde en plutselig økonomisk boom...

Sorter etter:

Feriehus Briški

Lokve

Fra sjøen 35 km
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leilighet Potok

Lokve

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 3 personer

ved forespørsel

Leilighet Goransko sunce

Lokve

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 6 personer

ved forespørsel

Feriehus Briški ( Lokve)

Huset ligger 100 m unna Lokvarsko-sjøen og perfekt hvis du vil komme deg vekk fra hverdagen. Dette er et klasse III hus, bygget som beboelsesenhet, omgitt av skog i høyde over havet - 760 m, med tilrettelagt hus tomt, arbor, grill og parkering. Det er et kjøkken med spisestue, soverom, stue og bad med dusj til din disposisjon. Kjøkkenutstyr: kjøleskap (fryserom 50l), stekeovn, gasskomfyr (en elektrisk ring), brødrister og vannkoker. Annet utstyr: Rask internett i og rundt et hus (WiFi), smart TV (SAT) og mini hi-fi. Rask internett er tilgjengelig rundt et hus (WiFi). Vi bør legge vekt på nærheten av skistedene Čelimbaša, Petehovac, Begovo Razdolje og Platak (20 minutter med bil), også skøyter og innendørsbasseng i byen Delnice (7 km). Du kan tilbringe ferien med å besøke Lokvarka-hulen, Frog-museet, samt et touring country museum som ligger i sentrum av landsbyen. Naturelskere kan gå rundt innsjøen (17 km), besøke parkskogen Golubinjak, nesten innsjøer i Mrzla Vodica og Fužine, nasjonalparken Risnjak, Zeleni Vir i Skrad og Kupa-elven. En froskhoppingkonkurranse finner sted i april hvert år, unik i hele verden.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Briški

Fra sjøen 35 km
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Potok ( Lokve)

Studioleilighet i hjertet av Gorski Kotar, Dammer. INNHOLD: 2 + 1 (dobbeltseng seng for en person), wi-fi, parkering, sentralvarme, kjøkken, bad (dusj) mulighet for bruk av panner, TV. Attraksjoner i nærheten av skogsparken, grotter Lokvarka Frog Museum, Lake Lokve, Calvary, Source Coupe (20 km), Risnjak (ca 15 km), Lake Bajer (ca 15 km), Cave Spring km), rafting på Kjøp (ca 15 km)

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Potok

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 3 personer

Pris ved forespørsel

Leilighet Goransko sunce ( Lokve)

Vi ønsker deg velkommen til denne magiske delen av kroatiske, at du og dine barn eller venner gir et ideelt sted for ferie med å utforske den vakre naturen som omgir deg, om sommeren eller vinteren. Puter den lille byen Tuzla kommune i Gorski Kotar, med mange monumenter og naturattraksjoner bare noen få kilometer fra leiligheten din. Hvorfor med oss ​​å tilbringe en ferie? Stort og romslig trehus på en stein kjelleren, kalt Goransko Sol, som kan skryte av en stor, fargerik hage full av blomster og frukt og grønnsaker foran et lite trehus med peis, ideell for barns netter og / eller sosialisering med grill. Hytte fra et eventyr består av to køyesenger, benker og stoler, og foran er det en liten halvt overbygd terrasse med solstoler og hengekøyer. Over det er tre parkeringsplasser skilt av høy vegetasjon til rommet så hyggelig som mulig.

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Goransko sunce

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 6 personer

Pris ved forespørsel

Turist guide - Lokve

Lokve  - Våpenskjold Lokve er en liten fjellandsby og kommune i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger i sentrum av Gorski Kotar midt mellom Delnice og Fužine, ved siden av motorveien Zagreb-Rijeka. Langs landsbyen renner en liten elv Lokvarka, hvis gjenoppbygging i midten av det 20. århundre skapte en stor ansamlingsjø - innsjøen Lokvarsko. Stedet ble først nevnt på 1400-tallet, og på begynnelsen av 1800-tallet opplevde en plutselig økonomisk boom med passering av Louisiana-veien som koblet byene Karlovac til Rijeka og det kontinentale Kroatia til Adriaterhavet. Innbyggere i Lokve var tradisjonelt skogbrukere, gruvearbeidere, håndverk og bønder, og i dag utvikler turismen unntatt skogbruk. Overnatting i Lokve tilbys i leiligheter, rom og fritidsboliger i de vakkert anlagte private familiehusene. Stedets største attraksjon er en stor kunstig innsjø Lokvarsko som perfekt passer inn i det naturlige miljøet og tiltrekker seg mange elskere av fiske, svømming og sportsaktiviteter som fotturer og sykling. I nærheten ligger en av de vakreste grottene i Kroatia, Lokvarka-hulen. Det er godt vedlikeholdt og åpent for besøkende. Ved siden av landsbyen ligger en vakker skogspark Golubinjak ideell for å vandre og nyte den friske luften og den naturlige skjønnheten. Blant de kulturelle attraksjonene er interessant froskemuseum og lokalhistorisk samling som har en verdifull etnologisk samling av tradisjonelle gjenstander fra dette stedet. Lokve er et ideelt utgangspunkt for å oppdage Risnjak nasjonalpark, det høyeste fjellet Gorski Kotar som stiger over landsbyen. Kontakt direkte eiere av privat innkvartering i Lokve og tilbring en aktiv helg eller en ferie i denne vakre, lille og rolige landsbyen. Søk etter billig privat innkvartering i Lokve og omgivelsene. Leiligheter, rom og feriehus til leie i Lokve. Velkommen til Lokve!

Lokve Værmelding