Leiligheter Skrad | Topp overnatting i Skrad, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Skrad

Skrad er en liten by og kommune i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger i et kupert område i den sentrale delen av Gorski Kotar på 700 moh. Fra Delnice er omtrent 15 kilometer unna, og det har en befolkning på 1000 innbyggere. Skrad er en relativt ny landsby og ble først nevnt på slutten av 1600-tallet da den ble grunnlagt av åtte serverfamilier som fikk land i området til de tidligere eierne, grevene Zrinski. Den raske utviklingen...

Sorter etter:

Feriehus Blanka

Skrad

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 6 personer

ved forespørsel

Feriehus Blanka ( Skrad)

Lei av trafikkork, arbeid, stress?! Dette er det rette stedet for ferien din! I den hyggelige atmosfæren av vårt trehus for 6 personer bestående av et fullt utstyrt kjøkken, stue, bad og terrasse i første etasje og oppe et stort rom åpen planløsning med 2 dobbeltsenger og 2 senger for 1 person med bad og balkong. Her kan du finne fred, slappe av og nyte omgitt av vakker natur. Hver sesong bringer sin egen sjarm. Om vinteren, lyset av brannen og et glass vin, kan du se på snøfnuggene og hjortene som på jakt etter mat kommer fra huset. Sommervarmen i byen erstatter hyggelige høylandskveld og nyt skyggen av terrassen eller kulden på høylandet. Beech top og Skrad ligger i hjertet av Gorski Kotar, omgitt av endeløse skoger, enger og fjell. Du kan bare slappe av i vårt hjem og nyte en tur eller sykkeltur. Hvis du har en eventyrlystne ånd, kan du delta i å utforske nærliggende skog og omegn. Naturen er overalt og i alle årstider vakker og spesiell. I nærheten ligger en nasjonalpark Risnjak, piknik og grønn kilde. Hvis du besøker om sommeren, kan du ta en svømmetur i elven Kupa og Dobra, eller strekke til havet og svømme i det vakre feriestedet Opatija. På en time kan du være i hovedstaden Zagreb eller besøke de fantastiske omgivelsene. I tillegg til å nyte feriestedet er det åpne muligheter for en tur på de mange kroatiske steder og nasjonalparker. Mulige aktiviteter går, sykler, fisker, svømmer, fisker og rafting på elven Kupa, sledding i Kupjak og ski og skøyter i aksjene. Selvfølgelig må du prøve de lokale delikatesser - vilt, sopp, kaker med bær, hjemmelaget brennevin ... Her kan alle finne noe for seg selv. Vi gleder oss til din ankomst!

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Blanka

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 6 personer

Pris ved forespørsel

Turist guide - Skrad

Skrad  - Våpenskjold Skrad er en liten by og kommune i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger i et kupert område i den sentrale delen av Gorski Kotar på 700 moh. Fra Delnice er omtrent 15 kilometer unna, og det har en befolkning på 1000 innbyggere. Skrad er en relativt ny landsby og ble først nevnt på slutten av 1600-tallet da den ble grunnlagt av åtte serverfamilier som fikk land i området til de tidligere eierne, grevene Zrinski. Den raske utviklingen begynner på begynnelsen av 1800-tallet etter ferdigstillelse av Louisiana-veien som forbinder byene Karlovac og Rijeka. Noe senere ble det bygget en jernbanelinje som også forbedret den økonomiske veksten og utviklingen av denne regionen. Innbyggerne driver hovedsakelig med landbruk, dyrehold, skogbruk og turisme, som har en lang tradisjon. På begynnelsen av 1900-tallet, takket være de gode transportforbindelsene, stedets naturlige skjønnhet og de gunstige fjellforholdene for luftveissykdommer, ble Skrad kjent kursted og turistmål for helseturisme og ble bygget mange hoteller og pensjoner. Innkvartering tilbys i private leiligheter, rom, fritidsboliger eller i den koselige atmosfæren i fjellhytter Zeleni Vir og Skrad. Områdets største attraksjon med tykke løvfellende og eviggrønne skoger i det geomorfologiske reservatet Vražji prolaz (Djevelens passasje) og Zeleni vir. Zeleni vir er en kraftig kilde til den smaragdgrønne elven som synker over 70 meter høy fjell, og Vražji prolaz (Djevelens passasje) er en attraktiv canyon noen steder bare 2 meter bred som passerer gangsti. Nærliggende Skrad tilbys en rekke aktiviteter som fotturer på godt merkede turstier og turstier, og sykling på omtrent 40 km merkede sykkelstier. I nærheten ligger nasjonalparken Risnjak og elven Kupa, hvor du kan prøve rafting og kajakkpadling gjennom den fantastiske canyon og uberørte naturen. Vi inviterer deg til å besøke Skrad og Gorski Kotar, og raskt flykte fra hverdagen og fylle lungene dine med ren fjelluft. Søk etter billig privat innkvartering i Skrad og omegn. Leiligheter, rom og feriehus i Skrad billigere opptil 40%, uten høye byråavgifter. Velkommen til Skrad!

Skrad Værmelding