Leiligheter Delnice | Topp overnatting i Delnice, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Delnice

Delnice er en liten by i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger i Gorski Kotar i det høye fjellplatået 700 meter over havet, som er omgitt av høye fjell over 1500 moh. Delnice er også sentrum av den fjellrike regionen Kroatia, dominert av fjellklima med lange, snørike vintre og korte og kjølige somre. Hele området av Gorski Kotar er rikt på bøk, gran og granskog bebodd av hjort, bjørn og ulv og mange gnagere og forskjellige arter...

Sorter etter:

Leiligheter Sara

Delnice

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 6 personer

fra 13 €

Leiligheter Mogus Delnice

Delnice

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 2 personer

ved forespørsel

Feriehus Gorski raj

Delnice

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 10 personer

ved forespørsel

Feriehus Briški

Delnice

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 6 personer

fra 65 €

Leiligheter Kanjer

Delnice

Fra sjøen 40 km
Kapasitet 6 personer

fra 80 €

Leiligheter Sara ( Delnice)

Vår leilighet ligger i Delnice, hjertet av Gorski Kotar, i et rolig og fredfullt sted. Leiligheten inneholder: 2 doble soverom + 2 ekstra senger, bad, kjøkken og stue. Utstyrte enheter: komfyr med stekeovn, kjøleskap, mikrobølgeovn, toster, vannkoker, mikser, napa, tv i stue og soverom, hårføner, strykejern og strykebrett. Vi tilbyr våre gjester: - 3 motorsykkel med utstyr 125.250 og 650 cm3 - 4 sykler - slader om vinteren. PRISLISTE: - per person per natt: 100,00 Kn (opp 13 euro) + turistskatt 7,00 Kn (opp 0,97 euro) - barn 12-18 år. - 50% rabatt + turistskatt 3,50 Kn (opp 0,45 euro) - barn til 12 år. - Ekstra rabatt for fjellklatrere, pensjonister og gjester som kommer tilbake og blir hos oss igjen. for opphold over 4 dager - 5% - for opphold over 10 dager - 10% rabatt. VINTER - Hvis du vil nyte vinteraktiviteter, kom til leiligheten SARA heks ligger i nærheten av sledeområde, også i nærheten er skøytebane, og å gå på ski. Du kan gå til Petehovac, 2 km unna, Mrkoplje eller Begovo Razdolje ca 18 km unna. SOMMER - Hvis du vil unngå sommervarme, nyt i fred, ro og natur, aroma av skog og ren luft, og vær fortsatt nær sjøen (fjern 30-40 km) leilighet SARA er det rette stedet for deg. Her i Delnice Du kan nyte i ulike aktiviteter: svømming i svømmebasseng, sykling, turgåing, motorsykling. Møt denne naturen skjønnheten: Fužina og Lokve innsjø, med grotter, Zeleni Vip, Devils Path, Kamacnik, våren av Kupa. Brod på Kupa ligger 12 km unna, og der kan du leie kajakk og kjøre på elven Kupa. Nær Delnice er Risnjak, Bjelolasica, Hvit og Samarske bergarter. Så ikke nøl med - besøk oss! Kontakt oss på telefon +385 91 / 2377-004 eller via e-post marinokezele@yahoo.com eller ivica.kezele@gmail.com www.apartman-sara.com

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Sara

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 13 €

Leiligheter Mogus Delnice ( Delnice)

Leilighet Delnice ligger langs den østlige inngangen til parken skog Japlenški toppen. I nærheten ligger dyrehagen, rink, stadion, skihopp ... Plasseringen av leiligheten gir utsikt over byen, og det gjør oppholdet mer behagelig. Hvis du trenger passiv eller aktiv ferie, fjellrengjøring, snowballs om vinteren, høstens rustle stier, vårgrønne av trær og sangfugler, de hyggelige sommernettene ... Besøk oss og beundre en helt ny opplevelse.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Mogus Delnice

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 2 personer

Pris ved forespørsel

Feriehus Gorski raj ( Delnice)

Etno-hus Fjellparadis, som ligger på den idylliske eden i etniske landsbyen Velika Lesnica. Med sin naturlige skjønnhet vil gjestene ha hyggelige ferier. Område Kupadalen er ideell for hvile og avslapning.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Gorski raj

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 10 personer

Pris ved forespørsel

Feriehus Briški ( Delnice)

Vårt feriehus Briski ligger i dalen Kupa-elven i den såkalte "Beautiful Valley of the Butterflies", i en liten idyllisk landsby Golik, med kun 15 faste beboere. Landsbyen ligger 120 km fra Zagreb unna, og litt mindre enn en times kjøretur fra byen Rijeka. Huset ble bygget av våre forfedre i 20-tallet i forrige århundre og tilbyr en blanding av gammel stil og nødvendige moderne bekvemmeligheter. Siden vi tilbringer fritid der, forsøker vi å investere i husets kvalitet og innhold, samt pynte det naturlige miljøet for å tilby gjestene, våre slektninger og kjære venner et hyggelig og minneverdig opphold og hvile. Huset ligger ved siden av en bekk som ligger 200 meter unna i elven Kupa. Huset er den siste bygningen i bosetningen, som tilbyr et fredelig opphold og endeløs utsikt mot den uberørte naturen. Huset har tre store rom, hver med plass til opptil 4 personer. Romslig stue med peis gir komfort i de kalde vinterdager. Stuen er koblet til kjøkkenet, som er fullt utstyrt. Badet er helt nytt og utstyrt med alle nødvendige fasiliteter. Huset vårt ligger 2 km fra bosetningen Brod na Kupi og 14 km fra byen Delnice, hvor annet turistinnhold er tilgjengelig. Der kan du kjøpe mat, besøke kafeer og restauranter og bruke idrettsanlegg som skibakker, isarena, svømmebasseng, bowlinghall, etc. Men vi tviler på at det er grunnen til at du kommer til oss. Den uberørte naturen, en perfekt blanding av vann og grønt samt frisk luft er antagelig grunnen til å bo sammen med "House Briski". Kupa-dalen er det riktige reisemål for de som liker å gå, sykle, grotte, rafting og kanopadling, eller bare ha lyst til å lade batterier. Kupadalen er full av energipunkter og bor der har en positiv innvirkning på din mentale og fysiske tilstand. Det er derfor vi kommer fra 14 km fjerne byen Delnica her. Derfor bør du også komme og veldig raskt, skjønner du hvor heldig du var å finne denne skjønnheten. Vi er sikre på at du kommer tilbake igjen.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Briški

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 65 €

Leiligheter Kanjer ( Delnice)

Apartman 3 *** Kanjer Delnice ligger i Delnice, innen 5 km fra Petehovac Delnice, og tilbyr fjellutsikt. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig. Denne leiligheten har 2 soverom, flatskjerm-TV, spisestue, kjøkken med oppvaskmaskin og stue. Leiligheten har også et bad med bidet.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Kanjer

Fra sjøen 40 km
Kapasitet 6 personer

Pris fra 80 €

Turist guide - Delnice

Delnice  - Våpenskjold Delnice er en liten by i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger i Gorski Kotar i det høye fjellplatået 700 meter over havet, som er omgitt av høye fjell over 1500 moh. Delnice er også sentrum av den fjellrike regionen Kroatia, dominert av fjellklima med lange, snørike vintre og korte og kjølige somre. Hele området av Gorski Kotar er rikt på bøk, gran og granskog bebodd av hjort, bjørn og ulv og mange gnagere og forskjellige arter av fugler og insekter. Det ble først nevnt på 1400-tallet som en eiendom av Frankopan-familien som i middelalderen bidro til utviklingen av denne regionen. Beboere i Delnice og omegn har tradisjonelt vært engasjert i skogbruk og treindustri, men takket være den bevarte naturen og veldig god forbindelse med motorveien til Zagreb og Rijeka utvikler man sakte turismen. Adriaterhavet ligger bare rundt 30 kilometer unna, og byen Rijeka ligger omtrent 40 km unna. Overnatting tilbys i varme leiligheter, rom og hus til leie fra private eiere. Sammen med sommeren utvikler turismen også vinterturisme på grunn av overflod av snø og fjellsenteret Petehovac med skiheiser og bakker, overnatting og restaurant. I nærheten av Delnice ligger nasjonalparken Risnjak med den høyeste toppen av Gorski Kotar og kilden til elven Kupa hvor du kan nyte den friske luften, se på den rike floraen og faunaen. Det gastronomiske tilbudet er veldig interessant fordi det er en refleksjon av livet i et fjellområde, og tilbyr lokale matvarer som poteter tilberedt i skallet, surkål, bønner, vilt og plommesyltetøy og forskjellige stuet eple. Vi inviterer deg til å besøke Delnice og fjellområdet om sommeren og vinteren og oppdage all magien fra den eldgamle naturen. Søk etter billig privat innkvartering i Delnice og omgivelsene. Leiligheter rom og fritidsboliger billigere opptil 40%, uten høye byråavgifter. Velkommen til Delnice!

Delnice Værmelding