Leiligheter Ravna Gora | Topp overnatting i Ravna Gora, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Ravna Gora

Ravna Gora er en liten fjellandsby og kommune i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger i den sentrale delen av Gorski Kotar på det romslige platået på omtrent 700 meter over havet og omgitt av høye fjell. I løpet av middelalderen var dette området stort sett øde og ubebodd på grunn av de hyppige tyrkiske invasjonene og ranene. Først etter bestått av den tyrkiske trusselen på 1600-tallet med hjelp av Zrinski-tellingene begynte...

Sorter etter:

Leiligheter Cetinski

Ravna Gora

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Feriehus Kuća - Vrh

Ravna Gora

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 7 personer

ved forespørsel

Leiligheter Svetličić

Ravna Gora

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 11 personer

ved forespørsel

Leiligheter Cetinski ( Ravna Gora)

Eiendommen er helt skilt fra vertshuset og det er mulig å leie et annet rom med et bad som øker kapasiteten til leiligheten til 6-8 personer (hele gulvet). I umiddelbar nærhet er det langrennsløyper, en akebakke i Kupjak ligger i en avstand på ca 5 km.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter  Cetinski

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Feriehus Kuća - Vrh ( Ravna Gora)

Huset ligger på en åsside over rett opp fra som tilbyr en fantastisk utsikt over en del av Ravna Gora og de omkringliggende åsene. Vi ligger på 900 meter over havet og vi ligger 60 minutters kjøring fra Zagreb og 40 minutters kjøring fra havet. Kapasiteten på huset er 4 senger og tre ekstra senger. Hvis du ønsker å tilbringe ferien i et hjem som utmerker varmen av tre, nyt den vakre utsikten og gå langs fjellluften vårt hus er det riktige valget

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Kuća - Vrh

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 7 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Svetličić ( Ravna Gora)

Leilighet *** Eier Zarko Svetlici Vrh 44 51314 Ravna Gora. Leilighet med sentralvarme. Tilgjengelig stue. Fullt utstyrt kjøkken, spisestue, to soverom + Attic rom med fem senger, bad og WC. Røyking.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Svetličić

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 11 personer

Pris ved forespørsel

Turist guide - Ravna Gora

Ravna Gora  - Våpenskjold Ravna Gora er en liten fjellandsby og kommune i Primorje-Gorski Kotar fylke i Kroatia. Det ligger i den sentrale delen av Gorski Kotar på det romslige platået på omtrent 700 meter over havet og omgitt av høye fjell. I løpet av middelalderen var dette området stort sett øde og ubebodd på grunn av de hyppige tyrkiske invasjonene og ranene. Først etter bestått av den tyrkiske trusselen på 1600-tallet med hjelp av Zrinski-tellingene begynte en mer intensiv bosetting. Økonomisk utvikling begynner på 1700-tallet med byggingen av Karolina-veien som gikk gjennom byen og koblet sammen byene Karlovac, Kraljevica og Rijeka. Landsbyboerne driver nå hovedsakelig med skogbruk, treforedling og møbelproduksjon, landbruk, storfeoppdrett og handel. Nylig utvikler turisme og spesielt vinterturisme takket være de gode transportforbindelsene med Zagreb og Rijeka, naturlig skjønnhet, tette skoger og fjell med mye snø. Overnatting i Ravna Gora finner du i leiligheter, rom og fritidsboliger i private familiehus. I nærheten tilbys en rekke aktiviteter fra fotturer, ski, sykling, og du kan prøve adrenalinsport i den nærliggende adrenalinparken Kupjak. Vi inviterer deg til å besøke Ravna Gora, hjertet av Gorski Kotar og tilbringe en aktiv ferie i frisk luft og fjellområdet. Søk etter rimelig privat innkvartering i Ravna Gora og omegn. Leiligheter, rom og feriehus i Ravna Gora billigere opptil 40%, uten høye byråavgifter. Velkommen til Ravna Gora!

Ravna Gora Værmelding