Leiligheter Barbariga | Topp overnatting i Barbariga, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Barbariga

Barbariga er en liten landsby i Istria-fylket i Kroatia. Det ligger på vestkysten av den istriske halvøya nær Kapp Barbariga eller Punta Cissana (oppkalt etter den tapte gamle bosetningen Cisse, som sannsynligvis forsvant i sjøen etter et jordskjelv på 800-tallet). Administrativt hører den til byen Vodnjan, og ligger omtrent halvveis mellom Rovinj og Pula. Barbariga-navnet stammer fra navnet til den adelige familien Barbarigo fra Venezia, som...

Sorter etter:

3 anmeldelser - 5/5

Feriehus Villa Oliva

Barbariga

Fra sjøen 2 km
Kapasitet 8 personer

fra 195 €

3 anmeldelser - 5/5
Feriehus Villa Oliva ( Barbariga)

Dette gamle steinhuset som ble bygget i 1828 ble totalrenovert i 2010. Huset ligger i Stancija Negrin nær Barbariga. Huset har en første etasje hvor det er en stor stue med peis, TV, spisestue, kjøkken med alle nødvendige fasiliteter, et lite toalett og en vinkjeller. I første etasje er det tre soverom, to dobbeltsenger, to enkeltsenger. Hvert rom har eget bad, klimaanlegg og en liten terrasse. På loftet er det et annet rom med dobbeltseng, ekstraseng, TV, barneseng for små barn og bad. Kommunikasjon i huset skjer ved interne trapper. På tomten på 1700 m2 er det et utendørsbasseng 32m2 og en sommerdekket terrasse på ca 72m2 hvor det er et sted å grille og et lite kjøleskap, bord og benker for gjester å tilbringe like mye tid ute i harmoni med naturen. Ved siden av huset er det bare ett feriehus til, og i nærheten er det helt naturlig og det er ingen boligbygg. Et ideelt sted for folk som liker å tilbringe ferien i stillhet og ensomhet med kvitrende fugler. De har også utsikt over olivenlundene. Tomten har sin egen parkeringsplass og ligger bare 8 kilometer fra motorveien.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa Oliva

Fra sjøen 2 km
Kapasitet 8 personer

Pris fra 195 €

Turist guide - Barbariga

Barbariga  - Våpenskjold Barbariga er en liten landsby i Istria-fylket i Kroatia. Det ligger på vestkysten av den istriske halvøya nær Kapp Barbariga eller Punta Cissana (oppkalt etter den tapte gamle bosetningen Cisse, som sannsynligvis forsvant i sjøen etter et jordskjelv på 800-tallet). Administrativt hører den til byen Vodnjan, og ligger omtrent halvveis mellom Rovinj og Pula. Barbariga-navnet stammer fra navnet til den adelige familien Barbarigo fra Venezia, som hadde sine eiendeler her i middelalderen. Hele regionen Barbariga er kjent som et rikt arkeologisk sted på grunn av mange gamle funn fra romertiden. Blant de eldgamle restene ble funnet restene av et stort anlegg for produksjon av ull og fargestoff, deretter oljefabrikk fra IV århundre, samt to store romerske rustikke villaer dekket av fargerike marmormosaikker. Innbyggere i Barbariga driver hovedsakelig med tradisjonelle aktiviteter som landbruk, vindyrking og vinproduksjon. Takket være den uberørte naturen og det rene havet utvikler turismen seg nylig. Innkvartering i Barbariga tilbys i leiligheter, rom og fritidsboliger i privat familieboliger. Barbariga ligger noen hundre meter fra kysten, og til den nærmeste stranden har du noen få minutters gange. Kysten er innrykket, og den tilbyr flere strender i mindre bukter med veldig klart sjøvann, og på strendene ligger flere strandbarer. Omgivelsene til Barbariga er ideelle for syklister, natur og aktive ferieelskere. I tillegg til mange sykkelstier, tilbys utflukter til nærliggende landlige husholdninger hvor du kan smake på noen av de autentiske istriske spesialitetene. Rovinj og Pula ligger bare tjue kilometer unna, så vi anbefaler å tilbringe ettermiddag eller kveld i disse to turistperlene i Istrien. Besøk Barbariga, denne lille og rolige istriske landsbyen, vekk fra folkemengder og støy, hvor du garantert vil slappe av kropp og sjel. Søk etter privat innkvartering i Barbariga. Leiligheter, rom og feriehus i Barbariga billigere opptil 40%, uten dyre byråavgifter. Velkommen til Barbariga!

Barbariga Værmelding