Leiligheter Višnjan | Topp overnatting i Višnjan, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Višnjan

Višnjan er naturskjønn og pittoresk liten by og kommune i fylket Istrien i Kroatia. Det ligger i den vestlige delen av Istrien i området mellom elven Mirna i nord og Lim-kanalen i sør, bare 14 kilometer fra byen Poreč. Det ligger på toppen av en liten ås, 244 moh, omgitt av enger, åkrer og skog av eik og hornstråle. Višnjan-navnet stammer fra det latinske ordet "Vicinianus" som betyr nær. I det siste var Višnjan den nærmeste byen til...

Sorter etter:

Leiligheter Villa Oaza

Višnjan

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

ved forespørsel

Leiligheter Sino

Višnjan

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 4 personer

fra 50 €

Leiligheter Pepe & Lynn

Višnjan

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 12 personer

fra 180 €

Feriehus Villa Regina

Višnjan

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 12 personer

ved forespørsel

Feriehus Villa Gašparini

Višnjan

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leiligheter Villa Oaza ( Višnjan)

Villa for 8 personer - har tre soverom, to bad, et stort kjøkken og stue, og vekk fra stranden, bare 12 minutter med bil. Miljø og skog eng og 200 meter fra feriestedet garanterer en ekte ferie. På gårdsplassen til villaen er en stor parkeringsplass med mulig parkering i skyggen under et tre. Ekstra stor grill er tilgjengelig for å nyte grilling av fersk fisk og lokalt kjøtt. Villaen er fullt utstyrt, inkludert air condition, vaskemaskin og tørketrommel, og på 1300 m2 land kan spille badminton, ball, eller nyte å se stjernene om natten. Det ligger 13 km fra Porec, hvor du kan nyte natteliv, restauranter, barer, ulike sport, konserter, strender og mange andre fasiliteter. Vi tilbyr også muligheten til å organisere transport fra flyplassen til villaen.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Villa Oaza

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 8 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Sino ( Višnjan)

Ligger på vestkysten av Istria, tilbyr Sino-leiligheten alt du kan trenge for en drømmeferie. Den nærmeste stranden er 13 km unna, og en bil er nødvendig for å nyte ferien fullt ut fordi den lokale transporten ikke er så bra, og bussen går gjennom landsbyen en gang om dagen. Tilgang til stranden er imidlertid veldig enkel og nærmeste motorvei er bare 2 km aways som gjør det enkelt å nå andre istriske byer på mindre enn en time. Den nærmeste bensinstasjonen ligger kun 2 km unna, og det finnes mange Istria-restauranter i nærheten som tilbyr originalt istrisk mat. Leiligheten er fullt møblert, på kjøkkenet er det en komfyr, kjøleskap og annet kjøkkenutstyr. Badet er innredet med vaskerom og tørketrommel. Det er en stor balkong som er ideell for en avslappende kveld i en fredelig atmosfære med et glass vin.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Sino

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 4 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Pepe & Lynn ( Višnjan)

Leilighet 3 *** med svømmebasseng. Leiligheten er i to etasjer forbundet med en trapp, første etasje består av 4 rom, hvert rom har eget bad med dusj, satellitt-TV, lite kjøleskap, air condition og balkong. Ett av disse rommene har en dobbeltseng. Andre etasje er utstyrt med kjøkken med alle hvitevarer, spisestue med bord til 12 personer, stue med satellitt-TV, DVD-spiller, bad med dusj, to doble soverom og en terrasse. Gulv er aircondition. Wi-Fi er tilgjengelig i hele bygningen. Perfekt utsikt. Ved siden av bassenget er det en grill og et romslig bord for 12 personer. Leiligheten ligger i Visnjan Porec umiddelbart ved siden av motorveien Trieste-Kopar-Pula. En liten by berømt for sin astronomiske observatorium, urbane istriske storfe. Leiligheten ligger i et rolig sted som passer for en avslappende tur og utforske på sykkel. Interessante steder i nærheten er: Motovun, Park Brijuni og den minste byen i verden Hum.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Pepe & Lynn

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 12 personer

Pris fra 180 €

Feriehus Villa Regina ( Višnjan)

Det ligger i en liten istrisk landsby (Prhati, nær Višnjana), i sentrale Istria, halvveis mellom Pula og Koper, og halvveis i Porec-Pazin. Det er luksuriøst og komfortabelt, topp kvalitet, bruttoarealet på 445 m2, bygget med doble vegger av murstein og stein. Møblert best utstyr: boblebad, tyrkisk bad, badstue, Guzzini lys, møbler i massivt tre, treverk i massivt tre, parkettfliser og høy kvalitet videoovervåkning, solvarme, kjele, sentralvarmeolje. Klimaanlegg i alle rom, LCD-plasma i alle rom. Utendørs basseng 70 m2. Land fullt utstyrt med vanning. Stor utendørs terrasse med grill og brødovn, to kjøkken og seks soverom. Stor stue og vaskerom. Parkering for 3 biler.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa Regina

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 12 personer

Pris ved forespørsel

Feriehus Villa Gašparini ( Višnjan)

I hjertet av det vakre Istria, er det en Holiday Villa Gasparini i en liten landsby som heter Cerion langt fra Višnjan og turist sentre - Porec, ligger huset for en perfekt ferie - Villa Gasparini. Nybygde villaer vil gi deg en hyggelig atmosfære der du vil føle deg som hjemme. Sprengende peis i peisen, utsikt over hagen og landsbygda, eller nippe til vin i boblebadet, er det sikkert å slappe av. Vi har laget en velkomstgave, en liten grønnsakshage, og det er også den legendariske Four - Renault 4, som du kan besøke de nærliggende landsbyene landlige veier (på forespørsel). Avhengig av sesong, og du kan forvente noen overraskelser fra økologisk dyrket frukt og grønnsaker fra vår hage / frukthage, til vilt sopp, asparges, druer, kastanjer og så videre. Vi vil gjerne dele med deg en del av vår innsats for sameksistens med naturen. Som allsidige idrettsutøvere kan anbefale interessante sykkelruter, organisere deg for å jakte hjort (avhengig av jaktsesongen), leirdueskyting, spille boccia, bowling ... For mer enn 500 kvadratmeter hagevilla som har for deg, har vi den nye arrangert nydelig hage, blomsterhage, grønnsakshage og frukthage. For en avslappende ettermiddag, kveldsforedrag og morgendrink, er det en vakker stor terrasse og en mindre og mer intim booths. I godt vær, til enhver tid, vil du finne en del av sollys, men også rikelig med nyanse som vil lette sommervarmen. Nyt boblebad med 3-delings og 2-liggende posisjon med totalt 34 jetdyser for å kjøle deg om sommeren og varme om vår eller høst. Tre strand og komfortable lenestoler vil tillate deg å komfortabelt lese din favoritt bok, soling eller surfing på nettbrettet.

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Villa Gašparini

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Turist guide - Višnjan

Višnjan  - Våpenskjold Višnjan er naturskjønn og pittoresk liten by og kommune i fylket Istrien i Kroatia. Det ligger i den vestlige delen av Istrien i området mellom elven Mirna i nord og Lim-kanalen i sør, bare 14 kilometer fra byen Poreč. Det ligger på toppen av en liten ås, 244 moh, omgitt av enger, åkrer og skog av eik og hornstråle. Višnjan-navnet stammer fra det latinske ordet "Vicinianus" som betyr nær. I det siste var Višnjan den nærmeste byen til Poreč. Det ble først nevnt på 1000-tallet og frem til 1700-tallet var omgitt av murer, som ble bygget under regjering av den venetianske republikken. I dag har Višnjan kommune så mange som 46 mindre bygder som bor 2.187 innbyggere. Befolkningen er for det meste engasjert i jordbruk og dyrking av oliventrær, vinranker, frukt og storfe (berømte istriske storfe Boškarin). Turisme utvikler seg nylig, takket være de rike kulturelle og musikalske begivenhetene, fargerike retter, uberørt natur og nærhet til vestkysten av Istrien. Višnjan er mest kjent i inn- og utland av Višnjan-observatoriet, kjent for oppdagelsen av mange asteroider. I nærheten av Višnjan er den attraktive hulen Baredine, et fenomen i denne regionen som er egnet for turistbesøk. Den ideelle måten å oppdage omgivelsene til Višnjan og dens naturlige skjønnhet er sykkelstier, for eksempel den berømte Star-vandringen på 29 kilometer, og passerer Višnjan. Attraktiv istrisk mat er verdt å prøve i små, landlige turismehusholdninger, tavernaer og restauranter som tilbyr ypperlig fersk og hjemmelaget mat som istrisk prosciutto, ost, trøfler, olivenolje ... Besøk Višnjan, denne pittoreske lille landsbyen i Istrien, der du kan tilbringe familieferier i fred, rolig og grønn omgivelse av den istriske halvøya. Søk etter billig overnatting i Višnjan og omegn. Leiligheter, rom og feriehus billigere opptil 40%, uten dyre byråavgift. Velkommen til Višnjan!

Višnjan Værmelding