Leiligheter Skradin | Topp overnatting i Skradin, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Skradin

Skradin er en liten by i Šibenik-Knin fylke Kroatia, med en befolkning på rundt 4000 innbyggere. Det ligger i en vakker canyon, ved munningen av elven Krka i Prokljan-innsjøen 17 kilometer fra byen Šibenik. På grunn av sin gunstige geografiske beliggenhet, fruktbare land og overflod av ferskvann har dette området nesten 6000 år lang bosetningshistorie. Det var en gang en illyrisk bosetning (Scardona) og var hovedstaden i liburnerne. Det ble...

Sorter etter:

Leiligheter Krkahouse

Skradin

Fra sjøen 3.5 km
Kapasitet 20 personer

ved forespørsel

Leiligheter Petra

Skradin

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 4 personer

ved forespørsel

Leiligheter Krkahouse ( Skradin)

På plass Lozovac i nærheten av Sibenik, 200 m fra krysset mellom veien Sibenik-Knin-Zagreb og forgrening til Krka-fossene, som ligger restaurant Krkahaus. Foruten netter i dobbeltrom og tremannsrom er tilgjengelig og kvalitetsleilighet. Gjestene kan velge en valgfri frokost. Mr. Slavica snakker flere språk og vil gjerne veilede gjester på utflukter i Sibenik, Split, Krka fossefall, Visovac eller å arrangere et besøk på landsbygdsturisme. På grunn av rikdom av innhold, går sesongen fra påske til slutten av oktober. Slavica familien bor i huset med egen inngang og tilbyr rabatt for større grupper, barn og lengre opphold.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Krkahouse

Fra sjøen 3.5 km
Kapasitet 20 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Petra ( Skradin)

Leilighet Petra (30 m2) ligger i sentrum av Skradin, og tilbyr rom med klimaanlegg, inkludert gratis Wi-Fi, oppvarming, fullt utstyrt kjøkken (tallerkener og bestikk, komfyr, komfyr, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker), balkong, TV. Restauranter, barer, kafeer, butikker og butikker ligger rundt leiligheten. Type strand: grusstrand som ligger 300 m fra leiligheten. Byen Skradin ligger i nærheten av Krka elv og ved inngangen til Krka nasjonalpark, 17 km (11 mi) fra Šibenik og 100 km (62 mi) fra Split. Hovedattraksjonen til parken Slapovi Krke er en rekke fosser, hvorav den største, Skradinski buk, ble oppkalt etter Skradin.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Petra

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 4 personer

Pris ved forespørsel

Turist guide - Skradin

Skradin  - Våpenskjold Skradin er en liten by i Šibenik-Knin fylke Kroatia, med en befolkning på rundt 4000 innbyggere. Det ligger i en vakker canyon, ved munningen av elven Krka i Prokljan-innsjøen 17 kilometer fra byen Šibenik. På grunn av sin gunstige geografiske beliggenhet, fruktbare land og overflod av ferskvann har dette området nesten 6000 år lang bosetningshistorie. Det var en gang en illyrisk bosetning (Scardona) og var hovedstaden i liburnerne. Det ble senere et viktig romersk administrativt og militært sentrum i regionen til den ble ødelagt i løpet av migrasjonsperioden, og han ble på 900-tallet bosatt av kroater. I middelalderen var det et av setene til den mektige kroatiske adelsfamilien Bribir-Šubić. Over tid har den mistet sin betydning som et sentrum av regionen, som ble flyttet til den nærliggende Šibenik. I dag har det imidlertid blitt et veldig kjent turistmål i Šibenik Riviera, takket være dens naturlige skjønnhet og Krka-elven. Byen er full av sjarmerende leiligheter og rom i private hus. Her er en av inngangene til Krka nasjonalpark, hvor du kan glede deg over en rekke fossefall og travertinbarrierer, hvorav den største Skradinski Buk er oppkalt etter Skradin. Skradin er kjent for sin marina, som ofte besøkes av verdens mest kjente mennesker som Bill Gates. Skradin er preget av trange brosteinsbelagte gater, passasjer og trapper. Hele gamlebyen er et beskyttet monument og er rik på sjarmerende restauranter og kaffebarer. Vi anbefaler deg å gå opp bakken over Skradin hvor du kan besøke den middelalderske festningen Turina. Det ble bygget av guvernør Pavle Šubić på 1300-tallet, og herfra kan du glede deg over den vakre panoramautsikten. Sammen med festningen er antagelig det mest gjenkjennelige symbolet på Skradin klokketårn (Campanile) fra 1872. På grunn av sin vekt ble det bygget på den nærliggende klippen i stedet for ved siden av kirken. Du kan slappe av på den vakre bystranden hvor du kan sole deg og bade i det klare smaragdgrønne brakkvannet. Besøk Skradin og bo i en av budsjettleilighetene eller -rommene, og opplev ekte fred og renhet i naturen som omgir den. Privat innkvartering i Skradin. Velkommen til Skradin!

Skradin Værmelding