Leiligheter Zablaće | Topp overnatting i Zablaće, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Zablaće

Zablaće er en liten landsby som ligger langs kysten 8 km fra byen Šibenik, i nærheten av det berømte feriestedet Solaris. Selve stedet ble først nevnt i middelalderske dokumenter fra 1432 som et sted der Šibenik bygde og brukte saltpannene. På grunn av de hyppige tyrkiske truslene sluttet saltpannene i 1646 helt. Og i dag er det navn på tidligere gamle saltpanner: Veliko Jezero, Mala Solina (Blato) og Mala Solana som er med kanal koblet til...

Sorter etter:

Leiligheter Šibenik

Zablaće

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 12 personer

fra 50 €

Leiligheter Šupe

Zablaće

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

fra 50 €

Leiligheter Vlasta

Zablaće

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 10 personer

ved forespørsel

Leiligheter Galešić

Zablaće

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 4 personer

fra 40 €

Leiligheter Šibenik ( Zablaće)

Våre leiligheter ligger i Zablace, 6 km fra Sibenik. Leilighetene er bungalow-type, og hver har en egen inngang og separat terrasse. Leilighetene er ment for par eller familier opp til fire medlemmer. De er utstyrt med air condition og TV. For gjester tilbys parkering, grill i hagen og en sommerdusj. Gårdsplassen er innredet i middelhavsstil. Stone Grill, peka, hage dusj, mange frukttrær og palmer er bare en del av rikdommen som vi har vært i stand til å puste Middelhavet.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Šibenik

Fra sjøen 40 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Šupe ( Zablaće)

Šupe leilighetene ligger i Zablace, et lite bosetning 8 km sør for Šibenik, Kroatia. De er klassifisert som tre-stjerners og fullt utstyrt. Det tar mindre enn 2 minutter å nå den første stranden til fots. Dette er stedet for en perfekt ferie!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Šupe

Fra sjøen 10 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 50 €

Leiligheter Vlasta ( Zablaće)

Apartments Vlasta ligger i en rolig landsby Zablace, 7 km fra Sibenik. De luksuriøst innredede leilighetene, som gir deg og din familie den perfekte, avslappende ferien. Gjestene kan benytte seg av gratis Wi-Fi og privat parkering, og nærmeste strand ligger 60 meter unna. Alle enhetene har flatskjerm-TV med satellittkanaler, sittegruppe og eget bad med dusj. Leilighet med klimaanlegg har terrasse med havutsikt, spisebord og kjøkken med komfyr, mikrobølgeovn og kjøleskap. Busstasjon, hvorfra avgangslinjer til Sibenik, ligger 300 meter unna. Hovedbussen og jernbanestasjonen ligger 5 km og Split flyplass 40 km fra leiligheten. En pendelservice er tilgjengelig mot ekstra kostnad.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Vlasta

Fra sjøen 60 m
Kapasitet 10 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Galešić ( Zablaće)

Nyrenovert leilighet i en rolig landsby Zablace i nærheten av Šibenik. Anlegget ligger 300 meter fra sjøen og sentrum. I sentrum er det restauranter, kafeer og butikker. Bakeriet ligger en 1-minutters spasertur unna. Busstasjonen ligger over gaten av leiligheten, lokal buss går hver time i sentrum av Sibenik. Innen en radius på 20 kilometer finner du mange attraksjoner som: NP Krka, Gamlebyen, festningen, promenader, sykkelstier og Solaris Tourist Resort. Leilighet (1) består av stue med kjøkken og spisestue, bad og soverom. I stuen er det en ekstra seng for to personer (160x200). Utenfor er det en vakkert anlagt gårdsplass under den naturlige nyansen av vinstokker og muligheten for grilling. Leilighet (2) inneholder alt og leilighet (1).

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Galešić

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 40 €

Turist guide - Zablaće

Zablaće  - Våpenskjold Zablaće er en liten landsby som ligger langs kysten 8 km fra byen Šibenik, i nærheten av det berømte feriestedet Solaris. Selve stedet ble først nevnt i middelalderske dokumenter fra 1432 som et sted der Šibenik bygde og brukte saltpannene. På grunn av de hyppige tyrkiske truslene sluttet saltpannene i 1646 helt. Og i dag er det navn på tidligere gamle saltpanner: Veliko Jezero, Mala Solina (Blato) og Mala Solana som er med kanal koblet til sjøen. Hele området er ekstremt rikt på medisinsk gjørme, nyttig i behandling av revmatiske og forskjellige andre sykdommer. Befolkningens primære aktivitet var produksjonen av salt, men etter nedleggelsen av saltverkene innbyggerne i Zablaće begynte å drive med fiske, avl og jordbruk. I dag er turismen imidlertid i ferd med å bli en ny og viktig næring, og beboerne tilbyr generelt komfortabel innkvartering i leiligheter og rom i sine private hjem. Denne rolige landsbyen med unntak av overnatting i private hus tilbyr muligheten til å campe i en furuskog. Den dekorerte betongstranden tiltrekker seg mange besøkende og er veldig populær blant innbyggerne i byen Šibenik. For alle sportsinteresserte og aktiv ferie anbefaler vi at du besøker hotellkomplekset Solaris, som tilbyr et utvalg av underholdnings- og sportsfasiliteter. Søk etter rimelig privat innkvartering i Zablaće. Velkommen til Zablaće!

Zablaće Værmelding