Leiligheter Raslina | Topp overnatting i Raslina, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Raslina

Raslina er en liten turistby i Šibenik-Knin-fylket i Kroatia. Det ligger 13 kilometer nordvest for Šibenik, på vestkysten av Prokljan-sjøen. Prokljan innsjøen ligger i de nedre delene av elven Krka, og på grunn av blanding med sjøvannet er vannet i overflatelaget brakkholdig og salt i bunnen. Raslina har rundt 500 innbyggere som hovedsakelig driver med landbruk og turisme. Administrativt hører det til byen Sibenik, som kan nås med taxibåter....

Sorter etter:

Leiligheter Makarin

Raslina

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 6 personer

fra 60 €

Feriehus Studio Lavanda

Raslina

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 2 personer

ved forespørsel

Leiligheter Makarin ( Raslina)

Leiligheten ligger i Raslina, rolig og fredelig sted ved kysten Prokljansko, hvor Krka-elva forbinder Adriaterhavet. Den har en unik skjønnhet kombinert elv og sjø landskap. Leiligheten har to soverom, stor stue, spisestue, kjøkken og bad. Hvis det er behov, kan det medbringes ekstra seng eller barneseng. Leiligheten har 68 m2 og 90 m2 med balkong, hvorav den ene har utsikt over stranden og den andre på gårdsplassen. Gjestene kan bruke vaskemaskinen i felles vaskerom. Leiligheten har privat parkering uten ekstra kostnad. Gjestene kan bruke utendørsgrill. Leiligheten ligger rett på stranden, så gjestene trenger ikke å bruke noen transportmidler for å komme seg til stranden. Stranden er grusstrand. Raslina er ideelt for familier med barn. Hvis gjestene har noen spørsmål, er eieren alltid tilgjengelig.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Makarin

Fra sjøen 20 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 60 €

Feriehus Studio Lavanda ( Raslina)

Studioleilighet i Raslina i en frittliggende hus. Raslina ligger ved kysten av Prokljansko bukten. Studioleilighet (hus) er egnet for to personer. Det har klimaanlegg, TV, Wi-Fi. Avstanden til stranden er 5 minutter og 3 minutter til den første butikken. Det ligger nær nasjonalparken Krka. Fra Raslina er det hyggelige sykkelstier til Zaton og Vodice. Velkommen til Raslina!

Kategorisering Kategorisering - Feriehus Studio Lavanda

Fra sjøen 350 m
Kapasitet 2 personer

Pris ved forespørsel

Turist guide - Raslina

Raslina  - Våpenskjold Raslina er en liten turistby i Šibenik-Knin-fylket i Kroatia. Det ligger 13 kilometer nordvest for Šibenik, på vestkysten av Prokljan-sjøen. Prokljan innsjøen ligger i de nedre delene av elven Krka, og på grunn av blanding med sjøvannet er vannet i overflatelaget brakkholdig og salt i bunnen. Raslina har rundt 500 innbyggere som hovedsakelig driver med landbruk og turisme. Administrativt hører det til byen Sibenik, som kan nås med taxibåter. Gjennom sin historie har Raslina alltid vært nært beslektet med Šibenik og Šibenik adelige familier. Det ble først nevnt på 1200-tallet ved stiftelsen av bispedømmet Šibenik, og på 1400-tallet ble her bygget St. Michael-kirken. På begynnelsen av 1500-tallet for å forsvare byen mot tyrkerne ble slottet bygget med sterke murer og tårn. Spor etter det gamle slottet er nå, dessverre, utdødd på grunn av andre verdenskrig, da Raslina ble brent ned og ødelagt. I dag er Raslina et attraktivt turistmål kjent for sine fiskespesialiteter, kvalitetsviner og rent sjøvann. Innkvartering i Raslina tilbys utelukkende i leiligheter, rom og fritidsboliger som en del av privat familieboliger. En av de største attraksjonene i nærheten av Raslina er absolutt Krka nasjonalpark, som ligger bare noen kilometer unna. Bortsett fra skjønnheten i elven Krka og Prokljan, kan gjestene nyte fred, ro og harmoni på dette lille dalmatiske stedet, som er ideelt for familieferier. Søk etter rimelig overnatting i Raslina, og spar opptil 40% på dyre byråavgifter. Velkommen til Raslina!

Raslina Værmelding