Leiligheter Zaton - Šibenik | Topp overnatting i Zaton - Šibenik, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Zaton - Šibenik

Zaton er en liten landsby som ligger i den nordvestlige delen av bukten Šibenik, 10 km fra Šibenik. Omgitt av åser, ligger det helt på kanten av bukten nær kanalen som forbinder Prukljan-innsjøen med saltet Šibenik-bukten. I den ligger nesten 1200 innbyggere, og ryggraden i økonomien består av jordbruk, fiske og mer nylig innen turisme. Takket være de utviklede aktivitetene har Zaton et rikt gastronomisk tilbud som inkluderer skinke, ost,...

Sorter etter:

Leiligheter Zaton

Zaton - Šibenik

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 4 personer

fra 35 €

Leiligheter Martinović

Zaton - Šibenik

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 12 personer

fra 30 €

Leilighet Biber

Zaton - Šibenik

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 4 personer

fra 35 €

Leiligheter Zaton ( Zaton - Šibenik)

Leiligheten ligger i Zaton, et lite sted nær Šibenik, vekk fra byens mas, ideelt for en ferie. På omtrent ti kilometer fra stedet er det Vodice, alltid veldig aktuelt sommer destinasjon for de som ser etter moro og fester. Mulighet for å bruke en personlig båt etter 7 dager med å bo i leiligheten, hvor du kan besøke de omkringliggende øyene og elvene til elven Krka.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Zaton

Fra sjøen 200 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 35 €

Leiligheter Martinović ( Zaton - Šibenik)

Leilighetene Marijan Martinovic består av leiligheter for 8 personer og leiligheter for 4 personer. Med leilighetene som har utsikt over havet tilbyr vi: parkering, terrasse, grill, TV, internett, utendørs dusj, parasoll og solstoler og hagebord med stoler.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Martinović

Fra sjøen 50 m
Kapasitet 12 personer

Pris fra 30 €

Leilighet Biber ( Zaton - Šibenik)

I en vakker fiskerlandsby Zaton nær Sibenik i sentrum leies nyoppusset og møblert leilighet (37 m2), bort fra sjøen ca 300 meter. Leiligheten består av ett rom hvor det er en dobbeltseng, kjøkken, stue med sovesofa og bad. Leiligheten har en stor terrasse for en hyggelig ferie og morgenkaffe. Det er ideelt for familiemedlemmer eller venner med flere medlemmer. Byparkering er tilgjengelig, og internett er gratis. Zaton er en rolig landsby som hvert år tiltrekker seg flere turister. Det er ideelt for ferie etter støyen. I umiddelbar nærhet av turistsentrene til Sibenik og Vodice. Raslina med Prokljan innsjø, Skradin og den berømte nasjonalparken Krka. Kom og se og vær overbevist i all skjønnhet! Pris i lavsesong er 26 euro per natt i høysesongen 39 euro (juli og august). Vennligst send forespørsler via e-post: ivan.zivkovic7@si.t-com.hr eller kontakt oss på ONE gjør tallene nedenfor: Kontakt: 385 996 469 638 BSG-385 998 800 383. Gjør en reservasjon på tid .. Velkommen, jeg ønsker deg et hyggelig opphold! I huset har vi færre nyrenoverte leilighet 2 + 1 med en vakker terrasse. Preseason pris 25 euro SESONG EUR 35 (7 og 8 måneder)

Kategorisering Kategorisering - Leilighet Biber

Fra sjøen 300 m
Kapasitet 4 personer

Pris fra 35 €

Turist guide - Zaton - Šibenik

Zaton - Šibenik  - Våpenskjold Zaton er en liten landsby som ligger i den nordvestlige delen av bukten Šibenik, 10 km fra Šibenik. Omgitt av åser, ligger det helt på kanten av bukten nær kanalen som forbinder Prukljan-innsjøen med saltet Šibenik-bukten. I den ligger nesten 1200 innbyggere, og ryggraden i økonomien består av jordbruk, fiske og mer nylig innen turisme. Takket være de utviklede aktivitetene har Zaton et rikt gastronomisk tilbud som inkluderer skinke, ost, lam, fersk fisk, skalldyr fra bukta, krabber, høykvalitets olivenolje og vin. Zaton nås best med båt fra Šibenik. Havet er rolig, uavhengig av sterk vind eller storm, og den perfekte havnen for små båter og yachter. Spesialiteten på dette stedet er blanding av ferskvann ført av elven Krka og saltet fra havet som kommer fra Šibenik-kanalen. Vi anbefaler å besøke Krka nasjonalpark og de vakre fossefallene. Zaton er et ideelt sted for en rolig og fredelig familieferie, rekreasjon og utflukter. På grunn av de ekstremt gunstige naturforholdene her er det bygget en robåt av god kvalitet med tilhørende fasiliteter for Middelhavets idrettslek. Zaton har sin egen festival, som tradisjonelt arrangeres den 16. august på festen av St. Roch når plutselig hele stedet blir levende. Hvis du elsker natur og fred og ro, er Zaton det perfekte stedet for ferien. Kontakt leilighetseiere direkte og spar opptil 40%. Søk etter privat overnatting av høy kvalitet i Zaton - Šibenik. Velkommen til Zaton-Šibenik!

Zaton - Šibenik Værmelding